Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: kahraman1285
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
triplets

29 Haziran 2008; 15:19:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Candoğan Bey çok teşekkür ediyorum.Gerçekten Bosch önerileriniz çok daha fazla özelliğe sahip ve bana da yabancı gelmeyecektir.Eh fiyatları bile Whirlpool'dan uygun...

turansen

29 Haziran 2008; 15:41:41 

Herkese iyi günler,
acil buzdolabı ihtiyacımızın hasıl olması üzerine;ilgili arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istedim.Özellikle candogan beyin fikirleri yol gösterici olacaktır diye inanıyorum.Epey araştırdım,tercihlerimi şu şekilde sıraladım;
1-Whirlpool ARC 4198 ALU LCD ekran 6. His 1570ytl
2-Electrolux END 44601 W 1529ytl
3-SAMSUNG RT58KDEW 1500ytl
bunlardan hangisini alacağıma karar veremedim.%7 ötv artışı nedeniyle yarın mutlaka almam lazım .
arkadaşlar ilgilenir ve fikirlerini iletirlerse çok memnun kalacağız.şimdiden teşekkürler herkeseiyi günler dilerim.

mbilginer

29 Haziran 2008; 18:01:10 

quote:

Orjinalden alıntı: mbilginer
quote:

Profilo'da şu an iyi diyebileceğim bir no-frost buzdolabı bulunmuyor. Bütçeniz çok darsa Whirlpool ARC4130 öneririm. Ayrıca Mediamarkt mağazasında Samsung RT53MA modeli 999YTL tüm buzdolabı alanlara duyurulur.

candogan, acaba hangi magazasında 999 tl ve bu fiyata 12 taksit yapıyorlar mı?
darty diyorki; "15 gün içinde aldıgınız urunun aynı modelini aynı şartlarda daha ucuza bulursanız farkı iade ediyoruz."
internet hariç..
eğer 12 taksit yapıyorlarsa bunu kullanabilirim.

gittim baktım.. 999 TL world karta 5 taksit imkanı var.
10 taksit isterseniz fiyat artıyor. 10 adetle sınırlı. beylikdüzünde teşhirde 1 tane kalmıştı.

Fake miyim neyim?
alpin73

29 Haziran 2008; 20:21:16 

LG, Daewoo, Zanussi gibi markalar buzdolabı ve çam.mak.da nasıldır? Kalite ve servis nasıldır?
Bir de f/p oranı yüksek bd çm bm listesi yaparak ya da marka marka alınası cihazları konu başlığına ekleyebilirsek daha faydalı olmaz mı?
Konuya emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana.Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize, hoşgörmek sana. Anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Haksızlık bize, bağışlamak sana...

Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın.

Ey oğul, yükün ağır, işin çetin, gücün kula bağlı. Allah yardımcın olsun... Güçlüsün, kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın! Ama; bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin. Öfken ve nefsin bir olup aklını yener. Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın! Dünya, senin gözlerinin gördüğü gibi değildir. Bütün bilinmeyenler, feth edilmeyenler, görünmeyenler, ancak sen faziletli ve ahlaklı olursan gün ışığına çıkacaktır.

Ey oğul! Ananı , atanı say! Bereket büyüklerle beraberdir. İnancını kaybedersen , yeşilken çöllere dönersin. Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma! Gördüğünü görme! Bildiğini bilme! Sevildiğin yere sık gidip gelme!

Ey oğul! Üç kişiye acı: Cahil arasındaki alime , zenginken fakir düşene ve hatırlı iken itibarını kaybedene.

Ey oğul! Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir. Haklıysan mücadeleden korkma!...

ŞEYH EDEBALİ'NİN DAMADI OSMAN GAZİ'YE VASİYETİ
alpin73

29 Haziran 2008; 23:19:29 

Ha bir de yerli ve Çin üretimi Whirlpool, Electrolux vs. markaların modelleri listeye ekleyebilirsek mükemmel olur herhalde.

Örnek olarak Ankara da ki ElektroWorld mağazasında GE GTE 18 modeli 1299 ytl idi. Ancak görevli arkadaş Çin üretimi olduğunu söyleyince (dolap içinde de yazıyı gördüm) tüm hayallerim suya düştü vesselam...

Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana.Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize, hoşgörmek sana. Anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Haksızlık bize, bağışlamak sana...

Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın.

