Şimdi Ara

Black Ops 2'den 15 Günde 1 Milyar Dolarlık Hasılat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Geçtiğimiz sene çıkan Call of Duty: Modern Warfare 3, ilk 16 gün içerisinde firmaya 1 milyar dolarlık gelir getirerek, büyük bir başarıya ulaşmıştı. Şimdi ise serinin bu seneki oyunu olan Black Ops II'nin ilk 15 gün içerisinde 1 milyar dolarlık hasılat getirdiği, Activision tarafından duyuruldu.

"Call of Duty'nin çıkışı, son 6 yıl içerisinde eğlence sektöründe gerçekleşen en önemli olaylardan bir tanesiydi." sözleriyle konuşmasına başlayan Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick, "Call of Duty, çıkışından bu yana, 2012'nin en çok hasılat elde eden 10 filminden daha çok gelir getirdi. Ayrıca Call of Duty serisi, Star Wars ve Harry Potter gibi tüm zamanların en başarılı film serilerinin dünya çapındaki gişe hasılatlarını da aştı." açıklamasını yaptı. Bu açıklamada şu ana kadar PSN ve Xbox Live üzerinden 150 milyon saaten fazla Black Ops II oynandığı da belirtildi.

Oldukça geniş bir kitleye ulaşan Call of Duty serisinin, film sektörünün devlerine kafa tutması, oyunculuğun git gide büyüdüğünün bir göstergesi.

• hadkedip haket mediği tartışılır ama grafik hariç yine oyun güzel oyuna çamur atıp durmayın sanki herkesin evinde 7850 veya 6850 var

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuk zaten büyüdü ve devam ediyor da COD'un bunda etmen olduğunun söylenmesi acı çünkü para hırsına feda giden bir seri. Açıkcası 1. oyunun tadı hala damağımda ve küçüklüğümün de etkisinden olsa gerek aynı tadı bulmak bu zamandaki oyunlarında imkansız. Zerre yanına gelen bir şeyi kalmadı. Diğer yanda ise MOH'da aynı duruma sokuldu. Sonuç olarak Allied Assault'ta ki çıkarma ve o savaş alanı ne olursa olsun pahabiçilmezdi. Şimdi ise görsel bir şeyler olmasına rağmen aynı çekici etkiyi yapmıyor. Diğer tarafta ciddi manada etkili yapımlar yok mu var. Dishonored, Limbo, Mirror's Edge, Portal diye giden yapımlar, işte onlar asıl etmen bu sektörde bence...

• hangi oyunların iyi olduğunu söyleyeyim.
    dishonored
    dark soul
    diablo 3
    mass effect 3
    far cry 3
    ama şu var ki eğer bu oyunlar geçen sene çıkmış olsaydı
    dishonored hariç listeye dahi giremezlerdi.
    bir de geçen senekileri söyleyeyim.
    skyrim
    loz skyward sword
    uncharted 3
    gears of war 3
    mass effect 3
    batman arkham city
    portal 2
    loz ocarina of time remake
    duyulma olasılığı bnile yok şimdi ki oyunların

• Bu Oyun Kesinlikle Bu Satışları Hak Etmiyor..Son Oyunları hep Aynı şeyler..

• AFF BUYUR NE DEDİN ?

1 MİLYAR DOLAR MI ?

• şu oyunu nasıl alıyorlar anlamıyorum.koşarkenki silahın hareketini bile görünce midem bulanıyo

• Napalım sonunda gereken herşey yoluna girdi ben bir bo2 sahibiyim ve yakın zamanda ac3 yada hitman almayı düşünüyorum..
  • tmm oyun güzel belki tek bariz eksiği grafik ama 1 milyar $ (1.000.000.000 $) hasılatı hele ki 15 günde hak etmeyen bir yapım. Yani sonuçta bu oyuna yapılan AR-GE harcaması belli...

• Arkadaşlar kimse benim farkettiğim bu hatayı farketmiyor mu iki kişi aynı silahla aynı anda birbirine ateş ediyor hep bi taraf kazanıyor neden iki kişi aynı anda ölmüyor on binde bir dahi olsa bu olasılık yokmu başka bütün FPS oyunlarında bu olayla karşılaştım ama bu COD bütün serilerinde mevcut hata var oyun sanki karşılaşan iki kişiden birine torpil geçiyo gibi kimse farketmiyo mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emin-hawk

Arkadaşlar kimse benim farkettiğim bu hatayı farketmiyor mu iki kişi aynı silahla aynı anda birbirine ateş ediyor hep bi taraf kazanıyor neden iki kişi aynı anda ölmüyor on binde bir dahi olsa bu olasılık yokmu başka bütün FPS oyunlarında bu olayla karşılaştım ama bu COD bütün serilerinde mevcut hata var oyun sanki karşılaşan iki kişiden birine torpil geçiyo gibi kimse farketmiyo mu.

açık söyleyim çok CoD oynayan biri değilim hata hakkında bir bilgim yok ama oyun motoruyla alakalı olabilir ama dedğim gibi kesin bir bilgim yok

• Ben artık kesinlikle inanmıyorum her CoD'un rekor kırdığına.Milet ikişer ikişer mi alıyorda rekor kırıyor her yıl ? :S

• meyve veren ağaç taşlanır oyun süper eksileride var ama multisi eğlendiriyor her zaman söylemişimdir zevkler renkler meselesi ben hiç bir oyuna kötü demem hataları vardır derim millet korsan indirp single üzerinden çamur atııyor rakamlar ortada daha ne diyelim

• ''Al Pitbull'u, Yapıştır Dövmeleri, Doberman diye sat...''
  • Yuh bu ne çılgınlıktır 1 milyar dolar ne abi ne baba oyunlar var piyasada insanlar gerçekten emek gösterip piyasaya sürüyor bir de coda bak adamlar yattığı yerden para basıyorlar.2007'den beri el sürmedikleri motor ve dandik ses efektlerinin bedeli 1 milyar dolar.eh gel de motor yap de adamlara iplerler mi seni tabi ki de hayır!
  • Eski cod cuyum BF oynadıktan sonra seriye bakış açım değişti,dileyene MW3 ve BO2'nin olduğu steam hesabımı 100 tl ye satabilirim,isteyenler turksiyer@hotmail adresine mesaj atabilirler.
  • Hiçkimse beğenmiyor,ama oyun satış rekorları kırıyor.Kim alıyor o zaman o kadar oyunu?
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günleri,

Call of duty Black Ops 2 yi yükledim ama şu anda bi sıkıntım var, oyun grafik ayarlarında 1920x1080 çözünürlüğü yok , bunun için ne yapabilirim ?

Yardımlarınızı bekliyorum lütfen
  • Satış haberlerini görünce sinir olmadığım tek COD oyunu MW 1 ve 2'den sonra BO2 oldu yine aynı COD olsa da adamlar ellerinden geleni yapmışlar oyunu çeşitlendirmiş ve harika bir senaryo yazmış ve işlemişler.Tabi ki piyasada bir ton daha kaliteli oyun varken onların bu kadar hasılat getirmesini isterdim örneğin Dishonored.
  • bf varken cod ne arkadas hadi oyun guzel iyidirde hersene millet gidip bu oyuna 60$ mi veriyor ustelik degisen pek birseyde yok paraya yazik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.