Şimdi Ara

Prime World'un Açık Betası Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Heroes of Might and Magic V, Etherlords ve Silent Storm’un yapımcısı Nival, ödüllü strateji-RPG oyunu Prime World için açık beta dönemini başlattı!

         Kapalı beta dönemindeki herkesin bir haftalık altın çağ dönemiyle ödüllendirildiği oyun, açık betadan sonra da sıfırlanmayacak, böylece oyuncular hesaplarıyla oynadıkları vakti boşa harcamamış olacaklar.

          Nival’den Alexey Semchenko“Prime World’ün Türkiye’deki varlığı bizim için önemli, Rusya’dan sonra ilk açıldığımız bölge burası” diyor ve ilave ediyor, “Yerel oyunculara en iyi tecrübeyi yaşatmayı istiyoruz, bu yüzden de Türkiye’de oynanan sürüm, Rusya’dakilerle aynı sunucuda ve dolayısıyla tüm özelliklere ve tüm içeriğe sahip. "

         Klasik üç-koridor tarzı modunun yanısıra kale inşaa etme ve kahraman geliştirme özelliklerine sahip Prime World, yakın zamanda kendine has, PvE-tabanlı Dragonwald modunu getirmiş, yapımcı Nival de oyun bulma sürelerini düşürecek önlemler almıştı.

         Kahramanları sadece pasif bonuslarla değil, yeteneklerine kadar özelleştirme fırsatı sunan Prime World, yakın zamanda eklediği karakter skinleriyle de hem farklı görünüşlerin tadını çıkarabiliyorlar, hem de karakterlerin cinsiyetlerini değiştirebiliyorlar.

         Her yetenek ve tecrübe seviyesindeki oyuncuların ilgisi çekecek oynanışa sahip Prime World, hem kadın hem erkek oyuncuların beraber oynamasını teşvik eden özelliklerle türünde farklı bir adım atıyor.

         Tamamen Türkçe olan Prime World’ün açık betasına kayıt olmak için :
    prime world
    Prime World – Prime World oyunun resmi web sayfasıdır. Nival’den ücretsiz online macera ve strateji MMO/MMORTS
    http://tr.playpw.com

     
    Basın Bülteni
     








  • Bize LoL yetiyo =)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • loldan bi hafta ban yemişim bunu deneyek bakalım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keras

    loldan bi hafta ban yemişim bunu deneyek bakalım

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.