Şimdi Ara

Valve, 3 Yeni Domain Satın Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•    Son zamanlarda adı oyun konsollarıyla, yazılımlarla ve filmlerle de anılmaya başlanan oyun devi Valve, film odaklı bazı internet adreslerini satın aldı. Bu siteler şu şekilde:

FreeToPlayTheMovie.com
    AheadOfTheGameMovie.com
    AheadOfTheGameTheMovie.com

Adreslere baktığımızda ilk dikkatimizi çeken FreeToPlayTheMovie isimli site oluyor. Bildiğimiz üzere Valve'in DotA 2 ve Team Fortress 2 olmak üzere 2 adet F2P oyunu bulunuyor. Belki de firmanın çekeceği olası bir film, bu iki oyundan bir ile alakalı olabilir.

Şu anda bu sitelerin aktif olmadığını da söyleyelim. Valve'den ise sitenin akıbetiyle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. O zaman teoriler üretmeye başlayabiliriz. Sizce bu sitelerle Valve ne yapmayı düşünüyor?

• Bence, 1 gencin hikayesi olur, f2p oyunlarla ilgili ve kendi oyunlarını tabi filmde iyi gösterecektir. Film başta normal ilerler, klasik çocuk oyun oynuyordur ve ardından tak o evrenle bizim evren çakışır falan :)))
    Neyse benim ilk saniye aklımdan geçen bu klasik oldu :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sourcefilmmaker ile yapılan videoları bir çatı altına toplayabilir

• Büyük ihtimalle profesyonel Dota 2 oyuncuları belgeseli gibi bir şeydir bu da.

• Bu domain haberleri hep fos çıkıyor. Başkaları almasın diye alıyolar.

• ben size söyleyeyim valve bu gün itibari ile steam ı akıllı televizyonlara getirdi ve bu kanallarıda film yayınlamak yada satmak için almış olabilir bu arada steam tv ye geldi ona göre bsc yayımlayında millet bilsin ok

• Valve ile 3'ü aynı cümlede görünce bir an için heyecanlanmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence DOTA2 yayını olur e-sport :D
  • Half Life 3 dışında her şey ile uğraş Valve aferin sana.
  • Bazen düşünüyorum böyle haberler çıktığında, acaba Valve gıcıklığına Half Life 3 dışında başka şeylerle uğraşıyormuş gibi mi göstermeye çalışıo kendisini.
  • valve freetoplaythemovie yi benden satın aldı iyikide daha önceden almışım ince düşünüp geleceğe yatırım yaptım. 10 bin dolar önerdiler itiraz ettim 100 bin dolarda anlaştık. dedim boş işler bunlar dediler napalım işte hlflife3 çıkana kadar enayileri oyalıyoruz dediler. iyi dedim işiniz rast gitsin. bu arada bayansı erkeğim lezbiyenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 5 Aralık 2012; 9:05:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.