Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resfaction

@kardiyolog
    zombiewood u ben cihaza hiç bişey yapmadan rootsuz acıyorum. brother in arms 2 yi dener misin?

gt racing normalde açmıyordu ilk videoya bakarsan görürsün ,işlem sonucunda açıyor
    ayrıca tablet evde akşama denerim vakit bulursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Arkadaşlar , Bende Bir kaç sorunu görmezden gelip, Artes 9702 Alıcam... Alırken Hafıza Kartıda Almak İstiyorum.
    Nasıl bir kart alayım...?

Micro SD mi? SDHC mi? Neue Dikkat etmeliyim...?

Bu konularda fazla bilgim yok... Hızlıal'dan spariş vericem... Yardım ederseniz sevinirim

Micro SD ve mutlaka class 10 (hafıza kartından film seyredecekseniz) Ancak hızlıal iki gündür kargolandı demesine rağmen bugünde mng den kargo çıkmadı. gecikecekleri zaman müşteri siparişi iptal etmesin diye bu yalana başvuruyorlar. deli olmak işten değil.

Yardımınız için Teşekkürler ,
    Artes D9702 9.7" ve Team 32 GB Class 10 Micro SDHC Sparişimi HIZLI AL'dan bu gün geçtim....

3 kez aramam rağmen çok sonra Ödeme Onayınız Gelmedi Bankanızdan örenin bize söyleyin dediler...
    Bankadan Ödeme Onayını Öğrenip 3 kez söyledim... Anca sisteme girebildiler....
    Bu arada Nekadar Telefon da beklediğimi diğer tecrübeli arkadaşlar tahmin edebilirler..!
    Bu gün kargoya veririz dediler YALAN OLMAZSAAAA... :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Kilif icin a101 de 28 aralikta satilcak olan 9.7 inc tablet kilifi buyuk ihtimalle bu cihazada olacaktir ben bu kilifin aynisini hi level tabletin yaninda gelmişti ve buyuk olasilikla hic bir giriş ve çikisi engellemeyecektir gayet kullanisli bir kiliftir biliyorum genede almak isteyenler ne olur ne olmaz cihazlarini yaninda goturup deneyebilirler fiyatida yuvarlak hesap ben diyorum 15 liradan alabilirler

lavaboo tableti ilk aldıgım gibi mi kullaniyim yoksa illa bu sitesindeki güncellemeyi yapiyim mi? bi arkadaş güncellemeden sonra cihaz d9702 olarak gözüktü falan demiş onlamı ilgili anlamadım yapmam mı lazım?

tableti aldığın gibi fabrika ayarlarına getirirsende cihazın d9702 olarak görünür. bence fabrika ayarlarına cevirmek cihazın performansını artırıyor. denemenizde fayda var. şu program durduruldu falan diye hata alan varsa denesin bence. bende çok hata veriyordu fabrika ayarlarına aldıktan sonra hata vermedi ve sanki tablet daha stabil çalışmaya başlamıştı.

Fabrika ayarlarına döndüren ve olumlu yönde perfonmans alan varmı ozellıkle program durduruldu ve ayarlar menusune girdiginde donma gibi artesteknik arkadaş bu donma işini nasıl halledeceğiz yardımcı olabılırmısınız teşekkurler

Evet performans arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

quote:

@kardiyolog
    zombiewood u ben cihaza hiç bişey yapmadan rootsuz acıyorum. brother in arms 2 yi dener misin?

gt racing normalde açmıyordu ilk videoya bakarsan görürsün ,işlem sonucunda açıyor

kardiyolog bende driverlar yüklenmiyor. win7 32bit kullanıyorum. moborobo driverları yüklerken yüzde 99'da kalıyor.
    artesin kendi güncellemesindeki driverlar da yüklenmiyor.. yardımcı olursan sevinirim..
  • quote:

quote:

@kardiyolog

brother arms2 'de çalışıyor allwinner mod seçimini yaparken motorolo xoom seçin
    video yüklerken sorun olmuş 3:06'dan sonrasına bakın
    bide bu konuyla ilgili soruları ana sayfadaki konudan sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 27 Aralık 2012; 18:38:59 >

• arkadaşlar tek flash sorununda kaldım adobe flash player yükleme sorunu varmı bu konuda sorun yaşarmıyız bu tabletde acil cevap bekliyorum sipariş vereceğim ilgilenirseniz memnun olurum teşekkürler. yüklenirse nasıl yüklenir ne yapmak lazım kısaca anlatırsanız çok memnun olurum saygılar.
  • build.prop dosyasını değiştirirken bir hata yaptım galiba, şimdi tablet açılmıyor. :(
    Android 4.1 güncellemesini yapmayı deneyeceğim...

