Şimdi Ara

2006 YILININ EN İYİ ANTİVİRÜSLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SİTEDE ANALİZLER YAPILMIŞ HERŞEY ORTADA http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com

• Sonuçlar ve değerlendirme tablosu oldukça gerçekçi, teşekkürler link için, şimdi yeni bir tartışma başlamasında.

BitDefender GOLD
    Kaspersky SİLVER
    F-Secure Anti-Virus BRONZE
    #4 PC-cillin
    #5 ESET Nod32
    #6 McAfee VirusScan
    #7 Norton AntiVirus
    #8 AVG AntiVirus
    #9 eTrust EZ Antivirus
    #10 Norman Virus Control
    #11 AntiVirusKit
    #12 AVAST!
    #13 Panda Titanium
    #14 F-Prot
    #15 PCTools AntiVirus
    #16 ViRobot Expert
    #17 WinAntiVirus
    NA CyberScrub AntiVirus
    NA The Shield AntiVirus
    NA Windows OneCare
  • Vay Bitdefender a bak 1. olmuş.Sanırım en son Bitdefender 9 çıkmıştı.
  • Bizim Avast! ancak 12. sırada yer bulabilmişYalnız bu siteyi daha önce duymadım,yani referans olarak kabul edilebilecek bir site mi?
  • Bence Bitdefender 1.ligi hakkedemez,hatta orta sıralar bile ona fazla....
  • Bu iş benceyle senceyle olmaz. Antivirus testinde bir yığın kriter kullanılır, virusleri tanıma yüzdesi, arayüzün kullanım kolaylığı, mail tarama, network tarama, update sıklığı gibi daha onlarca kriter. Bu sitede kullanılan kriterler de bayağı bi objektif gibi görünüyor. Ben şu an kapersky 6.0 kullanıyorum ama daha önce bitdefender 8 kullanmıştım ve çok başarılıydı. Sisteme aşırı yük getirmemesi de çok iyiydi. Bitdefender 9 onun gelitirilmiş haliyse sonuçlar çok normal. Ayrıca lütfen arkadaşın verdiği linke girip tabloyu bir inceleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 1 Mayıs 2006; 22:19:36 >
  • Ben daha önce bitdefender 8 ve 9 serisini kullandım,daha sonra Kaspersky kullanmaya başladım.Kaspersky'nin 5 serisindeki proğramlarının çoğunu kullandım. Kaspersky bana güven veriyor.Hatta şimdi Kaspersky İnternet Security 2006 Beta kullanıyorum Kaspersky'nin 5 serisine göre çok aşama kaydetmiş. Ama uzun zamandır Bitdefender'i denemedim, belki ilerleme kaydetmiş olabilirler.Ama herhalde KİS ten vazgeçemem.İyi akşamlar.
    Bu arada önerin için teşekürler, arkadaşımızın verdigi siteye de bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 1 Mayıs 2006; 22:45:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky antivirüsü herkes övüyor amaben birtürlü sisteme kurmayı başaramadım. ne zaman kursam bilgisayar kendini resetliyor. donanım veya yazılım bir çakışma var ama çözemedim. bu nedenle f-secure kurmaya karar verdim. test birincisi hakkında fazla bilgim olmadığından daha denemedim. şimdilik f-secure diyorum.
  • bitdefender

nod32 kullanyodumm..
    şimdi avast kullanyom.....12.sırada ..
    soğuyorum sanki ..
  • Antivir
  • Kaspersky vayy bea
  • Nod32 nin 5. olması demek, ortada yanlış bişiler var demektir benim için, bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Nod32 nin 5. olması demek, ortada yanlış bişiler var demektir benim için, bilmem anlatabildim mi?

aynen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Nod32 nin 5. olması demek, ortada yanlış bişiler var demektir benim için, bilmem anlatabildim mi?
    seni anlayabiliorum tam bir hayal kırıklıgı
  • kaspersky benim gönlümün 1.si
  • quote:

Orjinalden alıntı: lalelu

kaspersky benim gönlümün 1.si

Nod32 de benim,
  • bedava dağıtılan bitdefender free edition da aynı başarıya sahipmidir acaba bir kaç aydır kullanıyorum merak ettim doğrusu

http://www.bitdefender.com/PRODUCT-14-en--BitDefender-8-Free-Edition.html
  • ben de kaspersky 5.0388 kullanıyorum çok memnunum
  • iyide her anti virüsün özellikleri artıları eksileri ayrı ayrı belirtilmiş. biraz dikkatli bakarsanız. NOD neden 5 olduğunu anlarsınız
  • NOD32
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.