Şimdi Ara

Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  •  

    Samsung'un Galaxy S3 modeli için hazırladığı ve merakla beklenen pek çok önemli yenilik sunacak Android 4.1.2 güncellemesi dağıtılmaya başlıyor.




    Sammobile tarafından verilen habere göre bugün saat 09.00 civarında Polonya'da Android 4.1.2 güncellemesi başladı. Diğer ülkeler ise şu anda bekleme statüsünde yer alıyor. İlk Jelly Bean güncellemesi de Polonya'da çıktıktan yaklaşık 1 ay sonra ülkemize giriş yapmıştı. Son güncellemenin de Aralık sonu, Ocak başında gelmesi bekleniyor. Güncelleme uluslararası modeller için.




    Galaxy S3 için hazırlanan Android 4.1.2 güncellemesinde öne çıkan yenilikler ise; 




    - Galaxy Note II'deki gibi aynı ekranda iki farklı pencerede uygulama çalıştırmanıza olanak tanıyan Multi-Windows özelliği,




    -  kişiselleştirilebilen bildirim paneli




    - Note II modelindeki Page Buddy özelliği. Bu özellik S-Pen, kulaklık, Roaming ve dock aktiviteleri esnasında ekranın sağ üst köşesine bir kulakçık ekliyor ve kısayollarla işlemleri daha kolay halletmenize yardımcı oluyor.




    - Smart Rotation özelliği : Bu özellik ile ayarlar kısmında bir aktivasyon yapmanıza gerek kalmadan ön kamera bakış açınıza göre ekranı dikey-yatay olarak ayarlıyor.




    - Swype benzeri klavye uygulaması




    - Note II modelinde de yer alan Paper Artist çizim uygulaması 




    - Note II modelindeki yeni resim galerisi uygulaması.




    - Bildirim panelindeki parlaklık ayar menüsünün kaldırılabilmesi




    - Aynı ağdaki diğer kullanıcılarla ekranı paylaşmaya yarayan Group Cast




    şeklinde sayılabilir.

     








     

     








  • Galaxy note için verilen sızıntı sürümdeki tüm özellikleri yazmıştım.Zaten aynı özellikler geliyor.Aklına takılan varsa sorabilir.

    Farkettiğim değişiklikler :

    1-) Rehber açılış hızında hiçbir değişiklik yok.

    2-) USB den şarj olma hızı yavaş. (Belki kernelle alakalı olabilir emin değilim)

    3-) Batarya performansı için net bişey söyleyemem en azından 2-3 gün kullanmam lazım ki battery stats dosyası kendini güncellesin.

    4-) Titanium Backup ile tüm gereksiz program ve uygulamaları silince 306 mb RAM kullanımına kadar düşürdüm.Bence bu değer çok çok iyi.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı


    5-) Pop Up Play özelliği gelmiş yani video izlerken videoyu ekranda küçültüp diğer işlerinizi aynı anda yapabiliyorsunuz.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı


    6-) Konum servislerinde sensör yardımı kaldırılmış.

    7-) Ekran kilidine hareket diye bişey eklenmiş.Tuş kilidini cihazın ekranına basıp ileri geri hareket ettirerek açıyorsunuz pek pratik gelmedi.

    8-) Ayarlar menüsüne Bulut eklenmiş ve hesaplar ortada duruyor mesela dropbox,gmail gibi.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    9-) Üstteki kaydırma menüsüne başka menüler eklenmiş ENGELLEME MODU-MOBİL VERİ-SENKRONİZASYON gibi.İyi olmuş.Ayrıca buraya ekleyeceğimiz kısayolları Ayarlar-Ekran-Bildirim Panelinden değiştirebiliyoruz.Ve son olarak aynı menüye Parlaklık menüsü eklenmiş.İstersek burdan kaldırabiliriz.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı


    10-) Ana ekran Temel mod-Kolay mod diye 2 ye ayrılmış.Herhalde tam bilmeyenler ve yeni başlayanlar için kolaylık sağlanmış. Ayarlar-Ana Ekran Modu

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    11-) S3 ve Note II deki Akıllı Bekleme var.Yani siz cihaza baktığınız sürece cihaz tuşları kitlemiyor veya kapanmıyor.Ön kamera gözlerinizi algılıyor kısaca.Ayarlar-Ekran-Akıllı Bekleme

    12-) Erişilebilirlik menüsünde negatif renkler var.Ekrandaki renkleri ters çeviriyor.

