Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: mıragen
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
srec

18 Temmuz 2008; 22:46:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bilgiler için teşekkürler ban ensonunda ARC 4170 aldım peşin fiyat uygunmu daha ucuzunu bilen varmı whirlpol 1350 ytl nakit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srec -- 18 Temmuz 2008; 22:46:39 >

candogan62

19 Temmuz 2008; 0:44:25 

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

Merhaba Candoğan...

Tuttuğum evin mutfağında ocak ve fırın için ankastre ürün gerekli.Tam boy fırın planlamıştım, fakat şimdi ankastre ocak, fırın ve davlumbaz gerekiyor.Toplamda 1200 civarı ve en önemlisi beyaz renkte olması gerekiyor.Çünkü bulaşık ve buzdolabı inox değil, beyaz renkte.Zaten ben inox sevmiyorum.Beyaz rengi seviyorum.Öneriniz nedir.Teşekkürler.

http://www.teknoestore.com/pinfo.asp?pid=3642
http://www.cypeex.com/Default.asp?Bolum=03&Gurup=01&Marka=16&Hedef=UrunDetay&UrunKodu=12521

Artık havalandırmayı da aspiratör ile halledersiniz. Çünkü beyaz renk sınırlı olduğundan fırın ile ocak 1200YTL'yi geçiyor.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22002&productid=mtfl751

>>> C / _ \ N <<<
ferhatas

19 Temmuz 2008; 15:05:57 

merhabalar

Bosch KAN 58A70 NE buzdolabı almıştım,
sağlık gerekçeleri ile su pınarı ve buz için damacana kullanmak niyetindeyim.
damacanayı buzdolabına elektrikli pompa ile bağlamak istiyorum.
bosch servisi bu pompayı sanırım 320 gibi bir fiyata satıyormuş
bu kadar pahalı bir şey olacağını sanmıyorum.
bir öneriniz olur mu?

iyi çalışmalar dileklerimle

Klondike

19 Temmuz 2008; 16:10:57 

Merhaba arkadaşlar.Ben de forumdaki bilgilendirmelerden yola çıkarak bugün samsung 58 EDEW beyaz ve su pınarsız buzdolabı aldım ve ürünü pazartesi getirecekler.Fiyatı 3 taksitte toplam 1485 lira.Konuya hakim arkadaşlar ürünle ilgili yorumlarını yazarlarsa çok seviririm.İnşallah bizi utandırmaz.Herkese Teşekkürler

RT58EDEW SAMSUNG BUZDOLABI
•A sınıfı enerji kullanan üstün Samsung teknolojisine sahip buzdolabı.
474 litre geniş iç hacim, koku giderme sistemi, silver nano anti bakteriyel teknolojisi ile yiyecekleriniz daha uzun süre daha sağlıklı şekilde korunacak.
Özellikler
Net Hacim 474lt.
Enerji Sınıfı A
Cool Curtain System Var
Dijital Ekran Var
Yüksek Nemlilikte Sebze Sepeti Var
İkiz Koku Giderme Var
Silver Nano Antibakteriyel Kaplama Var
Temperli Cam Raflar Var
Çevre Dostu Soğutucu R-134a
Boyutlar (ExYxD) 772x1735x735mm

afacan!

20 Temmuz 2008; 2:43:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatas

merhabalar

Bosch KAN 58A70 NE buzdolabı almıştım,
sağlık gerekçeleri ile su pınarı ve buz için damacana kullanmak niyetindeyim.
damacanayı buzdolabına elektrikli pompa ile bağlamak istiyorum.
bosch servisi bu pompayı sanırım 320 gibi bir fiyata satıyormuş
bu kadar pahalı bir şey olacağını sanmıyorum.
bir öneriniz olur mu?

iyi çalışmalar dileklerimle
Bu tarz aksesuarların fiyatları genellikle yüksek oluyor. Ancak dediğiniz gibi 320 ytl de pahalı bence. Servisten başka nereden daha ucuza temin edersiniz bilemiyorum. Kolay bulunabilecek bir parça değil çünkü. İsterseniz çıkma parça bulunduran tamircilere sorabilirsiniz.
quote:

Orjinalden alıntı: Klondike
Merhaba arkadaşlar.Ben de forumdaki bilgilendirmelerden yola çıkarak bugün samsung 58 EDEW beyaz ve su pınarsız buzdolabı aldım ve ürünü pazartesi getirecekler.Fiyatı 3 taksitte toplam 1485 lira.Konuya hakim arkadaşlar ürünle ilgili yorumlarını yazarlarsa çok seviririm.İnşallah bizi utandırmaz.Herkese Teşekkürler

RT58EDEW SAMSUNG BUZDOLABI
•A sınıfı enerji kullanan üstün Samsung teknolojisine sahip buzdolabı.
474 litre geniş iç hacim, koku giderme sistemi, silver nano anti bakteriyel teknolojisi ile yiyecekleriniz daha uzun süre daha sağlıklı şekilde korunacak.
Özellikler
Net Hacim 474lt.
Enerji Sınıfı A
Cool Curtain System Var
Dijital Ekran Var
Yüksek Nemlilikte Sebze Sepeti Var
İkiz Koku Giderme Var
Silver Nano Antibakteriyel Kaplama Var
Temperli Cam Raflar Var
Çevre Dostu Soğutucu R-134a
Boyutlar (ExYxD) 772x1735x735mm

Hayırlı olsun, gayet güzel bir cihaz. A enerji sınıfı, Silver Nano koruma sistemi gibi özellikleriyle öne çıkan bir model

meyel

20 Temmuz 2008; 11:43:45 

Mersinde bir teknoloji marketten aldığım fiyatları vermek istiyorum. Sanırım bir fikir verebilir özellikle Samsung fiyatları gayet uygun gibi...

