Şimdi Ara

Wii U Tablet Kontrolcüsünün İlk Örnekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Her konsolun ve kontrolcünün piyasaya çıkmadan önce çok sayıda prototipinin geliştirildiğini biliyoruz. Nintendo da son dönemlerde kontrolcülerde en büyük yenilikleri yapan firma olarak Wii U'nun tablet kontrolcüsü için bazı prototipler geliştirmiş.
     
         Aşağıda gördüğünüz prototiplerden ilki bir Wii-mote'un tabanca aparatına yerleştirilmiş ekrandan ibaret. Bu ekran sayesinde Nintendo iki ekranı (TV ekranıyla birlikte) aynı anda sunmak istemiş. Açıkçası bu tasarımın çok kötü olduğunu söyleyebiliriz.
     
         Diğer taraftan ikinci kontrolcüye bakarsak Wii U'nun tablet kontrolcüsünü daha fazla anımsattığını söyleyebiliriz. Buna rağmen piyasaya çıkan tablet kontrolcüden farkı her iki yanına yerleştirilmiş Wii-mote'lar. 
     
         Tablet kontrolcü konusunda oyuncular arasında çok sayıda tartışma dönüyor. Bazıları tablet kontrolcüye karşıyken veya yenilik olarak görmezken, bazıları ise bunun çok iyi bir fikir olduğu görüşünde. Her şeye rağmen piyasaya sürülen kontrolcü ilk prototiplerden çok daha iyi orası kesin.

     
     








  • İlk tasarımdaki fikir kötü değilmiş bence.
  • şuanki hali en iyisi bence
  • 2. foto süper :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.