Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
24
Favori
100.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seagate 500gb hdd ile denedim sıkıntısız açıldı
    Logitech kablosuz mouse çalıştı
    Huawei x5 tekefonu yığın bellek olarak gördü
    Sadece hdd ilk okuma yavaş oldu
    Mx player ile 1080p mkv takılmasız oynattı , mx player ile 1080p görüntü 4:3 ekrana strech edile biliyor.
    Sarz süresi wi-fi açıkken 5 saatin altına düşmedi zaten şarz süresini arka planda çalışan uygulama sayısı , usb stick , hdd gibi takılı bileşenler direk etkiliyor.
    Adaptör ucu yuvasına tam oturuyor hafif bastırmak gerekiyor:-)
    Denedikçe yine yazarım

    Piyasada eşdeğer tabletlerde var
    Fakat tercih nedenim garantili ürün olması
    @artesteknik batarya 7000mah . 3500 mah celiskisini 1 resimle cözebilir di

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lavaboo

    quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

    quote:

    Orijinalden alıntı: lavaboo

    quote:

    Orijinalden alıntı: csnlarry

    bu başlığı açan arkadaş sürekli tablet değiştiriyor sanırım.
    dikkatimi çekti, şu artes d712 başlığını da açmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_69138277/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69138277

    mesajlarında da sürekli ucuzcity geçiyor gibi ya da bana öyle geldi..

    noluyo hakketen biz iyi niyetimizle bişiler paylaşiyoruz csnlary nin dediği gibi böle bişi varsa amatör bir yaklaşım milet aptal, enayi yerine koYULMASIN ürünler zaten kaliteli ve gerekli destek veriliyorsa böle ucuz numaralar yapiliyor olması gereksiz ve iğrenç bir durum

    Ben şahsen yadırgamıyorum artık..

    Sonuçta burası ticari amaçlar taşıyan bir oluşum..

    Bu tür kurnazlıklar bize göre yanlış ama bazılarına göre kurnazlık bile değil, pazarlama stratejisi.
    Ürünü pazarlayanlar başlığı açıp, "böyle bir ürün getirdik, buyrun" deseler daha etik olur fakat etikmiş-metikmiş artık kimse takmıyor.

    Umarım ürün memnuniyeti artarak devam eder. Piyasamızın gerçekten,, işini adam gibi yapan, kaliteli ürün getiren firmalara ihtiyacı var.

    kurnazlığa, akıl işi yaratıcılık içeren pazarlama yöntemlerine evet ama üçkağıtçılık kokan ucuz ,basit insanları enayi yerine koyan yöntemler asla affedilir bir durum diil

    Kimden: venom88
    Kime: lavaboo
    Tarih: 15 Aralık 2012; 21:00:54
    Başlık: Selam


    Merhaba Lavaboo,

    forumda açtığım topicteki suçlamalarını ve yanlış anlaşılmamla ilgili yazıyorum. kesinlikle hiçbir firma ile ilgim yoktur buna kesinlik getiriyim istersen istanbul içindeysen yüzyüze görüşerekte sana bunu ispat edebilirim, sen şimdi diyeceksinki bana niye özelden yazıyorsun git topicte yaz ama topicte yazarak forum kirletmek istemiyorum asıl konusundan şaşmasınıda istemiyorum.. Donanınhaberde 900 küsür tane mesajım bulunmaktadır ve ben bu foruma bu mesajşları yazarken ne artes vardı nede kullandığım başka bir firma bunuda göz önünde bulundurarak yargılamanı isterim... Reklam gibi algılandıysa bundan sonra dikkat ederim ama bir dost olarka bana özelden uyarı atman yeterli olacaktı zaten amacım kesinlikle birilerini kandırıp helal paralarını dolandırmak değildir....

    Şimdi benim açtığım topicte yani d9702 konusunda ucuzcity firmasından Ainol hero modelini Flame yerine almıştım fakat yazılımsal birton sorun ile karşılaştım sonrasında hemen ainola ve ucuzcity e mail yazdım sorunları kabul edip değişim yapabiliriz dediler ve bende d9702 modeli ile değiştirdim iyikide değiştirmişim şuanda çok daha memnunum benim olayım sadece bundan ibarettir bunuda bilmeni istedim sadece.

    Anlatabildiysem ne mutlu bana :D

    ama hala aklına takılan birşeyler var ise lütfen bana söyle. bende açıklamasını hemen yapayım.



