Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
memolix

9 Temmuz 2008; 18:17:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Memolix makinen hayırlı olsun. Harika bir cihaz olduğunu söylemeye gerek yok herhalde . Eve geldiğinde yorumlarını ve fotoğraflı tanıtımını bekliyoruz yani:):)

Tesekkur ederim Candogan, eve geldiginde urun hakkinda yorumlarimi ve fotografli tanitimini yapicam tabikide ..

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
sentenced

10 Temmuz 2008; 0:29:54 

Arkadaşlar neye niyet neye kısmet. Electroluxün biraz pahalı geldi, galiba zam yapmışlar. Yetkililer de buzdolabı gibi olunca iyice soğudum markadan. Bunlar daha satarken ilgilenmiyolar bi arıza olsa yandık dedim. Gittim bende boschtan fiyat aldım.

Buzdolabı KDN49A70NE -------> 1775 ytl
Çamaşır makinesi WAS24760TR ---------> 1250 ytl
Bulaşık makinesi SMS53M08EU -----------> 1150 ytl
Fırın HSV746055T -------------> 1225 ytl

Toplamda 5400 ytl fiyat aldım.

Sizce ürünler ve fiyatlar nasıl? Şunun yerine şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bişey var mı?

Herkese teşekkürler...

aşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkım
aşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkım
candogan62

10 Temmuz 2008; 1:31:02 

quote:

Orjinalden alıntı: sentenced

Arkadaşlar neye niyet neye kısmet. Electroluxün biraz pahalı geldi, galiba zam yapmışlar. Yetkililer de buzdolabı gibi olunca iyice soğudum markadan. Bunlar daha satarken ilgilenmiyolar bi arıza olsa yandık dedim. Gittim bende boschtan fiyat aldım.

Buzdolabı KDN49A70NE -------> 1775 ytl
Çamaşır makinesi WAS24760TR ---------> 1250 ytl
Bulaşık makinesi SMS53M08EU -----------> 1150 ytl
Fırın HSV746055T -------------> 1225 ytl

Toplamda 5400 ytl fiyat aldım.

Sizce ürünler ve fiyatlar nasıl? Şunun yerine şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bişey var mı?

Herkese teşekkürler...

Aldığınız fiyatlar çok iyi ancak buzdolabı seçimi doğru olmamış, ileride başınızı ağrıtacak bir modeldir onun yerine enplus mağazasındaki bu modeli veya Whirlpool'u öneririm. Stokta kalmadığı söylenmiş ama mağazalarında vardır bence.
http://www.whirlpool.com.tr/urunler/urun_detay.aspx?uid=4
http://www.whirlpool.com.tr/urunler/urun_detay.aspx?uid=8
http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=211980&CatID=7021

Genişlik sıkıntısı yoksa Sharp da olabilir. Çamaşır makinesi ve bulaşık zaten Alman malı ve sınıfında en iyileri, fırın da yerli ama o da gayet iyidir.

>>> C / _ \ N <<<
memolix

11 Temmuz 2008; 11:42:27 

Arkadaslar urun geldi.Daha kurdurmadim.İlk resimlerini oyle ayak ustu cektim...Simdi kullanma klavuzunu okuyorum Kullandikca sorulariniza cevap veririm..İlk izlenim nasil derseniz bence harika..Heyecan verici bir urun...

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
candogan62

11 Temmuz 2008; 11:58:25 

Süper makina yaw Hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

>>> C / _ \ N <<<
alonsoR25

11 Temmuz 2008; 12:59:20 

Merhaba candogan bey,

Daha once;
Buzdolabı; Siemens KS59U920NE
Çamaşır; Siemens WM 12S760 TR
Bulaşık; Siemens SN25M230 EU

Modellerini tavsiye etmiştiniz.
Fakat; KS59U920NE modelini eşim sevmedi bir türlü.
Samsung 62kudew modelini gösterdim, tamam dedi.Şimdi bu modelleri alacağız...
Düğünümüz Agustos sonunda oldugu için makinaları agustos başında almayı dusunuyorum.
Size sorum; hala bu modelleri öneriyormusunuz, yoksa bir değişiklik yapayım mı?
Bir de bosch ile siemens tam anlamıyla aynımıdır.Alırken hangisini tercih edeyim.Hangi markayı seviyorsam onumu alayım.
Ayrıca internette veya dev mağaza zincirlerinde bu ürünleri ucuza bulacağım bir adres gösterebilirmisiniz.

