Şimdi Ara

Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
18.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün size elimden geldiğince , Corsair'in F/P odaklı Mid Tower segmentindeki iddialı ve kompakt ürünü Carbide serisinden 300R modelini inceleyeceğim.
    Corsair Carbide 300R , sadece kasa olarak satıldığı gibi yeni Corsair CX 600W Power Supply ile de bundle olarak beraber satılıyor. Benim elimdeki kasa Psu içerdiği için , Corsair CX 600W incelemesinide burada göstermeye çalışacağım.

İncelemede kendi fotoğraflarım dışında başka sitelerden almış olduğum detay fotoğraflarıda olacaktır, zengin, detaylı ve yararlı bir inceleme olması dileği ile.

Teknik Özellikler :

Boyutlar: 485 x 211 x 450 mm
    Anakart desteği: ATX, mATX
    Yapı: Midtower
    Ağırlık: 7.2 kg
    Materyal: Çelik & plastik
    5.25” yuva: 3 adet
    3.5” yuva: 4 adet
    2.5” yuva: 4 adet
    Soğutma: Önde 14 cm, arkada 12 cm / opsiyonel önde 2x 12/14 cm, üstte 2x 12/14 cm, yanda 2x 12/14 cm
    PCI genişletme: 7 adet
    VGA uzunluk desteği: 450 / 300 mm
    Ön panel: 2xUSB3.0, kulaklık, mikrofon

Güncel Satış Fiyatı ; Psu'suz olarak : 200-220TL , 600W CX Psu ile beraber 330-350TL.

Kasa, Kutu İçeriği ve Genel Özellikleri

Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ]

Kasa oldukça geniş bir kutu içerisinde , poşete sarılmış bir şekilde köpük arasında geliyor. Kötükler ile kargo vs. durumlarda oluşması muhtemel herhangi bir sıkıntının önüne geçilmeye çalışılmış.
    ( içinden süpriz olarak 600T White çıkmasını isterdim ama olmadı inş. başka zamana onuda alacım :) )

Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ]

Görüldüğü gibi kasa ön panelini delikli mesh panel yapmışlar. Kasa oldukça düz bir yapıya sahip. Ön tarafı dışında herhangi bir girinti çıkıntı yada model mevcut değil. Ön tarafında ise Corsair amblemi ile ve bölümün sadeliği kalite hissi uyandırmıyor değil.
    Ön panelde 2 adet USB 3.0 giriş , Mikrofon ve kulaklık çıkışları , Power ve Reset butonu dışında birşey bulunmuyor. Dvd yada Blueray bağlamak içinse 3 adet yuva bulunuyor, ki bana göre ideal bir sayı.

Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ]

Kasaya toplam 7 adet fan takılabiliyor. 300R de sadece içeri üfleyecek fanların takılacağı yerlerde toz filtresi kullanılmış. Psunun hava çektiği zeminde ve ön panelde hava filtreleri mevcut. Üst panelde ve arka bölümde kullanılmamış. Toz filtreleri için yeterli demek mümkün. Kasa içinde standart olarak önde 14cm ve arkada 12cmlik fan bulunuyor. Fanların ikisi içinde sessiz demek yanlış olmaz. Fanlarda herhangi bir led ışıklandırma bulunmuyor. Arka panel hariç diğer 6 fan bölümünde 12 ve 14Cm lik fan ledikleri mevcut. Üst bölümde anakart sonrasında yeterli yer var yani radyatör ve fanları için yeterli alan var.

Kasa malzeme kalitesi olarak fiyatına göre değerlendirildiğinde yeterli ama üst panelin biraz daha kaliteli olması sağlanabilirmiş. Sadece fan takacağımız zamen herhangi bir sıkıntı oluşmaz fakat radyatörün ağırlığı bir sorun çıkarırmı emin değilim, esneme yapabilir. Ama radyatör ile kullanan bir çok kullanıcı fotoğrafı var internette, sorun yok gibi görünüyor. Konu sonunda o resimleride koyacağım.

Kasada 7 adet standart Pcı slot görünüyor. Kasa arka bölümünde su soğutma için hortum girişleri unutulmamış. Yeni nesil kasaların tümünde olduğu gibi Psu alt bölümde konumlandırılmış. Üst panel hakkında bir parağraf önde bilgi vermiştik.

