Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zaphrentis

16 Nisan 2008; 9:25:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: memolix

quote:

Orjinalden alıntı: zaphrentis

candoğan, memolix Siemens WM10E160TR çamaşır mak. için yerli üretim demiş ve sanki pek tavsiye etmemiş. Ben forumun başka yerlerinde senin bu makineyi önerdiğini okumuştum. hatta bende de bu serinin eski bir modeli var demiştin galiba. Senin bu makine için düşüncelerin nelerdir ? yardımcı olursan sevinirim...

Tavsiye etmemekten ziyade soyle aciklama getireyim; ben yerli siemens alacagina ayni ozellikte ve malzemede olan muadili olan Profilo almani tavsiye ederim.Bosu bosuna 150-200 YTL fazla para verme sirf marka icin.Ama oncelik elbette ki ithal mallarin

memolix aşağıdaki linkte senin profilodan 150-200 lira daha pahalı dediğin makine senin profilo için verdiğin linkteki fiyattan cardfinansı olmayanlar için 70 lira cardfinansı olanlar için 200 lira daha ucuz. sanırım linki yanlış vermişsin. siemense muadil profilo cm1000ctr de siemensden 40 lira falan ucuz sadece.
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=WowoRt3qMIoWPgUmefZwnQ

Bu arada weblebi'den alışveriş yapmış olan var mı ? güvenilirler mi ?

candogan62

16 Nisan 2008; 11:03:47 

quote:

Orjinalden alıntı: zaphrentis

candoğan, memolix Siemens WM10E160TR çamaşır mak. için yerli üretim demiş ve sanki pek tavsiye etmemiş. Ben forumun başka yerlerinde senin bu makineyi önerdiğini okumuştum. hatta bende de bu serinin eski bir modeli var demiştin galiba. Senin bu makine için düşüncelerin nelerdir ? yardımcı olursan sevinirim...

Öncelikle burada bir yanlış anlaşılma var.Siemens'in bu modelinin mualini Profilo'da aşağıdaki modeldir:
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6259&k_id=25&kn=%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

CM1000CTR'nin WM10E160'tan farkları:
-Programdan bağımsız yıkama sıcaklığını değiştirebilme
-Sıcaklık-sıkma devri değişimi ve zaman programlaması yapmaya yarayan LCD ekran
-2kg az kirli çamaşırı 15 dakikada yıkama
-7kg kapasite
-3 boyutlu duşlama sistemi.(Siemens'te 2 boyutlu)Profilo ek olarak lastiğin üzerinden çamaşırlara su veriyor.

Profilo'nun bu modelini Darty,Mediamarkt gibi mağazalarda 750YTL civarına bulabilirsiniz.

Son olarak Siemens'in bu modeli yerine WM10E260TR çıktı.Bu model CM1000CTR'nin aynısı sadece 7 değil 6 kg yıkıyor.Ama pahalı.

Kısacası Siemens ile Profilo aynı makinedir.Fiyatına göre oldukça kalitelidir ama Siemens'in eksik özellikli makinesini almaktansa Profilo almak daha mantıklı.

Ayrıca Whirlpool'un ithal olan bu makinesini de öneririm.Bu makine de 1200 devirli olmasıyla öne çıkıyor.Kararınızı bence Profilo ile Whirlpool arasında verin.
http://www.vestelkonsept.com/?title=whirlpool_awo_9561_6_kg_&b=94112/561
memolix

16 Nisan 2008; 12:02:25 

Gerekli aciklamayi Candogan yapmis.Tesekkur ederim..Birde bu aralar işlerle cok yogunum giremiyorum kusura bakmayin.

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
ahirzaman

16 Nisan 2008; 13:58:25 

o aldığınız ithal ürünlerin servis kaliteleri ne aceba çook merak etiim artık bi sorun çıktığında gidersiniz almanyaya italyaya...
kesin yardımcı olurlar burda da vardır emiminim dandik servisler.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
candogan62

16 Nisan 2008; 14:26:09 

quote:

Orjinalden alıntı: ahirzaman

o aldığınız ithal ürünlerin servis kaliteleri ne aceba çook merak etiim artık bi sorun çıktığında gidersiniz almanyaya italyaya...
kesin yardımcı olurlar burda da vardır emiminim dandik servisler.

Evimdeki 13 senelik Samsung buzdolabı,9 senelik Siemens bulaşık makinesi+setüstü ocak,7 senelik Siemens çamaşır makinesi daha "tık"demedi.
Ha geçen sene camı kırılan AEG fırını Bosch-Siemens servisine götürdük 25YTL'ye hallettiler.(cam kapak+kulp+işçilik)Yani bozulsa da servis arkasında.Parça fiyatları da görüldüğü üzere Arçelik-Vestel ile aynı.
Ben evime yılda birkaç kez servis çağıracağıma adam gibi mal alırım 20sene sonra bozulunca da ya kendim tamir ederim ya da alır çöpe atarım.
Zaten bu süreden önce bozulması için de çok talihsiz olmak gerek.