mehmet can
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESlNTl

arkadaşlar tek flash sorununda kaldım adobe flash player yükleme sorunu varmı bu konuda sorun yaşarmıyız bu tabletde acil cevap bekliyorum sipariş vereceğim ilgilenirseniz memnun olurum teşekkürler. yüklenirse nasıl yüklenir ne yapmak lazım kısaca anlatırsanız çok memnun olurum saygılar.

tablette yapamayacağın yok. flash ı sorun yapma flash ın son sürümünü rahatlıkla indirip yükleyebilirsin hiçbir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakcura

build.prop dosyasını değiştirirken bir hata yaptım galiba, şimdi tablet açılmıyor. :(

mehmet can

keşke allwinner moddan yapsaydın build.prop sakıncalı cihazın g-sensörlerini bile bozabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Yokmu bu cihazın driverini yüklemeyi başaran ROOT yapabilen paylaşsın bari bizlerle...

http://vondroid.com/threads/pipo-m2-rooting-guide.1004/
    Burda var

*---* VonDroid.com N101 II Root Tool based on work by sunnydavid *---*
    --- Plug in your device, make sure debugging is enabled in Developer Options
    --- This script will now copy files over to your N101 II

--- Reboot 1/3 - Press Space Bar once the device has rebooted
    Devam etmek için bir tuşa basın . . .
    --- Reboot 2/3 - Press Space Bar once the device has rebooted
    uid=0(root) gid=0(root)
    --- If the ID shows as 0/root then continue, otherwise CTRL+C to cancel and star
    t over
    remount succeeded
    2994 KB/s (91980 bytes in 0.030s)
    3194 KB/s (1062992 bytes in 0.325s)
    --- Installing SuperSU
    Unable to chown /system/app/SuperSU.apk: No such file or directory
    Unable to chmod /system/app/SuperSU.apk: No such file or directory

4043 KB/s (289869 bytes in 0.070s)
    Completing Root
    echo --- Reboot 3/3 - Your N101 II should now be rooted

Sanırım oldu ama kalın yazı ile yazılmış olanlar için ne yapmam gerekir? SuperSU yumu yükleyeyim?

merhaba xaroon ;
    driver yükleme sıkıntısını ben de aynı şekilde senin paylaştığın resimlerdeki gibi yaşadım.
    yine de root oldu mu tabletin? olduysa driveri yüklemeden mi yaptın ?
    (aygıt ünlem işaretli duruyor d9702 şeklinde)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: ESlNTl

arkadaşlar tek flash sorununda kaldım adobe flash player yükleme sorunu varmı bu konuda sorun yaşarmıyız bu tabletde acil cevap bekliyorum sipariş vereceğim ilgilenirseniz memnun olurum teşekkürler. yüklenirse nasıl yüklenir ne yapmak lazım kısaca anlatırsanız çok memnun olurum saygılar.

tablette yapamayacağın yok. flash ı sorun yapma flash ın son sürümünü rahatlıkla indirip yükleyebilirsin hiçbir sorun olmaz.

Adobe Flash yükleme sorunu donanımla ilgili değildir. Android 4.o dan sonraki sürümlere play store den yükleyemezsin. Ancak başka yöntemlerle yüklenebilir ya da flash oyunları çalıştıran programlar veya flash içeren sayfalar için farklı tarayıcılar kullanabilirsin.

• herkese iyi akşamlar.. işin içinden çıkamadım bu yüzden bi sorum olacak..turkcell vıın sim kartımla artes d9702 modelinin 3g siyle bağlantı kuramıyorum.. ne gibi bir ayar yapmam lazım.. şimdiden teşekkürler...
  • herkese iyi akşamlar.. işin içinden çıkamadım bu yüzden bi sorum olacak..turkcell vıın sim kartımla artes d9702 modelinin 3g siyle bağlantı kuramıyorum.. ne gibi bir ayar yapmam lazım.. şimdiden teşekkürler...
  • öncelikle herkese iyi akşamlar

uzunca bir süredir araştırma sonucu iki gün önce D9702 tableti ankarada elden olarak teknomarketimden 455 tlye 12 taksitle aldım.daha önce dark ve codegenin muadil ürünleri arasında gidip geldikten sonrabu ürüne karar verdim .bu kararı alırken burdaki yorumlardan etkilenerek aldım.İNŞALLAH pişman olmayız
    gelelim cihaza (bu arada cihaz 3g siz olan modeldir)