Kasa içerisinde 3 adet 5.25’’ sürücü slotu bulunuyor. Bunlar kasanın tümünde olduğu gibi vidasız montaja izin veriyor. Kasa alt panelinde çıkarılabilen bir toz filtresi kullanılmış. Kasa içerisinde 4 adet 3.5 İnç mekanik disk bölümü var. Disklerimizi vidasız montaj ile çok kolay bir şekilde takabiliyoruz. Hdd'lerin sata ve güç girişleri ters tarafa geldiği içinde herhangi bir kablo karmaşası oluşmuyor. Kasa içerisinde cırt dediğimiz kablo toplama aparatlarının yanı sıra montaj için gerekli olacak vidalar çıkıyor.

Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ]

Carbide 300R ' de ön panelin komple çıkabilmesi ve bunun oldukça kolay halledilmesi en beğendiğim özellik oldu. Ön paneldeki giriş ve çıkışlar kasaya sabitlenmiş böylece kasa ön kapağını çıkarmamız gerektiğinde herhangi bir kablo vs. ile uğraşmamız gerekmiyor buda herhangi bir fan değişimi vs. için bize oldukça büyük bir kolaylık sağlıyor.
    Kasa içinde standart olarak gelen fanların kablolarıda ince siyah olarak seçilmiş. Bu Corsair markasında bir görsellik yakalamak isteyen kullanıcılar için önemli bir detay. Renk olarak kasa ile oldukça uyumlular.
    Kasada tamamen siyah renk hakim. İç hacmi ise kompakt boyutlarına nazaran oldukça şaşırtıcı bir genişliğe sahip. Corsair Hdd kafesini dik çevirip sadece 4 slotta bırakarak ciddi anlamda bir hacim kazanımını başarmış.

Sanırım kullanıcılar için en önemli noktaya geldik. Kasaya 2 farklı sistem montajladım. En uzun ekran kartlarından olan GTX260 , kasa içerisinde hiç büyük kalmadı. Ekran kartının geldiği bölüm 45CM uzunluğunda ve piyasada sığmayacak bir ekran kartı yok. Yani 300R ' de Çoklu ekran kartı kullanımında da sıkıntı çıkmayacağa benziyor.
    Anakarttan itibaren üst kapağın yüksekliği 18Cm ye yakın. Yani 17.5mm ve daha altında uzunluğa sahip işlemci soğutucuları bu kasaya sorunsuz sığar. Kasa da zaten işlemci soğutucusu için anakartı sökmemize gerek kalmıyor, sağ yan kapağı açmamız yeterli. Arkada montaj boşluğu bulunuyor.
    Diğer önemli bir nokta ise kablo toplama. Kasada kablo toplama bölmeleri ve kabloları toplayıp bağlayabileceğeimiz küçük çıkıntılar bırakılmış. Kasa sağ yani anakartın arka tarafına gelen bölümdeki genişlik 2cm. Buda psuda kullanmadığımız kabloları saklamamıza izin veriyor. Kasa ile beraber satılan CX600W psunun kullanmadığım kablolarını elimden geldiğince saklamaya çalıştım resimleri büyüterek bakmanızı tavsiye ederim. Kablo saklama olarakta 300R'yi yeterli bulduğumu söylemeliyim.

Unutmadan geçmeyelim, 300R de sürücü montajıda oldukça kolay. Sadece ön panelde kullanılan plastik biraz daha kaliteli olabilirdi ama onuda önemsememek lazım diye düşünüyorum çünkü sık sık kullanılacak bir bölüm değil. Psudan sonra bütün kabloları arka bölüme koydum ve kasa içi oldukça boş göründü gözüme, işte ozaman keşke 8. Fan ızgarasınıda psu önüne açsaymış dedim corsair, fakat bizimki biraz hüsnükuruntu tabiki. Fan bölmeleri gayet yeterli seviyede :)

Corsair Firmasının Hazırladığı Görseller

CORSAİR 300R SİSTEMLERİ GÖRSELLERİ

Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ][simage]http://cdn.overclock.net/7/70/70250b05_IMG_0885.jpeg][/simage] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ] Corsair Carbide 300R + CX 600W Bronze [ Kullanıcı İncelemesi ]

Detaylı Video İnceleme [Overclock3D]

CORSAİR CX600W Power Supply ' e Yakından Bakış ;

Üretici Linki :

http://www.corsair.com/en/power-supply-units/cx-series-psu/cx600-80-plusr-bronze-certified-power-supply.html

Psu Hakkında Önemli :

*Psu 80Plus Bronze
    *3 Yıl garanti
    *12V Tek kanalından kombine olarak 46A yani 552W verebiliyor.
    *Max. Fan gürültüsü %100 kullanımda 36Db
    *%85 Verimli

