Sayın Memolix tekrar aydınlatıcı cevabınız dolayısı ile çok teşekkür ederim. Size ve foruma emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu ne sabır ne sebattır Allahım, bu arkadaşları forumumuzdan eksik eyleme !!!
Hayırlı kandiller, saygılar...
Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana.Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize, hoşgörmek sana. Anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Haksızlık bize, bağışlamak sana...
Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın.
Ey oğul, yükün ağır, işin çetin, gücün kula bağlı. Allah yardımcın olsun... Güçlüsün, kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın! Ama; bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin. Öfken ve nefsin bir olup aklını yener. Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın! Dünya, senin gözlerinin gördüğü gibi değildir. Bütün bilinmeyenler, feth edilmeyenler, görünmeyenler, ancak sen faziletli ve ahlaklı olursan gün ışığına çıkacaktır.
Ey oğul! Ananı , atanı say! Bereket büyüklerle beraberdir. İnancını kaybedersen , yeşilken çöllere dönersin. Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma! Gördüğünü görme! Bildiğini bilme! Sevildiğin yere sık gidip gelme!
Ey oğul! Üç kişiye acı: Cahil arasındaki alime , zenginken fakir düşene ve hatırlı iken itibarını kaybedene.
Ey oğul! Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir. Haklıysan mücadeleden korkma!...
Sayın Memolix tekrar aydınlatıcı cevabınız dolayısı ile çok teşekkür ederim. Size ve foruma emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu ne sabır ne sebattır Allahım, bu arkadaşları forumumuzdan eksik eyleme !!!
Hayırlı kandiller, saygılar...
Eyvallah.Sizede hayirli kandiller..Banada dua etmeyi unutmayin yeter
öncelikle ksndilinizin mübarek olmasını dilerim.cevabınıziçin çok teşekkür ederim.daha önce dikkat etmişim zaten termostat devreye giriyor yanıp sönüyor yani. ama yine de tavsitenize uyucamve tekrar deniycem.ilginiz için tekrar tesekkür ederim
sayın candoğan bey sizi dinledim ve tekrar denedim sonuç yine hüsran.ilk yarım saat çok iyi gidiyor,kabarıyor fakat sanki yarım saate kurulmus gibi birden kek sönüyor içi pişmiyor.üstelik diğer yemekler de de ilk gün perfonmansı yok.patates kızartması bile eskisi kadar güzel diil.ben G.Antep'in ilçesinin bir köyündeyim işimden dolayı ve servis çağırsam birkaç ay beklerim galiba.yarın arabaya atıp Antebe bile götürmeyi düsündüm inanın.nasıl bir yol izliyecem bilemiyorum ve çok üzgünüm.çok isteyerek ve beğenerek almıştık.henüz alalı bir ay oldu sorunlar başladı ne yapsam bileiyorum.ilginiz ve cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
sayın candoğan bey sizi dinledim ve tekrar denedim sonuç yine hüsran.ilk yarım saat çok iyi gidiyor,kabarıyor fakat sanki yarım saate kurulmus gibi birden kek sönüyor içi pişmiyor.üstelik diğer yemekler de de ilk gün perfonmansı yok.patates kızartması bile eskisi kadar güzel diil.ben G.Antep'in ilçesinin bir köyündeyim işimden dolayı ve servis çağırsam birkaç ay beklerim galiba.yarın arabaya atıp Antebe bile götürmeyi düsündüm inanın.nasıl bir yol izliyecem bilemiyorum ve çok üzgünüm.çok isteyerek ve beğenerek almıştık.henüz alalı bir ay oldu sorunlar başladı ne yapsam bileiyorum.ilginiz ve cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sorun yaşamanıza gerçekten üzüldüm. Servis çağırmaktan başka bir çare yok. Onların yanında pişirme yaparsanız değişim veya tamir yoluna gideceklerdir. Kesin çözüme ulaşmak için Bosch çağrı merkezini arayın ve bölge müdürlüğünün servisini isteyin. 444 6 333 idi sanırım numarası.
Verdiğiniz bilgiler ve öneriler için teşekkürler arkadaşlar.
memolix fiyat bilgisi vermemi istemişsin ama henüz mağazaya uğrayıp pazarlık etmedim. Önce aklımdaki modelleri kesinleştirmek istiyorum.
Beyaz eşyanın hepsinin aynı marka olması konusunda aileden gelen bir istek var. Ondan hep Electrolux yada AEG-Electrolux bakıyorum. Çünkü anladığım kadarıyla tasarrufa en çok önem veren markalardan biri. Ürünler iyi kalitede ve dizaynlarıda güzel. Fiyatlar da siemens bosch a göre daha uygun.
Buzdolabı ve çamaşır makinesinde tereddüdüm yok. 5298 X ve lavamat 74850 olacak.
