Profilo FRM 4801 W Multifonksiyonel Fırın 722 TL Whirpool ACM 866 WH Fırın 760 TL Electrolux EKK 6003 Fırın 750 TL Bosh HSV 625020 T Elektro Fanlı Fırın 715 TL
İyi günler. Seçtiğiniz fırınlar arasında fiyat-performans olarak en iyisi Profilo. Hem multifonksiyonlu (fan+alt ızgara-üst ızgara; sadece alt, üst veya ikisi birden vs. gibi fonksiyonların birbirinden bağımsız olarak seçilebilmesi.), hem de 1 gözü WOK ocak dediğimiz çift halkalı yanma sistemi’ne sahip. O yüzden ilk tercihiniz bundan yana olmalı. Seçtiğiniz Bosch da kalitelidir. Inox isterseniz bu modeli düşünebilirsiniz. Beğendiğiniz diğer iki modelin fazla bir özelliği yok. O yüzden yukarıda yazdığım modeller arasında bir seçim yapmanız daha iyi olacaktır.
teşekkür ederim. aslında bunlar benim değil, bizzat candogan ve sizin tavsiye ettiginiz modeller. :) ben de tavsiyelerinizden bütçemi aşmayanları yazdım. fiyatı biraz daha artırıp tavsiye edeceğiniz başka bir marka/model yok ise Profilo FRM 4801 i alacağım.
yorumlarınız için çok teşekkürler birde aşağıdaki buzdolabı hakkındaki düşünceniz nedir. yolladığınız samsung 72 cm genişliğinde. 70cm genişlik lazım bana. çamaşır makinesinde profilaya dönersem farkı olan 250-300 ytl yi buzdolabına kaydırabilirim. BEKO D9420 NMK İKİ KAPILI DERİN DONDURUCULU DİFÜZYON BUZDOLABI http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtbekod9420 62,5x70x191
Merhaba, ben de yaza evleniyorum, diğer ürünler evde ankastre olduğu için (acilen) almamız gereken buzdolabı ve çamaşır makinesi var. Bu konuda araştırma yaptıkça kafam daha çok karıştı. Buzdolabı için kafamızdaki bütçe max. 1500 ytl civarı. çamaşır makinesi için de tercihimiz çok pahalı olmaması yönünde. Buzdolabında önceliğimiz A sınıfı ve müsait yerimize sığabilecek en büyük ölçülerde olması. Müsait ölçülerimiz de 190 x 75 x 70 şeklinde. Şu anda daha çok Siemens veya Elektrolux'e odaklanmış durumdayız. Bu fiyat ve ebatlar doğrultusunda bakmamı tavsiye edeceğiniz ürünler var mı?
yorumunuz için çok teşekkürler. beyaz eşya bakmak baya yorucu oldu. bir hafta sonra beyaz eşyaları alacağım. ama aradığım özelliklerde istediğim gibi bişi bulamamak canımı sıkdı biraz. gözümü karartıp 1850 ytl ye bunu alabilirim General Electrıc PTX 470 SS http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-280400024.aspx 70cm 470 lt bana ömür boyu yeter diye düşünüyorum.
yorumunuz için çok teşekkürler. beyaz eşya bakmak baya yorucu oldu. bir hafta sonra beyaz eşyaları alacağım. ama aradığım özelliklerde istediğim gibi bişi bulamamak canımı sıkdı biraz. gözümü karartıp 1850 ytl ye bunu alabilirim General Electrıc PTX 470 SS http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-280400024.aspx 70cm 470 lt bana ömür boyu yeter diye düşünüyorum.
ben de aynı durumdayım. fırın, çamaşır makinası, buzdolabı... tek tek uğraşıyorum.
buradaki arkadaslar buzdolabında Whirlpool 'un ARC 4130 modelini önermişti. fiyatı su an 1130 tl.. bunu da değerlendirmenize almanızı tavsiye ederim. maximum ve ideal kartına peşin fiyatına 12 taksit imkanı da var.
ben de aynı durumdayım. fırın, çamaşır makinası, buzdolabı... tek tek uğraşıyorum.
buradaki arkadaslar buzdolabında Whirlpool 'un ARC 4130 modelini önermişti. fiyatı su an 1130 tl.. bunu da değerlendirmenize almanızı tavsiye ederim. maximum ve ideal kartına peşin fiyatına 12 taksit imkanı da var.
72 cm en, 180 cm boy ve 1500 tl limite bulabildiğim en iyi buzdolabı bu... afacan ve diğer arkadaşların yorumlarını alırsak iyi olacak.
malesef 2 cm yüzünden sıkıntı yaşıyorum. bide ne kadar çok yorum okursam o kadar aklım karışmaya başlıyor. bide artık yoruldum. sonuçta General Electrıc bu konuda en iyisi. kötü bir karar değil. tek sıkıntı mali açıdan beni zorlayacak. onu da 3-4 aya atlatırım. herkese yardımları için teşekkürler.
biz de buzdolabı ve çamaşır makinesi alacagız buzdolabında samsung rt 62udew, çamaşır makinesinde profilo 1000ctr düşünüyoruz. ancak buzdolabını almayı düşündüğümüz yerde buzdolabını alırsak sansung wf 6700 n1v çamaşır makinesi 500 ytl idi. Forumda çok fazla adı geçen bir makine değil siz ne dersiniz bu fiyata alınabilir mi. Bir de kısa yıkama programı olsun istiyoruz bu makinenin kısa yıkaması var mıdır
@enginasto Bahsettiğiniz çamaşır makinesi Profilo'nun bir kademe alt kalite ve donanımlı bir modelidir. Yanılmıyorsam 30dk kısa yıkama vardı. Profilo'nun farkları -15 dakika hızlı yıkama -3 boyutlu duşlama -APlus enerji sınıfında. (%10 daha ekonomik)
Bu özellikleri önemli değilse Samsung düşünülebilir. Olmazsa buzdolabında pazarlık yparak Profilo'yu 750YTL'ye de alabilirsiniz.
Öncelikli olarak bu sayfaları okumak ço faydalı oldu benim için, bilgi ve tecrübelerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Soruların genelinde olduğu gibi düğün tarihi yaklaşan bir forumdaşınız olarak araştırma halindeyim..Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Durumum şu; sık tayin görecek ve taşınacak biri olarak ilk etapta 2 kişilik ürünler daha çok işime yaracağı kanaatindeyim O yüzden çamaşır makinasında 8kg kapasite benim için gereksiz olacağını düşünüyorum..
Bütçe olarak malesef kısıtlıyım ve bulaşık makinası düşünmüyorum. buzdolabında 1000 ytl çamaşır makinasında 700 ytl fırında 600 ytl
netten gördüğüm şu ürünler sizce nasıldır.. buzdolabı: Siemens KD42VX00NE Çift Kapılı Buzdolabı çamaşır makinası: Siemens WM 10E160 TR Çamaşır Makinası fırın: SIEMENS HM625201T Elektro Turbo Fırın
fiyat olarak izmirde en uygun bu cihazları nereden temin edebilirim..
candogan, elimden geldiginde konuyu takip ediyorum. arcelik ve beko yu buzdolabında pek önermezdiniz. şartlara uygun oldukları için mi yoksa gerçekten kaliteli modeller oldug