Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.524
Cevap
78
Favori
1.507.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçenlerde bir bayide beyaz eşyalara bakarken bayide çalışan arkadaşlar bazen teşhir ürünlerini sıfır cihazmış gibi satabildiklerini bildirdi bana..Bunu her bayinin yaptığını belirtti.. Ve bunu asla anlayamazsınız dedi.. bu konuda nelere dikkat etmemiz gereklidir. Eve gelen üründe teşhir ürünü mü yoksa depodan gelmiş sıfır ürünmü olduğunuz beyaz eşyalarda anlamamız mümkünmü..Kutusundaki bir ibare, yırtılmaması gereken bir yer..
    Veya sizin belirtebileceğiniz bir nokta varmı??Ürünün dış yüzeyine bakarak birşeyler anlamak mümkünmüdür..Veya neresine bakmak gerekli..
    Ben bunu duyunca kendi aldığım ve hala kutusunda olan beyaz eşyaları kontrol etmek istiyorum..
    Bu konuda bilgi ve tecrübeleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim..
    Saygılarımla..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: su__

    arcelikten bir ürün almak zorundayım.8123sj mi 8124 sj mi tavsiyeniz hangisi?


    abi sen okumadan mı yazıyorsun 8124 sj demişya kore malı diye de belirtmiş işte az yukarılara UP !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erhanthunder

    Candoğan ve Memolix slmlar
    Bana cevabında profilo BM5201G önerdin.Yalnız bu üründe yarım yük özelliği varmı netde baktım ama göremedim.850 ytl bayiden peşin fiyat aldım.
    Siemens SE24E832TR düşünmemin bir sebebide bu özellikti?liste fiyatı 1200 daha pazarlık ve bayi ile konuşmadım.

    Son olarak çamaşır makinası na kafam takıldı CM1000CTR ürün herhangi bir sorun çıkarırmı ?
    teşekkürler...


    ALDIĞIM SHARP BUZDOLABI İLE İLGİLİ ÖZELDEN BİLGİ SORAN ARKADAŞLARADA CEVAP OLARAK DAHA ÜRÜNÜ KURDURMADIM.AMA İÇ HACİM OLARAK SON DERECE GENİŞ VE DİĞER DOLAPLAR GİBİ BUZLUKTA SIFIR DERECE YADA KAHVALTILIK GİBİ KISIMLAR YOK.KULLANIM AÇISINDAN BENCE DAHA İYİ.


    Profilo BM5201G modelinde memolix arkadaşımın dediği gibi yarım yük yıkama tuşu vardır.
    Siemens'in verdiğiniz modeline göre eksiği zaman erteleme tuşu yok,buna karşılık fazladan normal 65'C program var.Bunun dışında bu iki cihaz aynı ve Profilo daha ucuz bu sebepten önerdim.
    Tekrar uyarıyorum ne olur ne olmaz size BM5201EG modelini vermeye çalışabilirler.Bu eski modeldir sakın almayın.Sizin alacağınız model BM5201G.Bayiyle biraz pazarlık yapın,bu ürünü 750-800YTL arasına almak mümkün piyasada.

    Çamaşır makinesi ise fiyatına göre en iyi çamaşır makinesidir.Tip olarak 6kg Bosch-Siemens'in birebir aynısıdır ama Profilo 7kg kapasitelidir.Oldukça şık,kaliteli ve kullanışlı bir üründür.

    Buzdolabınız da hayırlı olsun.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: rfuysen

    Arkadaşlar geçenlerde bir bayide beyaz eşyalara bakarken bayide çalışan arkadaşlar bazen teşhir ürünlerini sıfır cihazmış gibi satabildiklerini bildirdi bana..Bunu her bayinin yaptığını belirtti.. Ve bunu asla anlayamazsınız dedi.. bu konuda nelere dikkat etmemiz gereklidir. Eve gelen üründe teşhir ürünü mü yoksa depodan gelmiş sıfır ürünmü olduğunuz beyaz eşyalarda anlamamız mümkünmü..Kutusundaki bir ibare, yırtılmaması gereken bir yer..
    Veya sizin belirtebileceğiniz bir nokta varmı??Ürünün dış yüzeyine bakarak birşeyler anlamak mümkünmüdür..Veya neresine bakmak gerekli..
    Ben bunu duyunca kendi aldığım ve hala kutusunda olan beyaz eşyaları kontrol etmek istiyorum..
    Bu konuda bilgi ve tecrübeleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim..
    Saygılarımla..

