Şimdi Ara

Lens Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Nikon s8100 aldım , kargodan geldi kutuyu açtım inceliyorum ... Full zoom yapınca tam optik zoom un bitip dijital zoomun baslayacağı noktada ekran gidiyo lens hatası diyo . Kapatma tusundan baska hiçbir tus etki etmiyo . Kapatıyorum makinayı açıyorum gene zoom yapınca en sonda hata veriyo . Dijital zoomu kapatıp denedim gene hata veriyo . Sebebi ne olabilir. Bir de lensin kenarlarında 5-5.6 falan yazan yazılar biraz silinmiş . Aklıma acaba kullanıldı mı diye geliyo . 0 ürün aldım oysaki Daybuday.com dan . Sizce bu iki sorun nasıl çözülür ?

aldığım yer :
    http://www.daybuyday.com/urun-821490/nikon-coolpix-s8100-12mp-10-x-zoom-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi?code=tumfirsatlar_1602121346

• Geri verebiliyorsan ver. Tamir edilmis urun olabilir, eger objektifin yanindaki yazilar silinmisse.
  • bugün iade edeceğim , dediğiniz gibi kullanılmıs yada tamir edilmiş . Gece karanlıkta farkedememişim ama her yerinde darbe izleri , vidaların kanarındaki plastikler kırık . Vivadaların içi toz dolu . Ayrıca lensin kenarındaki metal parça bile yamulmus . Sert bir zemine lens üzerine düşmüş sanki.... Gelde küfür etme . Sıfır ürün diye aldım gönderdikleri ürüne bak ... Rezalet bu.. Daybuday.com dan alışveriş yapmayı düşünenlere duyrulur..

Aradım durumu anlattım depoda karısmıstır özür dileriz falan dediler . Makina çok hosuma gittiği için iade etmek istemiyorum . Yenisi ile değiştirecekler. Umarım gelecek ürün sıfır olur...

• Ben yenicarsimdan aldim urun sifirdi hatta ilk alinca 2tane olu lens vardi sesorde daha dogrusu tozmus ama oyle sandim adama dedim boyle boyle diye adamda tozdur dedi ama eger isterseniz geri gonderin baska makine gönderiyim dedi ama sorun çözüldü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinayı ayın 2 si gönderdim. Kargo firması daybudaya ulastırdı aleti . Ama sitede hala ürünün depomuza ulasmasını bekliyoruz yazıyo ... Ulan ne gıcık bir siteymiş bu . Arıyorum bayanı o biğze gelmiştir diyor. Sitede niye yazmıyo diyorum yazar ba,ekleyin bekleyin . 15 gün oldu makinayı ne zaman göndereceksiniz diyorum arkadaslar incelesinler ona göre bakıcaz , tedarikci firmada varmı yokmu cart curt ... Hala somut tek bir adım yok ... Gönderdim bekliyorum . Ürünü ilk sipariş verdiğimden bu yana 1 ay oldu hala makina yok elimde. Öğrenciyim yurt parasını geciktirdim bir an önce alıyım diye ödevlerde falan lazımdı hepsi bitti gitti bir ton rezillik çektim 1.3 mp telefon kamerasıyla hala makina gelecek . Ben ne diyim bunlara ... Parayı pesin almayı biliyolar
  • 2 kere üst üste yazmak yasak mı bilmiyorum ama alıcak olan bu forumları tarıyo belki kararlı biri okur da benim gibi madur olmaktan kurtulur. Dün geldi göndermişler ama ne mail ne bişey attılar ... Adamlar elektronik alemden farklı hareket ediyorlar :S... Gelen ürün fiyasko aynı sorunlar var . Kullanılmıs ya da düşmüş artık bilemiyorum ama sifir değil . GEne iade edip bu sefer paramı alacağım . Orjinal nikon etiketiyle göndermiyolar zaten . Uyduruktan bi bandajla yolluyolar üzerinde bunu açarsanız iade edemezsiniz yazıyo . İkinci kez gelen kutuya da o etiketi ikinci kez yapıstırmıslar altında eskisi belli oluyo ... Bariz iade edilmis baska ürünü geri gönderdiler... Üçkağıtcılıktan baska bir sey değil . Daybuyday com a hiç güvenim kalmadı . Tavsiye ederim siz de bulasmayın. Şimdi ikinci kez iade etmeye çalısıyorum ürünü
  • 27 Aralıkta para iadem yapıldı kurtuldum . Gold bilgisayardaki indirime denk geldim ve sx220 yi aynı paraya 400 e sipariş verdim . Umarım bunda sorun çıkmaz . Çıkmazsa daha üstün bir makinayı 400 e almıs olucam . Nikon bozuk çıktığı için sevnebilirim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.