Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
22
Favori
126.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese tekrardan merhaba buraya yazdıktan sonra uğur beyle görüştük. Kendisi tamirini yapmadığı halde aklımdaki tüm soruları cevapladı. Bende cihazı kendisine göndermeye karar verdim. Zaten telefonda konuşunca bu işin ehli olduğunu anlıyorsunuz.Cihazı cuma günü kargoya verdim sağolsun c. tesi günü gidip almış. Cumartesi akşamı cihazın bitmiş fotoğraflarını yolladı ( hızına hayran kaldım )
    Pazartesi günü eft işlemini gerçekleştirdim oda gün içinde kargoya verdi. Kargo bugün elime ulaştı yapılan işçiliğe hayran kaldım.
    Kaliteli ve özenli olduğu her halinden belli home tuşunun konumu arka kapağın oturumu v.s orjinalyle birebir. Keşke elimde resim olsaydıda sizlere daha önce "tamir" adı altında yapılan ucube işlemi gösterebilseydim. (sözde tanıdık )
    Samimiyetiniz, özveriniz, emeğiniz için çok teşekkür ederim @KALIMERA


     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!




  • kasa ve lcd fiyatı nekadar acaba bende kırdım ...
  • Kasali note 2 lcd 320 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enver Ç.

    Uğur beyi sizler gibi bende forumdonanım dan buldum arkadaşlar ve kendisiyle iletişime geçtiğimde bir çok telefoncuyum diye gezinenlerin yaklaşık 4 ayda halledemedikleri sorunu yaklaşık 1 hafta gibi kısa bir sürede teslim etti. Sadece işi ile değil gerçekten muhabbeti ile de insana güven veren bir kişi. Konu ile ilgili sürekli bilgilendirme yapmak için aramasıda bunun cabası. Kendisine çok teşekkür ediyorum yardımları için sonunda Note 2 me tekrar kavuştum Uğur bey sayesinde

    Bu işte KALIMERA'dan daha iyisi kesinlikle yok.

    Enver Bey telefonunuzu güle güle eskitmek nasip olsun.
    Ekran harici diğer sıkıntınızı da gidermiş olduğumuza çok sevindim.
    Afyon a selamlarımla,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: plastic_surgeon

    iki gün önce kırılan note 3 ön ekranını serviste degiştirmeye karar vermiştim, internette fiyatını araştırken forum donanımdaki kalimera nickli ugur beyin bu işte iyi oldugunu ve telefonu yerinden alıp servis yaptıgını okuyunca süper demiştim. Fakat inanmayarak forumdan bir iki arkadasından yorumunu aldım. Bugun 17:00 gibi iş yerinden teslim ettigim telefonu 24:00 itibariyle süper bir şekilde elime ulaştırmış bulunuyor.. Teşekkür ederim kalimera

    Salih bey sizi de tatilinize yetiştirebildiğime çok sevindim.
    Sizlere iyi operasyonlar, başarılı ameliyatlar diliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gonadotropin

    Benimde 3 gün önce note 2 cihazım yere düştü ve ekran çatladı ama hiç görüntü gelmiyordu.Forumdan sevgili KALİMERA yı buldum aradım.Cihazı Ankaradan kendisine gönderdim.Eline ulaştığı aynı gün ekranı değiştirip gönderdi.Ertesi gün hiç kırılmamış gibi telime kavuştum.Yanındada ekran filmi göndermiş.Bu kadar hızlı asla halledemezdim.Kendisine sonsuz teşekkürler.Çok ilgili ve beyefendi birisi...Herkese tavsiye ederim ve yakınımdakilere etmeye başladım bile :)

    Gonadotropin merhaba. Telefonunuzu tekrar kırmamanızı diliyorum. Güle güle eskitin.
    Ankara' ya istanbul' dan selamlarla,
  • Merhabalar

    Daha önceden ekranı çatlak ama çalışan note2 cihazımı tekrar düşürdüm bu sefer görüntü yok ama dokunmatik çalışıyor.

