Şimdi Ara

Hoca Neden Tek Forvet (Burak Yılmaz)Oynamıyorsun Nedennnnnnnnnnn!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya hoca deplasmana gidiyorsun üstelik karşında adanaspor yok maç başlarken büyük ihtimal beraberlik de sana yetecek ulan sen nasıl bir hocasın ?Nasıl bir td sün ?Ben zerre kadar güvenim kalmadı bu hocaya zaten sürekli eleştiriyordum ...çift forvet çıkmışsın maça elmander sahada yok her zamanki gibi...ilerde 2 adam bekletip 1 kişi eksik çıkıyorsun sahaya ve orta sahadan bir adam eksiltip orta sahayı tren yoluna çeviriyorsun bu takım dikkat edin hep tek forvet oynadığında daha verimli oluyor...Ulan real madrit bile bazı maçlarda tek forvet çıkıyor ilerde direk gibi 2 tane adam bekleterek 1 kişi eksik çıkmanın anlamı nedir hocammmm???

DRIVE THE CHANGE
  • Hocam biraz beklersen hocaya bağlancam biraz yoğun şimdi.

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• 2-1 yendik mi ? adamın taktiği tuttu. demek ki bi bildiği varmış

Orijinalden alıntı: Death Note

2-1 yendik mi ? adamın taktiği tuttu. demek ki bi bildiği varmış

Çok şanslıydık ve bu asla affedilmeyecek fahiş bir hatadır hoca bu inadından vazgeçmedi yazıklar olsun vallahi billahi sevinemiyorum çekirge ne zamana kadar sıçrayacak bakalım göreceğiz

DRIVE THE CHANGE
  • Kusura bakma ama yazdigin yaziyi okumayacagim. Bugun Fatih Terim resmen bir teknik adamlik dersi verdi.

Elestirmek dunyadaki en kolay sey. Cunku fantezilerinizde her zaman "daha iyisinden" bahsedebilirsiniz. "Onu yapsaydi", "bunu yapsaydi" derken hep gecmisten, olup bitmisten konusuyorsunuz.

Ama ortada bir gercek var. O da su: Fatih Terim deplasmanda berbat oynayan, morali alt ust olmus bir takimi sadece 15 dakikada ayaga kaldirdi. Simdi cikip Yilmaz Vural olsa ayni durumda 5-1 kazanirdi diyebilirsiniz. Cunku hayal kurmak bedava.

Ben soyleyecegimi soyledim. Istediginiz kadar elestirin su an umrumda bile degil. Fatih Terim benim gozumde Galatasaray'in basina gelen en iyi seydir.
  • Adam senin dediğin şeyi maçın ortasında yaptı ve tek forvete düştü yani teknik dehasını konuşturdu. 2 senedir hatta bırak onu 6 sene yaptıkları yetmedimi ona güvenmek için daha ne yapması lazım bu adamın?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.