Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.070.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla dostum ben uzatmıyorum ama neden bukadar uste çıkmak istiyorsun onuda anlamıyorum kusura bakma ama senin gibiler yuzunden hiç paylaşım yapmak bi konu hakkında konuşmak işkence oluyor insanın hevesi kırılıyor artık paylaşım yapmayı düşünüyorum saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: n95master

valla dostum ben uzatmıyorum ama neden bukadar uste çıkmak istiyorsun onuda anlamıyorum kusura bakma ama senin gibiler yuzunden hiç paylaşım yapmak bi konu hakkında konuşmak işkence oluyor insanın hevesi kırılıyor artık paylaşım yapmayı düşünüyorum saygılar

Uzatmıyorum diyene bak.

Paylaşım yapan benim. Çok bilmiş tavırlarınla, yarım yamalak bilginle hevesimi kıran sen oldun. Zaten 2-3 aydır foruma girmiyordum. Güzel bir konu diye paylaşmak istedim. Ancak bütün hevesim kırıldı.

Burada noktayı koyuyorum. Konu hakkında bilgilenmek isteyenler mail atsın. Belki 2-3 ay sonra tekrar foruma girerim. Sağlıcakla kalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

hangi aptal bayii..yeni çıkaack alma bunu der...... hemde yeni kasa olyını % kaç kişi biliyor sanıyorsun..... türkiyede internet kullanımı ne kdar.??

senin deyiminle öyle "aptal bayi" çok.

Yeni kasa olayını araba almak isteyen her kişi bilir ki; bugün megane almak isteyen birisi 2003'den beri üretilen bir aracın ömrünün dolduğunu ve yeni kasasının elinin kulağında olduğunu az çok tahmin eder. ayrıca; hayat internetten ibaret değildir, gazete, dergi, televizyon, eş-dost muhabbetleri sayesinde de bu tarz durumlardan insanlar haberdar olabiliyor.
  • Arkadaslar selam, ben yokken forum almis basini gitmis valla

genel olarak megane II ile ilgili dusuncelerimi aktarayim :

bircok arac (marka/model) degistirmis ve kullanmis biri olarak aracimdan son derece memnunum. donanimli olmasi cok guzel bir ozellik. hiz sabitleyicisi cok ise yariyormus gercektende.

3000 km'nin uzerinde yol yaptim, arac yormadi, klima performansi iyi. sadece 6 kisi, tam dolu bagaj ile 2000 m ustu rakimli bir yere tirmanirken virajlarda zorlandi, ancak arac otomatik, onunda etkisi vardi.

kisacasi cok memnun kaldim. masallah diyelim araclarimiza
  • bende tatildeyken kullandım aracımı
    herhangi bir sorun olmadı. gayet memnunum bende.
    nazar değmesin arkadaşlar "41 kere maşallah!"
  • Amin..

quote:

Orjinalden alıntı: letourdefrance

bende tatildeyken kullandım aracımı
    herhangi bir sorun olmadı. gayet memnunum bende.
    nazar değmesin arkadaşlar "41 kere maşallah!"
  • yav ben bi soru sormuştum bilen yok mu. kapıyı kumandadan kapatırken vızıırt diye bi ses geliyo. motorundan sanırım. motorun değişmesi mi gerek yoksa tamiri olur mu. birde fiyatı ne kadar acep

megane2 i.6 16 v dynamique
  • ses nereden geliyor?(sadece bir kapidan mi?) kumanda ile kapatmayinca, mesela iceriden kapi kilitleme dugmesine basinca da ayni ses geliyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: orhan38

yav ben bi soru sormuştum bilen yok mu. kapıyı kumandadan kapatırken vızıırt diye bi ses geliyo. motorundan sanırım. motorun değişmesi mi gerek yoksa tamiri olur mu. birde fiyatı ne kadar acep

• ses arka sağ kapıdan geliyo içerden kapatma düğmesine basınca da geliyo. kapıyı kapatırken motor zorlanıyo gibi bi ses geliyo..

quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

ses nereden geliyor?(sadece bir kapidan mi?) kumanda ile kapatmayinca, mesela iceriden kapi kilitleme dugmesine basinca da ayni ses geliyor mu?

quote:

yav ben bi soru sormuştum bilen yok mu. kapıyı kumandadan kapatırken vızıırt diye bi ses geliyo. motorundan sanırım. motorun değişmesi mi gerek yoksa tamiri olur mu. birde fiyatı ne kadar acep

• Arkadaşlar, el freni sorunu yaşayan oldumu aranızda, benim arabanın (2006 megan II sway) el frenini çekince boşa geliyor, yani frenlemiyor bir iki denemeden sonra ancak oluyor, servise sordum tabancası bozulmuş, yaklaşık 100 ytl dediler (herhalde işçilik dahil) yedek parçacılara sordum 39 ytl dediler. Neticede yaptıracağım bi şekilde... tecrübesi olan varmı bu konuda. tşk.ler
  • normalde kapıyı kitlerken arabadan ses geliyo benimkinde de ama çok fazla değil.

quote:

ses arka sağ kapıdan geliyo içerden kapatma düğmesine basınca da geliyo. kapıyı kapatırken motor zorlanıyo gibi bi ses geliyo..

quote:

ses nereden geliyor?(sadece bir kapidan mi?) kumanda ile kapatmayinca, mesela iceriden kapi kilitleme dugmesine basinca da ayni ses geliyor mu?

quote:

• benim henüz başıma gelmedi. yedek parçacı fiyatı iyi gibi... hemen yaptır derim el freni bu boş bırakmaya gelmez
    quote:

Orjinalden alıntı: neversaynever

Arkadaşlar, el freni sorunu yaşayan oldumu aranızda, benim arabanın (2006 megan II sway) el frenini çekince boşa geliyor, yani frenlemiyor bir iki denemeden sonra ancak oluyor, servise sordum tabancası bozulmuş, yaklaşık 100 ytl dediler (herhalde işçilik dahil) yedek parçacılara sordum 39 ytl dediler. Neticede yaptıracağım bi şekilde... tecrübesi olan varmı bu konuda. tşk.ler

• quote:

Arkadaşlar, el freni sorunu yaşayan oldumu aranızda, benim arabanın (2006 megan II sway) el frenini çekince boşa geliyor, yani frenlemiyor bir iki denemeden sonra ancak oluyor, servise sordum tabancası bozulmuş, yaklaşık 100 ytl dediler (herhalde işçilik dahil) yedek parçacılara sordum 39 ytl dediler. Neticede yaptıracağım bi şekilde... tecrübesi olan varmı bu konuda. tşk.ler

Benim el freni en üst noktada tutuyordu, sanayideki ustama söyledim. O da el freni alltındaki plastik kapağı elinle çekerek çıkardı, orada fren teli gözüküyor. fren teli ucundaki somunu biraz şıkıştırdı böylece el frenini en üst noktaya kadar kaldırmadan da gayet iyi tutuyor.
    Benim tecrübem bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimiye -- 20 Ağustos 2008; 14:31:42 >

• beyler önceki sayfalarda arkadaşlarımıza olan şu megane II lerin çalışmama sorununu bende bugün yaşıyorum kartı taktığımda aynı şekilde araba çalışmıyor. Bugün servisten geldiler yarın için araba elektriğinden anlayan kişilere yönlendireceklerini söyledir.
    Merak ettiğim şey dün birkere vurdurarak çalıştırdık ama çalışırken bi ses yada bi problem olmadı sonra problemsiz biçimde kapattım. Tabi tekrardan denediğimde yine aynı şekilde çalışmadı. bana vurdurma yöntemininin triger kayışına zarar verebilceğini söyledi..bir daha denemememi söyledi şimdilik bi problem yok trgier kayışı yerinde ve sağlam acaba ufakta olsa ilerde problem yaratabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despair -- 20 Ağustos 2008; 19:35:08 >
  • motoru degisirse sorun cozulur. cok buyuk bir problem degil.

quote:

ses arka sağ kapıdan geliyo içerden kapatma düğmesine basınca da geliyo. kapıyı kapatırken motor zorlanıyo gibi bi ses geliyo..