Ey oğul, yükün ağır, işin çetin, gücün kula bağlı. Allah yardımcın olsun... Güçlüsün, kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın! Ama; bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin. Öfken ve nefsin bir olup aklını yener. Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın! Dünya, senin gözlerinin gördüğü gibi değildir. Bütün bilinmeyenler, feth edilmeyenler, görünmeyenler, ancak sen faziletli ve ahlaklı olursan gün ışığına çıkacaktır.

Ey oğul! Ananı , atanı say! Bereket büyüklerle beraberdir. İnancını kaybedersen , yeşilken çöllere dönersin. Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma! Gördüğünü görme! Bildiğini bilme! Sevildiğin yere sık gidip gelme!

Ey oğul! Üç kişiye acı: Cahil arasındaki alime , zenginken fakir düşene ve hatırlı iken itibarını kaybedene.

Ey oğul! Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir. Haklıysan mücadeleden korkma!...

ŞEYH EDEBALİ'NİN DAMADI OSMAN GAZİ'YE VASİYETİ
bernita

30 Haziran 2008; 0:29:38 

Merhabalar,
geçen gün eşimin aklıma girmesiyle samsung marka çamaşır makinası aldık(6700n1v 7kg) Boch makinalarla kıyaslayınca bayağı ucuzdu.Aldım ama acaba iyi mi yaptım diye internette araştırayım dedim ve bu siteyi buldum.Gerçekten çok yararlı bilgiler edindim.Buaradan anladığım kadarıyla pek doğru bir seçim yapmamışım.Ve profilo 1000ctr nin daha mantıklı bir seçim olduğunu anladım(doğru anlamış mıyım) Makine daha gelmedi aslında sizden bu konuda yardım istiyorum,yarın gelecek gelmeden iptal ettirsem diyorum ve profilo alsam doğrusunu yapmış olur muyum.Sonra eşimle birbirimize girmeyelim;)Acele cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Der Yaa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Haziran 2008; 0:46:57 

quote:

Orjinalden alıntı: bernita

Merhabalar,
geçen gün eşimin aklıma girmesiyle samsung marka çamaşır makinası aldık(6700n1v 7kg) Boch makinalarla kıyaslayınca bayağı ucuzdu.Aldım ama acaba iyi mi yaptım diye internette araştırayım dedim ve bu siteyi buldum.Gerçekten çok yararlı bilgiler edindim.Buaradan anladığım kadarıyla pek doğru bir seçim yapmamışım.Ve profilo 1000ctr nin daha mantıklı bir seçim olduğunu anladım(doğru anlamış mıyım) Makine daha gelmedi aslında sizden bu konuda yardım istiyorum,yarın gelecek gelmeden iptal ettirsem diyorum ve profilo alsam doğrusunu yapmış olur muyum.Sonra eşimle birbirimize girmeyelim;)Acele cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

eger geri verme yada alımdan vazgeçme hakkınızı kullanabilirseniz profilo yada siemens markalarına dönün,kore malllarında özellikle çamaşır makinelerinde denge kontrol sorunları varmış vede var,10-12 kiloluk modeleir iyi ama onlardada bahna göre programlar eski
redrose43

30 Haziran 2008; 2:20:47 

Forumdaki Arkadaşların Tavsiyeleriyle Şöyle Bir Karma Yaptım. Tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Gerçi bu markalar ve modelleri arasında dolaşmam biraz problem olsa da ...... İnşallah hiç bir sorun çıkmaz. Yoksa İç İşleri Müdiresi beni parçalayacak.Her beğendiği ürüne bahane buldum diye...

Buz Dolabı No Frost

Bosch KSU 4061 NE yada
Siemens KS 634920 NE (BU ikisi ithaldi yanılmıyorsam)

Çamaşır Makinesi

Frofilo CM 1000 CTR yada
Siemens WM 12S 760 TR.

Bulaşık Makinesi

Bosch SGS 65EM 02 EU yada
Siemens SE 26 EM 250 EU

Fırın Profilo FRM 4801W Bunlar hakkındaki yorumlarnızı bekliyorum. Candoğan Bey bana pahalıya patlar gibi geliyor bu liste hep ithal olunca

Sevebilmeli İnsan İlk Olmasa da
memolix

30 Haziran 2008; 9:27:06 

quote:

Orjinalden alıntı: redrose43

Forumdaki Arkadaşların Tavsiyeleriyle Şöyle Bir Karma Yaptım. Tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Gerçi bu markalar ve modelleri arasında dolaşmam biraz problem olsa da ...... İnşallah hiç bir sorun çıkmaz. Yoksa İç İşleri Müdiresi beni parçalayacak.Her beğendiği ürüne bahane buldum diye...