Son olarak tam boy fırın ihtiyacıda doğdu, hangi marka ve hangi modeli tavsiye edersiniz.

Teşekkürler.

BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİRGÜN TOPRAK OLACAKTIR; FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
candogan62

11 Temmuz 2008; 13:19:26 

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

Merhaba candogan bey,

Daha once;
Buzdolabı; Siemens KS59U920NE
Çamaşır; Siemens WM 12S760 TR
Bulaşık; Siemens SN25M230 EU

Modellerini tavsiye etmiştiniz.
Fakat; KS59U920NE modelini eşim sevmedi bir türlü.
Samsung 62kudew modelini gösterdim, tamam dedi.Şimdi bu modelleri alacağız...
Düğünümüz Agustos sonunda oldugu için makinaları agustos başında almayı dusunuyorum.
Size sorum; hala bu modelleri öneriyormusunuz, yoksa bir değişiklik yapayım mı?
Bir de bosch ile siemens tam anlamıyla aynımıdır.Alırken hangisini tercih edeyim.Hangi markayı seviyorsam onumu alayım.
Ayrıca internette veya dev mağaza zincirlerinde bu ürünleri ucuza bulacağım bir adres gösterebilirmisiniz.

Son olarak tam boy fırın ihtiyacıda doğdu, hangi marka ve hangi modeli tavsiye edersiniz.

Teşekkürler.

Samsung buzdolabı daha güzel bir tercih olmuş. Pahalı geliyorsa çamaşırda Siemens yeni WM10S760TR modelini çıkardı, sadece sıkma devri daha düşük, bu modeli de değerlendirebilirsiniz. Bulaşık tavsiyesi aynen geçerli. Fırında da aşağıdakiler olabilir:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1969&k_id=0&kn=
http://www.whirlpool.com.tr/urunler/urun_detay.aspx?uid=21
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6332&k_id=91&kn=Tam+Boy+F%FDr%FDn
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7454&k_id=91&kn=Tam+Boy+F%FDr%FDn

>>> C / _ \ N <<<
memolix

11 Temmuz 2008; 13:57:58 

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Süper makina yaw Hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

Allah razi olsun kardesim..Cok tesekkur ederim...

Sahi ya Candogan Made in EEC yaziyor mensesinde..EEC nin acilimini biliyon mu? Neresi oluyo?

alonsoR25

11 Temmuz 2008; 14:13:45 

Tesekkur ederim.Siemens ve bosch arasındaki farkı sormuştum.ikisi arasında hiç bir fark yokmudur...
bu modellerin bosch karşılığını içim rahat alabilirmiyim.

BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİRGÜN TOPRAK OLACAKTIR; FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
memolix

11 Temmuz 2008; 14:22:02 

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

Tesekkur ederim.Siemens ve bosch arasındaki farkı sormuştum.ikisi arasında hiç bir fark yokmudur...
bu modellerin bosch karşılığını içim rahat alabilirmiyim.

Bosh ile Siemen ayni Grubun urunleri olup muadili olan urunlerin aralarindaki terk fark on panel dizayni ve marka ismidir.Hangisini begeniyorsaniz onu tercih edebilirsiniz...Bu yorumum herhangi bir modele istinaden soylenmemistir.Sadece bosh ile siemens arasindaki iliskiyi anlatmak istedim o kadar.

candogan62

11 Temmuz 2008; 14:27:34