    Cihaz kolideyse bu durum olabilir.Ama naylonlu ambalaj ise yapamazlar.Bence mutlaka bayide olmayan modeli alın veya aldıktan sonra hala o model yerinde mi diye kontrol edin.Biz televizyon alırken aynı şey başımıza geldi ama babam üzülmesin,morali bozulmasın diye sesimi çıkaramadım.Yoksa uğraşırdım.O bayinin önünden her geçişimde verdiğim para zehir zıkkım olsun diye beddua ediyorum.
    Bu arada ürün teşhir çıkarsa firma da değişim yapıyor ama biz farkettiğimizde 1 ay geçmişti.




  • İyi geceler. Beyaz eşya konusunda tecrübeli arkadaşlarımıza sorum olacak... Ben 2 yıl sonra evlenmeyi planlıyorum ve beyaz eşyamı şimdiden almayı planlıyorum. Para biriktirip evleneceğim zaman alma gibi bi niyete girsemde başaramadım biriktiremiyorum harcıyorum çünkü...
    Buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi konusunda kararsızım. Hepsini bir alıp çeyiz paketi yapılamısndan yanaydım. Bu sebeple arçeliğe gittim ve Buzdolabı 5223 NMB + Çamaşır makinesi 6083 + Bulaşık makinesi 6230 modellerini toplam taksitli 2750 peşin 2500 olarak hesaplattım. Kalite konusunda değil ama özellik konusunda kararsız kaldım... Aynı şekilde bosch a da bakmayı düşünüyorum... Tek tek alam gibi olanağım olsa ve kalite ve özellik bakımından neleri önerirsiniz... Fiyat çevresi bu hesaplattığım civarda olması makuldür.
    Ve şu çamaşır makineleri hakkında neleri önerirsiniz;

    SİEMENS WM06a160TR 589 YTL
    SİEMENS WM10E160TR 809 YTL
    SİEMENS WM10A11STR 899 YTL
    ELEKTROLÜX EWF 10470 W TİME MACHİNE 869 YTL
    SİEMENS WM 10A110TR 879 YTL
    SAMSUNG WF 7600 NAV 629 YTL
    SİEMENS WM08A160TR 759 YTL

    Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    @ts61ts1967
    Geniş hacimli buzdolaplarında maalesef kapı yönü değişimi mümkün olmuyor.Çok düşündüm ama aklıma kapı yönü değişebilen bu ayarda bi dolap aklıma gelmedi.Bildiğim kadarıyla maalesef yok yani.Ancak Whirlpool'un daha küçük olan modelleri düşünülebilir.




    Candoğan Bey merhabalar,

    Boğaziçi İthalat'la görüştüm. 15 Nisan'dan itibaren HTE5200SARE modelinin kapısı ters yöne açılanı olan HTE5200SALE modeli stoklarına giriyormuş. Forumda belki başka ilgilenenler de olabilir diye bilgi olması açısından yazıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ts61ts1967


    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    @ts61ts1967
    Geniş hacimli buzdolaplarında maalesef kapı yönü değişimi mümkün olmuyor.Çok düşündüm ama aklıma kapı yönü değişebilen bu ayarda bi dolap aklıma gelmedi.Bildiğim kadarıyla maalesef yok yani.Ancak Whirlpool'un daha küçük olan modelleri düşünülebilir.




