Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: anilkut, jackin
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kermo

5 Haziran 2008; 11:51:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR ACİLL YARDIMCI OLABİLİRMİ
arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim siemens elektrik süpürgelerinden VS06G2511 ve VS06G2530 makinelerden hangisini tercih etmeliyim ikiside 2500 watt, ultra hepa filitreli ve zannedersem siemens'in 100. yıl özel ürünüymüş özellikle candoğan bey yardımlarınızı bekliyorum süpürgelerin fiyatları 300-370 ytl arası değişiyor, veya varsa bu rakamlar civarında önerebileceğiniz kaliteli biryerden çekerken diğer taraftan tozu bırakmayan başka model veya markada olabilir.

candogan62

6 Haziran 2008; 12:50:58 

Bu iki süpürge arasında size VS06G2530 öneririm. Çünkü bu modelde süpürme başlığı çok kullanışlı. Ayrıca Siemens'ler torbalı kullanımda çok iyi iken hazneli kullanımda kullanışsız oluyorlar. Kaliteleri ise gayet iyi bir de bu süpürgeleri 250YTL civarına bulmak mümkün. Orijinal Alman malıdır ve torbaları kolay bulunuyor.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154995&productid=evsievs06g2530

Alternatif olarak bunu da öneririm
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17857&productid=evphfc8613

>>> C / _ \ N <<<
jasd

6 Haziran 2008; 13:32:29 

Sayın Candoğan,
1 aydır buradaki sorulara vermiş olduğunuz cevapları okuyarak beyaz eşya konusunda bilgimi oldukça arttırdım; öncelikle cevaplarınız ve verdiğiniz uğraş için çok çok teşekkür ederim.
Bütün bu okuduklarım bağlamında şöyle bir paket oluşturdum ve sizin onayınız dahilinde bugün gidip electroworld deki kampanya dahilinde alacağım.

Buzdolabı: Siemens KD40NX73NE NF peşin 1245 YTL (anti fingerprint)
Whirpool ARC4190 NF peşin 1355 YTL
Whirpool ARC8120 NF peşin 1211 YTL

Çamaşır mak: Profilo CM1000 CTR peşin 643 YTL
Samsung WF6700N1V peşin 626 YTL

Bulaşık Makinası: Siemens SE25M557EU Peşin 855 YTL

Ankastre fırın: Profilo FRM A700 peşin 668 YTL
Profilo FRT A650 peşin 524 YTL
Siemens HB331EO peşin 770 YTL

Eğer buzdolabını siemens alacak olursam inox olması nedeniyle bulaşık makinası, fırın-ocak-davlumbazı da benzer dış özelliğe sahip ürünlerden seçmek zorundayım, bu nedenle bulaşık makinası zorunlu olarak siemens veya bosch, ankastre fırın-ocak-davlumbazı da profilo veya siemensden seçmek durumundayım.
Sizce bunlardan hangilerini nihai karar olarak seçmeliyim. Tabi fiyat fayda oranı çok önemli

candogan62

6 Haziran 2008; 14:21:00 

@jasd
Buzdolabında Siemens'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sıkıntı yaşayacağınız bir modeldir. Ondan tercihiniz Whirlpool olmalı.

Çamaşırda Profilo bu fiyata en iyi tercih olur. Samsung'dan daha iyidir Profilo.

Bulaşık makinesinde o modelden ziyade ithal olan SN25M830EU modelini öneririm. Dediğim model 100-200YTL daha pahalı olur diye tahmin ediyorum ama kesinlikle değer.
http://www.siemensevaletleri.com/?5=SN25M830EU

Ankastre fırında da Profilo FRMA 700 modeli oldukça güzel.
Ankastre ocak ve davlumbazda da Profilo alabilirsiniz. OCA501 veya OCA502(ızgara demir tasarımları farklı sadece) davlumbazda da DVA260 yerli, DVA300 Alman malıdır.

Bu arada aldığınız fiyatlar çok ucuz, iyi fiyata bulmanıza sevindim.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 6 Haziran 2008; 14:22:33 >

>>> C / _ \ N <<<
jasd

6 Haziran 2008; 14:23:54 

çok teşekkür ederim.
quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

@jasd
Buzdolabında Siemens'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sıkıntı yaşayacağınız bir modeldir. Ondan tercihiniz Whirlpool olmalı.

Çamaşırda Profilo bu fiyata en iyi tercih olur. Samsung'dan daha iyidir Profilo.

Bulaşık makinesinde o modelden ziyade ithal olan SN25M830EU modelini öneririm. Dediğim model 100-200YTL daha pahalı olur diye tahmin ediyorum ama kesinlikle değer.
http://www.siemensevaletleri.com/?5=SN25M830EU

Ankastre fırında da Profilo FRMA 700 modeli oldukça güzel.