Güç Konnettörleri ve uzunlukları ;

1 X 24 Pin --> 600mm +- 25mm
    1 X 12V 8Pin --> 650mm +- 25mm
    2 X Pcı-E 6+2 Pin (8) ---> 600mm +- 25mm
    6 X Sata ---> 640mm +- 25mm
    4 X 4 Pin ---> 880mm +- 25mm
    1 X Flopy (4pin) ---> 880mm +- 25mm

Psu güzelce paketlenmiş ve pıt pıt torbaya konulmuş. Kutusundan çıkarınca malzeme kalitesi sizi tatmin ediyor. Ters çevirip Corsair amblemini görmekte buna eşdeğer.

Psu da 12cm lik bir fan kullanılmış, bu fanın sesini ben henüz duymadım. Kişiden kişiye göre değişebilir ama kutu üzerinde yazana göre de sessiz demek mümkün.

Psu 80 Plus Bronze verimlilik sertifikasına sahip. 12V kanalından 46A yani 552W güç üretebildiği yazılmış üzerine. Buda piyasadaki her tek ekran kartlı sistemi sorunsuz kaldırabileceği anlamına geliyor. Pcı-E çıkışlarında da 6+2Pin lik kablolar kullanılmış yani 2x8Pin güç girişi olan bir ekran kartı da bu psu ile sorunsuz kullanılabilir.

Psu Modüler değil fakat 300R kasada kablolar sorunsuzca saklanabiliyor ve sisteme engel teşkil etmiyor.

Kişisel Yorum ve Sonuçlar :

Corsair Carbide Serisi 300R kasası ile oldukça güzel bir iş çıkarmış. Kompakt boyutlarına rağmen geniş bir iç hacim ve yüksek kullanılabilirlik sunmuş. Kasa da eksikliğini hissettiğim bir kaç nokta olsa da onlar görmezden gelinmeyecek noktalar değil. Kablo saklama boşluklarında plastik koruyucular kullanılsaydı, daha güzel bir görünüm elde edebilirdik sanırım.

Onun dışında Kasa ve Psu, tam anlamıyla Fiyat/Performans ikilisi olmuş. Piyasadaki hemen her sisteme yetecek bu kasayı ve beraberinde gelen 3 Yıl garantili psu yu, yeni sistem kuracak yada kasa/psu alacak arkadaşların aklında bulundurmalarını tavsiye ederim.

Corsair Carbide 300R CX600W ; Fiyat,Performans,Kalite,İşlevsellik,Görsellik olarak benden 10/9 aldı diyebilirim.

Teşekkürler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 30 Ocak 2013; 16:15:20 >

Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• önlerden alalım yerimizi

Orijinalden alıntı: Hani Nerde O Mübarek ?

önlerden alalım yerimizi
    Bu hafta sonu almayı düşündüğüm sistemin önemli bir parçası. İnceleme çok iyi olmuş, teşekkürler hocam.

Orijinalden alıntı: revogame

Bu hafta sonu almayı düşündüğüm sistemin önemli bir parçası. İnceleme çok iyi olmuş, teşekkürler hocam.

Alıntıları Göster
    Eline sağlık kardeşim, inceleme için teşekkürler

Fiyat / Performans oranı yüksek alınası en güzel iki ürün, Vatan ve Inventus kampanyaları ile de uygun fiyata geliyor, uzun süre sorunsuzca kullanılacak kalitede ürünler...

• Teşekkür ederim dostlar.
    Kasa zaten F/P oranı yüksek kasa. İndirimler ile bedava gibi oluyor
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
  • quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Alıntıları Göster
    Açıkcası çok güzel bir kasa içindeki güç kaynağıda gayet kaliteli orta halli sistemler için iyi bir tercih olacağını umuyorum.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

Açıkcası çok güzel bir kasa içindeki güç kaynağıda gayet kaliteli orta halli sistemler için iyi bir tercih olacağını umuyorum.

Alıntıları Göster
    Aslında orta halli demek yanlış olabilir. Psu 12V den 552W güç verebiliyor. Buda Tek Gpu kullanılan her sistemin kullanılabileceği anlamına gelir.
    Yani i7 + GTX 680 li bir sistem sorunsuzca kullanılır.