Ben dandik mal alıp servisle akraba olamam.Buna Ariston da dahil.O övdüğünüz Arçelik-Vestel adam gibi mal üretsin biz de önerelim.Ben de çok isterim yerli ürün önermeyi ama onlar Türk halkına kazık atma peşindeler.Onlar yüzünden herkes yetkili servislerin çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyor.Alıştırıldılar çünkü bol arızalara.
tk251744

16 Nisan 2008; 16:54:56 

merhaba candoğan bey,
yazın evleneceğim ve no frost buzdolabı alacağım sizden tavsiye almak istiyorum...evde iki kişiyiz yani400 litrelik buzdolabı bana yeter herhalde
dolap yerinin ölçüsü
boy:197
en:77
derinlik:60 cm
inox veya gri renkli; ve ithal olması gerekiyor ve bütçem 1800 ytl kadar hangi marka ve nereden alabilirim
cevabınız için şimdiden teşekkürler

candogan62

16 Nisan 2008; 17:48:18 

Size en uygun dolap bu üç modeldir:

http://www.vestelkonsept.com/?title=whirlpool_arc_8140___1___ix_431lt___a_enerji__6__his_lcd_ekran__inox&b=94112/282
http://www.vestelkonsept.com/index.php?title=whirlpool_arc_4190_ix&b=94112/553
http://www.vestelkonsept.com/index.php?title=whirlpool_arc_4190_alu_440_lt___a_enerji__6__his__lcd_ekran__aluminyum_renk&b=94112/552
black iron

16 Nisan 2008; 20:28:19 

Merhaba arkadaşlar;

Candoğan62 ve Memolix

KSU49631NE modeli hakkında bilgi almak istiyorum.KSU69920NE modelini almak istiyordum hatta bayiiden Bulaşık makinası,çamaşır makiinası ve buzdolabı için fiyat bile aldım.

Buzdolabı Ksu 69920
Ç.Makinası WAS 24760
B.Makinası SGS 65M02

Toplam fiyat:4000 ytl peşin

Şimdi buzdolabının eninin 86 cm olması kafımı karıştırdı.Çünkü kiraya çıkacağım ve kiralık evlerin buzdolabları için ayrılmış alanlar zannedersem 70cm civarında.Bu durumda diğer modeli seçmeyi düşündüm.Kore üretimi olup olmadığını biliyormusunuz.

Aynı bayiiden alacağım için başka bir bosch buzdolabı tavsiyenizide alabilirm.

Yardımlarınızı bekliyorum sağolun.

candogan62

16 Nisan 2008; 20:57:14 

KSU49631NE kaliteli bir model değil.
Kira durumundan dolayı sorun varsa buzdolabını Whirlpool olarak almanızı öneririm.
Ama genişlik sorunu olmayacaksa verdiğiniz diğer modeller harika.
Çamaşır-bulaşıkta da en güzel modelleri seçmişsiniz.
lujin

16 Nisan 2008; 21:11:26 

Sayın candoğan bey ben birine hediye çamaşır makinası almak istiyorum.Bu prrofilo cm1000 ctr i öneriyorsunuz.Etrafımda televizyon ve buzdolabını alıp kullananlar var illallah ediyorlar.Ben bunu alırsam pişman olur muyum?Bunun dışında başaka önerebileceğiniz model var mı? Hediye olacagı için beyazeşyam dan almayı düşünüyom sizce bu site güvenilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lujin -- 16 Nisan 2008; 21:21:53 >

Alış verişlerim:Kadiryildiz84,Technics,caglar_fbb_,reason666,Fastfurious,turgayk,Şahin Abi
memolix

16 Nisan 2008; 21:18:32 

quote:

Orjinalden alıntı: black iron

Merhaba arkadaşlar;

Candoğan62 ve Memolix

KSU49631NE modeli hakkında bilgi almak istiyorum.KSU69920NE modelini almak istiyordum hatta bayiiden Bulaşık makinası,çamaşır makiinası ve buzdolabı için fiyat bile aldım.

Buzdolabı Ksu 69920
Ç.Makinası WAS 24760
B.Makinası SGS 65M02

Toplam fiyat:4000 ytl peşin

Şimdi buzdolabının eninin 86 cm olması kafımı karıştırdı.Çünkü kiraya çıkacağım ve kiralık evlerin buzdolabları için ayrılmış alanlar zannedersem 70cm civarında.Bu durumda diğer modeli seçmeyi düşündüm.Kore üretimi olup olmadığını biliyormusunuz.

Aynı bayiiden alacağım için başka bir bosch buzdolabı tavsiyenizide alabilirm.

Yardımlarınızı bekliyorum sağolun.