    13-) Duvar kağıdını değişme hızı aşırı hızlı.Önceden daha yavaştı.

    14-) Android sürümü yazan yerin üzerine 3-4 kez tıklayınca gülümseyen bir fasulye geliyor ekrana.Sonra onu okşayınca ekran fasülye doluyor

    15-) Menü tuşuna uzun basınca gösterilen açık uygulamalar tek tıkla kapanıyor yani hepsi. (Çöp Kutusu Simgesine tıklayınca)

    16-) Screenshot almak için Home Tuşu + Power Tuşuna aynı anda 2-3 saniye basmak gerekiyor.Tıpkı önceden olduğu gibi.

    17-) Engelleme modu gelmiş.İstediğiniz saatler arasında sms veya çağrı gelmesini engelleyebiliyorsunuz.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    18-) En önemli özellik olan Multiview gelmiş.Aynı anda 2 farklı uygulamayı aynı ekranda yönetebiliyorsunuz.Çalıştırmak için geri tuşuna uzun basmak yeterli tabi önce Ayarlar-Ekran-Çoklu Pencere seçeneğini seçmeniz lazım.Bildirim çubuğundan ana ekrana sırayla 2 tane uygulamayı çek bırak yöntemi ile bırakın.Bildirim çubuğunu kendi kafanıza göre düzenleyebilirsiniz.


    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    19-) Ayarlardaki kalibrasyon ayarları kaldırılmış.

    20-) Sayfa Arkadaşı menüsü eklenmiş.Mesela kulaklık takınca size ne yapmak istiyorsunuz diye soruyor.Örneğin youtube,müzik çalar veya video menülerinden hangisini kullanmak istediğinizi soruyor.

    21-) "Dokun ve basılı tut gecikmesi" diye bir menü eklenmiş.Ayarlar - Erişilebilirlik Aynı yere mono ses ve ses dengesi diye menüler eklenmiş.

    22-) Ana Ekrandaki hava durumu widget'ına uzun basınca önceden boyutu değiştirilebiliyordu şimdi maalesef 5x2 boyutunda yer kaplıyor.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    23-) Tuşların olduğu menü.Merak edenler için.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    24-) Telefonu ilk flaşladığınız zaman "i" harfi yazmayacak aslında samsungun kendi klavyesinde hiç çalışmıyor.Gmail hesabınızı girerken "gmail" yazmak için önce swype klavyeyi etkinleştirin.Sonrasında aşşağıda verdiğim Türkçe Klavyeyi kullanabilirsiniz.Link fotonun altında.Ayarlar-Dil ve Giriş menüsünden Türkçe Klavyeyi seçin ve hemen üstte Varsayılan yazan kısımdan tekrar Türkçe Klavyeyi seçin.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    http://www.mediafire.com/?z2z7g6cu3ka5t45

    25-) Arayan kişinin fotoğrafı artık tam ekran görüntüleniyor.

    26-) AnTuTu Benchmark sonucu.philz 3.65 kernel ile.

    Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı







  • geçenki polonya sürümünden sonra bi daha yüklemem. diğer sürümleri bekleyeceğim.

