Memolix makinen hayırlı olsun. Harika bir cihaz olduğunu söylemeye gerek yok herhalde . Eve geldiğinde yorumlarını ve fotoğraflı tanıtımını bekliyoruz yani:):)
Tesekkur ederim Candogan, eve geldiginde urun hakkinda yorumlarimi ve fotografli tanitimini yapicam tabikide ..
Arkadaşlar neye niyet neye kısmet. Electroluxün biraz pahalı geldi, galiba zam yapmışlar. Yetkililer de buzdolabı gibi olunca iyice soğudum markadan. Bunlar daha satarken ilgilenmiyolar bi arıza olsa yandık dedim. Gittim bende boschtan fiyat aldım.
Arkadaşlar neye niyet neye kısmet. Electroluxün biraz pahalı geldi, galiba zam yapmışlar. Yetkililer de buzdolabı gibi olunca iyice soğudum markadan. Bunlar daha satarken ilgilenmiyolar bi arıza olsa yandık dedim. Gittim bende boschtan fiyat aldım.
Genişlik sıkıntısı yoksa Sharp da olabilir. Çamaşır makinesi ve bulaşık zaten Alman malı ve sınıfında en iyileri, fırın da yerli ama o da gayet iyidir.
Daha once; Buzdolabı; Siemens KS59U920NE Çamaşır; Siemens WM 12S760 TR Bulaşık; Siemens SN25M230 EU
Modellerini tavsiye etmiştiniz. Fakat; KS59U920NE modelini eşim sevmedi bir türlü. Samsung 62kudew modelini gösterdim, tamam dedi.Şimdi bu modelleri alacağız... Düğünümüz Agustos sonunda oldugu için makinaları agustos başında almayı dusunuyorum. Size sorum; hala bu modelleri öneriyormusunuz, yoksa bir değişiklik yapayım mı? Bir de bosch ile siemens tam anlamıyla aynımıdır.Alırken hangisini tercih edeyim.Hangi markayı seviyorsam onumu alayım. Ayrıca internette veya dev mağaza zincirlerinde bu ürünleri ucuza bulacağım bir adres gösterebilirmisiniz.
Son olarak tam boy fırın ihtiyacıda doğdu, hangi marka ve hangi modeli tavsiye edersiniz.
Teşekkürler.
Modellerini tavsiye etmiştiniz. Fakat; KS59U920NE modelini eşim sevmedi bir türlü. Samsung 62kudew modelini gösterdim, tamam dedi.Şimdi bu modelleri alacağız... Düğünümüz Agustos sonunda oldugu için makinaları agustos başında almayı dusunuyorum. Size sorum; hala bu modelleri öneriyormusunuz, yoksa bir değişiklik yapayım mı? Bir de bosch ile siemens tam anlamıyla aynımıdır.Alırken hangisini tercih edeyim.Hangi markayı seviyorsam onumu alayım. Ayrıca internette veya dev mağaza zincirlerinde bu ürünleri ucuza bulacağım bir adres gösterebilirmisiniz.
Son olarak tam boy fırın ihtiyacıda doğdu, hangi marka ve hangi modeli tavsiye edersiniz.
Tesekkur ederim.Siemens ve bosch arasındaki farkı sormuştum.ikisi arasında hiç bir fark yokmudur... bu modellerin bosch karşılığını içim rahat alabilirmiyim.
Bosh ile Siemen ayni Grubun urunleri olup muadili olan urunlerin aralarindaki terk fark on panel dizayni ve marka ismidir.Hangisini begeniyorsaniz onu tercih edebilirsiniz...Bu yorumum herhangi bir modele istinaden soylenmemistir.Sadece bosh ile siemens arasindaki iliskiyi anlatmak istedim o kadar.