Şimdi Ara

Attack and Move

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slowlanmış bi adama saldırırken A tuşuna basıp adamın gitceği yöne doğru tıklamak hem saldırmamız hemde öteki adam slow yediği için önüne geçmemizi sağlıyor buda slowdan çıktıktan sonra bile adamı kovalarken bize kolaylık sağlıyor. TSM Curse eu maçındada jax sheni trinity sayesinde hem slowluyor hemde slow yemişken saldırmaya devap edip yanında yürüyordu bunun bir kısayolu varmı yoksa devamlı A+sol tuşmu yapmalıyız bütün combat boyunca

arkadaşlar tam olarak istediğim videoyu bulamadım ama bu videoda azda olsa anlatmak istediğime benziyor . Videoda teemo natiuliusu bot laneden mid lane kadar kovalıyor mide geldiklerinde mesafe açık bir şekilde kapanıyor eğer natiulus slow yemiş olsaydı teemo mide gelene kadar natiulusun önüne bile geçebilirdi. Bunun nasıl bir avantajı olur derseniz 2 attack arasında move yaparak rakiple aramızadaki mesafayi kapatıyoruz buda bize daha yüksek kill alma şanşı veriyor. Bunun bir kısayolu varmıdır bütün streamerlar bunu kullanıyor

EDİT: video ve açıklama eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 30 Kasım 2012; 13:07:42 >

• Sorulan sorulara duzeyli bir cevap vermeyeceksiniz lutfen yorum yapmayin.
  • Biraz manuel oluyor ama çok seri şekilde tıklarsan hem vurup hem yürüyebilirsin. Yani hem adamın yanına hemde atak tuşu ile adama tıklarsan bir kaç denemeden sonra serilik kazanırsın
  • herhangi bi gameplay videosu var mi bunu aciklayacak, merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beceri gerektiriyor gerçekten turret a vururken deneyebilirsin aslında

• Video varmı video ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video isterik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısaca "Kite" nasıl yapılır diye mi soruyorsun? tam anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sorulan sorulara duzeyli bir cevap vermeyeceksiniz lutfen yorum yapmayin.

Gurcell abi konuya gelip düzen verdiğin için teşekkür ederim
  • videoda 2 kez sağ click yapıp a'ya basıp sonra tekrar sağ click yapıyor. başka bir yolu da yok sanırsam dediğin hareketin
  • Mouse hakimiyeti ile ilgili bir konu tamamen, trick yok.
  • Shifte basip mousdan basiyorsun
    shift+mouse click aynı anda

• Shift + Sağ tık
  • Eve gidince artık denemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Kiting'den bahsetmiyor.Kiting sadece ranged şampiyonların kendi güvenliğini sağlamak için düşman ile arasındaki en kısa atak mesafesidir.Örneğin düşaman üzerine geliyorsa geri kaçarsın ileri gidiyorsa üzerine gidersin.Düşmanla hep paralel hareket edersin.AD Carry de pozisyon alma dedikleri olaydır.Bunu yapabilen şimdiye kadar en fazla 10 kişiyle karşılaştım ve hepsinde de karşı takıma geldi.Bu oyuncular en fazla bir maçta 3 ya da 4 kez ölüyorlar.Genelde de takımı çok iyi taşıyorlar. 4 vs 5 de bile sağlam bi tank ile zaiyat vermeden team fight tan çok rahat çıkıyorlar.Arkadaş listemde bi tane var böyle oyuncu.Ad carry oynadığında zevkle izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lost_soul_17

quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Kiting'den bahsetmiyor.Kiting sadece ranged şampiyonların kendi güvenliğini sağlamak için düşman ile arasındaki en kısa atak mesafesidir.Örneğin düşaman üzerine geliyorsa geri kaçarsın ileri gidiyorsa üzerine gidersin.Düşmanla hep paralel hareket edersin.AD Carry de pozisyon alma dedikleri olaydır.Bunu yapabilen şimdiye kadar en fazla 10 kişiyle karşılaştım ve hepsinde de karşı takıma geldi.Bu oyuncular en fazla bir maçta 3 ya da 4 kez ölüyorlar.Genelde de takımı çok iyi taşıyorlar. 4 vs 5 de bile sağlam bi tank ile zaiyat vermeden team fight tan çok rahat çıkıyorlar.Arkadaş listemde bi tane var böyle oyuncu.Ad carry oynadığında zevkle izliyorum.

bu shift+sağ click hareketine de alışmak lazım ben tf'lerde bazen unutuyorum yapmayı yürüyen gold haline geliyorum.Botlar'la felan çalışmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

bu shift+sağ click hareketine de alışmak lazım ben tf'lerde bazen unutuyorum yapmayı yürüyen gold haline geliyorum.Botlar'la felan çalışmak lazım.

Kısa yol tuşu mevcut.Elinin çok rahat uzanabileceği bi tuş belirleyebilirsin. A+Sağ Tık manuel olanı, Shift + Sağ Tık otomatik olanıdır. Sağ tık yapmana gerek kalmadan tek bir tuş bile atayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost_soul_17 -- 30 Kasım 2012; 20:47:28 >
  • quote:

quote:

Kısa yol tuşu mevcut.Elinin çok rahat uzanabileceği bi tuş belirleyebilirsin. A+Sağ Tık manuel olanı, Shift + Sağ Tık otomatik olanıdır. Sağ tık yapmana gerek kalmadan tek bir tuş bile atayabilirsin.

önerebileceğin bir tuş varmı sadece attack yapmak için?
  • quote:

quote:

quote:

Space tuşunu kullanıyorum.Space tuşunun önceki görevinide C tuşu yaptım.Baş parmak çok rahat alışıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Space tuşunu kullanıyorum.Space tuşunun önceki görevinide C tuşu yaptım.Baş parmak çok rahat alışıyor.

anladım Key Bindings'den neleri seçip senin dediğini yapıcaz space ve c için diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.