  • Samsung bu işi çözmüğş abi :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    geçenki polonya sürümünden sonra bi daha yüklemem. diğer sürümleri bekleyeceğim.

    diğer ülkeler direk başlamazsa bende bir süre beklemeyi düşünüyorum ama sızıntıda çok iyi çalışıyordu o yüzden bu hatasız olabilir
  • Ne olursa olsun Samsunga helal olsun. Aralık dedi ve ilk haftasında dağıtmaya başladı. Güncelleme konusunda en iyi firma olduğunu kanıtladı ( Nexusları ayrı tutarsak tabi )

  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizma6080

    Ne olursa olsun Samsunga helal olsun. Aralık dedi ve ilk haftasında dağıtmaya başladı. Güncelleme konusunda en iyi firma olduğunu kanıtladı ( Nexusları ayrı tutarsak tabi )

    üstüne birde kendi çok güzel özelliklerini ekledi başta multi window olmak üzere övgüyü hak ediyor
  • Sızdırılan 4.1.2 bile oldukça stabildi ancak bir önceki polonya sürümünden kötü bahsedildiğinden kararsız kalıyorum.
    4.1.2 Polonya sürümünü kuran arkadaşlar var ise yorumlarını merak ediyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: skid_row

    Sızdırılan 4.1.2 bile oldukça stabildi ancak bir önceki polonya sürümünden kötü bahsedildiğinden kararsız kalıyorum.
    4.1.2 Polonya sürümünü kuran arkadaşlar var ise yorumlarını merak ediyorum

    sızdırılan romdan kötü olma ihtimali yok merak etmeyin yapım tarihi 31.11 miş yani o romun üstüne değişiklikler olmuş belliki gps te sorunlar vardı onu düzeltmişlerdir falan geçen polonya romu test romu gibi birşeydi zaten bunun sızıntı romdan kötü olacağını düşünmüyorum ama yükleyip test edenler çıkar yakında çok stabil ve sorunsuz olduğu söyleniyor şuan yabancı sitelerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 5 Aralık 2012; 11:51:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock



    quote:

    Orijinalden alıntı: skid_row Sızdırılan 4.1.2 bile oldukça stabildi ancak bir önceki polonya sürümünden kötü bahsedildiğinden kararsız kalıyorum. 4.1.2 Polonya sürümünü kuran arkadaşlar var ise yorumlarını merak ediyorum
    sızdırılan romda kötü olma ihtimali yok merak etmeyin yapım tarihi 31.11 miş yani o romun üstüne değişiklikler olmuş belliki gps te sorunlar vardı onu düzeltmişlerdir falan geçen polonya romu test romu gibi birşeydi zaten bunun sızıntı romdan kötü olacağını düşünmüyorum ama yükleyip test edenler çıkar yakında çok stabil ve sorunsuz olduğu söyleniyor şuan yabancı sitelerde




    Aynen XDA da ki yorumlar çok iyi. Ancak ben şu an sızıntı romda bayağı bi mod yüklü olarak kullanıyorum ve geçemiyorum bu roma :) Modlar bu rom için de çıkarsa geçerim. Ancak denildiği gibi sızıntı rom bile gayet iyi halde.





  • Samsung diğer firmalardan bayağı hızlı

  • @albay hangi programları silerek ram kullanımını 309 mb a düşürdünüz?