1- ekran tahminim ötesinde güzel çıktı ben beğendim renkler çok canlı
    2- çoğunluğun muzdarip olduğu wifi çekimi konusunda wifi gayet güzel modem salonda ben ise odadan full olarak bağlanıyorum ve bağlanması çok hızlı oluyor işyerinde denedim wifi çekimi gayet stabildi
    3-ses güzel fakat sonuna kadar açınca sanki cızırtı oluyor
    4- oyunlarda çoğu arkadaşın yazdığı gibi gameloft oyunarını açmıyor.bazı oyunlarda hata veriyor misal blood of gloryi yükledim ilk başta oynattı daha oyunu kapatıp tekrar açtığımda update dedi ve kaldı bende oyunu kaldırdım root olayına gelince şimdilik aklım kesimyor cihaza iyice alışınca deniyeceğim
    5-aldığım ilk gün süreki bookproviders diye hata verdi şimdide shelwesgridwidget diye bir hata veriyor artes tekniğe mesaj attımcevabını bekliyeceğim olmadı en son çare fabrika ayarlarına döneceğim

onun dışında nette sörf olsun fotoğrafları görüntülemek olsun işimi fazlasıyla görüyor bundan sonra şehirdışına çıktığımda notebook taşımaya son vereceğim bu ürün bana yeterli gelecek

daha profosyonel bir yazı yazmak isterim ama bilgim bu kadar.hele android işletim sistemine alışayım ben bu tabletin canına okurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakcura

build.prop dosyasını değiştirirken bir hata yaptım galiba, şimdi tablet açılmıyor. :(

mehmet can

Android 4.1 güncellemesi ile sistemi yeniden başlatabildim. Bu işlemi yaptıktan sonra cihazın ilk açılışı epey uzun sürdü. Ana ekranda geçişler epey hızlandı galiba veya bana öyle geliyor. Güç denetimi widget'ında 3G butonu geldi. Bundan önce yoktu. Tableti ilk aldığımda ana ekranda çince bir hava durumu görüntüleyicisi vardı, güncelleme yaptıktan sonra çıkmadı. Yeniden root işlemi yaptım. Cihazı USB Hata ayıklama moduna aldım. ADB sürücülerini yükledim. BAT dosyasını çalıştırmadan "adb shell id" komutu ile baktığımda root olduğunu gördüm. Sonra su, busybox, SuperSU ve rootexplorer programlarını kurdum, ayarlarını yaptım. Ekstra olarak HeliconRemote programını (Nikon d7000 için kontrol programı) çalıştırabilmek için /etc/permissions altına android.hardware.usb.host.xml dosyasını attım. ve bitti :)

mehmet can

• TABLETE DRİVER YÜKLEYEMEYİP GÜNCELLEMEYİ ATAMAYAN ARKADAŞLAR AYARLAR GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNDEN USB HATA AYIKLAMAYI KAPATIN

3 gündür ne uğraştım ya kafayı yedirtti bana sonunda yeni güncellemeyi attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 28 Aralık 2012; 0:05:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar , Bende Bir kaç sorunu görmezden gelip, Artes 9702 Alıcam... Alırken Hafıza Kartıda Almak İstiyorum.

Bu konularda fazla bilgim yok... Hızlıal'dan spariş vericem... Yardım ederseniz sevinirim

Micro SD ve mutlaka class 10 (hafıza kartından film seyredecekseniz) Ancak hızlıal iki gündür kargolandı demesine rağmen bugünde mng den kargo çıkmadı. gecikecekleri zaman müşteri siparişi iptal etmesin diye bu yalana başvuruyorlar. deli olmak işten değil.

Artes D9702 9.7" ve Team 32 GB Class 10 Micro SDHC Sparişimi HIZLI AL'dan bu gün geçtim....

3 kez aramam rağmen çok sonra Ödeme Onayınız Gelmedi Bankanızdan örenin bize söyleyin dediler...
    Bu arada Nekadar Telefon da beklediğimi diğer tecrübeli arkadaşlar tahmin edebilirler..!

bir kaç sayfa öncesinden ben de uyardıydım benzer sorunları ben de yaşadım lanet olsun size diip para iadesi aldım gittim başka yerden satın aldım. Satışı yaptığı anda eğer sorun olmazsa dakikasında paketleyip gönderiyorlar. Ama müşteri hizmetleri gerçekten rezalet. En ufak bir şeye bile cevap alamıyorsun, alsan da ya üstünkörü oluyor ya da basmakalıp.