Buz Dolabı No Frost

Bosch KSU 4061 NE yada
Siemens KS 634920 NE (BU ikisi ithaldi yanılmıyorsam)

Çamaşır Makinesi

Frofilo CM 1000 CTR yada
Siemens WM 12S 760 TR.

Bulaşık Makinesi

Bosch SGS 65EM 02 EU yada
Siemens SE 26 EM 250 EU

Fırın Profilo FRM 4801W Bunlar hakkındaki yorumlarnızı bekliyorum. Candoğan Bey bana pahalıya patlar gibi geliyor bu liste hep ithal olunca

Benim fikrimi sorarsan eger, Buzdolabini suan Carrefourda kampanyada olan Siemens'in ithal modeli olan KS59U920NE modelini dusunebilirsin.1150 YTL civari bi fiyata ustelik...

Firinda tercihin guzel.Multifonksiyonlu gayet yeterli bir urun olarak goruyorum.Piyasada 650-700 YTL bulabilirsin...

Camasir makinasi bencde kesinlikle WS12S760 modelini al.Estore'de World card'a 3+2 taksitle ustelik 1.236 YTL ye.Boyle bi urun icin cok iyi bi fiyat.Piyasada 1400-1500 YTL.

Buraya kadar 3.000 YTL civari oldu.Bulasik makinesinide sana birakiyorum..

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
memolix

30 Haziran 2008; 9:49:36 

quote:

Orjinalden alıntı: turansen

Herkese iyi günler,
acil buzdolabı ihtiyacımızın hasıl olması üzerine;ilgili arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istedim.Özellikle candogan beyin fikirleri yol gösterici olacaktır diye inanıyorum.Epey araştırdım,tercihlerimi şu şekilde sıraladım;
1-Whirlpool ARC 4198 ALU LCD ekran 6. His 1570ytl
2-Electrolux END 44601 W 1529ytl
3-SAMSUNG RT58KDEW 1500ytl
bunlardan hangisini alacağıma karar veremedim.%7 ötv artışı nedeniyle yarın mutlaka almam lazım .
arkadaşlar ilgilenir ve fikirlerini iletirlerse çok memnun kalacağız.şimdiden teşekkürler herkeseiyi günler dilerim.

Electrolux'un bu modelini tavsiye etmiyorum.Cunku Electrolux'un Vestel'e fason yaptirdigi bir urundur.Diger tercihlerine ayirmis oldugun miktar ile tercihlerin kotu degil ama daha iyisini alabilirsin mesela; estore.com'da Samsung RT62UDEW modelini 1.482 YTL alabilirsin.3+2 word card ile.Ki bu urun kaya gibidir.Cok kaliteli genis ve evladiyeliktir.Carrefour'da kampanyada olan Siemens'in KS59U920NE modelini dusunebilirsin.1150 YTL gibi..Diger linkini vermis oldugum WW ve GE 'de cok kaliteli urunlerdir.Tercih senin kardesim..

• http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BeyazEsya&productid=BE23943(53000000)
  • http://www.siemensevaletleri.com/?5=KS59U920NE
  • http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=143&id=5966
  • http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=143&id=5949

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
  • bernita

30 Haziran 2008; 9:55:09 

sabah kalkarkalmaz arayıp çamaşır makinesini iptal ettireceğimi söyledim.Aslında şuanki çamaşır makinemiz çalışıyor,kendileri arçelik 3340s 8 yılık bir makine.Beni en sinir eden özelliği kısa programının olmayışı.En kısa programı da 1,5 saati buluyordu sanırım.Kısa yıkamak için yünlü programını kullanıyordum o da malum sulu bırakıyordu çamaşırları.(bu arada,gene burada öğrendiğim kadarıyla , acaba kireçlendiği için mi bu kadar uzun sürüyor) 1 temmuzdan itibaren herşeye zam geleceği için eşim makine almamızı söylemişti,o samsung marka çamaşır makinesinin uygun fiyatlı olduğunu araştırmış.neyse iptal ettiricem bugün.Ne yapsam bu makineyle devam mı etsem yoksa profilo mu alsam şu ctr1000 i.Daha pahalısını bütcemiz bu aralar kaldırmaz.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim,hele ki hemen cevaplamanız takdire şayan.
    Bundan sonra elektronik birşey almadan ilk işim buraya gelip araştırmak olacak,iyi günler

adigeakar

30 Haziran 2008; 10:13:24