Şimdi Ara

Tomb Raider Video Ön İnceleme + Röportaj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      İngiltere'de katıldığımız Tomb Raider özel lansmanında oyunu 2 saat kadar deneme imkanı bulduk. Sahip olduğumuz deneyimleri ve Noah Hughes ile yaptığımız ufak bir söyleşiyi oyunun ön inceleme videosunda derledik.

• çok fazla spoiler var ya :S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası oyun dünyasının en güzel daha ötesi en doğal kadın karakteri olarak görüyorum kendisini. Alıp eve beslemelik

• Ya şunu anlayamadım her yeni Tomb Raider oyununda farklı karaktermi yoksa aynı karaktermi var?

• Far Cry 3'ün TPS hali gibi
  • Oyun çok güzel görünüyor. Oyunu oynama nedenlerimden biri şüphesiz yay ve ok ikilisi olacak. Silah yelpazesi ne kadar geniş olursa olsun, 'Bu görevde şu silahı kullanmak zorunlu' tarzında bir görev çıkmadıkça, yay ve ok ile bitiririm bu oyunu Ayrıca karakterin gerçek bir insandan modellendiğini düşünürsek, bu yüz güzelliğinde bir bayanın, gerçekte de olduğunu söyleyebiliriz ayriyetten.
  • TÜRKÇE OLUR İNŞALLAH...
  • Gelen vuruyor giden vuruyor.Kıyamam... :(
  • Oyun Güzelde Lara DAHA Güzel ! ! ! aceba bundan gercek hayatda varmi ? =D İnceleme İcinde Teşekkürler Ersin abi =)

• En çok beklediğim oyun bu...
  • videonun sonunda 05.03.2012 diye yazmışsınız bi ara oyun çıktı sandım :D

• Ersin abi çok ruhsuz okuyorsun açıkçası bir Ginx TV izliyorum deneyimli seslendirenler kullanan bir oyun kanalı türkçe ordan daha zevk alıyorum açıkçası oyun seslendirmelerinde başarılı seslendirmenler alsanız daha iyi olur

• bn daha çok açık dünya mı oyunu merak ettim ?? bide far cry 3 le aynı konusu far cry 10 numara oyundu bu son bi kaç ayda çıkan en iyi oyundu bnce inş buda öyle olur...

• Seslendirme ilginç sanki birisi ölmüş onu konuşuyor gibi
  • Türkçe gelir inşallah.
    Merakla bekliyorum ancak daha var ya.

• Ps1'imde oynamıştım bunu bir zamanlar böyle köpek gibi hayvanlar geliyordu hatırladağım kadarıyla, benim için çok güzel bir oyundu, bu oyun da böyle gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield. -- 5 Aralık 2012; 20:43:51 >
  • Lara'yı mükemmel modellemişler şiir gibi olmuş :)

• Oyun çok iyi olacak ona şüphe yok da önceki oyunlarla kıyaslanması yanlış olacaktır...Örneğin bulmaca öğeleri demişsiniz tamam bulmaca olmalı oyunda ama bu oyun bir başlangıç hikayesi barındıracak, Lara Croft sıfırdan anlatılacak ve ona uygun oynanış yapısı olacak...Oyunu eleştirecek ya da eksikleri var diyecekseniz mantıklı örnekler verin...

• oyun çok güzel gözüküyo, iştahımı kabarttı resmen :)
  • Keşke şuanda oynayabiliyor olabilsek :(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.