Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
candogan62

2 Mayıs 2008; 1:59:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: su__

candogan bey yardımlarınız için çok teşekkürler.iyiki varsınız...iyi geceler

İyi geceler.Hangi makineye karar verdiniz?
player_x

2 Mayıs 2008; 10:06:16 

iyi günler ben yeni topic nasıl açılır onu sorabilirmiyim mesaj sayımdan

bu forumda yeni olduğumu görebilirsiniz

herkese saygılar

erhanthunder

2 Mayıs 2008; 15:21:52 

şimdi burdan çık abi ana sayfaya dön orada yardım var yukarda orada bir daha soruver bi zahmet...

P990i
player_x

2 Mayıs 2008; 15:24:09 

teşekkür ederim

saklibahce

2 Mayıs 2008; 17:15:03 

merhabalar

Sevgili candogan62 daha önce de buzdolabını size danışarak Samsung almıştım ve çok memnunum. Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim.

Şimdi de bir bulaşık makinesine ihtiyacım var ve okuduğum tavsiyelerinize göre de Bosch almaya karar verdim ancak modelde tereddütlerim var.

Buradaki bayilerde Bosch fiyatları Mayıs itibariyle artmasına rağmen geçen ay fiyatıyla;
SGS 43E12TR 1000 civarı gerçi geçen ayın promosyonu elekt. süpürgesini de veriyorlar 12 ay taksitle
SGS 55M82EU 1183 yine aynı şekilde promosyon ürünüyle birlikte

bu arada bu iki makine arasındaki fark az olduğu için 55M82EU daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama sizin fikriniz de benim için çok önemli tabi.

Bir sorum daha olacak. SGS 65M02EU nun sessizlikten başka fiyat farkını hakeden bir özelliği var mı, (tavsiye ederseniz almakta tereddüt etmem sanırım) sizden öğrenmek isterim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

candogan62

2 Mayıs 2008; 21:40:44 

quote:

Orjinalden alıntı: saklibahce

merhabalar

Sevgili candogan62 daha önce de buzdolabını size danışarak Samsung almıştım ve çok memnunum. Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim.

Şimdi de bir bulaşık makinesine ihtiyacım var ve okuduğum tavsiyelerinize göre de Bosch almaya karar verdim ancak modelde tereddütlerim var.

Buradaki bayilerde Bosch fiyatları Mayıs itibariyle artmasına rağmen geçen ay fiyatıyla;
SGS 43E12TR 1000 civarı gerçi geçen ayın promosyonu elekt. süpürgesini de veriyorlar 12 ay taksitle
SGS 55M82EU 1183 yine aynı şekilde promosyon ürünüyle birlikte

bu arada bu iki makine arasındaki fark az olduğu için 55M82EU daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama sizin fikriniz de benim için çok önemli tabi.

Bir sorum daha olacak. SGS 65M02EU nun sessizlikten başka fiyat farkını hakeden bir özelliği var mı, (tavsiye ederseniz almakta tereddüt etmem sanırım) sizden öğrenmek isterim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

SGS65M02EU'nun farklarını daha evvel de yazdım ama tekrarlıyorum.
İthal SGS65M02EU'nun yerli montaj olan SGS55M82EU'ya göre üstünlükleri:
-Çelik alt taban
-Alt sepet içinde istenen her yere konabilen,gerekirse 2 parçaya ayrılıp üst sepete de yerleştirilebilen çatal-bıçak sepeti.
-Alt sepette bardak ve uzun parçaları koymaya yarayan bölme
-Üst sepette de katlanan teller.
-Daha sessiz(49dB)
-Su tüketimi daha az(5lt kadar)
-Eko program haricindeki diğer programlarda elektrik tüketimi de daha az.
-Fazladan hassas yıkama programı

Yani bana sorarsanız tercihinizi SGS43E12TR ve SGS65M02EU arasından yapmanızı öneririm.İkisi fiyat-performans ürünlerdir.
saklibahce

2 Mayıs 2008; 21:54:54 

çok teşekkür ederim zamanınızı aldım ama emin olun ki çok faydalı oldu; daha önceki yazınız gözümden kaçmış demek ki kusura bakmayınız...

saklibahce

2 Mayıs 2008; 22:26:03 

Tekrar merhabalar candogan62

Siemens SE26M250EU 6 programlı bosch ile aynı özelliklere sahip bir bulaşık makinesi sanırım. Fiyat açısından şu an daha uygun olması sebebiyle sizden tekrar tavsiye rica edeceğim. Bosch mu siemens mi sizce ?

kanatlikazim

2 Mayıs 2008; 22:37:49 

Sevgili candogan62 şimdiye kadar ki yardımlarından dolayı çok teşekkürler.
Benim de 1 ay içinde buzdolabı, çamaşır makinası ve setüstü ocak almam gerekiyor. Tavsiyelerde bulunabilirsen çok sevinirim. İyi bişeyler olsun istiyorum. Bütçe 3000-3500 YTL arası. Buzdolabının devasa boyutlarda olmaması tercihimdir. Bir de Bolu da yaşadığımı belirtmek isterim, küçük bir şehir olduğundan servis imkanları sorun yaratabilir. Bu bakımından sorun yaşamayacağım bir marka olursa iyi olur. Neyse bu dediklerim doğrultusunda tavsiyelerde bulunabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanatlikazim -- 3 Mayıs 2008; 0:28:52 >

candogan62

3 Mayıs 2008; 1:13:50 

quote:

Orjinalden alıntı: kanatlikazim

Sevgili candogan62 şimdiye kadar ki yardımlarından dolayı çok teşekkürler.
Benim de 1 ay içinde buzdolabı, çamaşır makinası ve setüstü ocak almam gerekiyor. Tavsiyelerde bulunabilirsen çok sevinirim. İyi bişeyler olsun istiyorum. Bütçe 3000-3500 YTL arası. Buzdolabının devasa boyutlarda olmaması tercihimdir. Bir de Bolu da yaşadığımı belirtmek isterim, küçük bir şehir olduğundan servis imkanları sorun yaratabilir. Bu bakımından sorun yaşamayacağım bir marka olursa iyi olur. Neyse bu dediklerim doğrultusunda tavsiyelerde bulunabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim..

