Şimdi Ara

Pikmin 3'ün Yeni Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Gamecube döneminde çok sayıda oyuncunun büyük beğenisini kazanan Pikmin serisi daha sonra Wii'ye port edilmişti. Nintendo serinin 3. oyununu ise yeni konsolu Wii U için duyurmuştu. Pikmin 3 yeni videosu ile karşımızda.

Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre 2013'ün 2. çeyreğinde piyasaya çıkacak oyunun bu videosuna baktığımızda grafiklerin gerçekten de harika göründüğünü söyleyebiliriz. Özellikle çevre detayları ve ışıklandırmalar göz alıcı.

Shigeru Miyamoto tarafından yaratılan bu gerçek zamanlı strateji oyununun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• sırf pikmin için wii u alınır
  • süper ya
  • Nintendo konsollarinda grafigi hep 2. plana attigi icin oyun yapimcisida oyunun satmasi icin temel unsurlara oynanabilirlik ve yaraticilaga kafa yorup emek harciyor. Bu yuzden bu sekil yaratici ve ilgi cekici oyunlarin sayisi herzaman Nintendo konsollarinda fazla oluyor.

Temelde asil sebep Nintendo`nun yarattigi konsollarin grafik iddasindan cok yapimcilari yaratciliga sevk etmesi diyebiliriz.Yanliz sunu rahatlikla soyleyebilirim en iyi gorunen Wii U oyunu acik ara. Materyaller, kalabalik ekran ve gercekten cok fazla olceklendirilebilir bir kamera acisi var. Dahasi yaraticilikta sinir yok gibi duruyor.

Iste bu ve benzeri oyunlarin coklugu sayesinde donanimsal yonunu yerden yere vurdugumuz bu cihaz gene fazla satislar yapacaktir. Sahsen su oyun benim gibi hardcore bir oyuncuyu kendine cektiyse Nintendo gene zaman icinde sanirim basarili satis grafigi yasayacak diyebiliriz. Cok begendim...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İyide bu yeni video değil ki, bu video çıkalı kaç ay oldu...

• Korku iyi haber!

• valla bu goruntulere baktıgım zaman sızın bazen casual mu yoksa hardcore sıtesı mı oldugunuzu anlamıyorum.bana gore su goruntuler utanc verıcı.aklıma 16 bıtlık sega genesıs geldı bır an an bu vıdeo benı o caglara gerı goturdu.şukur edıyorum playstatıon markasının 1994 de pıyasaya cıkmasına.hardcore camıyasının en buyuk konsolu PLAYSTATION DIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

valla bu goruntulere baktıgım zaman sızın bazen casual mu yoksa hardcore sıtesı mı oldugunuzu anlamıyorum.bana gore su goruntuler utanc verıcı.aklıma 16 bıtlık sega genesıs geldı bır an an bu vıdeo benı o caglara gerı goturdu.şukur edıyorum playstatıon markasının 1994 de pıyasaya cıkmasına.hardcore camıyasının en buyuk konsolu PLAYSTATION DIR.

Bu yazdığımı belki görmeyeceksin ama şunu söyleyim. Bu kadar fanboyluk yapanı ilk kez görüyorum ._.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

valla bu goruntulere baktıgım zaman sızın bazen casual mu yoksa hardcore sıtesı mı oldugunuzu anlamıyorum.bana gore su goruntuler utanc verıcı.aklıma 16 bıtlık sega genesıs geldı bır an an bu vıdeo benı o caglara gerı goturdu.şukur edıyorum playstatıon markasının 1994 de pıyasaya cıkmasına.hardcore camıyasının en buyuk konsolu PLAYSTATION DIR.

oğlum pikmin la bu. neyin kafasını yaşıyon sen. bu oyun çıkacağı yılın oyunudur size söylüyorum şimdiden. (tabi mario galaxy felan çıkmazsa)

• bu arada söylemeden edemiyecem grafiklerinin gelişmesiyle oyundaki hava pixar şaheseri a bug life gibi olmuş süper

• ben senın ananın oglu degılım kardesım saygılı konuş...yorum yapabılırsın ama saygı cevresınde..
    quote:

Orijinalden alıntı: emre_012

bu arada söylemeden edemiyecem grafiklerinin gelişmesiyle oyundaki hava pixar şaheseri a bug life gibi olmuş süper
  • bu gibi siteler oyuncular için kurulmul sitelerdir. senin gibiler için değil. hayatında basit coddan başka oyun oynanamış sizler ancak oyunun yüzüne bakıp la oyunu bu dersiniz. ama unutmayın ki pikmin ve ya mario sizin oynadığınız oyunlardan onlarca kat daha fazla çeşitlilik sunuyor. oyunu içinde beş altı farklı şekil oynanış var. oysa cod gibi oynuların tek yapabildiği daha fazla silah yapmak
    ptl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.