  • Orijinalden alıntı: ALBAY

    Galaxy note için verilen sızıntı sürümdeki tüm özellikleri yazmıştım.Zaten aynı özellikler geliyor.Aklına takılan varsa sorabilir. Farkettiğim değişiklikler : 1-) Rehber açılış hızında hiçbir değişiklik yok. 2-) USB den şarj olma hızı yavaş. (Belki kernelle alakalı olabilir emin değilim) 3-) Batarya performansı için net bişey söyleyemem en azından 2-3 gün kullanmam lazım ki battery stats dosyası kendini güncellesin. 4-) Titanium Backup ile tüm gereksiz program ve uygulamaları silince 306 mb RAM kullanımına kadar düşürdüm.Bence bu değer çok çok iyi. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 5-) Pop Up Play özelliği gelmiş yani video izlerken videoyu ekranda küçültüp diğer işlerinizi aynı anda yapabiliyorsunuz. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 6-) Konum servislerinde sensör yardımı kaldırılmış. 7-) Ekran kilidine hareket diye bişey eklenmiş.Tuş kilidini cihazın ekranına basıp ileri geri hareket ettirerek açıyorsunuz pek pratik gelmedi. 8-) Ayarlar menüsüne Bulut eklenmiş ve hesaplar ortada duruyor mesela dropbox,gmail gibi. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 9-) Üstteki kaydırma menüsüne başka menüler eklenmiş ENGELLEME MODU-MOBİL VERİ-SENKRONİZASYON gibi.İyi olmuş.Ayrıca buraya ekleyeceğimiz kısayolları Ayarlar-Ekran-Bildirim Panelinden değiştirebiliyoruz.Ve son olarak aynı menüye Parlaklık menüsü eklenmiş.İstersek burdan kaldırabiliriz. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 10-) Ana ekran Temel mod-Kolay mod diye 2 ye ayrılmış.Herhalde tam bilmeyenler ve yeni başlayanlar için kolaylık sağlanmış. Ayarlar-Ana Ekran Modu Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 11-) S3 ve Note II deki Akıllı Bekleme var.Yani siz cihaza baktığınız sürece cihaz tuşları kitlemiyor veya kapanmıyor.Ön kamera gözlerinizi algılıyor kısaca.Ayarlar-Ekran-Akıllı Bekleme 12-) Erişilebilirlik menüsünde negatif renkler var.Ekrandaki renkleri ters çeviriyor. 13-) Duvar kağıdını değişme hızı aşırı hızlı.Önceden daha yavaştı. 14-) Android sürümü yazan yerin üzerine 3-4 kez tıklayınca gülümseyen bir fasulye geliyor ekrana.Sonra onu okşayınca ekran fasülye doluyor 15-) Menü tuşuna uzun basınca gösterilen açık uygulamalar tek tıkla kapanıyor yani hepsi. (Çöp Kutusu Simgesine tıklayınca) 16-) Screenshot almak için Home Tuşu + Power Tuşuna aynı anda 2-3 saniye basmak gerekiyor.Tıpkı önceden olduğu gibi. 17-) Engelleme modu gelmiş.İstediğiniz saatler arasında sms veya çağrı gelmesini engelleyebiliyorsunuz. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 18-) En önemli özellik olan Multiview gelmiş.Aynı anda 2 farklı uygulamayı aynı ekranda yönetebiliyorsunuz.Çalıştırmak için geri tuşuna uzun basmak yeterli tabi önce Ayarlar-Ekran-Çoklu Pencere seçeneğini seçmeniz lazım.Bildirim çubuğundan ana ekrana sırayla 2 tane uygulamayı çek bırak yöntemi ile bırakın.Bildirim çubuğunu kendi kafanıza göre düzenleyebilirsiniz. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 19-) Ayarlardaki kalibrasyon ayarları kaldırılmış. 20-) Sayfa Arkadaşı menüsü eklenmiş.Mesela kulaklık takınca size ne yapmak istiyorsunuz diye soruyor.Örneğin youtube,müzik çalar veya video menülerinden hangisini kullanmak istediğinizi soruyor. 21-) Dokun ve basılı tut gecikmesi diye bir menü eklenmiş.Ayarlar - Erişilebilirlik Aynı yere mono ses ve ses dengesi diye menüler eklenmiş. 22-) Ana Ekrandaki hava durumu widgetına uzun basınca önceden boyutu değiştirilebiliyordu şimdi maalesef 5x2 boyutunda yer kaplıyor. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 23-) Tuşların olduğu menü.Merak edenler için. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı 24-) Telefonu ilk flaşladığınız zaman i harfi yazmayacak aslında samsungun kendi klavyesinde hiç çalışmıyor.Gmail hesabınızı girerken gmail yazmak için önce swype klavyeyi etkinleştirin.Sonrasında aşşağıda verdiğim Türkçe Klavyeyi kullanabilirsiniz.Link fotonun altında.Ayarlar-Dil ve Giriş menüsünden Türkçe Klavyeyi seçin ve hemen üstte Varsayılan yazan kısımdan tekrar Türkçe Klavyeyi seçin. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı http://www.mediafire.com/?z2z7g6cu3ka5t45 25-) Arayan kişinin fotoğrafı artık tam ekran görüntüleniyor. 26-) AnTuTu Benchmark sonucu.philz 3.65 kernel ile. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