    Kimden: lavaboo
    Kime: venom88
    Tarih: 15 Aralık 2012; 23:58:36
    Başlık: Cevap: Selam


    suçlama olarak diil diğer arkadaşın yazdıklarına istinaden bu kanıya vardım eger orda bu durumla ilgili böyle bir şey varsa diye ibare yazmam gerekirdi benim hatam budur direk suçlamış oldum .

    evet benimde yazım bayağı bir sert oldu yargısız infaz yaptığımı düşünürken pc formatliyor ve bu yazımla ilgili kendi hatamı dile getirip yazayım derken (hemen formatın kabası bitipte:)mesajınla karşılaştım anlican vu konuyla ilgili bir iki şey daha yaziyim derken ilk senin mesajına yanıt veriyorum böylelikle.

    mesajındaki yazdıkların itibariyle samimiyetine inaniyorum ama bazan insan yazdıklariyle kendini ifade edemeyebilir nede olsa yüz ifadesi pek belirtilemez yazılarda saniyorum ben sen ve ya bir başkası yazdıklarınada dikkat etmek zorunda kalabiliyor sanırsam ne demek istediğimi anlamişsindir


    DAHA ÖNCE YUKARDA BAHSİ GEÇEN ALINTININ MESAJLAŞMASIDIR VENOM 88 ARKADAŞIMIZIN AÇIKLAMASIDIR KENDİSİNİNDE İZNİNİ ALARAK BU MESAJLAŞMAYI BURAYA İLİŞTİRMEYİ VE KAFASINDA HALA BU KONUYLA İLGİLİ SORU VE DÜŞÜNCELER KALAN ARKADAŞLARINDA GÖRMESİ AÇISINDAN SORUMLULUK OLARAK HİSSETİM
    .
    BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK ARKADAŞIMIZINDA BELİRTTİĞİ GİBİ AKILDA KALAN SORU VE DÜŞÜNCELER VARSA KENDİSİNE ÖZELDEN SORARAK BU KONUYU BURADA NOKTALAMIŞ OLMAK ÜMİDİYLE .....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekart

    Seagate 500gb hdd ile denedim sıkıntısız açıldı


    Dekart, senin hdd NTFS mi yoksa FAT 32 miydi?
  • An itibariyle 9702 tabletimde Modern Combat 4 u oynamış bulunuyorum :) hiç bi kasma takılma olmadı, ayrıca oyunda baya iyiymis:). Pil sarfiyatı hakkında bilgi olmasi açısından; 1saat 20 dakikadır oynuyorum şarj %30da idi %19a düştü.. Ekran parlaklığıda en kisigin bi üstünde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam. benim bir sorum olacak. Ben 9702' yi yeni aldım. İlk defa bir tablet aldım. Facebook' ta bulunan flash oyunlar oynanmıyor. Ben android' de flash oyunlar açılıyor diye biliyordum. Nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. İlgin ve yardımın için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehad

    An itibariyle 9702 tabletimde Modern Combat 4 u oynamış bulunuyorum :) hiç bi kasma takılma olmadı, ayrıca oyunda baya iyiymis:). Pil sarfiyatı hakkında bilgi olmasi açısından; 1saat 20 dakikadır oynuyorum şarj %30da idi %19a düştü.. Ekran parlaklığıda en kisigin bi üstünde..

    Hocam ben bi'türlü çalıştıramadım, ana ekranda apkman....com yazısı çıkıp duruyor oyuna girmiyor. Oyunu nereden indirdiniz, nasıl kurdunuz v.s. pm atabilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HUSMEN01

    selam. benim bir sorum olacak. Ben 9702' yi yeni aldım. İlk defa bir tablet aldım. Facebook' ta bulunan flash oyunlar oynanmıyor. Ben android' de flash oyunlar açılıyor diye biliyordum. Nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. İlgin ve yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

    Eğer sorunuz bana ise ben facebook ta flash oyun oynamiyorum, o yuzden bi fikrim yok.. bilen arkadaslar yardimci olacaktir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artesteknik


    quote:

    Orijinalden alıntı: resfaction

    @artesteknik
    Arkadasim tablet cok guzel begeniyorum da benim bi sorunum var ayarlar menusune girip uygulamalardan bir kac uygulama kaldirmaya calisirken tablet donuyor ekrana ne kadar dokunayim tepki vermiyor anca bir kac kere kapat ac yapiyorum kilit ekrani denk gelince ana ekran geliyor ve ayarlar durduruldu ya da paket yukleyici durduldu diye bi mesaj aliyorum neden kaynaklaniyor olabilir?

    Cok yakında sitede ürünün softwareini yayinlacagiz tekrar yukleyip denemenizi tavsiye ederim olmaz ise bize gönderirsiniz kontrol eder gerekli işlemleri yaparız
    Kargo ücretini firmamız karşılamaktadir

    Bir sey dikkatimi cekti bu donma olayinda uygulamalari acarken bazi uygulamalar hafiza kartinda oldugundan onlarida gostermek amaciyla hazirlarken bir de hafizaya attigim uygulamayi kaldirirken bazen donuyor bazen donmuyor. Acaba tablet kart okumada zorlaniyo mu (benimki 8gb kingston class4). Bide kartsiz deniycem bakalim ne olacak?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • sayın @Artesteknik PM attım bakabilirmisiniz.
  • arkadaşlar bu tablette uygulama yükledikten sonra sd kart a taşı dediğimde tabletin kendi hafızasına atıyor takmış olduğum 8gb sd karta atmıyor bu normal mi ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HUSMEN01

    selam. benim bir sorum olacak. Ben 9702' yi yeni aldım. İlk defa bir tablet aldım. Facebook' ta bulunan flash oyunlar oynanmıyor. Ben android' de flash oyunlar açılıyor diye biliyordum. Nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. İlgin ve yardımın için şimdiden teşekkür ederim.


