Bu forumda ilk yazım ancak baştan sona okudum hepsini bu yaz evleneceğim için bi sürü yer gezdim forumda bahsi gecen makinaların neredeyse hepsini inceledim...
candoğan beyin yazılarına binaen en son
Samsung (rt58 Su pınarlı) + 6 kg samsung çamaşır makinası = 1700 ytl Siemens iki programlı bulaşık makinası = 500 ytl TOPLAM : 2200 YTL ye aldım ( Ankaradan )
Çamaşır makinası pek isabetli bir tercih olmadı sanırım ancak Bütçe buna elverdi... buzdolabı alana indirim yapıyolardı..
Faydalı yorumlarından dolayı basta candoğan bey olmak üzere yardımı dokunan herkeslere tesekkür ederim
Aldığınız ürünler hayırlı olsun.Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.Hepsini de iyi fiyata almışsınız.Özellikle buzdolabı-çamaşır.
biz de bosch sgs 65 m02 bulaşık makinesi, Bosch HSV64D20T fırın ve Samsung RT62KDEW buzdolabı üçlüsünü tamamladık. Toplam 3200YTL tuttu, bir kısmı taksitle.
Hayırlı olsun Fırının 800 Bulaşığın 900 Buzdolabının 1500 olduğunu düşünürsek fiyat da oldukça ideal.Ürünler zaten sınıfının en iyilerinden.Güle güle kullanın.
merhaba candogan bey,yorgan yıkamak ve makinada yıkanabilir kilimleri yıkamak icin,siemens s 12s76 modelınimi,yoksa whirpool 9 kg luk çamasır makinasını mı önerirsiniz?(whirpoolun satıs sonrası servisleri nasıldır?7 yıl garantisi var mı?birde 9 kg luk modeli ithal mi?alman üretimi mi?) bana ne önerirsiniz?
SLM ARKADAŞLAR, BULAŞIK MAKİNASI ALMAK İSTİYORUM İNOX.İLGİLENDDİĞİM MODEL;BOSCH SGS55M85. 1.BURDA 1000YTL 12 TAKSİTLE VERİYORLAR. FİYATI UYGUN MU? 2.BİR DE BU ÜRÜNÜN MUADİLLERİ VAR MI?YANLIŞ BİLMİYORSAM EĞER SİEMENS VE PROFİLO AYNI MALI ÜRETİYOR SANIRIM.BU DOĞRUYSA MARKA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL EN UCUZU OLAN MARKA PROFİLO YA YÖNELEBİLİRİM. 3.kALİTE BAKIMINDAN BU ÜRÜN NASILDIR?BOSCH SGS55M85. DAHA UYGUN FİYATA ALABİLECEĞİM SİTE BİLİYOR MUSUNUZ?AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM. ÖZELLİKLE 2. SORUMA BİLENLERİN CEVAPLARINI BEKLİYORUM.
BİR DE BUZDOLABI ALANA BULAŞIK MAKİNASI YANINDA KAMPANYASI GİBİ KAMPANYALAR VAR MI?MARKA FARKETTMEZ.SAĞOLUN
SLM ARKADAŞLAR, BULAŞIK MAKİNASI ALMAK İSTİYORUM İNOX.İLGİLENDDİĞİM MODEL;BOSCH SGS55M85. 1.BURDA 1000YTL 12 TAKSİTLE VERİYORLAR. FİYATI UYGUN MU? 2.BİR DE BU ÜRÜNÜN MUADİLLERİ VAR MI?YANLIŞ BİLMİYORSAM EĞER SİEMENS VE PROFİLO AYNI MALI ÜRETİYOR SANIRIM.BU DOĞRUYSA MARKA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL EN UCUZU OLAN MARKA PROFİLO YA YÖNELEBİLİRİM. 3.kALİTE BAKIMINDAN BU ÜRÜN NASILDIR?BOSCH SGS55M85. DAHA UYGUN FİYATA ALABİLECEĞİM SİTE BİLİYOR MUSUNUZ?AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM. ÖZELLİKLE 2. SORUMA BİLENLERİN CEVAPLARINI BEKLİYORUM.
BİR DE BUZDOLABI ALANA BULAŞIK MAKİNASI YANINDA KAMPANYASI GİBİ KAMPANYALAR VAR MI?MARKA FARKETTMEZ.SAĞOLUN
İyi Akşamlar. Öncelikle beğendiğiniz modelin tam karşılığı olan bir Profilo modeli yok. 1 tane gümüş rengi model var, ancak onun da özellikleri sizin beğendiğiniz makineyle aynı değil. (Örneğin kalan zaman erteleme özelliği yok, ses seviyesi 2 dB daha yüksek, Rackmatik ve Aquasensor yok, otomatik 3in deterjan tanıma özelliği yok) Eğer yazdığım bu özellikler sizin için çok gerekli değilse bu modeli tercih edebilirsiniz: http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=9&intProductID=984
Son olarak, aldığınız fiyat bence iyi. Kalitesi de gayet iyi bir ürün. Şu an piyasada bulabileceğiniz gümüş renk makineler arasında iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Bir de yanlış bilmiyorsam Türk malı olması lazım. Hepsiburada.com'a baktım, 1079 ytl idi. Birkaç siteye daha baktım, fiyatlar bu civardaydı. Yani uygun fiyata bulduğunuzu söyleyebilirim
merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum hybrid buzdolabı olan sharp sj pt 69r çelik modelini ankarada görebileceğimiz herhangi bir yer var mı?Şimdiden teşekkürler
Ankara'daki IklimSA'larda gorebilirsin.
sharp buzdoılabı 30metrekareden buyuk ıklımsa magazalarında ve teknosalarda satılıyor...ayrıca ankara dakı o buyuk mıgrosta ıkı tane yan yana teknosa var ıkıncısınde satılmaktadır fakat bu modeller artık gelmeyecek yenı serı nın modellerı SJT ve SJPT olarak değişti...P harfı plazmayı ifade edıyor...
Ben burada tavsiye edildiği üzere çamaşır makinamı whirlpool fırını mı da siemens aldım. çamaşır makinasını kullanmaya başladım şimdilik memnunum, ilerde de izlenimlerimi aktaracağım. Buzdolabı konusunda da sharp almayı düşünüyordum yarım saat kadar öncesine kadar fakat yaklaşık bir aydır ne doğru dürüst bir bayisini bulabildim ne çağrı merkezlerinden düzgün bir destek alabildim bu sebeple şu an itibariyle sharptan vazgeçtim. Acaba whirlpool markasının çok pahalı olmayan ve asgari rahatlık şartlarını sağlayan bir modelini önerebilir misiniz bana? her türlü yardım için şimdiden teşekkür ediyorum.
yorgan ve makinede yıkanabilir kilim yıkamak icin siemens 12s 76 mı?whirpool un 9 kg luk çam makinesi mi?...whirpool bu 9 kg luk modeli ithal mi?hangisini önerirsiniz?ltfn acil cvp bekliyorum...