Şimdi Ara

Far Cry 3'ün Co-Op Moduna Özel Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Avrupa çıkışından önce oldukça olumlu yorumlar alan Far Cry 3, co-op moduyla birlikte de dikkatleri çekiyor. Ubisoft, oyunun bu moduna yönelik yeni bir video yayınladı.

Tamamen farklı bir senaryoya sahip olan co-op modunun bu videosunda, oyundaki karakterleri tanıyoruz. Normal senaryodan altı ay öncesini konu alan bu bölümde, İskoç Callum'u, emektar polis Leonard'ı, bayan askerimiz Tisha'yı ve Rus suikastçi Mikhail'i tanıyoruz.

Konsollarda hem online, hem de split screen desteğiyle; PC'de ise sadece online olarak dört kişiye kadar destek veren co-op modunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• move u satıp 0 kol alıcam var mı move almak isteyen 85 tl ye :? :D istanbuldayım :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gnarls Barkley - Crazy parçasının video formunu başlangıçta kullanmışlar vuee ezikler

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

move u satıp 0 kol alıcam var mı move almak isteyen 85 tl ye :? :D istanbuldayım :D

Yerimi ? -_-

• Tepmeler ve silah kulananan modeller gerçekten uzak olmuş hayırlısı bakalım hep emocanlar silah kullanıyo bu yüzden bf cod çok satıyor conconlar dolmuş max te öyleydi

• Bu videolarla gaza getiremezler beni. Ön incelemelerinde çok beğenilsede oyun çıkmadan, detaylı incelemesini görmeden satın almayı düşünmüyorum. Ayrıca, fiyatının ucuz olması oyuna daha bir şüpheyle bakmama sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 28 Kasım 2012; 4:14:15 >
  • Bu mesaj silinsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 28 Kasım 2012; 4:14:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Bu videolarla gaza getiremezler beni. Ön incelemelerinde çok beğenilsede oyun çıkmadan, detaylı incelemesini görmeden satın almayı düşünmüyorum. Ayrıca, fiyatının ucuz olması oyuna daha bir şüpheyle bakmama sebep oluyor.

Pahalı olduğundada neden bu kadar pahalı diyorsunuz. Ayrıca oyunun çok kaliteli bir yapım olacağını düşünüyorum
  • jet-ski kullandığı kısmı sevdim :)

• alsndnz
    28.11.2012 00:59:01

yeri kardeşim.. amacım co-op oyun oynayabılmek... split screen vb... oyunun bu modu da çok hoş bence.. arkadaşımla oynamak istiyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.