    öncelikle incelemen için teşekkürler fakat ben demin senin bu incelemeni okuduktan sonra evde kendi orjinaş türkiye romunda antutu testi yaptım bende 15327 gibi bi sonuç çıkıyor sende 8 bin küsür çıkmış nedemek yani cihaz yarı yarıya yavaşlamış mı





  • ula bu güncellemeler neden hep polonya'dan başlıyor? polonya rom'u mu yüklesek acaba? yoksa samsung polonya'yı denek olarak mı kullanıyor?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrerkan

    @albay hangi programları silerek ram kullanımını 309 mb a düşürdünüz?

    hocam benim cihaz galaxy note.Siz sanırım s3 için soruyorsunuz.bilmiyorum aynı programlar mı var ama aşşağıdakilerin içinden işime yaramayanları sildim ben.listedekilerin hepsini silmedim tabi sadece işime yaramayanları.sizde işinize yaramayanları silebilirsiniz.ayrıca ram olarak rekorum 267 mb galaxy note için.bu arada bi üstteki arkadaş Antutu sonucu düşük demiş arkadaşlar cihaz Galaxy Note yani s3 veya note2 değil.o puan note için çok çok iyi.


    AccuweatherWidget_Main.apk
    AllshareMediaServer.apk
    AllSharePlay.apk
    AllshareService.apk
    AnalogClockSimple.apk
    Aurora.apk
    BasicLiveWallpapers.apk
    Bluesea.apk
    BluetoothMap.apk
    BluetoothTest.apk
    Books.apk
    ChatON_MARKET.apk
    ChocoEUKor.apk
    ClockPackage.apk
    CoolEUKor.apk
    crayon_physics.apk
    Dropbox.apk
    DropboxOOBE.apk
    DualClockAnalog.apk
    DualClockDigital.apk
    EdmSysScopeService.apk
    EdmVpnServices.apk
    EnterprisePermissions.apk
    FactoryTest_Q1_EUR_OPEN.apk
    Flipboard.apk
    FotaClient.apk
    GMS_Maps.apk
    GroupCast.apk
    HelpHub.apk
    HelvNeueLT.apk
    Kies.apk
    kieswifi.apk
    Kobo.apk
    lcdtest_Q1_EUR_OPEN.apk
    LearningHub_HD.apk
    Microbes.apk
    MobilePrint.apk
    MusicHub_31.apk
    MusicPlayer.apk
    OceanWeather.apk
    PaperArtist.apk
    PhotoWall.apk
    PickUpTutorial.apk
    PlusOne.apk
    PolarisViewer.apk
    PressReader.apk
    ReadersHub.apk
    RoseEUKor.apk
    SamsungApps.apk
    SamsungAppsUNA3.apk
    Samsungservice.apk
    SamsungWidget_FavoriteApp.apk
    SamsungWidget_ProgramMonitor.apk
    SChoice.apk
    sCloudBackupApp.apk
    sCloudBackupProvider.apk
    sCloudDataRelay.apk
    sCloudDataSync.apk
    sCloudSyncBrowser.apk
    sCloudSyncCalendar.apk
    sCloudSyncContacts.apk
    sCloudSyncSNote.apk
    SecCalculator2.apk
    SecEmail.apk
    SecExchange.apk
    SecLiveWallpapersPicker.apk
    SimpleAlarmClock.apk
    SimpleFavoritesWidget.apk
    SMemo_Q1.apk
    SMemoProvider_Q1.apk
    Stk.apk
    SyncmlDM.apk
    SyncmlDS.apk
    Talk.apk
    talkback.apk
    Velvet.apk
    VideoHub.apk
    Videos.apk
    voice_talk_Q1.apk
    VoiceRecorder.apk
    VpnDialogs.apk
    WeatherWall.apk
    WebManual.apk
    WlanTest.apk
    wssyncmlnps.apk
    YahoonewsDaemon.apk
    YahoonewsWidget.apk
    YahoostockDaemon.apk
    YahoostockWidget.apk
    Zinio.apk




