Şimdi Ara

Satılık i3 Lenovo Thinkpad Edge 11(Fiyatı Düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatta düşüş yaptım 600TL nakit sondur İstanbul içi.

Lenovo Thinkpad Edge 11

Cihaz yaklaşık 2 senedir bende. Fiziksel olarak hiç bir kusuru bulunmamaktadır (Çizik, Vuruk vs.) Thinkpad serisi Lenovonun özel iş serisidir. Hiç bir koşulda sorun çıkarmamasıyla ve stabil düzgün çalışmasıyla ünlüdür. Aldıktan sonra iki tane yükseltme yaptım; ram'ini 4 gb ddr3 (1333Mhz) ve pilini 12 hücreli (9600Mah)'e yükselttim. Windows 7 pro ile kullanıyorum, dengeli profilde 2,5 saatin üzerinde çıkabiliyor kullanım süresi. Ayrıca küçük boyutlarıyla, portatifliği çok yüksek bir cihazdır. Hiç Bir Şeyle Takas Düşünmüyorum lütfen takas teklifinde bulunmayınız.

İletişim:05553872176

Fiyat olarak 600 Lira istiyorum.

Monitör : 11.6" (1366 x 768) Parlak Ekran, LED (11" e göre oldukça yüksek bir çözünürlük)
    İşlemci : Intel® Core i3 380UM İşlemci (1,33 GHz, 3 MB)
    Bellek : 4 GB (DDR3 / 2 GB + 2 GB)
    Ekran kartı : Dahili, Intel Media Graphics Accerelator HD
    Sabit disk : 320 GB, 5400 RPM, 8 MB önbellek
    Pil : 9600 Mah (12 hücreli)
    Ses : 2 tiz hoparlör
    Webcam : Var (Ekranın üzerinde dahili olarak var, sağında da kameranın çalışma durumunu gösteren bir LED yer alıyor.)
    Optik Sürücü : Yok
    Bağlanabilirlik : Gigabit Ethernet, 801.11 bgn Wireless Modül
    Giriş/Çıkışlar : 3 x USB, Ses çıkışı, Kensington kilidi,1 x D-Sub ,1 x HDMI, AC adaptör girişi, SD-MS-xD picture kart okuyucu
    Boyutlar : 284 x 211 x 30 mm
    Ağırlık : 1.6 Kg ( 12 hücreli batarya ile )

Ayrıca;
    -Lenovo ThinkPad Edge 11, parlak renkte, oldukça dikkat çekici parlak siyah renk bir kapağa sahiptir
    -Kapağın sağ alt köşesinde ThinkPad logosu bulunuyor. Thinkpad'lere alışık olanların tanıdığı kırmızı LED'li "i" harfi standart donanıma dahil. Bilgisayar çalışırken sürekli, uyku modundayken kesikli yanıp sönen parlak LED.
    -Sağ taraftaki usblerden biri sarı renkte belirtilmiştir. BIOS'tan gerekli ayarı yaptığınızda sistem kapalıyken cihazınızı USB üzerinden şarj etme özelliğine sahip.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerryMore -- 4 Aralık 2012; 19:13:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.