    Candoğan Bey merhabalar,

    Boğaziçi İthalat'la görüştüm. 15 Nisan'dan itibaren HTE5200SARE modelinin kapısı ters yöne açılanı olan HTE5200SALE modeli stoklarına giriyormuş. Forumda belki başka ilgilenenler de olabilir diye bilgi olması açısından yazıyorum.

    Merhabalar.Sizizn arayışınıza uygun bir model daha buldum.Bunu da mutlaka değerlendirin.Yeni model yakında stoklara girecek
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6225&k_id=13&kn=Buzdolab%FD




  • arkadaşlar bildiğiniz gibi samsung'ta buzdolabı kampanyası var. 1 buzdolabı alana çamaşır makinası 300 ytl ye veriliyor. çamaşır makinesinin değeri 700 ytl. ben bugün satıcıyla pazarlık yaptım çamaşır makinesini almayacağımı söyledim buzdolabından 400 ytl düş dedim. anlaştık. RT53MA buzdolabı için 1000, RT58KDEW için 1350 ytl ye anlaştık. henüz karar vermedim. ikisi arasında gidip geliyorum. yarın birini seçeceğim artık. bence kaçırılmaması gereken bir fırsat. kararsız kalanlara tavsiye ederim. sonuçta burada bu işten anlayan candoğan62 ve memolix arkadaşlarında tavsiye ettiği dolaplar
  • Merhabalar Candogan62;
    Öncelikle size çok teşekkür ederim, burada bizleri en uygun ürünü ihtiyaçlarımıza göre yönlendirmeye çalıştığınız için. Forumun bu kısmını sadece birkaç saat incelemem sonucunda beni tam bir hafta o bayi senin bu model benim diye gezdirmekten kurtardınız. Yalnız buzdolabı seçiminde tıkandım ve sizin samimi tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    Bulaşık makinesi;
    Bosch SGS65m02 890 ytl peşin



    Çamaşır makinesi;
    Siemens WM12S360TR 900 ytl peşin
    (bu 8 kg modeli, fakat nişanlım 7 kg yeterli olacağını ve bu 8kg ların devamlı az çamaşır yıkamaktan kazanlarının bozula bileceğini söylüyor tabi bide su sarfiyatı fazla olacaktır diyor. Bende sırf ithal alman malı olmasından ve sizin forumda devamlı tavsiye etmenizden dolayı bu modeli seçmiştim. Bana siemensin yukardaki modelle aynı özellikleri taşıyan ve 7 kg olan hangi ithal modelini önerirsiniz. )


    Fırın;
    Siemens HM7252T 850 ytl peşin
    (iç aksamının kolay temizlenen farklı bir kaplama olmasından dolayı bunda karar kıldık ama fırın konusunu fazla araştıramadığım için fiyat/kalite/performans olarak başka tavsiyelerinize de açığım )
    Bosch HSV625020T 640 ytl peşin (bu modelde iç kaplama kolay temizlenen cinsten olmadığı için sadece fiyat aldım yukarıdaki fırında karar kıldık )


    Buzdolabı;
    Bosch KDN49A00NE 1550 ytl peşin
    (iç mekanın biraz daha bayanlara cazip gelmesinden dolayı nişanlım bu modelde israr ediyor. Benim forumdaki olumsuzlukları anlatmama rağmen bunu almak istiyor.İç mekanı kullanışlı diye.)
    Bosch un ithal olan modellerini tavsiye edeceksiniz ama onların iki raflı olması ve buna artı olarak, genişliğinin 86cm olması bu segmentteki tüm modelleri elememize sebep oldu. Yani siemensin ve bosch un iki raflı kore yapımlarını elemek zorunda kaldık.

