Şimdi Ara

Hoşlandığım kızı etkilemek istiyorum YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar daha önce ninjaya terfi ettim diye bir konu açmıştım. Kız konusu. Arkadaşlar kızın lisede son senesi yani 4.sınıf. Ben ise 3.sınıfım. Kızı etkilemek istiyorum. İlgisini çekmek istiyorum. Biraz ilgisini çekebildim gibi.

Ben ve arkadaşım okulda parkour yapan iki çılgınız. Geçen bu kız salona geldi ben de o esnada havada ön takla attım. Arkadaşıma ne yaptı o diye sordu şaşırarak. Takla attı dedi. Benden rica etti bir daha atmam için. O anda heyecanlandım ama harika bir takla attım. Kız sonra derse gitti. 1-2 gün sonra bahçede voleybol oynuyorlardı topları yüksek bir duvarın üstünden bir yere kaçtı. Bende bekleyin, gitmeyin diyip duvarın üstünden tırmanıp toplarını aldım. Sonra arkadaşlarının yanında bu çocuk takla atıyor dedi. Oyşş :) Soonra okulun etrafında 1-2 tur attıp voleybol oynadıkları yere geri geldik ve bize ninja dedi. Arkadaşlar vaziyet böyle. Bu kız okulda voleybol oynuyor zaten takımınkaptanı gibi birşey 4 senedir takımda. Okul dışında da dershaneye gidiyor.

Bayanlar ve baylar biraz kendimden bahsedeyim. Boyum 184 kilom 79 atletik vücutluyum. Tipim yerinde. Özgüven sorunun pek yok gibi. Deli cesareti var gibi birşey :) Okulda her sporu yaparım. Futbol, basketbol, voleybol ve parkour. Genelde parkour ilgi çekiyor :) Arkadaşlar kızla tam olarak tanışma evresine geçmeden önce kendimi biraz değiştirmek istiyorum. Burada yardımlarınızı bekliyorum :) Body salonuna gidip biraz kardiyo yapacağım. En geç sömestırda kick-boksa başlayacağım. Bunlar kesin yapmayı düşündüğüm şeyler. Eskiden çok iyi şiir yazardım tekrar yazmaya başlayabilirim :) Kızlar böyle şeyleri sever. Kitap okumaya başlayacağım (eskisi gibi) Sırf bu kız için elektro gitar bile almayı düşünüyorum. Hatta solak gitar daha havalı :) Bu arada ben solak olmak.
    Başka neler yapabilirim arkadaşlar. Kızın benden büyük olması biraz dezavantaj gibi maalesef. Şimdi biri çıkıp oradan diyecek yok öyle birşey diye ama öyle beyler. Kızlar genellikle kendinden büyüklerle çıkmayı sever. Genelde kendimden 1-2 yaş büyük kızlardan hoşlanıyorum ben ne hikmetse :D Bu arada okulda kılık kıyafetim yerinde. Saçımı da düzeltiyorum :))) Bu arada biraz duygusal bir adamım (burcum balık) Arkadaşlar aklıma başka şeyler gelirse ya da gelişme olursa paylaşacağım :) Şimdiden yardımlarınızı bekliyorum :)

• tam buraya uycak bi kelime biliyodum ama malesef konu dışı özeldeymiş konu.

elektro gitar alıp kick box a başlayıp body de vücudunu düzeltip şiirler yazana kadar o kızı başkası kaparsa görürüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Selam arkadaşlar daha önce ninjaya terfi ettim diye bir konu açmıştım. Kız konusu. Arkadaşlar kızın lisede son senesi yani 4.sınıf. Ben ise 3.sınıfım. Kızı etkilemek istiyorum. İlgisini çekmek istiyorum. Biraz ilgisini çekebildim gibi.