    Yardımcı olabilirseniz masrafı konusunda çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCk -- 4 Ağustos 2014; 20:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal değişimlerden sonra toz girme sıkıntısı felan yasar iseniz yardimci olabiliriz www.dokunmatikekrancamdegisimi.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykptsc

    Herkese Merhabalar

    Bu foruma üye olma sebebim KALİMERA nick li Uğur abi ye teşekkür etme isteğimdir.
    Kendisine gene bu forum sayesinde ulaştım. Ertesi gün aradım ve toplamda 4 saat içinde telefonumu tamamen sıfırlanmış olarak bana teslim etti. Telefonumun iç ekranı kırıktı. Bana verdiği fiyat son derece makul idi. Ayrıca beyaz olan telefonumu gri renge çevirmesini istedim. Çok düzgün , beyefendi , konusuna hakim ve güven veren birisi. Kendisine tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER'imi iletiyorum. Bundan sonra gene bu tarz bir ihtiyacım olduğunda veya çevremdeki arkadaşlarımın ihtiyacı olduğunda gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim.

    Herkese iyi günler,

    Saygılarımla

    Yakup TAŞÇI (Çaylak Üye )

    Merhaba Yakup bey,
    Telefonunuzu tekrar mutlu bir şekilde kullandığınıza sevindim. Teknolojik ihtiyaçlarım için ben de artık size uğrayacagım bundan sonra.
    Başka sebeplerle tekrar buluşmak dileği ile selamlar....




  • Merhaba Arkadaşlar;

    Öncelikle İzmir'den selamlar. Buradaki çoğu arkadaş gibi Note 2 telefonumun dış camı düşürme sonucu malesef çatladı. İnternetten kısa bir araştırma sonucu Uğur Bey'le (abi) temasa geçtim. Sağolsun, telefonda dahi olsa işine olan saygısını, ikili iletişimdeki sıcaklığını bana hissettirdi ve tereddüt etmeden telefonumu gönderdim.

    Bugün itibariyle işlemi tamamlayıp telefonumu bana kargoladığını bildirdi. Zaten süreç konusunda sanırım artık herhangi bir yorum yapmama gerek yok, buradaki çoğu bu dertten müzdarip arkadaş yeterince güzel görüşlerini paylaşmışlar.

    Telefonumu haliyle henüz göremedim, ancak nezaketi, hoşsohbeti ve ilgisi nedeniyle buradan Uğur Abi'ye teşekkürlerimi iletiyorum.

    Umarım yüzyüzede görüşmek nasip olur.

    Serkan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t-match

    Oğlumun kullandığı note 2 nin camı kırılmıştı,sürekli takip ettiğim Donanım Haber Forumunda bir araştırma yaptım,KALİMERA nickli arkadaşla ilgili yazılanları okuyunca bölgemizde bulunan tamircilerle uğraşmaktansa telefonu kendisine göndermeye karar verdim.Kendisiyle mesajlaşarak telefonla ilgili durumu aktardım;gerek ilgisi gerekse güven veren konuşmaları beni son derece memnun etti,hiç düşünmeden telefonu kendisine ulaştırdım,gri olan ve biraz da yıpranmış telefonun kasasını da değiştirmek isteğimi söyledim,beyaz yapabileceğini söyledi,Ayni gün kargoya verdiğim telefonu bir gün sonra bana geri gönderdi telefon sanki yeni alınmış kadar temiz ve güzeldi.Note kullanan ve bu tür ekran ve cam sorunu yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden telefonlarını göndersinler,onarım süreci ile ilgili daha çok övgü dolu sözler yazmak isterdim,ancak inandırıcılığımı yitirmek istemediğimden süreci yaşayacak arkadaşlar bunu yaşayınca kendileri görsün istedim.
    Teşekkürler KALİMERA.
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!


    Ufuk Bey merhaba, umarım oğlunuz da telefonunu sizin gibi beğenmiştir. Güle güle eskitmek nasip olsun. Altınoluk tarafına yolum düşerse size uğricam.
    Selamlar,
    0532-2754691