    hiç mi yüklenmiyor yoksa yükleniyor ama oynayamıyor musun?
    Benim bildiğim bu tür oyunlar genelde klavye/mouse gerektiriyor tablette.
  • Arkadaşlar benim tablette ekran ışığını sonuna kadar kıstığımda 1-2 saniye aralıklarla ekranda hafif ışık yansımaları-tepkimeleri oluyor, genelde beyaz ekranda daha belirgin, ışığı sona getirdiğimde herhangi bir şey yok. tableti olanlardan ricam bi'deneyebilirler mi? yoksa sıkıntı benim cihazda mı??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 16 Aralık 2012; 22:39:04 >
  • kendi kendine ses açılıp kapanması bugün bende de oldu aslınsa fziksel tuşları hiç kullanmadım ekrandan ses kontolü yapıyorum ama gene de açıp kapıyor kendi kendine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zabit_ersin

    Arkadaşlar benim tablette ekran ışığını sonuna kadar kıstığımda 1-2 saniye aralıklarla ekranda hafif ışık yansımaları-tepkimeleri oluyor, genelde beyaz ekranda daha belirgin, ışığı sona getirdiğimde herhangi bir şey yok. tableti olanlardan ricam bi'deneyebilirler mi? yoksa sıkıntı benim cihazda mı??

    aynı sorun bendede var. acaba yazılımsal bir sorunmu yoksa donanımsalmı.

    @Artesteknik ten bir açıklama bekliyoruz.
  • birde test programları ile test yaptığımda işlemci A9 değilde A7 olarak görünüyor acaba bu durum doğrumudur. antutu benchmark programındada işlemci 1.608 mhz görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franko

    quote:

    Orijinalden alıntı: dekart

    Seagate 500gb hdd ile denedim sıkıntısız açıldı


    Dekart, senin hdd NTFS mi yoksa FAT 32 miydi?

    Ntfs formatlı
    Bu akşam işyerinde kullandığım fat32 500gb transcent hdd de sıkıntısız çalıştı
    Think office ile exel dosyalarıni çok rahat inceledim ve düzenledim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdalergul

    quote:

    Orijinalden alıntı: zabit_ersin

    Arkadaşlar benim tablette ekran ışığını sonuna kadar kıstığımda 1-2 saniye aralıklarla ekranda hafif ışık yansımaları-tepkimeleri oluyor, genelde beyaz ekranda daha belirgin, ışığı sona getirdiğimde herhangi bir şey yok. tableti olanlardan ricam bi'deneyebilirler mi? yoksa sıkıntı benim cihazda mı??

    aynı sorun bendede var. acaba yazılımsal bir sorunmu yoksa donanımsalmı.

    @Artesteknik ten bir açıklama bekliyoruz.

    Daha önce dikkat etmemiştim çok belirgin olmasada bendede var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HUSMEN01

    selam. benim bir sorum olacak. Ben 9702' yi yeni aldım. İlk defa bir tablet aldım. Facebook' ta bulunan flash oyunlar oynanmıyor. Ben android' de flash oyunlar açılıyor diye biliyordum. Nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. İlgin ve yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

    Facebooktaki her oyun flash degil sanrım oyunun flash olduğuna eminseniz marketten flash güncellemesi olup olmadığıni bir kontrol edin güncelleme ile düzelir umarım
    Uygulamanın ismini yzarsanız deneyebilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekart


    quote:

    Orijinalden alıntı: serdalergul

    quote:

    Orijinalden alıntı: zabit_ersin

    Arkadaşlar benim tablette ekran ışığını sonuna kadar kıstığımda 1-2 saniye aralıklarla ekranda hafif ışık yansımaları-tepkimeleri oluyor, genelde beyaz ekranda daha belirgin, ışığı sona getirdiğimde herhangi bir şey yok. tableti olanlardan ricam bi'deneyebilirler mi? yoksa sıkıntı benim cihazda mı??

    aynı sorun bendede var. acaba yazılımsal bir sorunmu yoksa donanımsalmı.

    @Artesteknik ten bir açıklama bekliyoruz.

    Daha önce dikkat etmemiştim çok belirgin olmasada bendede var

    Demekki bu sorun çoğu cihazda var, ancak anlamak için dikkatli bakmak gerekiyor. Ancak bu sorun yazılımsal değil donanımsal gibi. Bende blackberry tablette var, ışığını ne kadar oynasamda böyle bir tepki vermiyor. Şuanda gözardı edilebilir ama daha sonra büyük bir arıza açma ihtimalide olabilir. Artesteknik bu sorunun kaynağını servislerine gelen cizazları inceleyerek çözebilir ve biz kullanıcılara bilgi verebilir kanaatindeyim.Bu arada Artesteknik" in soru ve sorunlarımıza ilgisinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..




  • şimdilik bende ekran sorunu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.