Ben ve arkadaşım okulda parkour yapan iki çılgınız. Geçen bu kız salona geldi ben de o esnada havada ön takla attım. Arkadaşıma ne yaptı o diye sordu şaşırarak. Takla attı dedi. Benden rica etti bir daha atmam için. O anda heyecanlandım ama harika bir takla attım. Kız sonra derse gitti. 1-2 gün sonra bahçede voleybol oynuyorlardı topları yüksek bir duvarın üstünden bir yere kaçtı. Bende bekleyin, gitmeyin diyip duvarın üstünden tırmanıp toplarını aldım. Sonra arkadaşlarının yanında bu çocuk takla atıyor dedi. Oyşş :) Soonra okulun etrafında 1-2 tur attıp voleybol oynadıkları yere geri geldik ve bize ninja dedi. Arkadaşlar vaziyet böyle. Bu kız okulda voleybol oynuyor zaten takımınkaptanı gibi birşey 4 senedir takımda. Okul dışında da dershaneye gidiyor.

Bayanlar ve baylar biraz kendimden bahsedeyim. Boyum 184 kilom 79 atletik vücutluyum. Tipim yerinde. Özgüven sorunun pek yok gibi. Deli cesareti var gibi birşey :) Okulda her sporu yaparım. Futbol, basketbol, voleybol ve parkour. Genelde parkour ilgi çekiyor :) Arkadaşlar kızla tam olarak tanışma evresine geçmeden önce kendimi biraz değiştirmek istiyorum. Burada yardımlarınızı bekliyorum :) Body salonuna gidip biraz kardiyo yapacağım. En geç sömestırda kick-boksa başlayacağım. Bunlar kesin yapmayı düşündüğüm şeyler. Eskiden çok iyi şiir yazardım tekrar yazmaya başlayabilirim :) Kızlar böyle şeyleri sever. Kitap okumaya başlayacağım (eskisi gibi) Sırf bu kız için elektro gitar bile almayı düşünüyorum. Hatta solak gitar daha havalı :) Bu arada ben solak olmak.
    Başka neler yapabilirim arkadaşlar. Kızın benden büyük olması biraz dezavantaj gibi maalesef. Şimdi biri çıkıp oradan diyecek yok öyle birşey diye ama öyle beyler. Kızlar genellikle kendinden büyüklerle çıkmayı sever. Genelde kendimden 1-2 yaş büyük kızlardan hoşlanıyorum ben ne hikmetse :D Bu arada okulda kılık kıyafetim yerinde. Saçımı da düzeltiyorum :))) Bu arada biraz duygusal bir adamım (burcum balık) Arkadaşlar aklıma başka şeyler gelirse ya da gelişme olursa paylaşacağım :) Şimdiden yardımlarınızı bekliyorum :)

Seviyorsan git konuş bence

• konuşuyorsan sev git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

tam buraya uycak bi kelime biliyodum ama malesef konu dışı özeldeymiş konu.

elektro gitar alıp kick box a başlayıp body de vücudunu düzeltip şiirler yazana kadar o kızı başkası kaparsa görürüm seni

Şiir her an yazarım ilham geliyor. Vücudum zaten hacimli 1 ayda kondüsyon kassam yeter. Kickboks altyapım var önceden gitar konusu ise Allah'ın taktiri artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

konuşuyorsan sev git bence

Burası konu dışı özel hatırlatırım. İstersen şu yorumunda bir düzeltme yap ;)
  • ula kız maymun etmiş seni.Bi takla at nedir lan.Taklacı seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten kızın ilgisini çekmişsin artık muhabbet kurucaksın
  • Forumda PK ile ilgilenen birisi varmış demek gözlerim yaşardı dikkat et dostum yaralanma sakın...Ben ailem nedeniyle artık yapamıyorum çok özledim o günleri konuşmak falan istersen pm atabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

Forumda PK ile ilgilenen birisi varmış demek gözlerim yaşardı dikkat et dostum yaralanma sakın...Ben ailem nedeniyle artık yapamıyorum çok özledim o günleri konuşmak falan istersen pm atabilirsin :)

:) Ya parkour-freerunning çok güzel bir spor öncelikle. Gideri de var ilgi falan çekiyor. Kızlar etkileniyor. Bu arada yaş kaç ve neden bıraktığını pm olarak atabilir misin?
  • Beyler ayrıca biliyorsunuz bugün okullarda kıyafet yasağı kalktı giymime daha da dikkat etmeyi düşünüyorum ve kulağımı deldirebilirim. Herhangi bir konuda tasviye verebilecek olan? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.