Bende Candogan'a katiliyorum.Kiraciysan o zaman whirpool oneririm.Dolaplari Brezilya malidirlar.Secmis oldugun urunlerin hepsi ithal bilgin olsun acisindan yaziyorum.İlla bosch alcaksan asagidaki modele bakmani oneririm kalitelidir.71 cm.

http://www.boschevaletleri.com/?5=KSU56920NE&28=29%3d10%2628%3d26%253d4606

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
black iron

16 Nisan 2008; 21:58:21 

Memolix bu modelin genişliği 76 cm sanırım.71 cm olan derinliği.

Şimdi iyice kararsız kaldım.Buzdolabı için maksimum 1750-2000 ytl verebilirim.

Candoğan62 seninde fikirlerini bekliyorum.Ben 3 lü için pazarlık etmiştim şimdi bulaşık ve çamaşır makinası için tekrar konuşup buzdolabını başka yerden almam gerekecek.

Whirpool u hiç düşünmemiştim bana hangi modelleri önerirsiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

candogan62

16 Nisan 2008; 23:12:16 

quote:

Orjinalden alıntı: lujin

Sayın candoğan bey ben birine hediye çamaşır makinası almak istiyorum.Bu prrofilo cm1000 ctr i öneriyorsunuz.Etrafımda televizyon ve buzdolabını alıp kullananlar var illallah ediyorlar.Ben bunu alırsam pişman olur muyum?Bunun dışında başaka önerebileceğiniz model var mı? Hediye olacagı için beyazeşyam dan almayı düşünüyom sizce bu site güvenilirmi ?

Zaten Profilo'nun en kötü ürünleri
1. Buzdolabı
2. Televizyondur

TV üreten firması da zaten iflas etti.Beyaz eşya kısmı ise Bosch-Siemens'e ait.

Yani etrafınızdakiler maalesef en kötü ürünlerini tercih etmişler.

Bir marka her şeyi iyi yapamaz.
Ama çamaşır makinesi Bosch Maxx6 ve Siemens E serisi ile birebir aynı olduğundan rahatlıkla alabilirsiniz.Bir de beyazesyam yerine Darty mağazasından 760YTL'ye almak mümkün.800YTL üzerinde para vermeyin.
beyazesyam.com'dan alışveriş yapmış biri olarak son derece güvenilir olduğunu söyleyebilirim.

Bir de içiniz rahat olmayacaksa bu makine de iyidir.(İtalyan malıdır)Ama Profilo daha kullanışlı.
http://www.vestelkonsept.com/?title=whirlpool_awo_9561_6_kg_&b=94112/561

@blackiron

Size önerdiğim dolaplar:
http://www.vestelkonsept.com/?title=whirlpool_arc_4170_440_lt___a_enerji__beyaz&b=94112/551
http://www.vestelkonsept.com/index.php?title=whirlpool_arc_4190_alu_440_lt___a_enerji__6__his__lcd_ekran__aluminyum_renk&b=94112/552

Bunun dışında genişliği 71cm ve altında olan kaliteli buzdolabı yok.Samsung'ta var ama onların da hacmi çok dar.
eagle37

16 Nisan 2008; 23:35:38 

quote:

Bir marka her şeyi iyi yapamaz.
Ama çamaşır makinesi Bosch Maxx6 ve Siemens E serisi ile birebir aynı olduğundan rahatlıkla alabilirsiniz.Bir de beyazesyam yerine Darty mağazasından 760YTL'ye almak mümkün.800YTL üzerinde para vermeyin.
beyazesyam.com'dan alışveriş yapmış biri olarak son derece güvenilir olduğunu söyleyebilirim.

candogan selamlar, profilo cm 1000 ctr 736ytl'ye düşmüş bu arada, forum ahalisinin bilgisine.
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=2028&k_id=25&kn=%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

Together We Stand, Divided We Fall
Online para kazandırıyormuş?Öyle diyorlar, tıkla da gör!
http://bux.to/?r=abidin37
candogan62

17 Nisan 2008; 1:03:06 

O zaman CM1000CTR modeli hiç düşünmeden beyazesyam.com'dan alınabilir.
Şimdi CM0800CTR'nin 640YTL olduğunu görünce üzüldüm açıkçası,dayıma 2-3 hafta önce 505YTL'ye CM0800KTR aldık.Üstüne 140YTL daha koymaya değerdi gerçekten.

600-700YTL bütçesi olanlar bu makineleri kaçırmasın derim.
black iron

17 Nisan 2008; 11:20:13 

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

KSU49631NE kaliteli bir model değil.
Kira durumundan dolayı sorun varsa buzdolabını Whirlpool olarak almanızı öneririm.
Ama genişlik sorunu olmayacaksa verdiğiniz diğer modeller harika.
Çamaşır-bulaşıkta da en güzel modelleri seçmişsiniz.

Candoğan62 KSU 49631NE modeli ithal bir ürün değil mi?

Kalitesiz olmasının nedeni nedir?Biliyorum sizi zorluyorum ama kusura bakmayın.

Kolay gelsin.

candogan62

17 Nisan 2008; 13:17:19