• quote:

quote:

Siz Class 10'a 85 TL. ödemişsiniz. Ben SANDİSK 32GB CLASS 4 MİCRO SDHC+ADAPTÖR ü kargo dahil 58 TL.'ye aldım, sorunsuz film v.s. seyrediyorum. Class 10'a gerek var mıydı bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: proxsmid

5- Aldığım ilk gün süreki book providers diye hata verdi şimdi de shelwesgridwidget diye bir hata veriyor artes tekniğe mesaj attım cevabını bekliyeceğim olmadı en son çare fabrika ayarlarına döneceğim

Benim cihazda da bir ara book providers uyarısı veriyordu. Şu şekilde çözüldü:

Ayarlar'dan Uygulamalar'a girin. Gelen ekranı parmağınızla sola kaydırarak en üstten "Tümü" yazan listeye gelin. Aşağı doğru kaydırın. Orada tablete yüklü olan ve arka planda çalışan bütün uygulamaları göreceksiniz. Bunlardan biri de Book Provider'dir. Onu durdurun.

Hatta işe yaramayan ve gerekli olmayan (Çince hava durumu gibi) diğer uygulamaları da durdurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 28 Aralık 2012; 7:29:12 >

• quote:

quote:

quote:

Külliyen yalan aşağda benim müşteri hizmetleri ile yazışmam var.

MNG kargo mu?
    Müşteri Hizmetleri - Kargo

Mesajınız
    Siparişin dün kargoya verildiği yazıyordu ancak bugün kargodan çıkmadı. Takip linki aktif değil. Kargo takip numarası verebilirseniz MNG den araştıracağım
    Tarih :

26.12.2012 - 11:55

Mesajı Yazan :Özgür Göksel

Cevabınız
    Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizin faturası kesilip kargo sürecine dahil edilmiştir. Kargo şirketinin kargo takip numarası vermesi beklenmekte olup gün sonuna kadar takip numaranız aktif edilecektir.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

Tarih :

26.12.2012 - 14:38

Mesajı Yazan :

Mesajınız
    Sorun şu ki dün kargoya verildi yazdığınız için hem kapı güvenliği hemde kargoyu birbirine kattım. Bu ikinci oluyor. Lütfen kargo çıkışı yapmadığınız ürün için kargoya verildi ibaresi düşmeyin. Hem bizi uğraştırıyor, hem de sizin ciddiyetinize gölge düşürüyor.
    Tarih :

26.12.2012 - 15:05

Cevabınız
    Değerli Müşterimiz,
    Siparişiniz tarafınıza kargolanmıştır.Ancak kargo numaralarının sisteme toplu olarak girilmesinden dolayı kargo bilgileriniz 1 gün sonra sisteme yansımaktadır.Bilginize.
    Hızlıal.com

Tarih :

26.12.2012 - 18:30

Mesajı Yazan :

Mesajınız
    Peki ama bugün de kargodan çıkmamasını neyle izah ediyorsunuz.
    Tarih :

27.12.2012 - 12:56

Cevabınız
    Merhaba,
    T 900264 MNG ambar tesellüm numarasından takip edebilirsiniz. 444 06 06
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
    Tarih :

27.12.2012 - 20:25

Mesajı Yazan :

Mesajınız
    25 inde kargoya verildi denen sipariş daha bugün çıkmış, yoğun olabilirsiniz yılbaşı şu bu. ama bunu belirtin, insanlara YALAN söylemeyin
    Tarih :

27.12.2012 - 21:12

Cevabınız
    Değerli Müşterimiz,
    Depomuzda yaşanan yoğunluk nedeni ile gecikme olmuştur. Yaşanan bu durum için özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

Tarih :

27.12.2012 - 23:55

Mesajı Yazan :

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

quote:

quote:

Siz Class 10'a 85 TL. ödemişsiniz. Ben SANDİSK 32GB CLASS 4 MİCRO SDHC+ADAPTÖR ü kargo dahil 58 TL.'ye aldım, sorunsuz film v.s. seyrediyorum. Class 10'a gerek var mıydı bilemiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sandisk-32gb-class-4-micro-sdhc-adaptor-71100051

quote:

Orijinalden alıntı: proxsmid

5- Aldığım ilk gün süreki book providers diye hata verdi şimdi de shelwesgridwidget diye bir hata veriyor artes tekniğe mesaj attım cevabını bekliyeceğim olmadı en son çare fabrika ayarlarına döneceğim

Ayarlar'dan Uygulamalar'a girin. Gelen ekranı parmağınızla sola kaydırarak en üstten "Tümü" yazan listeye gelin. Aşağı doğru kaydırın. Orada tablete yüklü olan ve arka planda çalışan bütün uygulamaları göreceksiniz. Bunlardan biri de Book Provider'dir. Onu durdurun.

Hatta işe yaramayan ve gerekli olmayan (Çince hava durumu gibi) diğer uygulamaları da durdurabilirsiniz.

bu alıntı işini beceremdik neyse book providers uygulamasını durdurunca shelvesgridwidget hatası sürekli gelmeye başladı fabrika ayarlarına geri dönsem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsmid -- 28 Aralık 2012; 8:44:51 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.