Şimdi Ara

Hile, düzenbazlık ve dupe yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes burada oyunda düzenbazlık , dupe yapan dolandırmaya çalışan kişilerin isimlerini ve yapabilirlerse dialoğu yazsın ki hem daha dikkatli olalım hem dolandırıcılara karşı bilgi sahibi olalım...

1. teşhir Olympia dan bir gel dupe yapalım diyerekten dolandırmaya çalışma veya dupe yapma arzusu isteği içinde bulunan embesil bir velettir kesin:....

http://img233.imageshack.us/img233/2851/te351hir7mv.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 21 Temmuz 2006; 13:55:32 >

• Transformation Scroll ile Golem gibi yaratıklara çekenlerin konusundan sonra bu da iyi oldu. Bunu da SSS yapıyorum.
  • ares de naylon adında bi mage var
  • oyunun içine ettiler
  • saolasın citizen..

@_WulT_ naptı o naylon sana ss falan koyabilrmisin yaptıklarını açar mıısın?
  • aresde sweety_child mage goleme cekiodu ve CENABET isimli rezzerde gelenleri rezzliodu cenabetin yanında sayıda wardıda unuttum
  • bazen tradeden kazık atmak isteyenler de olmuyo değil

ironx vercem diyo tradeden sonra cancelliyo

bozuldu deyip short bow koyuyo

böle gözü açıklar da var dikkat edin
  • areste kendini zeki sanan bi eleman bana pm attı.

elimde +6 bardish var,
    kardeş elindeki bardishse onu dupeleyelim dedi.
    bende nası olacak o dedim.
    trade yapmicaz dedi.
    bende bakalım ne çıkacak altından die okey dedim , ama önce +8 tabarla denyelim olursa bunu yaparız dedimç oda tamam dedi

buluştuk orta biyerde.
    elindeki itemi 999,999,999 dan merchant yap, save le 10 sn sonra da boz dedi.
    ondansonra 999.999.999 (nokta) koyarak yine merchanta koy, yine savele yine 10 sn sonra boz dedi, bende kefalimya yedim. ben arada merchantı açtım sadece 9 a basılı tuttum kutu dolunca okeyledim, pazar kuruldu. kardeş "," değil aralara "." koyman lazım dedi.
    bende babanın en akıllı oğlu senmisn dedim, 1-2 kaba sözden sonra partyme geri döndüm.

aklınızda bulunsuzn birisi size bu şekilde gelirse ve sizde "."(nokta) koyarak pazar kurarsanız ilk koyduğunuz noktadan sonraki rakkamlar dikkate alınmıyor, yani 999 coıinden iteminizi pazara koymuş oluyorsunuz.

aman ha dikkat...

bunu bi arkadaşa anlattım dikkatli olsun diye, ne dese beğenirsin,z, ben o şekilde +6 ve +7 mirage aldım birinden dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

areste kendini zeki sanan bi eleman bana pm attı.

elimde +6 bardish var,
    trade yapmicaz dedi.
    bende bakalım ne çıkacak altından die okey dedim , ama önce +8 tabarla denyelim olursa bunu yaparız dedimç oda tamam dedi

buluştuk orta biyerde.
    ondansonra 999.999.999 (nokta) koyarak yine merchanta koy, yine savele yine 10 sn sonra boz dedi, bende kefalimya yedim. ben arada merchantı açtım sadece 9 a basılı tuttum kutu dolunca okeyledim, pazar kuruldu. kardeş "," değil aralara "." koyman lazım dedi.
    bende babanın en akıllı oğlu senmisn dedim, 1-2 kaba sözden sonra partyme geri döndüm.

aklınızda bulunsuzn birisi size bu şekilde gelirse ve sizde "."(nokta) koyarak pazar kurarsanız ilk koyduğunuz noktadan sonraki rakkamlar dikkate alınmıyor, yani 999 coıinden iteminizi pazara koymuş oluyorsunuz.

aman ha dikkat...

bunu bi arkadaşa anlattım dikkatli olsun diye, ne dese beğenirsin,z, ben o şekilde +6 ve +7 mirage aldım birinden dedi.

saol.. bilmiyordum bu iyi oldu..

• niye? napacan ki__?? olympiada oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 30 Nisan 2006; 20:48:51 >
  • hacklicen mi yoksam
  • yine olympia serverında MEHMET_FB adlı GüncelForum clanına üye olan sahıs kosp ile kasıyor.. ss alamadım çünkü hemen gitti.. nerden anladın derseniz inn hosttesse ok atıyordu eslantta. ki ondan baska da insan yoktu townda.. partysine falan girmeyin.
  • hyr bana cybherda kekuri lazım master için ondan sordum
  • cyper ucuz bildiim kadarıyla dupe mupe dolu. ucuza bul bitane ver mastercıya
  • xigenon da beckemre kara listeme eklendin bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_tr -- 8 Mayıs 2006; 22:28:51 >
  • Abyss de bi adamla anlaştık ben ona 3 tane abyss vercektim o bana glave verecekti.Tam trade ye koydum abyss leri oda koydu ben trade ye bastım ama tam o basacakken bakayım şu glave miymiş diye pole axe çıktı hemen cencel dedim.Kazığın babasını yiyorduk
  • vay canına zıra tevekkelı degıl bugun oyundada ıkı kere senın dedıgın teklıfı yaptılar ıste aga sendekı ıtemı alacamda bende bır program var yalnız fıyatını 999m yazacan vede 9ların arasına virgul koyacan program o sekılde alıyor dıye bende benım gozumde fazla para yok ıtemın fıyatı bu ısıne gelırse dedım cunku program varsa hackde vardır dedım yok felan dedı yemın ettı adamın nıyet sımdı belllı oldu adam areste beyler mage nicki melez_72 aman dıkkat
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

areste kendini zeki sanan bi eleman bana pm attı.

elimde +6 bardish var,
    trade yapmicaz dedi.

buluştuk orta biyerde.

aman ha dikkat...

• Bi ara olympia da

DWYane vardı

Golem lere cekiodu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.