@ ZEUS__ ;

Linkte verdiğim versyon. 12V 46A olan. 40A olan eski versiyon. Bu 80Plus bronze, eskisi white dı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Aslında orta halli demek yanlış olabilir. Psu 12V den 552W güç verebiliyor. Buda Tek Gpu kullanılan her sistemin kullanılabileceği anlamına gelir.

@ ZEUS__ ;

Linkte verdiğim versyon. 12V 46A olan. 40A olan eski versiyon. Bu 80Plus bronze, eskisi white dı.

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık, iyi günlerde kullanın. 600T çıkmaması kötü olmuş Güldüm orda gerçekten.

Kaliteli ve f/p bir ikili aslında. Kalite ve fiyatın uygun olduğu pek fazla ikili yok böyle.

Fanların ses durumundan da bahsedebilir misiniz ? Ne düzeyde ? Geceleri özellikle..

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Elinize sağlık, iyi günlerde kullanın. 600T çıkmaması kötü olmuş Güldüm orda gerçekten.

Kaliteli ve f/p bir ikili aslında. Kalite ve fiyatın uygun olduğu pek fazla ikili yok böyle.

Fanların ses durumundan da bahsedebilir misiniz ? Ne düzeyde ? Geceleri özellikle..

Alıntıları Göster
    Corsair kasalar genelde sade,kullanışlı ve sağlam oluyor bu kasada sınıfına göre oldukça kullanışlı bir ara soğumuştum pclerden, corsair sistem kurma hevesi verdi resmen :)
    Ryzen5 5600x-AsusTuf B550M-E-Asus RTX 4070 Dual White-GSKILL 16GB TRIDENT Z DDR4 3600MHz-Lian Li O11 Air Mini Kasa-Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD-ARCTIC Liquid Freezer II 280mm-Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS-Corsair CX650F RGB 650 Watt 80+ Bronze Tam Modüler RGB-Sandisk 500gb ultra sata SSD-WD Blue 3,5" SATA III 7200 RPM 1TB-Samsung 1TB 870 QVO SATA 3.0 SSD..

• quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Corsair kasalar genelde sade,kullanışlı ve sağlam oluyor bu kasada sınıfına göre oldukça kullanışlı bir ara soğumuştum pclerden, corsair sistem kurma hevesi verdi resmen :)

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Linar1an

Çok güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    @Chris Brown

Güzel inceleme dostum. Emeğine sağlık.

Orijinalden alıntı: Legolas Greenleaf

@Chris Brown

Güzel inceleme dostum. Emeğine sağlık.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Chris Brown güzel olmuş.
    HiqhWoltage ile aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum. PSU nun ve fanların ses durumu nedir?

PSU FX 8350 + 7850 CF ye yeterli midir acep?

Orijinalden alıntı: Arkeen

Teşekkürler Chris Brown güzel olmuş.
    HiqhWoltage ile aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum. PSU nun ve fanların ses durumu nedir?

PSU FX 8350 + 7850 CF ye yeterli midir acep?

Alıntıları Göster
    şu aralar tam bir f/p kasası bu.
    eline sağlık.

Orijinalden alıntı: ra1dz

şu aralar tam bir f/p kasası bu.
    eline sağlık.

Alıntıları Göster
    Eline sağlık, harika bir ikili

Orijinalden alıntı: Chris Brown

@ ZEUS__ ;

Hocam güç kaynağına lafım yok gayet iyi fakat 300R Corsair'in giriş seviyesi bir kasası olduğu için High-End Kasa toplayacak olan arkadaşlar 400R-500R-HAF 912 vs. kasalar düşünürler sanırım.

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

@ ZEUS__ ;

Hocam güç kaynağına lafım yok gayet iyi fakat 300R Corsair'in giriş seviyesi bir kasası olduğu için High-End Kasa toplayacak olan arkadaşlar 400R-500R-HAF 912 vs. kasalar düşünürler sanırım.

Alıntıları Göster
    bu fiyat aralığında bana göre tek rakibi Zalman Z11 .

Corsair temiz iş çıkarmış

• corsair'in kasaları çok hoş gerçekten. sade, temiz, kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Applejack

corsair'in kasaları çok hoş gerçekten. sade, temiz, kullanışlı.
    Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Genel olarak ses konusundan hemen bahsedeyim , psu'nun sesini duymak pek mümkün değil zira kurduğum sistem psuyu zorlamıyor %50 bile olmuyor o yüzden fan sesi duyulmuyor. Kasa içindeki fanlar da sessiz. Ben kendi ledli fanlarımı takana kadar gayet sessiz bir kasaydı şuanda biraz sesli ama bende sesli sevmeye başladım artık çalıştığı hissini veriyor (Şaka).
    Kendi fanlarından sadece rüzgar sesi geliyor gece ise duyulmaz demek yanlış olur tabiki,ama rahatsız etmez asla diye düşünüyorum.

