Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.034
Cevap
140
Favori
3.082.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam torpido gözündeki airbag kutusu nerde birbirine geçen soketlerin yeri tam nerde bilgi amaçlı soruyorum öğrenmiş olalım yani teşekkürler...
  • torpidonun içinde değil. torpido gözünü çıkartabilirseniz (sanırım forumda vardı nası cıkarılacağı) üst tarafta elinizi atınca görürsünüz. Kıl kıl işler yahuu adam gibi bi soketi bile yapamamıslar sürekli soket arızasımı olur renault'a güvenim kalmadı artık bunları gördükten sonra. millet dalga geciyo koltugu hareket ettirince airbag lambasımı yanarmıs diye
  • Sağol tturnusol kardeşim,

Bu dosyaları nereden buldun acaba , belki orada bende bulabilirim,

Eklemelerin için ayrıca teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

1-bendeki iki dökümanda aşagıda ve ingilizce
    http://r apidshare.com/files/82403174/Desktop.rar.html
    2-hayır bilmiyorum
  • selam şu forumdaki resimli anlatımları pdf formatında yada flash formatında bir kitap haline getirsek elektronik ortamda kim zaman ayırabilir bende yardımcı olmaya çalışırım..bana yada tek tek şu sayfada şu var diyen olursa ben yaparım teşekkürler...
  • Selam arkadaşlar bizim Megane da yaklaşık 100km/h yi geçince sol arka taraftan böyle rüzgar sesi benzeri bir ses geliyor.. Yani nasıl desem aslında böyle tam rüzgar seside değil sanki arabanın lastiğinde çamur varda bu çamuru davlumbaza atıyor gibi.. Bunun çözümünü bilen veya bu sorunla karşılaşan bir arkadaş var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Selam arkadaşlar bizim Megane da yaklaşık 100km/h yi geçince sol arka taraftan böyle rüzgar sesi benzeri bir ses geliyor.. Yani nasıl desem aslında böyle tam rüzgar seside değil sanki arabanın lastiğinde çamur varda bu çamuru davlumbaza atıyor gibi.. Bunun çözümünü bilen veya bu sorunla karşılaşan bir arkadaş var mı

Benim araçtada bugün farkettim hız 90 km nin üstüne çıktığı an ön camın kenarlarından bariz rüzgar sesi geliyor içeri.Hep müzik dinleyerek gittiğim için farketmemiştim ama bugün sessiz gideyim deyince ses kendini gösterdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

Selam arkadaşlar bizim Megane da yaklaşık 100km/h yi geçince sol arka taraftan böyle rüzgar sesi benzeri bir ses geliyor.. Yani nasıl desem aslında böyle tam rüzgar seside değil sanki arabanın lastiğinde çamur varda bu çamuru davlumbaza atıyor gibi.. Bunun çözümünü bilen veya bu sorunla karşılaşan bir arkadaş var mı

Benim araçtada bugün farkettim hız 90 km nin üstüne çıktığı an ön camın kenarlarından bariz rüzgar sesi geliyor içeri.Hep müzik dinleyerek gittiğim için farketmemiştim ama bugün sessiz gideyim deyince ses kendini gösterdi.

aynen bende öyle farkettim.. Ankarada oturduğumdan bu aralar soğuk camın kenar lastikleri soğuktan sertleşmiş olduğundan bu ses gelebilir diye düşünüyorum ama genede bu sorunu bile bir arkadaş varsa bi yol göstesin

• quote:

Orjinalden alıntı: chevymel1

torpidonun içinde değil. torpido gözünü çıkartabilirseniz (sanırım forumda vardı nası cıkarılacağı) üst tarafta elinizi atınca görürsünüz. Kıl kıl işler yahuu adam gibi bi soketi bile yapamamıslar sürekli soket arızasımı olur renault'a güvenim kalmadı artık bunları gördükten sonra. millet dalga geciyo koltugu hareket ettirince airbag lambasımı yanarmıs diye

bu koltuğun altındaki soketin çıkmasını Stilo ve Astrada da yaşadık.. Bu sistem hemen hemen her arabada aynı olup benzer sorunlar her markada oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Sağol tturnusol kardeşim,

Bu dosyaları nereden buldun acaba , belki orada bende bulabilirim,

Eklemelerin için ayrıca teşekkür ederim.

