Şimdi Ara

Q7 Galatasaray'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @beyaztvspor: Sinan Engin : Ocak Ayı olmazsa, önümüzdeki sezon Quaresma kesin Galatasaray'da #beyazfutbol

• Gençlerbirligi oyuncusu aykut demiri RESMEN transfer etmişiz
  • Bu arada yönetim Q7'i alma gibi bir hata yaparsa O yönetimi Yikarlar....................................

Bize onun bunun çöpü alacaklarina Yine sabriyi ilk 11'de sahaya sürsünler daha iyi... Başladilar yine salak salak adamlarin peşine düşmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Gençlerbirligi oyuncusu aykut demiri RESMEN transfer etmişiz

İnşallah ederiz bu adamı transfer ama bu adamın hiçbir sözüne inanmam ben.
  • Q7 yi bosver de aykut demiri alirsak sezonun transferlerinden olur. Omer topragi alamayacaklarsa aykut kesinlikle alinmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Nasıl cümle kurmuşum.
    İnşallah Aykut Demiri transfer ederiz ama Sinan Engin'in hiçbir sözüne inanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl cümle kurmuşum.

Valla aykut demir çok iyi diyolar hiç izlemedim... Ancak Q7 denen Soytari zaten gereken yerle sözleşmesi var Galatasaraya gelirse Yemin ediyorum kombineyi iade eder ne maça giderim nede store'un önünden geçerim...

Umarim gündem değişsin diye yem atmiştir ve gerçek değildir.. Eğer bizim yönetim birak anlaşmayi bi görüşme bile yaptiysa ve Buna terim izin verdiyse bi yol alsinlar şimdiden... Bu takim tam yükselecekken Ayağa kalkip koşacakken kendi kendimize çelme çakacaksak yerim öyle transfer politikasini...

• Saçmalamayın beyler, düşünün dakika 60 olmuş Fatih Terim'in emre çolağımı oyuna sokmasını istersiniz Q7 yimi?
  • Biz ne "kesin Galatasaray'da"lar gördük.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl cümle kurmuşum.

Valla aykut demir çok iyi diyolar hiç izlemedim... Ancak Q7 denen Soytari zaten gereken yerle sözleşmesi var Galatasaraya gelirse Yemin ediyorum kombineyi iade eder ne maça giderim nede store'un önünden geçerim...

Umarim gündem değişsin diye yem atmiştir ve gerçek değildir.. Eğer bizim yönetim birak anlaşmayi bi görüşme bile yaptiysa ve Buna terim izin verdiyse bi yol alsinlar şimdiden... Bu takim tam yükselecekken Ayağa kalkip koşacakken kendi kendimize çelme çakacaksak yerim öyle transfer politikasini...

Sene başında Quaresma-Baros takası görüşülmüş beşiktaşla ama olmamış diye biliyorum.
    Sene başı olsa biraz olumlu karşılanırdı ama şuandan itibaren Quaresma'yı takımda görmek istemem ben.
    Aykut olursa çok iyi olur daha iyi türk stoper bulamayız.
    Biraz sakat oyuncu, milli maçta hakeme kafa atabilecek kadar.
     Q7 Galatasaray'da

• Seneye yabanci siniri azaliyor. Quaresma ile harcayacak degiliz. Bence yalan haber.
  • Bu Sinan Engin çok değil 2-2.5 ay önce Arda'yı da Galatasaraya getirmişti.Ahmet bulutla konuştum vs gibi binbir türlü şaklabanlıklar geçiniz lütfen.
  •  Q7 Galatasaray'da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Saçmalamayın beyler, düşünün dakika 60 olmuş Fatih Terim'in emre çolağımı oyuna sokmasını istersiniz Q7 yimi?

Yahu sen ne saçmaliyosun yaaa ne saçmaliyosun.. Böyle bir kiyaslamada Q7 gibi karaktersizi transfer edecep oynatacağimiza, Nefret etmeme rağmen yinede emre çolak denen Yetenek yoksunu yer cücesini tercih ederim....

Ne karaktersizi hocam bırak ya. Sana paranı vermeseler kaç ay sen ne yapardın? Kabul ediyorum q7 agresif bir oyuncu, ama FT faktörü var bizde de. Adam ederse çok faydalı olur bize
  • quote:

quote:

quote:

Saçmalamayın beyler, düşünün dakika 60 olmuş Fatih Terim'in emre çolağımı oyuna sokmasını istersiniz Q7 yimi?

Yahu sen ne saçmaliyosun yaaa ne saçmaliyosun.. Böyle bir kiyaslamada Q7 gibi karaktersizi transfer edecep oynatacağimiza, Nefret etmeme rağmen yinede emre çolak denen Yetenek yoksunu yer cücesini tercih ederim....

Ne karaktersizi hocam bırak ya. Sana paranı vermeseler kaç ay sen ne yapardın? Kabul ediyorum q7 agresif bir oyuncu, ama FT faktörü var bizde de. Adam ederse çok faydalı olur bize

Kendinizi ne güzelde kandiriyosunuz yaa..... Yemin ediyorum şaşiriyorum ben bu forumun GS'li kitlesine..

• quote:

quote:

Biraz usturuplu yazsaydınız keşke. Yer cücesi lafı hiç olmamış. Sonuçta boy Allah'ın verdiği bir özellik.

Ama yazının Q7 ile ilgili kısmına katılıyorum, bize uzak olsun.
  • aman diyeyim bu adamı ne tdler düzeltemedi bize gelmesin çetesiyle beraber bjk de kalsın
  • Q7 nin bundan sonraki takımı Katar ya da Rusya dan olur.
    Rating olsun diye saçmalamışlar q7 yi bırak sneijder Fb ye gelecek demişler
  • Ronaldinhoyu istemeyen Q7 yi nasıl istiyor aklım almıyor.Sene başında dedi Ünal aysal alabiliriz diye.Fatih kendi egosu yüzünden almadı Amrabatı aldırttı..Amrabata 8.5 vericeğine Ronaldinhoya versen şu anda başka şeyler konuşuluyor olurdu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.