Şimdi Ara

Ümit KARAN mı? Montaj mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum sitelerinde dolaşan resimlere göre, Ümit Karan olduğu iddia edilen UK, MSN'de tanıştığı bir bayanla genel ahlak kurallarını ihlal eden bir içerikle konuşmaya çalışıyor. Bu konuşma karşısında LaDy_eXtAsY isimli bayan, UK'nin bu isteğini kabul etmiyor ve konuşmadan ayrılıyor. Print Sceen ile ekran görüntüsü kayıt edilen konuşma, forum sitelerinde ise "MSN'nin Kralı Ümit Karan" başlığıyla yayınlanıyor.

Montaj olabilir mi? Bu arada resimleri yayınlayan forum sitelerinde, fotograflarla ilgili oldukça farklı tartışmalar yaşanıyor. Tartışmaların odağında ise, fotografların montaj olup olmadığı konusu var. Kullanıcılara göre fotografların foto montaj olması olasılığı bir düşük. Buna rağmen MSN'de UK adıyla yer alan kişi, Karan'ın benzeri olma ihtimali de var.
  • bu adam ümit karan değil ben bunu tanıyorum galiba kendisi int. cafe işletiyor...büyük ihtimal o
  • Ümit Karan'a benzeyen birisidir Ümit Karan'ın ihitiyacı mı var elini sallasa ellisi
  • ÜMİT KARAN'ın taaa kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

ÜMİT KARAN'ın taaa kendisi

Seni Göremedim Yüzünü Karartmışlar Resimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalx89

Ümit Karan'a benzeyen birisidir Ümit Karan'ın ihitiyacı mı var elini sallasa ellisi

aynen hanı sen ben olsam neyse.... ugrasırdık msnde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

Ümit KARAN mı? Montaj mı?

Forum sitelerinde dolaşan resimlere göre, Ümit Karan olduğu iddia edilen UK, MSN'de tanıştığı bir bayanla genel ahlak kurallarını ihlal eden bir içerikle konuşmaya çalışıyor. Bu konuşma karşısında LaDy_eXtAsY isimli bayan, UK'nin bu isteğini kabul etmiyor ve konuşmadan ayrılıyor. Print Sceen ile ekran görüntüsü kayıt edilen konuşma, forum sitelerinde ise "MSN'nin Kralı Ümit Karan" başlığıyla yayınlanıyor.

Montaj olabilir mi? Bu arada resimleri yayınlayan forum sitelerinde, fotograflarla ilgili oldukça farklı tartışmalar yaşanıyor. Tartışmaların odağında ise, fotografların montaj olup olmadığı konusu var. Kullanıcılara göre fotografların foto montaj olması olasılığı bir düşük. Buna rağmen MSN'de UK adıyla yer alan kişi, Karan'ın benzeri olma ihtimali de var.

Kaynak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Sıla mı? Ahmet Kural mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÜSTTEKİ zatı muhterem Ümit Karan ise ALTTAKİ dilber kesin Fenerlidir
  • tühh bea msn adresini alım dedim masa üstüne indirdim ss i neyse açdım zoom yaptım ulanıklaşdı ama ümit karan olduğu kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: someone74

ÜSTTEKİ zatı muhterem Ümit Karan ise ALTTAKİ dilber kesin Fenerlidir

• quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Kaynak?

ne kaynağı ya. resimi görmüyonmu. kabak gibi meydanda işte. kaynak resim.
  • Resmi Kopyalayın yakınlaştırın Burnunun Orantısız Biçimde (Grçk Ümite oranla) Daha büyük Olduğunu Göreceksniz
  • Photoshop

Boşuna kafa yormayın
  • ÜMİT KARAN ABİ BU!!!! ADAM ELİNİ SALLASA ELLİSİ AMA BELKİ BÖLE Bİ FANTAZİSİ VAR ADAMIN SANAL SE*TN HOŞLANIYODUR BLKİ.TANIYANINIZ VARMI ÜMİTİ ARANIZDA?
  • ya ümit karan ın saçları kap kara burda dikkat edin kumralımsı bu 1. adam ztn evli ve o kadar ğüzel karısı varken nıe gidip elin kıytırık kızınla fanztezi yapsın
  • vay ahlaksız......

fuhuş skandalında bu nasıl ifade vermedi diye merak etmiştim....demek bunlarla meşgulmüş
  • ne ümit karanı ya. bırakın bu işleri
  • ümit karan gibi bi adamın işi olmaz böyle kzılarla.elini sallasa ellisi ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.