    Bosch KSU49631NE (modelinin iç dizayn tasarımı ve kullanışlı gibi gözükmesi bayanların daha çok tercih etmesine sebep oluyor galiba, nişanlımında istediği böyle bir şey. Siz ne dersiniz u model hakkında)

    General Electric PTX570SS 1850 ytl peşin (Bu modelide ben çok istedim ama bayanlara tipini beğendiremediğim için bu da listeden çıktı)

    Samsung RT62UDEW 1450 ytl peşin (Bu modelinde içinde kahvaltılık bölmesinin olmaması ve sebzeliğinin küçük olması, buruşuk deri gibi olan ön kapak boyasının içine zamanla kir dolacağı gibi bayanlar tarafından eksi gibi görülen sıkıntılardan dolayı, benim bu modeli kore yapımı olması sebebi ile listenin en başına koymuştum ama bayanlardan dolayı bu da listeden çıktı sayılır. )

    Buzdolabında yukarda ki sebeplerden dolayı Electrolux ve Whirlpool un da 3 raflı içi kullanışlı ve bayanların hoşuna giden modelleri içinde tavsiyelerinizi bekliyorum peşin pazarlıkla 1500 veya 1600 liraya alabileceğim modelleri (sıkı pazarlık yaptıgım için liste fiyatları 2000 ila 2300ytl arası olanlarda olabilir) ve tabi diğer buzdolabı markası ve modellerininde tavsiyelerini yazarsanız çok sevinirim.


    Elektrik süpürgesi;
    Philips FC9160 380 ytl peşin


    Bunlar benim pazar günü ankarada ki bayilerden ve alışveriş merkezlerinden aldığım fiyatlar, Yarinde yani bugun oldu artık sizin tavsiye ettiklerinizi nışanlımla inceledikten sonra en geç çarşamba günü bu tüm ürünlari alacağım ve bu beyaz eşya olayını kapatacagım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 8 Nisan 2008; 3:34:45 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ege_

    arkadaşlar bildiğiniz gibi samsung'ta buzdolabı kampanyası var. 1 buzdolabı alana çamaşır makinası 300 ytl ye veriliyor. çamaşır makinesinin değeri 700 ytl. ben bugün satıcıyla pazarlık yaptım çamaşır makinesini almayacağımı söyledim buzdolabından 400 ytl düş dedim. anlaştık. RT53MA buzdolabı için 1000, RT58KDEW için 1350 ytl ye anlaştık. henüz karar vermedim. ikisi arasında gidip geliyorum. yarın birini seçeceğim artık. bence kaçırılmaması gereken bir fırsat. kararsız kalanlara tavsiye ederim. sonuçta burada bu işten anlayan candoğan62 ve memolix arkadaşlarında tavsiye ettiği dolaplar


    Cok iyi fiyatlar gercektende.Bencede kacirilmamasi gereken firsatlardan biri...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Anfield

    İyi geceler. Beyaz eşya konusunda tecrübeli arkadaşlarımıza sorum olacak... Ben 2 yıl sonra evlenmeyi planlıyorum ve beyaz eşyamı şimdiden almayı planlıyorum. Para biriktirip evleneceğim zaman alma gibi bi niyete girsemde başaramadım biriktiremiyorum harcıyorum çünkü...
    Buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi konusunda kararsızım. Hepsini bir alıp çeyiz paketi yapılamısndan yanaydım. Bu sebeple arçeliğe gittim ve Buzdolabı 5223 NMB + Çamaşır makinesi 6083 + Bulaşık makinesi 6230 modellerini toplam taksitli 2750 peşin 2500 olarak hesaplattım. Kalite konusunda değil ama özellik konusunda kararsız kaldım... Aynı şekilde bosch a da bakmayı düşünüyorum... Tek tek alam gibi olanağım olsa ve kalite ve özellik bakımından neleri önerirsiniz... Fiyat çevresi bu hesaplattığım civarda olması makuldür.
    Ve şu çamaşır makineleri hakkında neleri önerirsiniz;

    SİEMENS WM06a160TR 589 YTL
    SİEMENS WM10E160TR 809 YTL
    SİEMENS WM10A11STR 899 YTL
    ELEKTROLÜX EWF 10470 W TİME MACHİNE 869 YTL
    SİEMENS WM 10A110TR 879 YTL
    SAMSUNG WF 7600 NAV 629 YTL
    SİEMENS WM08A160TR 759 YTL

    Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim...


