Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
candogan62

24 Mayıs 2008; 23:23:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

Siemensin bahsettiğiniz ithal 3 adet buzdolabını rica etsem yazabilirmisiniz.Onlarıda değerlendireyim.

Çamaşır ve bulaşıkta aşağıdaki profilolar nasıldır sizce.Bütçem yeterlidir, fakat kalitelisini ucuza almak varken neden fazla para vereyim diye düşünüyorum.Eğer profilolar dediğiniz gibi siemensler kadar kaliteliyse neden almayayım.

http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=3482
http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=3229&cid=26

Siemens'in klasik tip ithal dolapları bunlardır:
http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=2385&cid=9
http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=2341&cid=9
http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=2345&cid=9

Çamaşır makinesinde Profilo'nun verdiğiniz modeli Siemens/Bosch E serisinin aynısıdır. Eğer E serisi Bosch-Siemens alacaksanız size onlar yerine Profilo'nun o modelinin önerebilirim.

Bulaşıkta verdiğiniz modelin su ve elektrik tüketimi biraz fazla. Profilo bulaşık makinesi alacaksanız önerebileceğim modeller BM2001E ve BM5201G modelleri olur. 6 programlı alacaksanız biraz fark ödeyip Bosch-Siemens almaya kesinlikle değer, çünkü özellik bakımından çok daha üstündür. Yani SE26M250EU ve SGS65M02EU dan bahsediyorum.

quote:

merhaba,

samsung marka buzdolaplarında rt58kaew rt58kdew rt62kaew rt62udew rt62kdew modelleri arasında ne fark var?

hangisini tavsiye edersiniz?
Bu modeller arasında renk, hacim ve su pınarı olup olmaması farkı var. Bence en ideali RT62UDEW.

quote:

İyi günler, Arçelik 7103 model çamaşır makinesi nasıldır?Alalım mı?Selamlar.
Kesinlikle uzak durun derim. Bu fiyata çok daha iyilerini alabilirsiniz.

@pascal34
Fiyat aslında aşırı uygun değilmiş. Ben daha uygun olmasını beklerdim. Bence biraz daha pazarlık yapın ve cihaz içinize gerçekten siniyorsa tercih edin derim. Eğer içinizde kuşku varsa Carrefour'da 1140YTL'ye satılan beyaz renk Siemens KS59U920NE modelini alabilirsiniz.
pascal34

25 Mayıs 2008; 11:28:23 

tekrar tesekkürler candogan bey... peki siz olsanız beyazesyam.com daki 1600 civarındaki sharpları mı tercih edersiniz yoksa 68 sl serisini mi?
siemens de güzel ve fiyat olarakta uygun ama gümüş düşündüğümüz için sharp a daha yakınız ... 1 ay içnde halletmem lazım umarım seçimimiz başarılı olur...

candogan62

25 Mayıs 2008; 12:39:37 

quote:

Orjinalden alıntı: pascal34

tekrar tesekkürler candogan bey... peki siz olsanız beyazesyam.com daki 1600 civarındaki sharpları mı tercih edersiniz yoksa 68 sl serisini mi?
siemens de güzel ve fiyat olarakta uygun ama gümüş düşündüğümüz için sharp a daha yakınız ... 1 ay içnde halletmem lazım umarım seçimimiz başarılı olur...

1600 YTL olan yeni seri dolaplar A sınıfıdır ve zamanla kendini elektrik faturasından ötürü amorti edecektir.(68sl serisi B sınıfı enerji tüketir) Paranız yeterliyse elbette yeni seri daha güzel ama bütçeniz yoksa da fazla zorlamayın.
Teşhirdeki ürünü de bence değerlendirmeye alın, biraz daha pazarlık yapmak şartıyla tabi. İçinize sinmezse yeni seri olacak artık.
Şimdiden hayırlı olsun.
hassan01

25 Mayıs 2008; 12:58:48 

Teşekkürler Candoğan Bey, bir de benim arçelik 475T model çift kapılı 13 senelik buzdolabım var.Yıllık bazda yeni A sınıfı dolaplarla aradaki enerji tüketimi farkı yeni dolap almayı gerektirir mi?Selamlar.

