Şimdi Ara

Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
2
Favori
15.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sürücü 310,64 ile performans artışı çok yüksek

Ultra Detay MSAA 8X

30 saniyelik FRAPS Benchmark değerlerim 80 fps yi geçti. "Aynı yerde aldığım iki SS den anlaşılacağı gibi 21 fps aldığım yerden 80 fps aldım"

Sanırım bir önceki sürücüde SLI akrif değildi

Eski değerler;

2500K 4,7Ghz
    16 GB 1634Mhz
    120 GB SSD
    GTX 690

Sürücü sürümü 310,61

Ultra detayda;

30 Saniyelik FRAPS benchmark ile oyun içi gezinti

MSAA kapalı ortalama 52 FPS
    MSAA 2X ortalama 41 FPS
    MSAA 8X ortalama 21 FPS

Değerler aynen Hitmandaki gibi rezalet acil sürücü gelmeli

GTX690 aldığımdan beri yeni çıkan iki oyun biri Hitman diğeri Far Cry 3, ikiside ultra detay akıcılık yok çok sinir bozucu bir şey, sadece ekran kartı 5 tane konsol parasına eş değer ve oyunu akıcı oynamak için detay kısmam gerekiyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 690 böyleyse diğer kartlar ne olur.

ATi'de durum nasıl acaba.
  • 310.64 çıktı zaten bu oyun için, bir de onunla deneyin.
  • Pehhh biz kurmayalım ozaman oyunu 5770 ile 1-2 fps alırız
  • Daha indiremedim. Insin deniyecegim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun 1.01 patchi yüklü mü? yazılanlara göre fps lere epey etkisi oluyormuş.
  • oyun çıkmadan patch mi çıkarmışlar yuh artık ubisoft pc oyuncularını çok sever normaldir böyle fps değerleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu isin tadi kacti harbiden... Seytan diyor bosver cozunurlugu,Antialiasingi...al bir konsol bak keyfine...keske konsol oyunculari gibi bu detaylara onem vermesek ama o da olmuyor iste...

• Çok kötü değerler ya acilen nvidianın %35 lik bir arttış idda ettiği 310.64 'ü deneyin bende bu akşam denemeyi düşünüyorum driver kurdum ancak oyunu kurmaya vaktim olmadı.
  • bu oyunda kesin msaa özürlüdür msaa 2x yapınca iyi değerler veriyordur oyuna göz ucuyla baktımda harbiden güzel olmuş multiplayer'ın bile gideri var orjinal alın

şurayı bir inceleyin adamlar çözünürlük ve extra ayarlar için bayağı test yapmışlar

http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-3-PC-217540/Tests/Far-Cry-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 29 Kasım 2012; 9:26:59 >

• bisorun var o işte normalde o ekran kartı kaldırması lazım
  • yav arkadaşlar bırakın şu oyun hastalığını.. iki taraf(oyun firmaları ve kart üreticileri) bir olmuş milleti söğüşüyorlar... 1000 liralık kartla oyun oynanmayacaksa ceketi alıp gitmek lazım
  • yeni driver ve son patch i kurduysan sıkıntı yok

oyun firmaları artık uyanık oyun çıkmadan patch çıkartıyorlar korsanı önlemek için bencede iyi yapıyorlar emeğe saygı orjinal oyun herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

yeni driver ve son patch i kurduysan sıkıntı yok

oyun firmaları artık uyanık oyun çıkmadan patch çıkartıyorlar korsanı önlemek için bencede iyi yapıyorlar emeğe saygı orjinal oyun herzaman

cümlelerine harfiyen katılıyorum orjinal oynanacak bir oyun olmuş multisi güzel single da güzel hayvan avlamak vs. oyun manyak birşey özellikle hayvanların saldırması felaket comodor ejderhalarının sesi bile tırsıtırıyor insanı bide gördümü peşinizi bırakmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

yeni driver ve son patch i kurduysan sıkıntı yok

cümlelerine harfiyen katılıyorum orjinal oynanacak bir oyun olmuş multisi güzel single da güzel hayvan avlamak vs. oyun manyak birşey özellikle hayvanların saldırması felaket comodor ejderhalarının sesi bile tırsıtırıyor insanı bide gördümü peşinizi bırakmıyor

oyunu sabah 1 saate indirdimde daha oynamak nasip olmadi akdama deniyecem su ejderi merak ettim :)

• quote:

oyunu sabah 1 saate indirdimde daha oynamak nasip olmadi akdama deniyecem su ejderi merak ettim :)

benimkide şuan iniyor öğleden önce arkadaşın ofise uğradım indirmiş oynuyordu abey bikaç elde ben atayım dedim oyun güzel olmuş 680 sli akıyordu msaa yı biraz kısınca
  • quote:

quote:

benimkide şuan iniyor öğleden önce arkadaşın ofise uğradım indirmiş oynuyordu abey bikaç elde ben atayım dedim oyun güzel olmuş 680 sli akıyordu msaa yı biraz kısınca

kaçta bırakmış msaa yı =?
  • 1600*900'de 6850 ile nasıl sonuçlar alınır acaba?
    Dediğiniz gibiyse oyun anca 5-10 fps ile çalıştırır bu kart :D
  • quote:

quote:

quote:

kaçta bırakmış msaa yı =?

4x msaa açıktı yanlış görmediysem kendine göre ayar çekmiş bende fazla kurcalamadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.