bende bunları forumdan almıştım daha önce başka arkadaşlar vermişti aynı isimlerle nette arattım ama bulamadım
  • şimdi bir arama daha yaptım ve şöyle bir site buldum megane dökümanları ne ararsanız var ama tek kötü yanı dil
    meganedoksi.uw.hu
    404 - Page not found - 404 - A keresett oldal nem található az UltraWEB szerverén [dc: imsta4]
    http://meganedoksi.uw.hu/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturnusol -- 10 Ocak 2008; 20:12:18 >

• Evet Fransızca dostum
  • Merhaba Arkadaslar,

Dun benım arabada bırsey farkettım, bozuk yolda gıderken on konsolun sol tarafından (Tweterın oldugu bolge) iceriden sankı acıkta bır kablo var o kablo bır yere carpıyor ve cık cık dıye ses verıyor.. ve zaman zamanda kapılardan elektrık carpıyor. Neden dolayı olmus olabılır.
  • quote:

Arakdaşım 4-5(önce de olabilir) sayfa önce ben bu konuyu çözmüştüm. tüm kapıların dışındaki kapı kollarında plastik bir parça vardır(kapı kolu arkasında tam elini soktuğun yerde siyah.) İşte onu tut ileri geri salla bakalım sallanıyormu? Sallanıyorsa 90 km/h üzerinde çıktığın anda rüzgar da bu şekilde sallayacaktır o parçayı ve içeriye sanki ince bir tel kaportaya vuruyormuş gibi bir ses verecektir. Ben 1.5 yıl sonra sorunu çözmüştüm. O parça çok rahat çıkıyor. Ben tırnaklarımla çıkarmıştım, tturnusol arkadaşımız tornavida ile (hatta uygulamalı resmi var)

Bu dört parçayı çıkart, japon ile tekrar yerine tak..Sesden eser kalmayacaktır. 50 km/h civarı bu ses gelmez, genelde 90 dan sonra gelmeye başlar ve 120 den sonra çekilmez bir ses olur.......

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: lotus1

quote:

Arakdaşım 4-5(önce de olabilir) sayfa önce ben bu konuyu çözmüştüm. tüm kapıların dışındaki kapı kollarında plastik bir parça vardır(kapı kolu arkasında tam elini soktuğun yerde siyah.) İşte onu tut ileri geri salla bakalım sallanıyormu? Sallanıyorsa 90 km/h üzerinde çıktığın anda rüzgar da bu şekilde sallayacaktır o parçayı ve içeriye sanki ince bir tel kaportaya vuruyormuş gibi bir ses verecektir. Ben 1.5 yıl sonra sorunu çözmüştüm. O parça çok rahat çıkıyor. Ben tırnaklarımla çıkarmıştım, tturnusol arkadaşımız tornavida ile (hatta uygulamalı resmi var)

Bu dört parçayı çıkart, japon ile tekrar yerine tak..Sesden eser kalmayacaktır. 50 km/h civarı bu ses gelmez, genelde 90 dan sonra gelmeye başlar ve 120 den sonra çekilmez bir ses olur.......

Saygılar...

Benim arabada sadece rüzgar sesi var.Başka bir ses gelmiyor,yolda kulağımı yaklaştırıp dinledim cam kenarlarında geliyor gibi geldi bana ama deidğin gibi o siyah parçayada bakayımen iyisi.

• Rüzgar sesi ayrı. Bunun için eğer aracın garantiliyse servise gidip aracın rüzgar sesi aldığını söyle, fitil eklerler böylece o sesten kurtulursun. Arka kelebek camlarının üzerindende çok rüzgar sesi alıyor araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotus1

quote:

Saygılar...

Sağolasın dostum bir bakayım o parçaya

• Hasodem arkadaşım,elektrik çarpması arabadan değil,giydiğin elbise ile ilgili.Elbise döşemeye sürtündüğünde sende kinetik elektrik oluşur,ayağını yere basıp da kapı veya hehangi bir metale değdiğinde de seni hafifçe çarpar.
  • oblomov03 dostum bu carpmalar dedıgın gıbı olabılır, carptıgınde uzerınde yun kaban vardı :) cok sagol
  • arkadaşlar gösterge ışıklarını faz 2 deki gibi beyaz ışıklandırmaya çevirmek mümkün mü?yapan var mı acaba
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak, araba çok aşırı sarsılınca ön göğüsten (sol sürücü ızgarasının olduğu kısım) tıkırtı geliyor bunla ilgili herangi çözüm var mı
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.