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: despair

beyler önceki sayfalarda arkadaşlarımıza olan şu megane II lerin çalışmama sorununu bende bugün yaşıyorum kartı taktığımda aynı şekilde araba çalışmıyor. Bugün servisten geldiler yarın için araba elektriğinden anlayan kişilere yönlendireceklerini söyledir.
    Merak ettiğim şey dün birkere vurdurarak çalıştırdık ama çalışırken bi ses yada bi problem olmadı sonra problemsiz biçimde kapattım. Tabi tekrardan denediğimde yine aynı şekilde çalışmadı. bana vurdurma yöntemininin triger kayışına zarar verebilceğini söyledi..bir daha denemememi söyledi şimdilik bi problem yok trgier kayışı yerinde ve sağlam acaba ufakta olsa ilerde problem yaratabilirmi?

ilerde problem yasayip yasamayacagini bilemem ama vurdurmanin zararli oldugunu bende okumustum. akunde, manyetonda vs. sorun mu var?

• quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

quote:

Benim el freni en üst noktada tutuyordu, sanayideki ustama söyledim. O da el freni alltındaki plastik kapağı elinle çekerek çıkardı, orada fren teli gözüküyor. fren teli ucundaki somunu biraz şıkıştırdı böylece el frenini en üst noktaya kadar kaldırmadan da gayet iyi tutuyor.
    Benim tecrübem bu kadar

benim el freni sonuna kadar cekilmiyor. ama ortalarda sorunsuz tutuyor. kucuk bir mudahale ile tutus noktasi degistirilebiliniyor selimiye'nin de yazdigi gibi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: despair

beyler önceki sayfalarda arkadaşlarımıza olan şu megane II lerin çalışmama sorununu bende bugün yaşıyorum kartı taktığımda aynı şekilde araba çalışmıyor. Bugün servisten geldiler yarın için araba elektriğinden anlayan kişilere yönlendireceklerini söyledir.

ilerde problem yasayip yasamayacagini bilemem ama vurdurmanin zararli oldugunu bende okumustum. akunde, manyetonda vs. sorun mu var?

aküde bi sorun yok sanırım herşey çalışıyo farlar olsun yol bilgisayarı hepsi düzgün sadece start tuşuna bastığımda çalışırken gelen tık sesi ni alamıyorum araba çalışmıyo :S yarın servis arabayı götürcek elektrikle ilgili problem olduğunu söyledi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despair -- 20 Ağustos 2008; 21:28:44 >

• Biz ikinci el megane 2 hb almayı düşünüyoruz babam kullanacak ve genelde 80,90,100km\h civarı kullanıyoruz.Sadece sollama yaparken 120 civarı hızlara çıkarız. 21500ytl bütçemiz var ne zamandır internette 2.el bakıyorum nadir de olsa 1.6 16v bu fiyata var ama genellikle 1.4 16v var.3 kişiyiz ve arabayı genelde senede 1 bir kez uzun yolda kullanıyoruz.Acaba 1.4 motor bize yeterli olur mu???
  • bende arabamı alırken 1.4 bakıyodum
    elden çıkarırken 1.4 zor satarsın dediler 1.6 almıştım.
    imkanınız varsa 1.6 alın
    en kısa zamanda megane ll konforuna sahip olursunuz inşallah

quote:

Orjinalden alıntı: siberjackal

Biz ikinci el megane 2 hb almayı düşünüyoruz babam kullanacak ve genelde 80,90,100km\h civarı kullanıyoruz.Sadece sollama yaparken 120 civarı hızlara çıkarız. 21500ytl bütçemiz var ne zamandır internette 2.el bakıyorum nadir de olsa 1.6 16v bu fiyata var ama genellikle 1.4 16v var.3 kişiyiz ve arabayı genelde senede 1 bir kez uzun yolda kullanıyoruz.Acaba 1.4 motor bize yeterli olur mu???

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.