Şimdi Ara

Motorola, Avrupa'daki mağaza ve internet sitelerini resmen kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Motorola, Avrupa'daki mağaza ve internet sitelerini resmen kapattı

     


    Google'ın geçtiğimiz bahar aylarından beri yeniden inşa etmek için çalışmalar yürüttüğü Motorola Mobility, çalışanlarının %20'sini işten çıkaracağını, dünya genelinde 30 ofis ve araştırma-geliştirme merkezini kapatacağını açıklamıştı. Çalışmalarına kendi ülkesi Amerika'dan başlayan Illinois merkezli teknoloji şirketi, Avrupa ve Hindistan'daki resmi internet siteleri ile mağazalarını kapatmaya başladı.

     

    Doğu Avrupa, Batı Avrupa, Kuzey Avrupa ve Hindistan için hizmet vermekte olan internet sitelerine erişilmek istendiğinde müşterilerini yukarıdaki mesajla karşılayan Motorola, küçülmeye gittiği şu dönemde belirtilen bölgeler için özelleştirilmiş internet sitelerin artık yayın yapmayacağını bildirdi. Mevcut müşterileri için destek sayfalarını açık tutacak olan üretici, ürün yelpazesine buradaki adresten göz atılabileceğini, fakat sıralanan ürünlerin bu ülkelerde satışa çıkacağını garanti edemeyeceğini bildiriyor.

     

    Halihazırda ülkemizde uzun süredir etkinlik gösteremeyen Motorola Mobility, internet devi Google tarafından satın alınmasının ardından sektördeki varlığını sürdürebilmesi için oldukça önemli bir yenilenme sürecine girmişti. Bu zaman diliminde mobil piyasanın en tecrübeli oyuncusunu ancak kısıtlı bölgelerde görebileceğiz. Google'dan geçiş yaparak Motorola'yı yönetmek için CEO'luk görevine getirilen Dennis Woodside, geliştirecekleri mobil ürünlerde yenilikçi teknolojilere, güçlü pil ve kamera özelliklerine odaklanacaklarını, ayrıca çok daha az aygıtla müşterilerinin karşısına çıkacaklarını ifade etmişti. 

     

    Google alımının 2013 ikinci yarısında Motorola markalı cihazları etkilemeye başlayacağı belirtilirken, firmanın Kuzey ve Latin Amerika odaklı operasyonlar yürüteceği tahmin ediliyor. Mountain View merkezli Google'ı ekonomik anlamda olumsuz etkileyen Motorola Mobility, ilerleyen yıllarda mobil sektörde yeniden yükselişe geçmeyi umut ediyor. İşler yolunda gitmeye başlayana kadar Amerika dışındaki kıtalarda üreticinin etkinliğini arttırmaya başlama ihtimali oldukça düşük. Benzeri uygulamalara geçtiğimiz yıllarda da imza atan şirketin bu sefer yaşadığı problemlere yüzeysel yaklaşarak geçici çözümler üretmek yerine kendi içerisinde köklü değişiklikler yaparak tüketiciyi tekrar kazanmayı amaçladığı öne sürülüyor.







  • Kardeşime daha yeni Motorola almıştım.
  • gözümden bir yaş aktı valla
  • Telefon nasıl yapılır diyerek motorolanın ayağına giden, ortak bır çalışma ile motorola e398 muzik telefonuna itunes ekleyerek ve tabii normalde siyah olan telefonu beyaz olarak, tekrar pıyasaya süren firmanın adı nedir?



    A. Banana

    B. Watermelon

    C. Apple

    D. BlackBerry

    E. Hey gidi günler hey, tey tey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 25 Kasım 2012; 18:49:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    Telefon nasıl yapılır diyerek motorolanın ayağına giden, ortak bır çalışma ile motorola e398 muzik telefonuna itunes ekleyerek, ve tabii normalde siyah olan telefonu beyaz olarak, tekrar pıyasaya sürem firmanın adı nedir?