Servis meselesi de önemliyse Bosch veya Siemens öneririm.Arçelik'ten sonra en yaygın servis diye biliyorum.

Buzdolabı:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtsieks63u920

Çamaşır:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1808&k_id=55&kn=No-Frost

Ocak:

Tüp varsa:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1042&k_id=281&kn=Profilo+Set%FCst%FC+Ocak
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=178&k_id=94&kn=Bosch+Set%FCst%FC+Ocak

Doğalgaz varsa:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1146&k_id=94&kn=Bosch+Set%FCst%FC+Ocak
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1041&k_id=281&kn=Profilo+Set%FCst%FC+Ocak

Dolap Kore,çamaşır orijinal Alman malıdır ve harika ürünlerdir.Setüstü ocak da en iyilerinden Bosch-Profilo aynıdır.

quote:

Tekrar merhabalar candogan62

Siemens SE26M250EU 6 programlı bosch ile aynı özelliklere sahip bir bulaşık makinesi sanırım. Fiyat açısından şu an daha uygun olması sebebiyle sizden tekrar tavsiye rica edeceğim. Bosch mu siemens mi sizce ?

Siemens'in bu modeli Bosch SGS65M02EU'nun tamamiyle aynısıdır.Sadece ön panel daha değişik.Hangisi ucuzsa ve ön paneli hoşunuza gittiyse onu tercih edebilirsiniz.Siemens ucuz olduğuna göre de Siemens.Hiçbir farkları yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 3 Mayıs 2008; 1:15:51 >
saklibahce

3 Mayıs 2008; 1:37:53 

Çok teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldunuz. İyi geceler...

candogan62

3 Mayıs 2008; 1:41:28 

quote:

Orjinalden alıntı: saklibahce

Çok teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldunuz. İyi geceler...

Ne demek şimdiden hayırlı olsun.Aldıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
erci541

3 Mayıs 2008; 1:51:07 

Sayın CANDOĞAN,
Bunca insanın beyaz eşya konusundaki tecrübelerinizden bıkmadan usanmadan yararlanmasını sağlıyorsunuz.Sadece içimden tebrik etmek geldi sizi, emeğinize sağlık.Yeni evlenenlere ve de yeni eşya alacaklara muazzam faydanız dokunuyor.

İnşallah evleneceğim zaman müsadenizle sizin başınızı biraz ağrıtmak isterim. :D Çalışmalarınızın devamını diler saygılar sunarım.

candogan62

3 Mayıs 2008; 2:35:55 

quote:

Orjinalden alıntı: erci541

Sayın CANDOĞAN,
Bunca insanın beyaz eşya konusundaki tecrübelerinizden bıkmadan usanmadan yararlanmasını sağlıyorsunuz.Sadece içimden tebrik etmek geldi sizi, emeğinize sağlık.Yeni evlenenlere ve de yeni eşya alacaklara muazzam faydanız dokunuyor.

İnşallah evleneceğim zaman müsadenizle sizin başınızı biraz ağrıtmak isterim. :D Çalışmalarınızın devamını diler saygılar sunarım.

Mesajınız için çok teşekkürler.İşiniz düştüğünde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.İyi günler.
kanatlikazim

3 Mayıs 2008; 13:16:42 

Sevgili Candoğan cevabınız için teşekkür ederim, bugün Boludaki servis imkanlarını araştırdım, Samsung, Electrolux, Bosch Siemens ve Whirlpool markalarının yetkili servisleri varmış. Bu yüzden alternatifleri biraz genişleteyim dedim. Senin yazdıklarına ek olarak forumda okuduklarıma göre bikaç opsiyon daha belirledim. Bunlar arasından seçim yapmama yardım ederseniz sevinirim.

Buzdolabı,
Electrolux END 5298
Electrolux END 5298 X
SAMSUNG RT62UDEW No Frost
BOSCH KSU69920NE XXL
Siemens KSU63u920NE
SIEMENS KS70U920NE

Çamaşır Makinesi
Siemens WM 12S760 TR
Electrolüx EWF 14781 w
Electrolüx EWF 16981
Bosch WAS24760TR Logixx 8

Modeller bunlar, yardımlarınızı bekliyorum.

su__

3 Mayıs 2008; 15:27:33 

whirphool awm 1000

candogan62

3 Mayıs 2008; 16:54:06 

quote:

Orjinalden alıntı: kanatlikazim

Sevgili Candoğan cevabınız için teşekkür ederim, bugün Boludaki servis imkanlarını araştırdım, Samsung, Electrolux, Bosch Siemens ve Whirlpool markalarının yetkili servisleri varmış. Bu yüzden alternatifleri biraz genişleteyim dedim. Senin yazdıklarına ek olarak forumda okuduklarıma göre bikaç opsiyon daha belirledim. Bunlar arasından seçim yapmama yardım ederseniz sevinirim.

Buzdolabı,
Electrolux END 5298
Electrolux END 5298 X
SAMSUNG RT62UDEW No Frost