Şimdi Ara

Film Arıyorum # Savaş, Aşk, Kaçış Konulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 sene önce ATV'de yayınlanmıştı bu film. Hikaye tam olarak şuydu;
    Öncelikle film İngiltere'de başlıyor. İki sevgili var, erkek olan asker ve savaş ilanıyla Almanya'ya savaşa gidiyor. Orada savaşırken bir grup askerle birlikte esir düşüyor ve Almanya'da askeri esirlerin kaldığı bir hapishaneye atılıyor. Uzun süre asker sevgilisinden haber alamayan kız savaşta öldüğünü sanıyor. Hapishanede ise çeşitli kaçma girişimleri yaşanırken, bu asker esir düşen başka bir askere İngiltere'de ki sevgilisinin fotoğrafını adresini felan veriyor ve ölmediğini ona ulaştırmasını istiyor. Diğer asker kaçmayı başarıyor ve İngiltere gidip, kızı buluyor. Ancak ona sevgilisinin öldüğünü söylüyor, daha sonra bu ikisi yakınlaşarak evlenme kararı alıyor. Uzun bir aradan sonra öldüğü sanılan asker kaçmayı başarıyor ve İngiltere'ye gidip sevgilisini buluyor, diğer askerden intikam alıyor. Filmin çoğu esirlerin kaçma girişimleri ve farklı yöntemleriyle geçiyor. Oyuncular hakkında aklımda kalan hiçbir bilgi yok. Bu filmin adını arıyorum, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• güzel filmmiş bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

güzel filmmiş bende merak ettim

Güzel filmdi açıkçası ama beni deli eden her izlediğim filmin ismini öğrenirim, aklımın bir köşesine kazırım. Bu filmi izledikten 2-3 ay geçtikten sonra ismini hatırlayamadım ve hiçbir yerde de bulamadım. O gün bugündür arıyorum.
  • Yukarı.
  • Eski bir Rus filmi var, Siyah-Beyaz, konu itibari hemen hemen örtüşüyor ama İngiltere değil Rusya'da,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolivya -- 1 Aralık 2012; 18:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Eski bir Rus filmi var, Siyah-Beyaz, konu itibari hemen hemen örtüşüyor ama İngiltere değil Rusya'da,

Teşekkür ederim, bu filmde çok iyi gözüküyor listeme aldım ancak aradığım film bu değil. Bu arada film renkliydi, eski bir film olacağını sanmıyorum.
  • Yok Siyah-Beyaz Rus sinemasından bir film,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Niño

Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 sene önce ATV'de yayınlanmıştı bu film. Hikaye tam olarak şuydu;
    Öncelikle film İngiltere'de başlıyor. İki sevgili var, erkek olan asker ve savaş ilanıyla Almanya'ya savaşa gidiyor. Orada savaşırken bir grup askerle birlikte esir düşüyor ve Almanya'da askeri esirlerin kaldığı bir hapishaneye atılıyor. Uzun süre asker sevgilisinden haber alamayan kız savaşta öldüğünü sanıyor. Hapishanede ise çeşitli kaçma girişimleri yaşanırken, bu asker esir düşen başka bir askere İngiltere'de ki sevgilisinin fotoğrafını adresini felan veriyor ve ölmediğini ona ulaştırmasını istiyor. Diğer asker kaçmayı başarıyor ve İngiltere gidip, kızı buluyor. Ancak ona sevgilisinin öldüğünü söylüyor, daha sonra bu ikisi yakınlaşarak evlenme kararı alıyor. Uzun bir aradan sonra öldüğü sanılan asker kaçmayı başarıyor ve İngiltere'ye gidip sevgilisini buluyor, diğer askerden intikam alıyor. Filmin çoğu esirlerin kaçma girişimleri ve farklı yöntemleriyle geçiyor. Oyuncular hakkında aklımda kalan hiçbir bilgi yok. Bu filmin adını arıyorum, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben de merak ettim şimdi bu filmi. Araştıralım bakalım...

• S.a arkadaşlar ben bir film arıyorum ama bir türlü bulamadım filmin türü korku filmden hatırladıgım kadarıyla şöyleydi: Bir servis icindde nerden baksan 10 15 kişi var ve bunlar koprünün üzerindeler köprüde çalışma var ve trafık var arabalar gıtmıyo servısden birisi hayal görüyor köprünün yıkılıcagını göruyor ve arkadaşları ölüyor .ve hayali gercek oluyor adam anlıyor köprünün yıkılacagını ve arkadaşlarıyla kacıyorlar ve köprüden tek kurtulanlar onlar oluyor sonra arkadaşları teker teker olmeye baslıyor bırısı masaj salonunda yanarak oluyor bırısı jimlastik yaparken olÜyor ::) bu filmin ismini ogrenmem lazım lutfen yardımmmm edınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: tak58

S.a arkadaşlar ben bir film arıyorum ama bir türlü bulamadım filmin türü korku filmden hatırladıgım kadarıyla şöyleydi: Bir servis icindde nerden baksan 10 15 kişi var ve bunlar koprünün üzerindeler köprüde çalışma var ve trafık var arabalar gıtmıyo servısden birisi hayal görüyor köprünün yıkılıcagını göruyor ve arkadaşları ölüyor .ve hayali gercek oluyor adam anlıyor köprünün yıkılacagını ve arkadaşlarıyla kacıyorlar ve köprüden tek kurtulanlar onlar oluyor sonra arkadaşları teker teker olmeye baslıyor bırısı masaj salonunda yanarak oluyor bırısı jimlastik yaparken olÜyor ::) bu filmin ismini ogrenmem lazım lutfen yardımmmm edınnn

son durak değil mi o ya
  • seni seviyorumm be .DDDD TESEKURLERRRR
  • Yukarı.
  • the english patient ?
    baya bi oscar almisti bu film..bahsetitigniz konuya benziyor..

http://www.imdb.com/title/tt0116209/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

the english patient ?
    baya bi oscar almisti bu film..bahsetitigniz konuya benziyor..

http://www.imdb.com/title/tt0116209/

Maalesef değil bu arada konu yukarı.
  • Aradığın filmi bulamadım ama konusu benzer bir film var. İlgililer izleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Aradığın filmi bulamadım ama konusu benzer bir film var. İlgililer izleyebilir.

Jake Gyllenhaal sevdiğim bir oyuncu, listeme ekledim.
  • quote:

quote:

Çok iyi bir psikolojik filmdir ayrıca bu filme hakkını veren Tobey Maguire'dır. Belirteyim dedim
  • üstteki brothers'ı indiriyim derken farklı brothers indirdim bir baktım piyanistteki adam oynuyo
  • quote:

quote:

Sen izlemeden hemen engel olayım. Filmin orijinali budur, önerilen diğeri, filmin yeniden çekilmiş ABD yapımıdır. Ben ikisini de izlemedim fakat özgünlüğü sevdiğimden, orijinal filmi izleyeceğim. Susanne Bier çok beğendiğim bir yönetmendir. Diğer filmlerini de öneririm.

Brødre (2004)

• Konu yukarıda. Film hala bulunamadı arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.