Bu arada aldığınız fiyatlar çok ucuz, iyi fiyata bulmanıza sevindim.Şimdiden hayırlı olsun.

ferhatas

6 Haziran 2008; 17:38:55 

liste fiyatı
Fırın HBN 43W350 1.337
Mikrodalga HMT 75M650 736
Ocak PCL 755 M EU 1.037
Davlumbaz DKE 985 C 1.326
Bulaşık Makinası SGI 69T05 EU 2.540
Çamaşır Makinası WAS 32740 TR 2.055

tüm ankastre ürünler ve çam. mak. bosch....

ne dersiniz üstadlar?

candogan62

7 Haziran 2008; 3:11:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatas

liste fiyatı
Fırın HBN 43W350 1.337
Mikrodalga HMT 75M650 736
Ocak PCL 755 M EU 1.037
Davlumbaz DKE 985 C 1.326
Bulaşık Makinası SGI 69T05 EU 2.540
Çamaşır Makinası WAS 32740 TR 2.055

tüm ankastre ürünler ve çam. mak. bosch....

ne dersiniz üstadlar?

Ürünler güzel ama biraz lükse kaçmışsınız, daha ideal modeller de alınabilir. Tabi tercih meselesi birşey diyemem.
Liste fiyatlarına pek bakmayın, bayiden çok daha ucuza alırsınız. Sıkı bir pazarlık yapmanızı öneririm.

>>> C / _ \ N <<<
pascal34

7 Haziran 2008; 11:47:11 

Hocam peki siemens SE53E534EU ankastre bulaşık makinesi nasıldır, 3 programlı bir makine. önerir misin?

Çamaşır makinesi de 12S760TR düsünüyoruz, önümüzdeki hafta alacağız büyük ihtimal... bulasık+çamasır 2200ytl (12 taksit) fiyat iyimi?

Bu ürünler bildiğim ve bayinin söylediği kadarıyla alman üretimi dogru mudur?

Buzdolabı için ise Sharp 69 serisi olcak ama son bir pazarlık yapıcaz olursa çelik olan, uymazsa diğeri....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal34 -- 7 Haziran 2008; 12:11:05 >

sascha35

7 Haziran 2008; 11:49:53 

Arkadaşlar hsbrd.com dan ESCO marka üçlü ankastre set sipariş ettim. Şu kampanyalı olandan, kiralık ev tuttum ona taktırıcam. Şimdilik beni idare eder mi? İlk defa ESCO markası duyuyorum, bu marka hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

21-08-2008
candogan62

7 Haziran 2008; 12:30:37 

quote:

Orjinalden alıntı: pascal34

Hocam peki siemens SE53E534EU ankastre bulaşık makinesi nasıldır, 3 programlı bir makine. önerir misin?

Çamaşır makinesi de 12S760TR düsünüyoruz, önümüzdeki hafta alacağız büyük ihtimal... bulasık+çamasır 2200ytl (12 taksit) fiyat iyimi?

Bu ürünler bildiğim ve bayinin söylediği kadarıyla alman üretimi dogru mudur?

Buzdolabı için ise Sharp 69 serisi olcak ama son bir pazarlık yapıcaz olursa çelik olan, uymazsa diğeri....

Aldığınız fiyat gayet iyi. Bulaşık makinesi yerli montaj, çamaşır ithaldir. Eğer bütçeniz yetiyorsa size kesinlikle aşağıdaki bulaşık makinesini almanızı öneririm. Çok güzel bir model. Olmazsa çamaşırı 1000 devirli olan WM10S760TR ile değiştirip farkı bulaşık makinesine verirsiniz. Kesinlikle değer. Sepetlerinden programlarına, sessizliğinden düşük tüketimine kadar 3 programlıya göre çok üstün bir model.
http://www.siemensevaletleri.com/?5=SE54M563EU&26=2324

>>> C / _ \ N <<<
tazmanian

7 Haziran 2008; 16:17:31 

Arkadaşlar herkese selam,

bende bu forumdan faydalanarak ( özelleikle candogan82 dostuma çok teşekkür ederim ) yaklaşık 7 ay önce beyaz eşyalırımı aldım. 5,5 aylıkta evliyim.

Sadece yaşayarak tecrübe ettiğim şeyleri yazacağım.

BUZDOLABI: Samsung rt62udew
Hacimse hacim, şıklıksa şıklık, soğutmaysa soğutma.... vs vs vs... hiç düşünmeyin. evladiyelik diyebilirim... bunu aldığınız zaman ayrıca derin dondurucu almanıza felan gerekte yok... hayli hayli yetecektir.

