Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.034
Cevap
140
Favori
3.084.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antalyadan ankaraya giderken 200 km kala bi yerde durdum camı acmaz olaydim basiyorum asagi iniyor:D
    neyse guc bela cikardim yukari gelene kadarda hic dokunmadim korka korka geldik xD
    gecen gun sanayiye götürdüm cam motorunun ustunde bulunan plastik parca kırılmıs onu deistirdiler makarayi düzelttiler falan iscilik dahil 40tl verdik
    cam arizasi kadar berbat bisey yok gercektende 4-5 tane vida dısta tutuyor, birkac vida da icerde tutuyor , sonrasinda da kapı dösemisini kendine dogru cekiyorsun :D
    herangi bi sorun olmadan actilarda problem cözüldü.

@ahmet1414

acarken biraz dikkatli ol aman elinde kalmasin hocam...
  • Hayırdır inşallah üst üste gelmiş böyle.
    Star klipsti sanırım adı 2-3 sayfa öncesinde olması lazım. Ucuz bulunursa bir kaçtane alınıp yedeğe koymak lazım.
  • 17000e megane 1.4 HB Gri otantik temzmiş sadece yedek anahtarı yokmuş ne dersiniz alınır mı???
  • ustat yedek anahtarı olmaması sakat biraz ama sen bilirsin. +

Cam krikosu için resim sunalım :) normalde plastik parça var ama prinçten parça yapıp sorunu kalıcı çözmüşler piyasada prinç olanı satılıyormu bilmiyorum ama çelik halat zamanla camı kaldırıp indirme sonucu eğe yapmış gibi eritiyor plastiği.

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

• cam krikosuna devam

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

• 3.parti

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

• n95master dostum resimler harika teşekkürler
  • aynen bunlar değişen parcalar bide camı tutan kısımda plastik parcalar var benim onlarda kırılmıs onlarda değişti ama tabi yine plastik parcalar takıldı illaki onlarda kırılıcak bikac sene sonra yada bu arada diğer camlarda bu sorunu yasıcam o pirinc parcaları bi yerden temin edebilir miyiz acaba. n95master kardesim teşekkür ederim eline sağlık
  • illaki satıyorlardır ama pilastik satması daha çok işine gelir çunku zamanla eriyip gitçek adam yenisini alacak diye arayan bulur o parçayı yada yaptırtır torna'da ;)
  • MRB ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA KATILDIM 2005 model 1.5 dcı 80 hp bej renk dinamik model +6'lı cd çalar park sensör+cam filmi araç 96 bin km de tamponlar boyalı 21.500 tl ye aldım sizce nasıl degerlendirmezi istiyorum
  • Resimler iyi olmuş ellerine sağlık.Parça bulunurda yapan yoktur muhtemelen.Dediğiniz gibi dönüşü olsun ki hiç olmazsa işçilik alınsın.
  • merhabalar.. aranıza katılmaktan onur duydum..:)

2005 model 1.6-16 valf, sedan authantic megane 2 aldım. aldığımda 49000 deydi. şimdi 52000 de.

60.000 km bakımı aşağı yukarı ne kadar tutar?

baskı balata ve debrijaj dişlisi değişmesi hakkında bilgi sahibi olan var mı?

tüm devir işlemlerini yaptım ama gaz sızdırmazlık, muayene ve trafik ruhsat işlemleri kaldı. daha ne kadar vermem gerekecek bunlar için?

sağolun..

bu arada ş.dışı ortalama 120-130 km hız, klima 2. derecede 5 kişi ve bagaj full 132.000 kr/km
    ş.içi 141.600 krş ortalama ve genelde klima açık, araç 2-3 kişi..

lpg sistemi echotech

sağolun tekrar...
  • arkadaslar elimde megane 2 benzinli dynamique arac var ,benzin fiyatlarinin artisi nedeniyle araci ya saticam yada tüp taktirmayi dusunuyorum ancak tüpe pek sıcak bakmiyorum.Satip dizel bi arac almak istiyorum.Aracimda hicbir problem yok sizce ne yapmaliyim,2005 model full donanim araci satip yerine bikac bin tl yuksek hangi araci alabilirim.Ekleyebilecegim max miktar 3bin tl.Düsünceleriniz benim icin cok önemli...
  • megan 2 dizel olabilir mesela..

ben benzinli 2005-49.000 de 1.6 sedan authantic 18.400 e aldım. arka sol çamurluk değişmiş. lastikler iyi değil. lpg yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

Klimadaki Üretim Hatasını Renault İyileştirme Programına Aldı

Megane II araçlardaki klimanın soğutma yapmaması ve problemli olmasının kaynağı üretim hatasından olduğu ortaya çıktı ve Renault bunları garanti süresi bitse dahi ücretsiz olarak onarmaya başladı. Bu klimaların bir Elektronik parçası yetkili servislerde ücretsiz değişiyor. Aynı problem bendede var idi ve iyileştirme programı dahilinde ücretsiz olarak değiştirildi.

Kaynak:Meganeforum.net / ihtiyar megancı

bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutsununucunu

megan 2 dizel olabilir mesela..

ben benzinli 2005-49.000 de 1.6 sedan authantic 18.400 e aldım. arka sol çamurluk değişmiş. lastikler iyi değil. lpg yoktu..

aracin hayirli olsun ancak bana biraz pahali gibi geldi.
    ancak tam olarak bilmiyorum fiyatlari kafani karistirmak istemem.
    bu arada 2007-2008 privilige 1,5dci megane larin fiyat araliklari nedir acaba?
    malum nette fiyati pahali tutuyorlar...
  • Yeni araç alan arkadaşa hayırlısı olsun. Benzinli full donanımlı aracı olan arkadaşım 30bin lira yeni araca ayırdım diyorsun git mais e megane 2 dizel 100bg likleri 28-29 a veriyolardı ama ellerinde hkaldı ise vergi indirimi sonrası bilmiyorum hem bg i yuksek hem dizel öneririm megane 3 tuzlu bayağı + alınacaksada bir sonraki seriye bakmak lazım ben beğenmedim ilk çıkanlarını
  • benim arac 20bin yapar 3de eklesem ancak cebimde 23bin olur

20binden fazla yapacagini zannetmiyorum

gerci piyasayi tam olarak bilmiyorum ama nette fiyatlar baya abarti

aracim 42binde degiseni boyanani falan yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sco06 -- 14 Ağustos 2009; 23:35:14 >
  • merhaba arkadaşlar.
    megan 2 lerde klima ve fanının olduğu kısıma nasıl ulaşıyoruz bile ya da resimleriini gören varmıdır?
  • direksiyon çevirirken tam orta kısımda sağa veya sola çevirirken çıt diye kısık bir ses geliyor tek çıt kısık sesli halinde bilgisi olan varmı???megane 2 2009 extreme
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.