    Madem 2 yil sonra evleneceksin o zaman kaliteli ithal urunleri tercih etmeni oneririm.2 yil sonra muhakkak ki yeni teknojiler piyasada olacaktir.Ve beyaz eşya alirken butun esyalar bir markadan olsun nasil olsa daha uygun olur mantigina burunup kalitesiz esyalara para vermemeni oneririm yine.
    Buzdolabi seciminde 3-4 sayfa geriden gelirsen bir suru kaliteli ustelik her fiyat araliklarina uygun cesitleri ve markalari gorursun.Onlardan kendine en uygun olani secmende yarar var.Camasir makinasida hakeza.Yazmis oldugun camasir makinalari Electroluxve Samsung haric gerisi yerli malidir.Samsungun kore'de Electrloux'unde italyada yapildigini biliyorum.Ama bunlari tercih edecegine dedigim gibi 3-5 sayfa onceden gelirsen kendine en uygun modeli goreceksin zaten.Ayni sey bulasik makinasi icinde gecerli.Bu arada madem ki 2 yil daha var evlenmene on odemeli uygun fiyata da alabilirsin sozunu ettigimiz urunleri.Arcelik-Vestel-Ariston-Beko-Indesit'ten uzak durmani oneririm.Mutluluklar simdiden




  • @ege_

    abi bende o kampayadan yararlanmak istiyorum ama RT-53 işimi zaten görüyor benim.Sanırım 1 sonraki hafta alacağım ancak Dün siemens bayisine gittim.Adam bir kötüledi bir kötüledi. servisi en berbat servismiş,türkiyede yeni girmiş pazara,yaygın teknik ağı yokmuş vb.
    Bayi Siemens olunca adam döşedi tabi Samsung a. Garantisininde 2 yıl olduğunu dikkate almanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozyurtozgur

    @ege_

    abi bende o kampayadan yararlanmak istiyorum ama RT-53 işimi zaten görüyor benim.Sanırım 1 sonraki hafta alacağım ancak Dün siemens bayisine gittim.Adam bir kötüledi bir kötüledi. servisi en berbat servismiş,türkiyede yeni girmiş pazara,yaygın teknik ağı yokmuş vb.
    Bayi Siemens olunca adam döşedi tabi Samsung a. Garantisininde 2 yıl olduğunu dikkate almanı tavsiye ediyorum.


    evet garantisinin 2 yıl olduğunu ben de biliyorum. sen başka bayilerin ağzına bakma elbette kendi ürününü övecektir.

    ayrıca bugün sıkı bir pazarlıkla RT-53 MA'yı 900/7 ytl'ye aldım aynı kalite siemensler 1500'den başlıyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ege_


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozyurtozgur

    @ege_

    abi bende o kampayadan yararlanmak istiyorum ama RT-53 işimi zaten görüyor benim.Sanırım 1 sonraki hafta alacağım ancak Dün siemens bayisine gittim.Adam bir kötüledi bir kötüledi. servisi en berbat servismiş,türkiyede yeni girmiş pazara,yaygın teknik ağı yokmuş vb.
    Bayi Siemens olunca adam döşedi tabi Samsung a. Garantisininde 2 yıl olduğunu dikkate almanı tavsiye ediyorum.


    evet garantisinin 2 yıl olduğunu ben de biliyorum. sen başka bayilerin ağzına bakma elbette kendi ürününü övecektir.

    ayrıca bugün sıkı bir pazarlıkla RT-53 MA'yı 900/7 ytl'ye aldım aynı kalite siemensler 1500'den başlıyor.