Çamaşır Mak: Samsung wf-b125av
Şimdi bu model için şunu diyebilirim. biz evlenmeden 1 ay önce aldık ürünleri fakat dedikki depoda beklesin ev olayı bitince getirtiriz. yani aldıktan sonra aradan 1 ay geçti. neyse sonra ürünler geldi. bir baktık ki gelen makine bizim istediğimiz değil. üstünde yazan numaralardan felan hemen nete girip araştırdım baktım bizim istediğimizden sonra çıkan yeni model. internette her iki modeli yan yana getirip koydum. özellikler eski makinede daha iyi. kıllandım biraz. mantıken yeninin iyi olması gerek dedim. sonra başka bir mağazaya gidip iki ürünüde inceledim ( ama şuan bize geleni hatırlamıyorum )
inanın 5dk bakmam yetti. malzeme kalitesi felaket. biri teneke gibi eski model kaya gibi. birine vuruyorum tın tın diyo öbürü tonn tonn diyo. kapağı, üstündeki düğmeleri vs vs.. her yönden eski makine kral. üstelik yenisi eskisinden 100 ytl fazla. adam gerek yok fark istemnez desede inatla eskiyi aldık. eşimiden aldığım bilgiler doğrultusunda makinemizden çok memnunuz. tavsiye ederim...

Bulaşık: Maalesef samsung üretmediği için siemens aldık. se24e232
4 program, yarı sepet yıkama, 55 dk hızlı yıkama, sessiz vs... bu makineden de çok memnunuz. gayet yeterli...

TV: Samsung 32s81b
arkadaşlar forumun diğer yerlerinden de araştırıp göreceğiniz üzre fiyat performans olarak oldukça başarılı bir ürün. gerçi ben aldığımdan beri baya yeni model çıktı ama yinede düşünmeden alınabilecek bir tv. digiturk kullanıyoruz. görüntüler gayet iyi. bazan arada bir laptop bağlayıp film izliyoruz tam anlamıyla 10 numara göüntü...

Ses ve dvd sistemi: Panasonic sc-ht990
bu alet için fazla söze gerek yok. tek eksiği ( ben bunu alalı 1 sene oluyor ) hdmi çıkışı yok. baktım ki çok ta gerekli değil aslında. 10 üzerinden 10 numara bir alet. tomarla format destekliyor. yok yok... hele şimdi avrupa kupasıda başladı... artık maçları gümbür gümbür izlemenin tadını çıkartırız...

Süpürge : beko blower function 1800wat sulu sistem
valla biz fakir prestige duo sulu sistem düşünüyorduk ama hediye geldi. bekonun sulu sistem süpürgesi. eşimden gelen tecrübeler neticesinde fazlaca memnun olduğunu söyleyebiliriz. üstelik fiyatıda oldukça uygun. seside normal. çok rahatsız edici değil. ama sulu olduğu için çekişte en ufak bir azalma yok. tavsiye olunur.

fırın: siemens set üstü + luxell
arkadaşlar burası çok önemli.. hemen hemen en çok kullanılan ve hemen hemen hergün temizlenen bir zımbırtı olduğu için kesinlikle iyi birşey almaya çalışın. amaaaaaaan altı üstü set üstü demeyin ( tekerleme gibi oldu ) çakmağı felan iyi olsun. aşınmasın hemen yazıları. model no hatırlamıyorum ama eşimin ısrarı sonucu 4 gözüde tüplü olan aldık. bence bir gözü elektrikli olanı alıp o gözü öldürmenize gerek yok. hiç kullanmayacağınıza garanti verebilirim.

fırın için luxell marka turbo fanlı canavar bi alet var. şuan çok revaçta zaten. valla baya kullandık. çok güzel pişiriyor. tek kötü yönü tepsiyi mutlaka çıkarıp yön değiştirip tekrar koymanız. tepsinin sağ tarafı sol tarafından daha hızlı pişiyor o açıdan. bunun nedenide fandan dolayı. çünü fan sağ tarafta. oradan sıcak havayı üfleyince haliyle daha çabun pişiriyor. fanı açmayıncada sıcaklık dağğılmıyor resistansların altındakler yanıyor bu sefer. ama çok kullanışlı alet. büyük fırın düşünmüyorsanız alın derim.

bunun dışında buraya yazabileceğim bişey kalmadı sanırım. ufak tefek mutfak aletleri için çok düşünmeye gerek yok. özellikle evlenecek arkadaşlar için, birçoğu zaten hediye olarak gelir herhalde aklınıza yatanı alın derim. çoğunluklada arzum öneririm. kullanıyoruz. memnunuz.

HERKES İÇİN HAYIRLISI...

caution

7 Haziran 2008; 19:45:36 

whirpool 4198 kullanan arkadaslar varmı? forumdan bazı arkadaslar bu modelin Tr üretimi oldugu yonunde soylemlerde bulunmuşlar..bazı arkadaslarda ithal oldugunu soylemişler..ben bu modeli alacak gibiyim ...kesin ithal bir modelmidir?tesekkürler..

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM