Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erhaninho_cArsi

12 Mayıs 2008; 16:14:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Galiba bu Arçelik Beko falan aynı Tofaş arabaları gibi. Yıllarca piyasaya hükmetmiş ama halen kalitesiz. Sadece adı var galiba

Renault kalite şefi Yann Vincent: Toyota kalitesini hedefliyoruz.
ALATBEY

12 Mayıs 2008; 16:28:23 

whirlpool bulasık makinesi içinde vesteldeki satıcı abi bu diğerlerinden cok farklı suyu sadece aşagıdan degil karsı duvarında fan benzeri birşey gösterip buradanda su gönderiyor birde 6. his denilen bişey varmiş önce bir miktar su gönderip bulasıgın kir derecesini ölçüp ona göre su ve elektrik harcıyormuş???????kafam allak bullak oldu??? inox buzdolabı ve bulasık makinesi bulmak ne zor işmiş

aml
candogan62

12 Mayıs 2008; 16:35:48 

quote:

Orjinalden alıntı: ALATBEY

whirlpool bulasık makinesi içinde vesteldeki satıcı abi bu diğerlerinden cok farklı suyu sadece aşagıdan degil karsı duvarında fan benzeri birşey gösterip buradanda su gönderiyor birde 6. his denilen bişey varmiş önce bir miktar su gönderip bulasıgın kir derecesini ölçüp ona göre su ve elektrik harcıyormuş???????kafam allak bullak oldu??? inox buzdolabı ve bulasık makinesi bulmak ne zor işmiş

Bu sensör sistemi Bosch'un icadıdır.Whirlpool'un yeni modelinde dediğiniz gibi pervane haricinde ek olarak alt sepete yerleştirilmiş püskürtme düzeneği mevcut.Ayrıca bu cihaz Alman malıdır.Sepetleri bana kullanışsız geldiğinden pek önermiyorum,eğer size kullanışlı geliyorsa içiniz rahat alabilirsiniz.

Buzdolabı için de Electrolux END5298X modelini içim çok rahat tavsiye ederim.
kanatlikazim

13 Mayıs 2008; 23:48:35 

Sevgili candoğan bey, bundan önce vermiş olduğunuz tavsiyeler doğrultusunda bugün gidip fiyat araştırması yapabildim. Aldığım fiyatlar;

SIEMENS KS70U920NE + Siemens WM 12S760 TR ==> Peşin 3500YTL
Siemens KSU63u920NE + Siemens WM 12S760 TR ==> Peşin 3250YTL

BOSCH KSU69920NE + Bosch WAS24760TR ==> 10 taksit 3500YTL

Siemenslerde, spot mal olması durumunda fiyatın 200er milyon daha düşeceği söylendi, fakat satıcı spot malı pek tavsiye etmedi, garantide filan sorun yaşanabileceğinden bahsetti. Ayrıca verilen fiyatları internetten kıyasladım, sanki bayi malı olanlar az biraz pahalı, spot olanlar da biraz ucuzmuş gibime geldi. Genel olarak internetle ve piyasayla kıyaslandığında verilen fiyatlar nasıl acaba? Aslında pek de alternatifim yok, ya internetten alıcam ya da buradan, bi nevi mecburum ama fiyat pahalı derseniz başka markalara da (Samsung, Electrolux vs) yönelebilirim.

candogan62

14 Mayıs 2008; 0:39:52 

Fiyatlar aslında normal,o kadar yüksek değil.Ama internette daha ucuza bulmak mümkün.Ancak satıcının spot maldan kastını anlayamadım.Eğer ambalajlı ve faturalıysa değişen birşey olmaz.
kanatlikazim

14 Mayıs 2008; 1:10:50 

Spot derken diğer bayilerden filan ucuza kapatılmış manasında söyledi sanırım. Siemens in revizesinin olmadığını fakat makina girdisinin diğer bayilerde göründüğünden dolayı bazı durumlarda (garanti vs.) kendinin pek bişey yapamadığından bahsetti fakat neticede kutusunda ve faturalı mal olacak. Açıkçası o kadar para verdikten sonra az sayılabilecek bi mebla için riske girmek bana biraz mantıksız geliyor ama yine de sizin fikriniz almak isterim. Ayrıca bahsi geçen modeller için ucuzluk bakımından site tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Son olarak da Buzdolabı için Samsung düşünüyordum fakat evdekilere servisi problemli ve yedek parçası pahalı diye kötülemişler bu yüzden vazgeçer gibi oldum fakat hala içimden samsung sesleri yükselmiyor değil. Buzdolabı konusunda Siemens ve Samsung karşılaştırması yapabilirseniz gerçekten sevinirim. Zira Siemens ve Bosch buzdolabında pek tavsiye edilmiyor gibi.. Acaba servise gerek kalmaz diyerekten Samsung a mı yönelsem???

candogan62

14 Mayıs 2008; 3:10:41 

Siemens'in bu modelleri Kore'den ithaldir.Samsung da Kore malıdır.Tavsiye etmediğim dolaplar yerli olan Siemens ve Bosch'lar.
Samsung'un artısı Silver Nano sağlık sistemidir.Bir de sıfır derece bölmesi daha geniş.Onun dışında kalite vs yönünden aynı dolaplar olduğunu söyleyebilirim.Samsung'un iç tasarımı,Siemens'in ise dış tasarımı daha güzeldir.
Site olarak buralarda uygun:
Bosch tıklayın
Siemens tıklayın
Siemens çamaşır tıklayın
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1808&k_id=0&kn=
erhaninho_cArsi

14 Mayıs 2008; 9:51:35 

Arkadaşlar bu Samsungların servis durumu nasıl acaba?

Renault kalite şefi Yann Vincent: Toyota kalitesini hedefliyoruz.
omnivor75

14 Mayıs 2008; 22:01:14 

sayın candoğan 62
ben evlenmek üzere olan biriyim. zaten evlenecek olmasam nette buzdolabı, çamaşır makinası falan aramak aklımın ucundan geçmezdi. bu nedenle de sizi tanıma imkanım olmazdı. süper iş yapıyorsunuz. sizi tebrik ediyorum...
birde size birkaç soru sormak istiyorum.
benim bir buzdolabı bir de bulaşık makinasına ihtiyacım var. nette gezindim dolandım, yazılanlara baktım biraz aradım en sonunda gözüme hoş gelen ve bütçeme uyan üç buzdolabı buldum. bütçem 1200-1400 ytl arasında. beni bulduklarım Arçelik 2394CMS, Whirlpool ARC4130 ve Bosch KDN45V00NE. bunlar arasından siz hangisini tavsiye edersiniz ve tavsiye edebileceğiniz başka bir model var mı? ben değil ama eşimin tercihi gri olması yönünde.
Bir de 750-1000 YTL arasında (yine eşimin buzdolabı ile uyumlu olsun isteğinden dolayı gri) bir bulaşık makinası tavsiye edebilirmisiniz. Bir ekek olarak bulaşıktan çok anlamadığım için o konuda model araştırması yapamadım kusura bakmayın. şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omnivor75 -- 14 Mayıs 2008; 22:02:08 >

candogan62

14 Mayıs 2008; 22:20:49 

quote:

Orjinalden alıntı: omnivor75

sayın candoğan 62
ben evlenmek üzere olan biriyim. zaten evlenecek olmasam nette buzdolabı, çamaşır makinası falan aramak aklımın ucundan geçmezdi. bu nedenle de sizi tanıma imkanım olmazdı. süper iş yapıyorsunuz. sizi tebrik ediyorum...
birde size birkaç soru sormak istiyorum.
benim bir buzdolabı bir de bulaşık makinasına ihtiyacım var. nette gezindim dolandım, yazılanlara baktım biraz aradım en sonunda gözüme hoş gelen ve bütçeme uyan üç buzdolabı buldum. bütçem 1200-1400 ytl arasında. beni bulduklarım Arçelik 2394CMS, Whirlpool ARC4130 ve Bosch KDN45V00NE. bunlar arasından siz hangisini tavsiye edersiniz ve tavsiye edebileceğiniz başka bir model var mı? ben değil ama eşimin tercihi gri olması yönünde.
Bir de 750-1000 YTL arasında (yine eşimin buzdolabı ile uyumlu olsun isteğinden dolayı gri) bir bulaşık makinası tavsiye edebilirmisiniz. Bir ekek olarak bulaşıktan çok anlamadığım için o konuda model araştırması yapamadım kusura bakmayın. şimdiden teşekkürler...

Buzdolabında Whirlpool ARC4130 öneririm.Diğer ikisi iyi değildir.Whirlpool bu bütçe için ideal tercih olur.
Bulaşık için de aşağıdakiler ideal:
tıklayın
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1958&k_id=82&kn=Bosch+Bula%FE%FDk+Makinas%FD

quote:

Arkadaşlar bu Samsungların servis durumu nasıl acaba?
Anadolu grubu bakıyor.
omnivor75

15 Mayıs 2008; 7:54:26 

yardımların için çok teşekkür ederim candoğan 62. buzdolabını ve bulaşık makinasını aldığımda deneyimlerimi yazarım. ama bu biraz zaman alacak, zira düğün ekimde...

polishka

17 Mayıs 2008; 16:03:39 

merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve büyük kısmını okudum yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
ben de ağustosta evleneceğim ve yavaş yavaş araştırmaya başladım okuduğum mesajlarla samsungu incelemeye karar verdim. bayisine gittiğimde ürünler gerçekten etkileyici ve çok hoşuma gitti. bide bilen arkadaşlara tekrar sorayım dedim. (kalite+fiyat+kullanışlılık+estetik olarak)

buzdolabı olarak SAMSUNG RT-53MA NO-FROST veya RT58KAEW NO-FROST dan birini tercih etmeyi düşünüyorum. kampanyadan dolayı çamaşır makinesi de SAMSUNG WF-6700NAV olur herhalde.
fırın ve bulaşık makinesinde ise hala kararsızım keşke samsung un da bu ürünleri olsaydı dedim baktığım bayi çok yakında onlarında geleceğini söyledi. sizce ne kadar doğrudur. böyle bişey varsa çok güzel olur. ama aynı zamanda siemens te satıyorlar. siemensten önereceğiniz fırın ve bulaşık makineleri neler olurdu acaba. özellikle ithal ürünler olmasını istiyorum. ve uygun fiyatlar.

kampanyadan da bahsedeyim umarım birilerine yardımcı olur.
SAMSUNG RT-53MA NO-FROST veya RT58KAEW NO-FROST birini alana SAMSUNG WF-6700NAV çamaşır makinesi 400 YTL.
SAMSUNG RT-53MA NO-FROST 1400 YTL
RT58KAEW NO-FROST 1750 YTL

yukarda verdiğim modeller hakkında düşüncelerinizide bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polishka -- 17 Mayıs 2008; 16:20:41 >

fff
enikonu

17 Mayıs 2008; 16:49:32 

candoğan62 tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :) braun 18895 aldım bugün elimize ulaştı henüz denemedim yalnız macaristanda üretildiği yazıyor (malum aman malı ) bu bir sorunmudur.Yoksa zaten böylemi olması gerekiyor. Birde ekmek yapma makinası almak istiyorum bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim

afacan!

17 Mayıs 2008; 20:51:12 

quote:

Orjinalden alıntı: polishka

merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve büyük kısmını okudum yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
ben de ağustosta evleneceğim ve yavaş yavaş araştırmaya başladım okuduğum mesajlarla samsungu incelemeye karar verdim. bayisine gittiğimde ürünler gerçekten etkileyici ve çok hoşuma gitti. bide bilen arkadaşlara tekrar sorayım dedim. (kalite+fiyat+kullanışlılık+estetik olarak)

buzdolabı olarak SAMSUNG RT-53MA NO-FROST veya RT58KAEW NO-FROST dan birini tercih etmeyi düşünüyorum. kampanyadan dolayı çamaşır makinesi de SAMSUNG WF-6700NAV olur herhalde.
fırın ve bulaşık makinesinde ise hala kararsızım keşke samsung un da bu ürünleri olsaydı dedim baktığım bayi çok yakında onlarında geleceğini söyledi. sizce ne kadar doğrudur. böyle bişey varsa çok güzel olur. ama aynı zamanda siemens te satıyorlar. siemensten önereceğiniz fırın ve bulaşık makineleri neler olurdu acaba. özellikle ithal ürünler olmasını istiyorum. ve uygun fiyatlar.

kampanyadan da bahsedeyim umarım birilerine yardımcı olur.
SAMSUNG RT-53MA NO-FROST veya RT58KAEW NO-FROST birini alana SAMSUNG WF-6700NAV çamaşır makinesi 400 YTL.
SAMSUNG RT-53MA NO-FROST 1400 YTL
RT58KAEW NO-FROST 1750 YTL

yukarda verdiğim modeller hakkında düşüncelerinizide bekliyorum.

İyi akşamlar. Seçtiğiniz buzdolapları gayet iyi ürünler, ancak çamaşır makinesi'nde Bosch Siemens veya Profilo daha iyidir. Çamaşır ve bulaşık makinesinden incelemeniz için birkaç model gönderiyorum:

Çamaşır makinesi:
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=8&intProductID=972
Bütçeniz 1000'nin üzerindeyse bu iki modeli inceleyebilirsiniz
http://www.siemensevaletleri.com/?5=WM10S360TR&28=29%3d10%2628%3d26%253d2306
http://www.siemensevaletleri.com/?5=WM12S760TR&28=29%3d10%2628%3d26%253d2306

Bulaşık makinesi:
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=9&intProductID=983
http://www.siemensevaletleri.com/?5=SE24E232TR&28=29%3d10%2628%3d26%253d2320
http://www.siemensevaletleri.com/?5=SE26M250EU&28=29%3d10%26page%3d3%2628%3d26%253d2320

terran48

17 Mayıs 2008; 21:46:06 

İyi akşamlar @candogan62
benim size bir sorum olacaktı.
Bekonun D1 8101 E 8 kg çamaşır makinesi nasıl bir makine? tavsiye edermisiniz?
sizin tavsiye ettiğiniz simens wm12s760 modeli makine için annemi bir ütlü kandıramadım.simens iyi değildir diyor başka bişey demiyor.birde burada serivi yokmuş.
Annem 23 yıldır AEG lavamat kullanıyor ve onun gibi bir makine istiyor.
Ayırdığı bütçe 1000-1500 ytl arası bişeydir.
Bu konuda sizin arçelik veya beko markalı tavsiye edeceğiniz bir çamaşır makinesi varmıdır?
İyi akşamlar dilerim.

KORKAKLIKTA AR , İLERLEMEKTE ŞEREF VE İTİBAR VAR!
polishka

17 Mayıs 2008; 22:51:16 

teşekkür ederim afacan!
çamaşır makinesini kampanyadan dolayı samsung düşünüyorum. çok mu kötüdür. samsung çamaşırda.

bir de fırın hakkında görüşü olan varsa yardımcı olursa iyi olur

fff
afacan!

17 Mayıs 2008; 23:04:25