    Sayin ege

    Sen ne yapmisin oyle ya valla super fiyata almissin.Teshir yada spot degil, degil mi ?
    900ytl ustelik 7 ay taksite valla harika sıkı pazarlıkçıymışsın




  • aBOOOOOOOOOOOO abi ne yaptın sen ya ? :) bu kampanyadaki çamaşırmakinesi güzelse bende toptan 1500 e hepsini alayım diyorum
  • merhabalar candoğan62 öncelikle verdiğin cevaplar için cok teşekkür ederim.peki sharpın yeni cıkardığı hybrid cooling systemli dolaplar markayı bir üst basamağa taşıyacak nitelikte bir özellik mi sizce ve sharp kalitesi ne noktada. sıralamanızda vermişsiniz ama daha bir açıklayıcı olacak olursa sizce ne kadar alınabilirliği yüksek bir değer.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: falconbir

    Merhabalar Candogan62;
    Öncelikle size çok teşekkür ederim, burada bizleri en uygun ürünü ihtiyaçlarımıza göre yönlendirmeye çalıştığınız için. Forumun bu kısmını sadece birkaç saat incelemem sonucunda beni tam bir hafta o bayi senin bu model benim diye gezdirmekten kurtardınız. Yalnız buzdolabı seçiminde tıkandım ve sizin samimi tavsiyelerinize ihtiyacım var.

    Bulaşık makinesi;
    Bosch SGS65m02 890 ytl peşin



    Çamaşır makinesi;
    Siemens WM12S360TR 900 ytl peşin
    (bu 8 kg modeli, fakat nişanlım 7 kg yeterli olacağını ve bu 8kg ların devamlı az çamaşır yıkamaktan kazanlarının bozula bileceğini söylüyor tabi bide su sarfiyatı fazla olacaktır diyor. Bende sırf ithal alman malı olmasından ve sizin forumda devamlı tavsiye etmenizden dolayı bu modeli seçmiştim. Bana siemensin yukardaki modelle aynı özellikleri taşıyan ve 7 kg olan hangi ithal modelini önerirsiniz. )


    Fırın;
    Siemens HM7252T 850 ytl peşin
    (iç aksamının kolay temizlenen farklı bir kaplama olmasından dolayı bunda karar kıldık ama fırın konusunu fazla araştıramadığım için fiyat/kalite/performans olarak başka tavsiyelerinize de açığım )
    Bosch HSV625020T 640 ytl peşin (bu modelde iç kaplama kolay temizlenen cinsten olmadığı için sadece fiyat aldım yukarıdaki fırında karar kıldık )


    Buzdolabı;
    Bosch KDN49A00NE 1550 ytl peşin
    (iç mekanın biraz daha bayanlara cazip gelmesinden dolayı nişanlım bu modelde israr ediyor. Benim forumdaki olumsuzlukları anlatmama rağmen bunu almak istiyor.İç mekanı kullanışlı diye.)
    Bosch un ithal olan modellerini tavsiye edeceksiniz ama onların iki raflı olması ve buna artı olarak, genişliğinin 86cm olması bu segmentteki tüm modelleri elememize sebep oldu. Yani siemensin ve bosch un iki raflı kore yapımlarını elemek zorunda kaldık.

    Bosch KSU49631NE (modelinin iç dizayn tasarımı ve kullanışlı gibi gözükmesi bayanların daha çok tercih etmesine sebep oluyor galiba, nişanlımında istediği böyle bir şey. Siz ne dersiniz u model hakkında)

    General Electric PTX570SS 1850 ytl peşin (Bu modelide ben çok istedim ama bayanlara tipini beğendiremediğim için bu da listeden çıktı)

    Samsung RT62UDEW 1450 ytl peşin (Bu modelinde içinde kahvaltılık bölmesinin olmaması ve sebzeliğinin küçük olması, buruşuk deri gibi olan ön kapak boyasının içine zamanla kir dolacağı gibi bayanlar tarafından eksi gibi görülen sıkıntılardan dolayı, benim bu modeli kore yapımı olması sebebi ile listenin en başına koymuştum ama bayanlardan dolayı bu da listeden çıktı sayılır. )

    Buzdolabında yukarda ki sebeplerden dolayı Electrolux ve Whirlpool un da 3 raflı içi kullanışlı ve bayanların hoşuna giden modelleri içinde tavsiyelerinizi bekliyorum peşin pazarlıkla 1500 veya 1600 liraya alabileceğim modelleri (sıkı pazarlık yaptıgım için liste fiyatları 2000 ila 2300ytl arası olanlarda olabilir) ve tabi diğer buzdolabı markası ve modellerininde tavsiyelerini yazarsanız çok sevinirim.


