'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 29225 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Üstelik peşin fiyatına 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme fırsatı! Kampanya Kuralları Kampanya kapsamında 01-31 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 125 TL olacaktır. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yatırımlık altın ürünleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ocak 2013 itibari ile geri alınacaktır Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard' lar dahildir 3 ay taksit erteleme kampanyası 100TL ve üzeri işlemlerde geçerli olup kampanyadan yararlanabilmek için Joker Vadaa menüsü üzerinden taksit ertelemenin seçilmesi gereklidir. Aksi takdirde erteleme gerçekleşmeyecektir. Yeniçarşım.com ve Yapı Kredi Bankası A.Ş kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 1 Aralık 2012; 0:23:31 >
arkadaşlar bir de birşey sroacağım..bu yeniçarşımdan ürün alan vardır da, garanti durumu ne oluyor burdaki telefonların? çünkü çeşit çeşit satıcılar görüyorum, yok hediyelik eşyacılar vs...güvenebilir miyiz?
Alışverişlerim:Berence(Markafoni),çaylaq(limango), serkanim(Markafoni), Tenahiz(Minimoy-Trendyol kola),kelaynak33(Gruppal), baltacifatih(yeniçarşım),rudolfo3639(Evimister-trendyol takası),oyyono(DBD), blueman(Tyol.-takas),edsamu(AERO-HB takası),leventselman(trendyol),marine-gear(aero-trendyol takası)-électronique(trendyol)-kartal311(Markafoni-sporena),tugi7(Markafoni-sporena),qontak0(ücretsiz gg %5 çek verdim),ES-KIZILCIK (DBD-SP) ve dahası... Tüm alışverişlerim olumlu referansımdır.
World'e özel %10 Worldpuan kampanyası; 1 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yenicarsim.com'dan, Yapı Kredi kredi kartları, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlerde geçerli olup, %10 Worldpuan kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 125 TL olacaktır. %10 Worldpuan kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür.
World'un sitesinde göremedim, nereden edindiniz bu bilgiyi acaba? Mail mi aldınız ?
World'e özel %10 Worldpuan kampanyası; 1 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yenicarsim.com'dan, Yapı Kredi kredi kartları, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlerde geçerli olup, %10 Worldpuan kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 125 TL olacaktır. %10 Worldpuan kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür.
World'un sitesinde göremedim, nereden edindiniz bu bilgiyi acaba? Mail mi aldınız ?
World'ün sitesinde çoğu kampanyanın bilgisi yok. Geç güncelleniyor genel olarak.
hediye çeki bulabilirmiyiz bilmiyorum yeni üye oldum.ödeme aşamasına geldim ama kargo ücreti belirtilmemiş satıcı ile irtibata geçin ibaresi var.Bu site pek bize göre değil sanırım 1 aralık gelsin birde ozaman bakarım.
8 Ocaktamı yüklenecek puanlar iyice ileri attılar bunlarda
Alış-Veriş Yaptıklarım: asimar(İphone 4 Sattım),HALO®(2 Adet Galaxy S Aldım),Mene(Xoom Sattım),thekoch(Desire Z Aldım),ozanak(Wildfire S Aldım),ozgboy(HTC Sensation Aldım),selcuk666(Wildfire S Aldım),owL ® (9800 Sattım), cagatayucuzal(Wildfire S Aldım),wooxym(LG Optimus 3D Aldım),noose(Hediye Çeki Aldım),erol_1982(İphone 4 Aldım),mehmetman(T20 Aldım),SilentDeep(Galaxy S3 Sattım),anlmk(İphone 4S Aldım),hahuki(4000 TL Çek Alındı),timur75(2 Adet Telefon Alındı)
+1 Axess ve Maximum iyice azıttı. Eskiden kartın hem limitini doldurur hemde üzerine para yatırır harcama yapardım, şuan sadece taksitli işlemlerin borcunu yatıyorum, EYLEM AMAÇLI.
+1 Axess ve Maximum iyice azıttı. Eskiden kartın hem limitini doldurur hemde üzerine para yatırır harcama yapardım, şuan sadece taksitli işlemlerin borcunu yatıyorum, EYLEM AMAÇLI.
Eskiden derken, ne kadar eskiden?
Konuya gereksiz mesaj yazmayalım.
Bu akbank ne zamandan beri kampanya yapmıyor? Onu öğrenmek için sormuştum.
Eskiden derken, ne kadar eskiden?
Konuya gereksiz mesaj yazmayalım.
Bu akbank ne zamandan beri kampanya yapmıyor? Onu öğrenmek için sormuştum.
Akbank kampanya yapmaz mı? Millet 5*75'e 50 verir. Başka bir kampanya ile birleşir toplam 475 liralık alışverişten 95 TL puan kazanılır. Bizim Akbank 750 TL'ye 25 verir.
Akbank sağolsun iki aydır 50+50 chip para verdi. Geçen ay 1000'e 50, bu ay 1150'ye 50.
play card da bu uygulamaya girer mi bilen kullanan var mı?
merhaba ,yeniçarşımda altın fiyatları piyasaya göre yüksek değilmi arkadaşlar altın alıp nasıl kar ediliyor bu durumda? Mesela sarrafta tam altın 658 tl burada eski tarih en ucuz 687 tl .Birde değişik fiyatlarda çeyrek altın fiyatları var.hediye çeki vb avantajlar varmı?
merhaba ,yeniçarşımda altın fiyatları piyasaya göre yüksek değilmi arkadaşlar altın alıp nasıl kar ediliyor bu durumda? Mesela sarrafta tam altın 658 tl burada eski tarih en ucuz 687 tl .Birde değişik fiyatlarda çeyrek altın fiyatları var.hediye çeki vb avantajlar varmı?
