Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.028
Cevap
139
Favori
3.055.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: useru

    Düzeltme yapayım. Fotoğrafını çektiğim parça aslında isofix bağlantısı içinmiş. Benim hatam.

    Bagaj halısını kaldırıp bir kontrol edeceğim yarın.

    Tesekkurler bir zahmet hocam yoksa sanayiye gidip yaptrcm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Hocam araçta incelemediğim yer kalmadı ama top tether bağlantısı için herhangi bir parça göremedim. Arka koltukların diz hizasının altında kancası var o kadar bagaj kısmında bağlantı yapılacak yeri yok. En azından benim sedanda yok.
  • hcam ben buldum bugun galıba..arka koltugu cekince altlarında kancalar var,o kancaya takıp denedım bugun fena olmadı.koltuguda kapadım oyle kullancam..cocugun koltugu guzelce oturdu..r
  • Yokmu sac jant konusunda,fiyat veya konum bilgisi olan,herkes sök-takmı yapıyor sürekli yanii.
  • Megane2 için orjinal hoparlör arıyorum, ses sistemini yenileyip eskileri boşa düşen varsa pm lütfen
  • Merhabalar , megane 2 hb cam tavanlı almayı düşünüyorum sizce ne kadar verilir ?100bin km civarı arıyorum bütçe 27500 civarı burdan satmayı düşünen arkadaşlar varsa görüşelim . Saygılarla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Benim ruhsatta motor gücü yazmıyor. Yani, ne kw türünden ne de hp türünden yazmıyor. 80lik mi 100lük mü olduğunu nasıl anlarım? Turbo borusundan falan anlaşılıyor diyorlar ama tam olarak ta bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delimatrock kullanıcısına yanıt
    Modeli ve donanımı yazarsanız. Tahmin edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    2007, içi bej, ön arka dirsek dayama var, hız sınırlayıcı ve sbtleyici var. 4 cam otomatik. Çelik jant yok. Aynı modelin hem 100lüğünü hem 80liğini gördüm. Bu şekilde tahmin biraz zor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delimatrock kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz donanım Expression'a ait. Evet hem 80'liği hem de 100'lüğü var.
  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    Evet benimki expression. Benim intercooler'a bağlanan boru plastik, 100lüklerinki demirmiş galiba. Aracı 100lük olan varsa bakabilor mi acaba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekspressionda hız sınırlayıcı ve cruise kontrol olmadı,2007 de bugünkü privilige sanırım dynamigue diye adlandırılıyordu,o model olmasın sizinkisi?yetkili servise gidip şase nosunu verirseniz size ücretsiz kaç beygirlik olduğunu söylerler.
  • Ankara'da bazı lastikçilere gittim ve 16 inch sac jant sordum,hani şu bagajda yedek olandan.Hepside ısrarla şimdiye kadar 16" sac jant görmediklerini,bunun olmayacağını söylediler,kendi aracımla gitmemiştim lastikçilere,kendimden tereddüte düştüm geçen açtım bagajı fener tutarak tekrar baktım.Kabak gibi yazı okunuyor 205x55x16 jantta bildiğimiz kara jant,yani demir jant.Ben anlamadım birşey bu lastikçilerden.Servise gitsem bu janta 200 lira para ister en az.
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    Yok abicim. Expressionda ya hız sınırlayıcı ve sabitleyici ya da dijital klima oluyor. Benimki hız sınırlayıcı ve sabitleyici olandan. Geçen bi yetkili servise gittim, bi bayan vardı bilgisayarın başında. Servis kayıtlarını falan gördü ama motor gücünü göremiyoruz dedi. Büyük ihtimal kendi göremiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frontoza

    Ekspressionda hız sınırlayıcı ve cruise kontrol olmadı,2007 de bugünkü privilige sanırım dynamigue diye adlandırılıyordu,o model olmasın sizinkisi?yetkili servise gidip şase nosunu verirseniz size ücretsiz kaç beygirlik olduğunu söylerler.

    2006'da makyaj geldi ve ilk Expression'larda hız sabitleyici ve sınırlayıcı vardı. Sonra Renault baktı ki orta donanıma fazla yüklendi, bu özellikleri konfor paketi benzeri bir adla satmaya başladı. Sanırım 2007'den itibaren bu özellikler paralı oldu. Bu modellerde kapı çıtalarının ucunda motorun tipini de göremezsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frontoza

    Ankara'da bazı lastikçilere gittim ve 16 inch sac jant sordum,hani şu bagajda yedek olandan.Hepside ısrarla şimdiye kadar 16" sac jant görmediklerini,bunun olmayacağını söylediler,kendi aracımla gitmemiştim lastikçilere,kendimden tereddüte düştüm geçen açtım bagajı fener tutarak tekrar baktım.Kabak gibi yazı okunuyor 205x55x16 jantta bildiğimiz kara jant,yani demir jant.Ben anlamadım birşey bu lastikçilerden.Servise gitsem bu janta 200 lira para ister en az.

    İlk sahibi misiniz? Belki stepne değişmiş olabilir. Saç jantlar 15 galiba hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    hocam bizde 2 megane privilige var,ikisinide ilk sahibinden aldım,ikiside aynı,jant da orjinal,lastiklerini ilk ben değiştirdim birinin,yani 16 jant kesinlikle var vede orjinal
  • Sizin stepne alaşımlı jant mı ? Siz de jantlar alaşımlı jant. Yedeği sac olabilir. Arkadaşın 4 lastik 16 sac jant galiba. Normalde megane de sac olanlar 195 15.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    Stepne siyah sac jant,aracın jantları alüminyum alaşımlı orjinal jantı. Megane da bazı versiyonlarda dediğiniz gibi siyah jant-kapak versiyonu kullanılıyor.Dediğim ölçüde jantı şu anda bir lastikçi karacabeyden 1 adet olarakta satışa koymuş :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-megane-2-sac-jant-1-adet-lastigi-de-sifir-248197863/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frontoza -- 5 Aralık 2015; 10:09:37 >
  • Arkadaşlar Megane 2. Otomatik araç. Motor genelde soğukken, araç ışıklarda ya da trafik yoğunlaştığı Zamanlarda durup kalkmaya çalışırken olduğu yerde stop ediyor.

    LPG ya da benzin ayrımı yapmadan ikş durumda da stop etme mevcut.

    Araç manyetik kaptörü araç düzgün start yapmadığı içim yeni değiştirildi.

    Boğaz kelebeği tertemiz. ( bilgim yoktu , adaptasyon yapılmadı)

    Yetkili servis aracı bilgisayara bağladığında çıkan arızanın '' Boğaz kelebeğinden '' kaynaklandığını söylediler.

    Konuyu birkaç ustaya sordum ancak kesin birşey diyemiyorlar. En mantıklı konuşan genç bir usta aracın manifoltuna fazla hava giriyor olabileceğinden bahsetti. Ancak vakti olmadığını daha sonra aracı getirmem gerektiğini bildirdi.

    Yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.