  • Süper hızlı hizmet ve Güleryüz, aylardır hem güvenip hem beklemeyecegim bir yer bulup yaptırmadım ekranı araştırırken tamda burdaki yorumlardan KALIMERA'ya ulaştım ve gün içinde belirlediğimiz saatte gelip 15 20 dakika içinde kırık ekranı ve kasayı değiştirdi dokunmatiginde tereddütlerim vardı ancak teşekkür ederim Uğur bey şiddetle de bu rahatlığı ve güveni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin bu guzel yorumlarina guvenerek ugur beye telefonumu yaptirdim. yorumlar az bile denebilir kendisi hem cok iyi bir insan hem de isini cok iyi yapiyor :) tekrardan tesekkurler ugur hocam :)
  • Forumdaki güzel intibadan sonra bende Uğur beye ulaştım. İlk telefon açtığınız andan itibaren kendisinin son derece nazik,ilgili ve güvenilir bir insan olduğunu anlıyorsunuz. Kendisi sadece benim için Beylikdüzü'nden Kadiköy'e kadar geldi. Son derece hızlı ve temiz bir şekilde telefonumun sorunlarını giderdi. Note 2'nin dışında her türlü cihazında sıkıntısını giderebildiğini belirtti. Bundan sonra yaşadığımız sorunlarda ilk başvuracağımız güvenilir kişi yine Uğur bey olacak. Tekrar ilgisine ve bilgisine teşekkür ediyorum.
  • Uğur abiyi bu sayfadan öğrendim. Gm discovery camını ve kasasını değiştirdi.Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Ugur Bey ile saat 2 de görüştük 4 saat sonra buluşup telefonumu 10 dakikada camını ve sarj yuvasını değiştiriverdi. Bence Kullanıcı adını ŞİPŞAK Ugur diye değiştirmeli çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim. Hayırlı günler
  • MaCk kullanıcısına yanıt
    Görüntüde gittiyse eğer tamamen ekran set değişmek gerekmektedir, isterseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetiner19

    Herkese tekrardan merhaba buraya yazdıktan sonra uğur beyle görüştük. Kendisi tamirini yapmadığı halde aklımdaki tüm soruları cevapladı. Bende cihazı kendisine göndermeye karar verdim. Zaten telefonda konuşunca bu işin ehli olduğunu anlıyorsunuz.Cihazı cuma günü kargoya verdim sağolsun c. tesi günü gidip almış. Cumartesi akşamı cihazın bitmiş fotoğraflarını yolladı ( hızına hayran kaldım )
    Pazartesi günü eft işlemini gerçekleştirdim oda gün içinde kargoya verdi. Kargo bugün elime ulaştı yapılan işçiliğe hayran kaldım.
    Kaliteli ve özenli olduğu her halinden belli home tuşunun konumu arka kapağın oturumu v.s orjinalyle birebir. Keşke elimde resim olsaydıda sizlere daha önce "tamir" adı altında yapılan ucube işlemi gösterebilseydim. (sözde tanıdık )
    Samimiyetiniz, özveriniz, emeğiniz için çok teşekkür ederim @KALIMERA


     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!

    Mustafa Bey ben de sizlerin güveni için teşekkür ederim. Hatay'a istanbuldan kucaklar dolusu selamlar....




  • Arkadaslar note 2 ekran ihtiyaci olanlar orjinal lcd 330 tl ye mevcuttur yardimci olabilirim saygilarimla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirjohn_84

    Merhaba Arkadaşlar;

    Öncelikle İzmir'den selamlar. Buradaki çoğu arkadaş gibi Note 2 telefonumun dış camı düşürme sonucu malesef çatladı. İnternetten kısa bir araştırma sonucu Uğur Bey'le (abi) temasa geçtim. Sağolsun, telefonda dahi olsa işine olan saygısını, ikili iletişimdeki sıcaklığını bana hissettirdi ve tereddüt etmeden telefonumu gönderdim.

    Bugün itibariyle işlemi tamamlayıp telefonumu bana kargoladığını bildirdi. Zaten süreç konusunda sanırım artık herhangi bir yorum yapmama gerek yok, buradaki çoğu bu dertten müzdarip arkadaş yeterince güzel görüşlerini paylaşmışlar.

    Telefonumu haliyle henüz göremedim, ancak nezaketi, hoşsohbeti ve ilgisi nedeniyle buradan Uğur Abi'ye teşekkürlerimi iletiyorum.

    Umarım yüzyüzede görüşmek nasip olur.

    Serkan

    Tekrar telefonunuza kavuşmanıza sevindim. Güle güle eskitmek nasip olsun.
    izmir' e istanbuldan saygılarımla

    0532-2754691




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.