% 10 World Puan ve Takistli altın alma imkanı.
Yinede piyasaya göre çok pahali oluyor 1 gram 24 ayar altın 100 tl sanalpazarda 12 taksitli 107 tl yeniçarşida 130 tl %10 ile bile çok pahalı bildiğiniz satıcı varsa orda ucuz satan link verebilir misiniz değerlendirelim bu fırsatı
Orijinalden alıntı: 9008 Yinede piyasaya göre çok pahali oluyor 1 gram 24 ayar altın 100 tl sanalpazarda 12 taksitli 107 tl yeniçarşida 130 tl %10 ile bile çok pahalı bildiğiniz satıcı varsa orda ucuz satan link verebilir misiniz değerlendirelim bu fırsatı
Bende hiç almadım daha bu kampanyada altın netleşsin ondan sonra alacağım, bakınıyorum satıcılara. Valla puan konusunda görüşler değişik olabilir, daha once faydalanmış olan arkadaşlar aydınlatırlar umarım. Ama adiosçular için iyi fırsat
bu siteler satıcıdan % 5-10 arası komisyon alıyorlar örneğin 1000 tl lik altın satınca adamın eline 900 geçiyor bir de ilanı açma yayınlama parası falan 890 civarı satıcının eline geçen o yüzden de % 11-12 pahalı satmak zorunda zaten alan da 12 taksit ile alıyor ve % 10 da puan alıyor 1000 lirayı 12 takside bölüyorlar 100 tl de puan alıyorsun aldıın mal eğer altınsa onu da 870-860 a bozdurabiliyorsan 30 tl ( % 3 ) maliyet ile 12 ay borçlanıyorsun bir de aldığın puanı 2-3 kat değerli kullanma olayı var o durumda avantaj oluyor eskiden % 5 çekleri oluyor idi o zaman kara geçmek mümkün idi
eski kampanyada altın ürünlerinde yok kampanya bundada olmaz.
Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Worldpuan’lar 07 Kasım 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 18 Kasım 2012′dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Kasım 2012 itibari ile geri alınacaktır
Ben geçen seferki World kampanyası ile notebook aldım. Sorunsuz alışveriş yaptım. Bu sitenin gg ve sanalpazardan farkı üyelik için vergi veren ticaret faaliyetleri yurutenler üye olabiliyor yani bireysel kullanıcı üye olamıyor buda karşınızda muhatap olarak birilerini bulabilmeniz demek. Fırsat Ürünleri adı altında firmalar bazı ürünleri uygun fiyata sunabiliyor birde World ile birleşince sıcak fiyatlar ortaya çıkıyor ben Asus Notebook aldım World ile 700 liraya gelmişti memnunum garantili sorunsuz elime geçti. Yine gg deki gibi olumlu yorumları yüksek firmalara siparis vermekte fayda var.
Doğan grubu hemalhemsat'ta gittigidiyor tarzı bir yol izledi. Sanırım beklentilerini karşılamadıki 2010'da kapatma yoluna gittiler, 1 yıl sonrada yenicarsim ile geri döndüler. Tek fark yufat arkadaşın dediği gibi kişilerin artık ilan açaması idi, satış yapabilmek için fatura kesme zorunluluğu vardı.
eski kampanyada altın ürünlerinde yok kampanya bundada olmaz.
Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Worldpuan’lar 07 Kasım 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 18 Kasım 2012′dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Kasım 2012 itibari ile geri alınacaktır
World'e özel %10 Worldpuan Hediye! Üstelik peşin fiyatına 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme fırsatı! Kampanya Kuralları Kampanya kapsamında 01-31 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 125 TL olacaktır. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yatırımlık altın ürünleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ocak 2013 itibari ile geri alınacaktır Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard' lar dahildir 3 ay taksit erteleme kampanyası 100TL ve üzeri işlemlerde geçerli olup kampanyadan yararlanabilmek için Joker Vadaa menüsü üzerinden taksit ertelemenin seçilmesi gereklidir. Aksi takdirde erteleme gerçekleşmeyecektir. Yeniçarşım.com ve Yapı Kredi Bankası A.Ş kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
World'e özel %10 Worldpuan Hediye! Üstelik peşin fiyatına 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme fırsatı! Kampanya Kuralları Kampanya kapsamında 01-31 Aralık 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 125 TL olacaktır. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yatırımlık altın ürünleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ocak 2013 itibari ile geri alınacaktır Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard' lar dahildir 3 ay taksit erteleme kampanyası 100TL ve üzeri işlemlerde geçerli olup kampanyadan yararlanabilmek için Joker Vadaa menüsü üzerinden taksit ertelemenin seçilmesi gereklidir. Aksi takdirde erteleme gerçekleşmeyecektir. Yeniçarşım.com ve Yapı Kredi Bankası A.Ş kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erakan -- 1 Aralık 2012; 0:21:37 >
bu kampanya içinde fotograf makinesi alacağız.Canon eos 600d ya da 650d almayı düşünüyoruz.İstanbul içi nakit olacak şekilde bize uygun şekilde alabilecek adioscu varsa bize ulaşabilirse sevinirim.