Şimdi Ara

Apple oyunları (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce benzer konu acıldıysa affola..ios 6 yı yukledigimden beri iphone 4 umun eski performansı kalmadı tel bariz sekilde yavasladı..yeni iphonelara (iphone 5) ragbet olması acısından bilincli bicimde yapılmıs bi oyun mu bu? Hele ki app store a telden girmek iskence oldu artık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onun bende farkina vardim. Apple cok bariz bir sekilde cihazi yavaslatti ! Simdi 1-2 kisi cikip "satis politikasi" deyip hakli oldugunu savunacak ancak durum oyle degil. Yillardir ios cihazi kullaniyorum ve cok surum degistirdim. İphone 4 te ki durum yavaslatma degil resmen cihazi bitirme olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde her teknoloji cihazı bu durumu yaşar fakat iPhone 4 için bu aşırı oldu, bilinçli olabilir. iOS 6 ile armv7s komut satırı modifiyesi geldiği için iPhone 4ün işlemcisine ağır geliyor olabilir. Bilinçli olma ihtimali de var olamama ihtimali de, ben şahsım adına bilinçliye oynarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7 ciktiginda 4s te bole olacaktir kesin yuklemeyecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda kasıt aranmalı bence..apple in piyasadki tek telefonu iphone 5 deil..4s,4 ve 3gs ye de uyumlu yazılımlar yapılmalı yahut guncelleme getirme madem bu cihazlara..oradaki yazılımcılar bunun bizden kat be kat daha cok farkındalar ve yapılanın bilincli olması kuvvetle ihtimal gözüküo!!
    İPHONE 4 Ü BİTİRDİLER RESMEN !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.