    Elektrik süpürgesi;
    Philips FC9160 380 ytl peşin


    Bunlar benim pazar günü ankarada ki bayilerden ve alışveriş merkezlerinden aldığım fiyatlar, Yarinde yani bugun oldu artık sizin tavsiye ettiklerinizi nışanlımla inceledikten sonra en geç çarşamba günü bu tüm ürünlari alacağım ve bu beyaz eşya olayını kapatacagım.

    İlk olarak bulaşık makinesinde model ve fiyat harika.

    Çamaşır makinesinde wm12s360tr modelinde wm12s760tr modelinde olan çamaşır tartarak deterjan tavsiye etme,program hafızaya alma,leke çıkarma programları vs yoktur.Yani bu model klasik çamaşır makineleriyle aynı özelliklere sahiptir ama Alman malıdır.Su-elektrik tüketimini koyduğunuz çamaşır miktarına göre otomatik olarak ayarladığından fazla su-elektrik tüketimi sözkonusu değildir.Az çamaşır da sorun oluşturmaz.Ama 1-2kg koyarsanız makine çamaşır dağıtmada zorlanabilir.Yani dengesiz yük tespit eder ve tekrar tekrar çamaşır dağıtlamkla uğraşır.Siemens dengesiz yükleri toparlayıp sıkmada çok başarılıdır.Ayrıca içinde kazan titreşimden yıkılsa bile şasede asla titreşim yapmaz.Ama bunda da çok uygun fiyat almışsınız.1200 devir 8kg model için 900YTL bedava.Arçelik'teki çok daha kalitesiz olan muadili 1300YTL.

    Fırında Siemens'in fırınının aynısını Profilo olarak 650YTL'ye alabilrisiniz.Ayrıca Profilo'da Wok (çift halkalı yanan)ocak gözü vardır ek olarak.Modeli FRM4801W.Tek eksisi dijital saat olmaması.Bunun dışında her özellik mevcut.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=10&intProductID=968

    Bosch-Siemens 49 serisi çok problemli buzdolaplarıdır.Bence hiç düşünmeyin.1500YTL'ye ne dolaplar var.
    Bence Sharp'ın 68 serisi buzdolaplarını düşünebilirsiniz.Bunlar 3 raflıdır ve bol aksesuarlı dolaplardır.Whirlpool ARC4170 de olabilir.
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=500&k_id=55&kn=No-Frost
    http://www.vestelkonsept.com/?title=whirlpool_arc_4170_440_lt___a_enerji__beyaz&b=94112/551
    Bu model 3 raflı mı bilemiyorum ama çok iyi
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6227&k_id=55&kn=No-Frost

    Nişanlınız Bosch ve Siemens'in 49 serisinde ısrarlıysa tercihiniz Profilo BD4653ANF olsun.Bu model Bosch-Siemens 49 serisinin aynısıdır ve dış görünümü daha da şık ayrıca daha ucuzdur.Ben olsam Sharp dururken bunları asla düşünmem o ayrı.
    Profilo buzdolabının internette resmi henüz yok(yeni model çünkü)ama İspanya'da satılan bu dolabın hemen hemen aynısıdır.Sadece profilo beyaz ve kapı kolları farklı.(düz değil yuvarlatılmış)
    http://www.balay.es/catalogo_precios_electrodomesticos/modelo/3ffp3760

    Süpürge de iyi.

    @sevmer
    Pek vaktim olmadığından hybrid teknolojisini detaylı araştıramadım ama Sharp'ın uzmanlık alanı klima ve buzdolabıdır.Oldukça kalitelidir ve uzun süre kullanan birçok insanı biliyorum.Tayland malıdır.Ayrıca bu son serinin enerji sınıfı artık A oldu.Bence rahatlıkla düşünülebilecek buzdolaplarıdır.