BUZDOLABI:
Elektrolux ERD 5497 ......1839 YTL
Whirlpool ARC 4190.......1428 YTL

SAMSUNG RT 53MA ......1222 YTL
RT 58KDEW...1548 YTL
RT62KDEW....1739 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyel -- 20 Temmuz 2008; 11:44:23 >

alonsoR25

21 Temmuz 2008; 21:24:38 

Arkadaşlar www.beyazesyam.com sitesinden alışveriş yapıpta sorun yaşayan oldu mu?
Bir de Samsung rt62udew buzdolabını bir bayide 1550 ytl nakit 1700 ytl 12 taksitle buldum, fiyat nasıl sizce.

BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİRGÜN TOPRAK OLACAKTIR; FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
afacan!

21 Temmuz 2008; 21:45:33 

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

Arkadaşlar www.beyazesyam.com sitesinden alışveriş yapıpta sorun yaşayan oldu mu?
Bir de Samsung rt62udew buzdolabını bir bayide 1550 ytl nakit 1700 ytl 12 taksitle buldum, fiyat nasıl sizce.

62UDEW'in fiyatı bence normal. Beyazesyam.com iyi bir site. Candoğan kardeşim iki kere alışveriş yapıp memnun kalmıştı oradan. Hatta son yaptığı alışverişinde teslimatı 24 saatten kısa bir sürede yapmışlar.

maazsalman

22 Temmuz 2008; 13:58:14 

Güzelim ülkemizde her ilçede mevcut olan SERVİS garantisi olan "ZARÇELİK" (zar burada ben oluyorum) marka ürünümü 5 defa servise götürdüm. Bana göre hiç bir halt yapılmadı. Garantisinin bittiği gün tornavida ve penseyle giriştim makinaya. İçinde Kablonun kesilerek lehimlenip elektrik bandıyla bantlandığını gördüm. Bu ürün GARANTİS olan ve SERVİSİ olan bir makina ve 2. yılını doldurmadan ömrünü bitirdi. Yaşasın Türk Firmaları. Biz tüketicileri çok seviyorlar. Her köşebaşında servisi var. Ama ben bir ahmak olarak ECNEBİ MALI alarak rezil olmak istiyorum. ÇİN malıda dahil...
quote:

Orjinalden alıntı: ahirzaman

o aldığınız ithal ürünlerin servis kaliteleri ne aceba çook merak etiim artık bi sorun çıktığında gidersiniz almanyaya italyaya...
kesin yardımcı olurlar burda da vardır emiminim dandik servisler.

Dünyada her nimeti bıraksam ne çıkar ki.
Orada O varken,burada bırakılmaz ne var ki?(NFK)
tipitiptip

24 Temmuz 2008; 12:21:37 

http://www.siemensevaletleri.com/?5=HB330550

siemenstan bu fırını beğendik, biraz pahalı gibi. ama iyi bir model midir? Alman yapımı mı?

celaldizdar

24 Temmuz 2008; 13:10:24 

Memolix kardeş biraz geç oldu ama çamaşır makinan hayırlı olsun. Senden ricam birinci kullanıcı olarak makinanın artı ve eksilerini bildirirsen memnun olurum. Ayrıca bu makinayı bizlere tavsiye edermisin ve imal yeri hangi ülke.

HAyırlı günler...

Hepimiz Bir Gün Öleceğiz. O zaman Neden....
memolix

24 Temmuz 2008; 13:49:04 

quote:

Orjinalden alıntı: celaldizdar

Memolix kardeş biraz geç oldu ama çamaşır makinan hayırlı olsun. Senden ricam birinci kullanıcı olarak makinanın artı ve eksilerini bildirirsen memnun olurum. Ayrıca bu makinayı bizlere tavsiye edermisin ve imal yeri hangi ülke.

HAyırlı günler...

Cok tesekkur ederim kardesim.Inanir misin makinayi daha kurdurmadim.Cunku biraz ev bulma sorunum vardi onu hallettim sayilir.Kurar kurmaz butun yanlarini masaya yatiracagim resimli bir sekilde.Ama kesinlikle tavsiye ediyorum.Suanda piyasadaki en sessiz makina diyebilirim.Avrupa yapimi bir makina Ustun alman teknolojisi ile donatilmis olup malzeme kalitesi muazzamdir.Tam olarak hangi ulke oldugunu bilmiyorum ama Candogan da tam emin olmamakla beraber ispanya demisti.urunun ozelliklerine gelince onceki sayfalarda yazmistim uzun uzun ....

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
afacan!

24 Temmuz 2008; 17:26:20 

quote:

Orjinalden alıntı: tipitiptip

http://www.siemensevaletleri.com/?5=HB330550

siemenstan bu fırını beğendik, biraz pahalı gibi. ama iyi bir model midir? Alman yapımı mı?

İthal olduğu kesin, İspanyol malı da olabilir.

celaldizdar

24 Temmuz 2008; 18:16:33 

Tamam kardeş yazılarını bekliyorum. Ama 2 konu hakkında daha sana danışacağım. Buzdolabı olarak aeg nasıl sence diğeri tüplü televizyon olarak vestel mi yoksa beko mu diyorsun. Hayırlı günler...

Hepimiz Bir Gün Öleceğiz. O zaman Neden....
memolix