Buzdolabını inox olandan düşünüyorum çünkü beyaz modele göre her nedense tüketimi ve sesi daha az. Herhalde daha yeni bir model ondan olsa gerek. Hem görünümü de daha şık. Bundan dolayı bulaşık makinesi ve fırın da inox yada en azından gümüş olmalı. Yalnız ben electrolux te beyaz olmayan fırın bulamadım. Sadece bir tane de bulaşık makinesi var. Bana AEG yada Electrolux ten bulaşık makinesi ve fırın tavsiye eder misiniz? İyi bişey olsun istiyorum.
memolix fiyat bilgisi vermemi istemişsin ama henüz mağazaya uğrayıp pazarlık etmedim. Önce aklımdaki modelleri kesinleştirmek istiyorum.
Beyaz eşyanın hepsinin aynı marka olması konusunda aileden gelen bir istek var. Ondan hep Electrolux yada AEG-Electrolux bakıyorum. Çünkü anladığım kadarıyla tasarrufa en çok önem veren markalardan biri. Ürünler iyi kalitede ve dizaynlarıda güzel. Fiyatlar da siemens bosch a göre daha uygun.
Buzdolabı ve çamaşır makinesinde tereddüdüm yok. 5298 X ve lavamat 74850 olacak.
Buzdolabını inox olandan düşünüyorum çünkü beyaz modele göre her nedense tüketimi ve sesi daha az. Herhalde daha yeni bir model ondan olsa gerek. Hem görünümü de daha şık. Bundan dolayı bulaşık makinesi ve fırın da inox yada en azından gümüş olmalı. Yalnız ben electrolux te beyaz olmayan fırın bulamadım. Sadece bir tane de bulaşık makinesi var. Bana AEG yada Electrolux ten bulaşık makinesi ve fırın tavsiye eder misiniz? İyi bişey olsun istiyorum.
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Bana sorarsanız eşyalarınızı grup şeklinde aynı markalardan almak daha doğru olur. Çünkü AEG'nin bulaşık makineleri o kadar iyi değil. Electrolux olması şart ise gümüş modeli belki olabilir, AEG'nin üst sepet boşlukları çok fazla ve malzeme kalitesi yeterli değildir. Fırında afacan kardeşimin verdiği linkteki fırın olabilir. Bulaşık makinesinde Bosch daha iyi bir tercih olur. Çamaşır makinesi ve buzdolabı tercihleri ise gayet güzel. Özellikle 74850 çamaşır makinesi ultra sessizliği, programları ve üstten su püskürtmesiyle çok güzel bir cihaz. Almışken herşeyin iyisinden olsun derim grup olarak hepsini aynı markadan almak isterseniz ister istemez mutlaka en az 1 ürün doğru tercih olmuyor.
candogan arkadaşım cevapların ve ilgi alakan için cok saolasın siemensin son çıkan buzdolabıyla ilgili olarak yetkili bayii bana ithal bir ürün olduğunu suan istesem dahi hemen alamayacağımı sipariş vererek sırada bekleyenlerin olduğunu ve getirtmek için zamana bağlı bir sürecin işlediğini anlattı.senin söylediğin gibi yerli üretim bir modelmi çünkü öncelikle senin sözlerini dikkate alıyorum güvenilir ve dürüst bir paylaşımcı olduğun için.ve de artık bir karar vermek istiyorum son teknolojiyle donanmış ses desibeli düşük özellikleri bol tüketimi az şık düz beyaz bir dolap istiyorum para limiti 2000-2500 olabilir.şimdiden cok teşekkür ederim kolaylıklar dilerim.
Electrolux END 5298X veya ENB 5298X Ten birini almaya karar verdim. Diğer sorumda END 5298 ile X ile bitenler arasındaki farklar neler. Bu ürünlerden herhangi birini en uygun nereden alabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Kullanan arkadaşlar da tecrüblerini aktarırlarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javadonanim -- 4 Temmuz 2008; 11:35:52 >
candogan arkadaşım cevapların ve ilgi alakan için cok saolasın siemensin son çıkan buzdolabıyla ilgili olarak yetkili bayii bana ithal bir ürün olduğunu suan istesem dahi hemen alamayacağımı sipariş vererek sırada bekleyenlerin olduğunu ve getirtmek için zamana bağlı bir sürecin işlediğini anlattı.senin söylediğin gibi yerli üretim bir modelmi çünkü öncelikle senin sözlerini dikkate alıyorum güvenilir ve dürüst bir paylaşımcı olduğun için.ve de artık bir karar vermek istiyorum son teknolojiyle donanmış ses desibeli düşük özellikleri bol tüketimi az şık düz beyaz bir dolap istiyorum para limiti 2000-2500 olabilir.şimdiden cok teşekkür ederim kolaylıklar dilerim.
Buzdolabının sebzeliğini çıkardığınızda gövdesinin sol kısmında Made İn Turkey yazıyor. Buradan bakabilirsiniz.