    @ege_
    Buzdolabınız hayırlı uğurlu olsun.Kore malı ve oldukça kaliteli bir dolaptır.Tek eksisi B sınıfı olması ama çok da fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 8 Nisan 2008; 22:24:34 >




  • Candoğan kardeş bazı beyaz eşyaları aldım ne diyorsun...

    Siemens den aldım hepsini

    -HB 43s540 Ankastre fırın
    -EW 25160 Ankastre ocak
    -LC 47650 Davlumbaz
    -SE55E553 Ankastre Bulaşık mak.(3 ürün aldığım için bu ürün 400ytl ye geldi ondan bu ürünü seçmeliydim)
    -WM 12s760 Çamaşır makinası(burada yüz defa tavsiye edildi başkasını alamazdım:)
    -VS 06G2530 Elektrikli Süpürge

    TOPLAM : 4300 YTL PEŞİN
    Fiyat bana çok iyi geldiği için kapora verip ürünleri ayırttım.

    İkinci önemli olan ise buzdolabı, enleri 74 cm yi geçtiği için End5298x ve 62Kamt den vazgeçtim. Geriye Whirlpool kaldı. 4190-4198 serisini beğendim.Ama kararsızım hiçbir bayii ürününü bilmiyor ne yazıkki. Tam olarak farkları neler? IX olanlar ikisinde de var mı? IX ve ALU olanlar hangi malzemeden, tek farkları kaplama mı? IX olanların tamamı inox mu yoksa inox kaplama mı? ALU lar aluminyum mu? Son olarak ALU alsam ankastreyi bozar mı ? İllaki IX mi almalımıyım?

    Buradaki bayilerde sadece 4190 modelleri var ALU olanına 1600 peşin fiyat verdiler.
    Şimdiden teşekkürler çok fazla soru sordum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: memolix

    Sayin ege

    Sen ne yapmisin oyle ya valla super fiyata almissin.Teshir yada spot degil, degil mi ?
    900ytl ustelik 7 ay taksite valla harika sıkı pazarlıkçıymışsın

    teşhir ya da spot değil. samsung bayisinden aldım. bugün geçti siparişi, bi aksilik olmazsa en geç perşembe günü teslim ederiz dedi. aslında ağzım laf da yapmaz ama yeni evleniyorum falan dedim, öyle ikna ettim

    candogan62 teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_ -- 8 Nisan 2008; 22:01:41 >




  • @memre111
    Hayırlı uğurlu olsun aldığınız ürünler çok güzel.Bulaşık makinesi piyasada 990YTL civarlarındadır.Bulaşık makinesi fonksiyonel ve yerli bir ürün.Yanılmıyorsam diğerleri Alman malı.Hepsi harika.

    Buzdolabında Whirlpool ARC4198 daha yeni modeldir.ARC4190 modelinde olan meyvelik,kutu kola rafı,kareketli gövde rafı gibi iç plastik aksesuarları çıkararak ARC4198 modeline çevirdiler ve fiyatı aynı tuttular.Sanırım sebebi Türk tüketicisi bu aksesuarları sevmedi veya maliyeti düşürmek istediler.Bunun dışında bu iki dolap arasında hiçbir fark bulunmuyor.

    ALU modeli aluminyum kaplama,IX ise inox.Bunların tek farkı dış kaplamadır başka bir fark yoktur.Alu modeli açık gridir ondan inox ile uyumlu değildir.Ben olsam sorun etmezdim ama gözünüzü rahatsız edecekse inox alın.Görünüm farkını Vestel bayisine giderseniz siz de göreceksiniz.Bu dolaplar Brezilya malıdır.Bence 4198 almaktansa dediğiniz gibi 4190 alın.

    Aldığınız fiyat da iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 8 Nisan 2008; 22:25:24 >




  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.