    A. Banana

    B. Watermelon

    C. Apple

    D. BlackBerry

    Konuyla ne alakası var şimdi? Ben anlamıyorum sizdeki bu kini, almak veya kullanmak zorunda değilsin Apple ürünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın motorola espirisi yapmayın.












    Bomba kuruldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kelime bi işlem diye bi yarışma vardı verilen harflerle kelime olusturuyordun yaw ne harf verilirse verilsin apple yazmayı is edinmiş millet. samsung kullanan birisiyim bazen abartılı apple satasmalari oluyor bunlara gerek olmadığını o yazan arkadaşlarda biliyor neyse onlarida seviyoruz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemésis

    quote:

    Orijinalden alıntı: face1trTelefon nasıl yapılır diyerek motorolanın ayağına giden, ortak bır çalışma ile motorola e398 muzik telefonuna itunes ekleyerek, ve tabii normalde siyah olan telefonu beyaz olarak, tekrar pıyasaya sürem firmanın adı nedir?A. Banana B. WatermelonC. AppleD. BlackBerry
    Konuyla ne alakası var şimdi? Ben anlamıyorum sizdeki bu kini, almak veya kullanmak zorunda değilsin Apple ürünü.


    Anlamaz onlar. Sanki zorla satılıyor.

  • Sony, AMD, Motorola gittikçe zayıflıyor. Büyük firmalar tekel haline geliyor. İleride rekabet denen birşey kalmayacak. Sonumuz hayrolsun...
  • motorola hayrola
  • Motorola Razr maxx HD getirtecektim avupadan hayallerimi suya düşürdüler. bari bataryalarını gönderselerde bizde samsunglara takıp idare etsek :DDDD

  • Motorola MPx200 şuana kadar kullandığım cihazların belki en iyisi idi ... umarım Google Motorola ismini tarihin tozlu sayfalarına kaldırmaz ...

    Google'dan beklentim her sene Nexus'un yanında motorola üzerinden de efsane cihazlar çıkarması ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir

    motorola hayrola

    tamam kardeşim ünlü oldun el salla
  • Atrix'e 4.2 yükleyin 1000 TL ye satın. Silsin süpürsün piyasayı :)

  • Yaptirma her sene nexusu baska firmaya , senede bir kere Nexus modeli cikar 500 dolara motorola tarafindan yani kendi bunyelerinde , Misal 4.5 inc 16 gb dahili hafiza arti artirilabilir hafiza , 2gb ram , minumum 8 mp kamera , 1080 p cekim , 1.5 ghz 4 cekirdek islemci ,adreno 320 , 2 mp on kamera , 350 ppi ekran cozunurluk , 2 farkli renk secenegi , razr maxx da ki 3300 mah batarya , Dunya genelinde guncellemeye aninda ulasma , senede 1 cihaz cikardigi icin ikinci elde az deger kaybi , dunya capinda etkili reklam.

    Simdi bu cihaz tutmaz mi arkadaslar ? Evet bir nevi appleci politika ama apple in eksik yonlerini de kendi bunyelerin de gelistirebilirler , hafiza , batarya ve daha dusuk fiyat gibi.

    Ya da gel turkiye de uret 500 dolar son fiyat olsun , zarar etmezler donanimhaber olarak genelin minimum yuzde 5 cihazini aliriz. Cidden bazi firmalar mi etkili dusunemiyor ya da bizim hesaba katmadigimiz daha cok etken mi var. Ama onumuzde en buyuk ornegi apple var , nasil basarili olduklari , ki apple in basarisinin sirri , senede 1 cihaz cikarmalari , ikinci elde dusuk kayip ,apple store zenginligi , cok uzun sure guncelleme destegi ve cihaza zengin gorunumu saglayan reklamlari , bunu google bunyesinde motorola da basarabilir kanaatindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 26 Kasım 2012; 21:30:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir

    motorola hayrola

  • Motorola iyi misin sen ! i modelin daha satışa çıkmamışken droid serisi falan... hayırdır sat kaç mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir

    motorola hayrola

    laf tam uydu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola gibi bir marka yazık oldu,daha iyi yerlerde olabilirdi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir

    motorola hayrola

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.