  • gelsede yüklesek benim aklıma takılan multitask ekranda kasılma çökme olurmu onun haricinde gözüme çarpan aman aman bi şey yok 4.1 gayet iyi çalışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrerkan

    @albay hangi programları silerek ram kullanımını 309 mb a düşürdünüz?

    hocam benim cihaz galaxy note.Siz sanırım s3 için soruyorsunuz.bilmiyorum aynı programlar mı var ama aşşağıdakilerin içinden işime yaramayanları sildim ben.listedekilerin hepsini silmedim tabi sadece işime yaramayanları.sizde işinize yaramayanları silebilirsiniz.ayrıca ram olarak rekorum 267 mb galaxy note için.bu arada bi üstteki arkadaş Antutu sonucu düşük demiş arkadaşlar cihaz Galaxy Note yani s3 veya note2 değil.o puan note için çok çok iyi.


    AccuweatherWidget_Main.apk
    AllshareMediaServer.apk
    AllSharePlay.apk
    AllshareService.apk
    .
    .
    .


    Titanium ile mi sildin?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorix

    gelsede yüklesek benim aklıma takılan multitask ekranda kasılma çökme olurmu onun haricinde gözüme çarpan aman aman bi şey yok 4.1 gayet iyi çalışıyor

    hiç birşey olmuyor çok rahat çalışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrerkan

    @albay hangi programları silerek ram kullanımını 309 mb a düşürdünüz?

    hocam benim cihaz galaxy note.Siz sanırım s3 için soruyorsunuz.bilmiyorum aynı programlar mı var ama aşşağıdakilerin içinden işime yaramayanları sildim ben.listedekilerin hepsini silmedim tabi sadece işime yaramayanları.sizde işinize yaramayanları silebilirsiniz.ayrıca ram olarak rekorum 267 mb galaxy note için.bu arada bi üstteki arkadaş Antutu sonucu düşük demiş arkadaşlar cihaz Galaxy Note yani s3 veya note2 değil.o puan note için çok çok iyi.


    AccuweatherWidget_Main.apk
    AllshareMediaServer.apk
    AllSharePlay.apk
    AllshareService.apk
    .
    .
    .


    Titanium ile mi sildin?

    EvetÖnce veri sil deyin sonra kaldır deyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrerkan

    @albay hangi programları silerek ram kullanımını 309 mb a düşürdünüz?

    hocam benim cihaz galaxy note.Siz sanırım s3 için soruyorsunuz.bilmiyorum aynı programlar mı var ama aşşağıdakilerin içinden işime yaramayanları sildim ben.listedekilerin hepsini silmedim tabi sadece işime yaramayanları.sizde işinize yaramayanları silebilirsiniz.ayrıca ram olarak rekorum 267 mb galaxy note için.bu arada bi üstteki arkadaş Antutu sonucu düşük demiş arkadaşlar cihaz Galaxy Note yani s3 veya note2 değil.o puan note için çok çok iyi.


    AccuweatherWidget_Main.apk
    AllshareMediaServer.apk
    AllSharePlay.apk
    AllshareService.apk
    .
    .
    .


    Titanium ile mi sildin?

    EvetÖnce veri sil deyin sonra kaldır deyin.

    Teşekkürler. Firmaların zorla gereksiz programları yüklemelerine sinir oluyorum. Root yapmadan silmeye izin vermeleri lazım aslında.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.