pascal34

25 Mayıs 2008; 13:16:14 

teşekkürler
quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: pascal34

1600 YTL olan yeni seri dolaplar A sınıfıdır ve zamanla kendini elektrik faturasından ötürü amorti edecektir.(68sl serisi B sınıfı enerji tüketir) Paranız yeterliyse elbette yeni seri daha güzel ama bütçeniz yoksa da fazla zorlamayın.
Teşhirdeki ürünü de bence değerlendirmeye alın, biraz daha pazarlık yapmak şartıyla tabi. İçinize sinmezse yeni seri olacak artık.
Şimdiden hayırlı olsun.

candogan62

25 Mayıs 2008; 14:13:38 

quote:

Orjinalden alıntı: hassan01

Teşekkürler Candoğan Bey, bir de benim arçelik 475T model çift kapılı 13 senelik buzdolabım var.Yıllık bazda yeni A sınıfı dolaplarla aradaki enerji tüketimi farkı yeni dolap almayı gerektirir mi?Selamlar.

Bildiğim kadarıyla buzdolabınızın elektrik tüketimi 2,6 kw/h idi. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu civarlarda. Yeni modeller ise 1kw daha tasarrufludur. Elektriğe birim başına 16yKr dersek aylık açığınız 1X30X0.16=4,80YTL. Bence dikkate alınacak bir açık değil. Dolabınızın lastikleri gövdeye tam yapışıyor mu kontrol edin, eğer tam yapışıyorsa doğru tüketimi sağlar. Dolap bozulana kadar kullanın bence, yılına göre güzel bir dolaptır.
hassan01

25 Mayıs 2008; 16:01:44 

Zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.

ramanujman

26 Mayıs 2008; 0:32:10 

Sayın Candogan ,
Öncelikle yaptığınız yorumlar ve burdaki emeğiniz için teşekkür ederim. Kendi adıma çok faydalı bilgiler buldum. Benim sizden öğrenmek istediğim AEG Santo 75578kg buzdolabı hakkındaki görüşünüz. Bu üründe beni etkileyen şeylerin başında ; 1-sağlam görünmesi (Kapısı kasa kapısından farksızdı) ve etikette elktrik tüketiminin 285 kw/yıl yazılmasıydı (bana çok inandırıcı gelmedi).
Sizce bu ürün alınası bir ürünmüdür? Başlarda benim aklımda 2000-2500 ytl gibi bütçeler vardı ama eğer göründüğü kadar iyi ise 3657 ytl vermek için kendimi zorlamayı düşünebilirim.
Teşekkürler.

candogan62

26 Mayıs 2008; 2:26:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ramanujman

Sayın Candogan ,
Öncelikle yaptığınız yorumlar ve burdaki emeğiniz için teşekkür ederim. Kendi adıma çok faydalı bilgiler buldum. Benim sizden öğrenmek istediğim AEG Santo 75578kg buzdolabı hakkındaki görüşünüz. Bu üründe beni etkileyen şeylerin başında ; 1-sağlam görünmesi (Kapısı kasa kapısından farksızdı) ve etikette elktrik tüketiminin 285 kw/yıl yazılmasıydı (bana çok inandırıcı gelmedi).
Sizce bu ürün alınası bir ürünmüdür? Başlarda benim aklımda 2000-2500 ytl gibi bütçeler vardı ama eğer göründüğü kadar iyi ise 3657 ytl vermek için kendimi zorlamayı düşünebilirim.
Teşekkürler.

Sanırım bu dolap 2 parça olarak satılıyor. Elektrik tüketimi soğutucu veya dondurucuya ait olabilir. Yoksa 2 bölümün birden o kadar az tüketmesi imkansız. Bunların İsveç malı olması lazım rahatlıkla düşünülebilir.

>>> C / _ \ N <<<
ramanujman

26 Mayıs 2008; 8:36:39 

Sağolun , ewt 2 parça taşımada kolaylık olsun diye öyle olduğunu düşünmüştüm.

mersahin

26 Mayıs 2008; 9:19:46 

selamlar,
mikrodalga fırında zanussi nasıldır?
ürün bu fiyata yeterli mi sizce.

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6220&k_id=85&kn=Mikrodalga+F%FDr%FDn

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
battal852

26 Mayıs 2008; 10:07:17 

Merhaba
Ben Temmuz'da evleneceğim, beyaz eşya konusunda çok kararsızım. Çevremdekiler marka olarak Bosch'ta ısrar ediyorlar. Ben de aşağıdaki ürünleri s