Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS [ANA KONU - Onslaught DLC]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.108
Cevap
5
Favori
41.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CALL OF DUTY: GHOSTS [ANA KONU - Onslaught DLC]

Tür: FPS

Yayıncı: Activision

Yapımcı: Infinity Ward

Platform: Xbox One - PS4 - Xbox 360 - PS3 - PC

Çıkış Tarihi: 2013

-Multiplayer Tanıtıldı-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 14 Ocak 2014; 0:44:23 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• Konu hayırlı olsun.
    Önlerden yerimizi alalım.

Yenilikçi bişeyler bekliyorum Sledgehammer'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 25 Kasım 2012; 21:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

ahanda bunu buraya yazıyorum hiç birşey değişmiyecek..

Birşey değişmesin zaten eskiye dönebilsinler kâfi.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • İlk sayfadan yerimizi alalım. Bana kalsa bu 2013te çıkarmayıp 2014te sağlam bir şekilde gelmelilerdi. Çünkü respawn'ın çıkaracağı oyun bu serinin geleceğini tehlikeye sokabilir.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Mw2019
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

İlk sayfadan yerimizi alalım. Bana kalsa bu 2013te çıkarmayıp 2014te sağlam bir şekilde gelmelilerdi. Çünkü respawn'ın çıkaracağı oyun bu serinin geleceğini tehlikeye sokabilir.

Respawn Sci-fi FPS yapıyor sağlam bir oyun olsa bile CoD ile pek alakası olmayacak.

Masaüstü; PCPartPicker
  • Gidipte 2025 yılında geçen oyunlar yapmasınlarda başka bişey istemiyorum. Ya II. Dünya savaşı yapsınlar yada MW serisi üzerinde devam etsinler.
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

ahanda bunu buraya yazıyorum hiç birşey değişmiyecek..

Sirf bunu yazmak icin girmistim konuya

Ashes2Gnashers
  • 2.Dünya savaşıda çok yaptılar 1-2-3-5 hep bu konudaydı. onunda suyu çıktı ki.
    Black Ops 2' yi beğenmeyenlerde var ama konusu bence önceki call of duty serilerine göre farklı ve yenilikçi olmuş. Bugün bitirdim singleplayer bölümü şahsen çok beğendim.
    Zombi moduda bu sene olmuş. COD5 in zombisini Black Ops'tan dağa çok beğenirdim. Orda ki bazı şeyleri black ops 2 zombiye geri getirmişler.
  • Çürüyen grafik motorunu değiştirsinler ve mw2 ya da mw1 kalitesini yakalasınlar,tek belentim bu,bir de unutmadan Black ops 2 silah sesleri hayatımda duyduğum en berbat ses effekleriydi şu ses olayını bi aşın artık yaa,dünyanın en çok satan shooter oyununu yapıyosun ama sesler yerde,hayır utanmadan oyun girişinde DOLBY logosu kullanmışlar üstüne üstlük.

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Çürüyen grafik motorunu değiştirsinler ve mw2 ya da mw1 kalitesini yakalasınlar,tek belentim bu,bir de unutmadan Black ops 2 silah sesleri hayatımda duyduğum en berbat ses effekleriydi şu ses olayını bi aşın artık yaa,dünyanın en çok satan shooter oyununu yapıyosun ama sesler yerde,hayır utanmadan oyun girişinde DOLBY logosu kullanmışlar üstüne üstlük.

adamlar rakipsiz olduğu için her sene kaktırıyorlar oyunu biz de mecburen oynuyoruz daha iyisi olana kadar cod a devam
    İNTEL CORE İ7 6700K 4.5 GHZ | ASUS ROG STRİX-GTX 1070 OC 8GB | ASUS Z170 PRO GAMİNG | KİNGSTON HYPERX FURY DDR4 16 GB | CORSAİR RM750X WATT PS | ZALMAN NEO 11 |ASUS VG528QR 165 HZ MONİTÖR| SAMSUNG EVO 960 250 GB SSD | 1 TB SEAGETE HDD | 1 TB WESTERN DİGİTAL HDD | CORSAİR H105 EXTREME | LOGİTECH G502 PROTEUS SPECTRUM RGB | LOGİTECH X540 5.1 | STEELSERİES ARCTİS 3 7.1
  • Artık şu oyuna yeni bişiyler gelsin coop mu gelir, bıkkınlık veren world war cold war senaryosundan farklı bi senaryomu gelir, kendi silahımızı tasarlama özelliği mi gelir, bf veya halo gibi kullanılabilir araçlarmı gelir bilmiyorum ama yenibişeyler gelsin artık... değişik bişeyler görmek istiyoruz. killstreaklerle haritaları değiştirip değiştirip yeni cod diye veriyolar piyasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Kasım 2012; 1:27:29 >

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

İlk sayfadan yerimizi alalım. Bana kalsa bu 2013te çıkarmayıp 2014te sağlam bir şekilde gelmelilerdi. Çünkü respawn'ın çıkaracağı oyun bu serinin geleceğini tehlikeye sokabilir.

Respawn Sci-fi FPS yapıyor sağlam bir oyun olsa bile CoD ile pek alakası olmayacak.

Sci-fi ne oluyor ?

Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
    eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
  • Adamlar rakipsiz değil ki, ben black ops 2 yi de oynuyorum, BF3 ü de. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki son COD serilerinin, BF3 e bırakın rakip olması, aynı kefeye konması bile hatadır.

İkisini de almış ve aktif olarak oynayan bir kişi olarak, bunlar benim fikirlerim. Bence BF3 gerçek silah kullanma hissini ve savaş atmosferini çok iyi yansıtırken, son COD lar çocuk oyunu gibi, sanki hiç özenilmemiş oyunlara, adı COD nasıl olsa satar deniyor.

Orijinalden alıntı: onculcan

Adamlar rakipsiz değil ki, ben black ops 2 yi de oynuyorum, BF3 ü de. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki son COD serilerinin, BF3 e bırakın rakip olması, aynı kefeye konması bile hatadır.

İkisini de almış ve aktif olarak oynayan bir kişi olarak, bunlar benim fikirlerim. Bence BF3 gerçek silah kullanma hissini ve savaş atmosferini çok iyi yansıtırken, son COD lar çocuk oyunu gibi, sanki hiç özenilmemiş oyunlara, adı COD nasıl olsa satar deniyor.

Aynen adamlar milyar dolar ciroya ulaşmış br şirket. Bu saatten sonra adamların oyunda şurası olsa burası olsayı çok fazla düşünmez.. Makro bakınca en tepedeki insanlar masaya oturunca bu işten kazandığımız para dilimleri neler, daha fazla maliyet yaratmadan nerelerden daha fazla para kazanabiliriz onların hesabına bakar..

Bizim dediğimiz grafik iyileştirmeleri ciddi maliyet kaynağı ve adamlar da bu kaynağı sonu gelmiş bir konsol için uğraşmaktansa yeni konsola yatırmayı tercih ederler. O yüzden yeni konsol gelene kadar grafiklerde köklü bir değişim bekliyorsanız bu olaya çok duygusal bakıyorsunuzdur..

Yapabileceklerinin en fazlasını oyuna pastel renkleri ekleyerek yapmışlar işte..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.