Şimdi Ara

ARZUM AR 253 MİDİ FIRIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arzum marka midi fırın aldım 1 Kasım 2012 de, pişmanım. Araştırıcı yapımdan dolayı düşündüğüm bir model ile ilgili fiyat performans araştırmasını mutlaka yaparım.Bimeks mağazasından Arzum AR 253 model fırını aldım.20 gün içinde, ilk denemede ısındıkça bir kablo yanığı kokusu geliyor.Herhalde yeni olduğu için dedik. İkinci pişirme denememizde aynı kablo yanığı kokusu ve aydınlatma lambasını da patlatarak sigortaları attırdı. Hemen mahallenin en yakınında bulunan servis noktasına telefon açıp durumu izah ettim. Fırını almalarını söyledim.Benim getirmemi buyurdular. Kendileri gelirse nakliye ücreti alacaklarmış. Sanki yetkili servis değilde kargo şirketi. Ama daha önce defalarca servis keyfiyetlerinden , tüketici haklarını hiçe sayan küstah tavırlarla mücadelelerden hep kazançlı çıktım.Bununda hiç farkı olmadığını gördüm. Servis keyfiyeti , satış sonrası hizmet noktasında Afrika ile yarışabiliriz.Herşey satana kadar sonrası bana ne mantığı; Bu mantıkla Avrupa birliğine girişte rekabet eden şirketler olma hayali bile kurarlar.Arzum şirketinin yeni sloganı 90 gün iade garantisi ; aynı şirketin internet sayfasında iletişim butonunda gerekli bilgileri ve şikayetinizi giriyorsunuz butonun arkasında kimse yok… Bir hafta süresince tam üç kez şikayetlendim , kendi kendime kaldım… Cevap vermeye bile tenezzül eden yok. Haydi istedikleri gibi olsun dedim.Bir taksi tuttum. Servise verdim.İki gün sonra bitti dediler .Taksi tuttum aldım geldim.Bir kontrol edeyim dedim. Aydınlatma lambası çalışmıyor.Telefon açtım herşeye rağmen ; Tamiri yapınca kontrol yapılmadımı diye . Suçlandım taksiye koyarken gördük. Yolda sarsıntıdan olmuştur diyorlar. Pişkinliğin böylesine pes doğrusu. Bizzat gittim .Bu ampul kısa devreden patlak sarsıntıdan değil , helikopter yada uçakla mı götürseydim diye ben aptallıkları ile dalga geçerken hala kendilerini savunmaya beni suçlamaya çalışıyorlar. Var mı böyle bir mantık ya ???







  • çok teşekkür ederim son anda sayende bu cihazı almaktan vaz geçtim.
  • bu üründen almaya niyetliydim ama ürün hakkında yorumları okuduktan sonra vazgeçtim..
  • Arzum genelde iyidir ama bu sorun çözülmemiş üzücü.
  • Bir kullanıcı olarak midi fırında Arçelik ve Beko'nun diğer markalara göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • Ben de zamanında fırınla alakalı sorun yaşadım Arzum'la. Midea ürünü diye güvenip aldım, fırın çok şükür sağlam ama pişirmesi iyi değil. Mallarına sahip çıkmadılar, 1 ay serviste yattı geri aldım. Sonra kendi yöntemlerimle pişirmesini iyileştirdim. Ancak bu süreçte annem fırından soğuduğu için mikrodalga fonksiyonu dışında turbo özelliğini hep kullanmayı reddetti. 23 senelik AEG mini fırını kullanıyor işi olunca. Oysa ben fırın be mikrodalga bir olsun, kolay kullanılsın diye almıştım.
    Şimdi fırını kendi evime getirdim. Anneme yalnız mikrodalga alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egenin_efesi

    Bir kullanıcı olarak midi fırında Arçelik ve Beko'nun diğer markalara göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

    Önceki serilerini hiç sevmezdim ama MF35, MF42 modelleri için sonuna kadar katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: egenin_efesi

    Bir kullanıcı olarak midi fırında Arçelik ve Beko'nun diğer markalara göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

    Önceki serilerini hiç sevmezdim ama MF35, MF42 modelleri için sonuna kadar katılıyorum.

    Son seriler çok iyi, 3 haftadır MF 44 KEB elektroturbo modelini kullanıyoruz pişirmesi güzel, önceki MF 1300'dü o da iyi pişiriyordu küçük geldiği için bu modeli tercih ettik.
  • neyseki burayı okudukta almaktan vazgeçtik
  • Ben de alacaktım vazgeçtim suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.