Diğer bir konu psu , 600W değerinde ve 552W 12V güvü verebiliyor. Ama bu Psu da 125W lık bir cpu ve HD7000 serisi CF tavsiye etmem. Psu kaldırır sistemde çalışır diye düşünüyorum ama dediğim gibi İşin içine Oc vs. girer, Psu ya yüklenilir ve psu tepe değerinde uzun süre kullanılmasıda sağlıklı olmaz. O yüzden onun için 220TL ye gayet F/P olarak CX750W var, o tercih edilirse daha sağlıklı olur.
    Bu arada yabancı forumlarda XFX 550W ön plandaydı tek kart kullanılacak sistemlerde, Corsairin bu psu su önerilmeye başlamış bir kaç yerde denkgeldim.

Birde Zalman Z11 konusuna değinebilirim istek olursa. Zalman Z11 de kullandım ve inceledim, istenirse yorum yapayım yoksa yapmayayım :)

@ alexmason78 ;

High end sistem toplayacaklar 400R yada 500R düşünebilirler Mid tower klasmanında , ama Haf 912 yide iyi bilirim 30oR'nin rakibidir. 400R,500R ile kıyaslanamaz. Yukarıdaki resimlere bir bakın kasaya istenilirse çift ekran kartlı radyatörlü bir sistem sorunsuz kurulabilmiş. Kasanın fazla büyük olmasını istemeyenler tercih edebilir ama tabiki bende kasa içinin ferahlığından yanayım. Üst düzey tek kartlı sistemler içinde tercih edilebilecek bir ikili. Snrasında 400R + CX 750W yapmış zaten corsair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 7 Aralık 2012; 7:49:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Genel olarak ses konusundan hemen bahsedeyim , psu'nun sesini duymak pek mümkün değil zira kurduğum sistem psuyu zorlamıyor %50 bile olmuyor o yüzden fan sesi duyulmuyor. Kasa içindeki fanlar da sessiz. Ben kendi ledli fanlarımı takana kadar gayet sessiz bir kasaydı şuanda biraz sesli ama bende sesli sevmeye başladım artık çalıştığı hissini veriyor (Şaka).
    Kendi fanlarından sadece rüzgar sesi geliyor gece ise duyulmaz demek yanlış olur tabiki,ama rahatsız etmez asla diye düşünüyorum.

Diğer bir konu psu , 600W değerinde ve 552W 12V güvü verebiliyor. Ama bu Psu da 125W lık bir cpu ve HD7000 serisi CF tavsiye etmem. Psu kaldırır sistemde çalışır diye düşünüyorum ama dediğim gibi İşin içine Oc vs. girer, Psu ya yüklenilir ve psu tepe değerinde uzun süre kullanılmasıda sağlıklı olmaz. O yüzden onun için 220TL ye gayet F/P olarak CX750W var, o tercih edilirse daha sağlıklı olur.
    Bu arada yabancı forumlarda XFX 550W ön plandaydı tek kart kullanılacak sistemlerde, Corsairin bu psu su önerilmeye başlamış bir kaç yerde denkgeldim.

Birde Zalman Z11 konusuna değinebilirim istek olursa. Zalman Z11 de kullandım ve inceledim, istenirse yorum yapayım yoksa yapmayayım :)

@ alexmason78 ;

High end sistem toplayacaklar 400R yada 500R düşünebilirler Mid tower klasmanında , ama Haf 912 yide iyi bilirim 30oR'nin rakibidir. 400R,500R ile kıyaslanamaz. Yukarıdaki resimlere bir bakın kasaya istenilirse çift ekran kartlı radyatörlü bir sistem sorunsuz kurulabilmiş. Kasanın fazla büyük olmasını istemeyenler tercih edebilir ama tabiki bende kasa içinin ferahlığından yanayım. Üst düzey tek kartlı sistemler içinde tercih edilebilecek bir ikili. Snrasında 400R + CX 750W yapmış zaten corsair

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güzel inceleme ,bahsetmişsiniz ama bişey soracağım kasanın çelik kısımlarının malzeme kalitesini nasıl buldunuz ?(mesela ben tt kasaların kalitesini beğenmiyorum kıyaslamak gerekirse)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.