Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: kimeneee, jackin
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Beyaz Eşya Tecrübeleriniz? Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SemiSe

12 Temmuz 2006; 8:46:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

saygılar 630 yıldır beyaz eşya veklima danışmalıgı yapıyorum hobi olarak bu işten para kazanmıyorum makhan bir konu haiç ve gataca dogru yazmışlar elektrolux ve miele amanada buzdolabında iyiydir bir marka herşeyi iyi üretemez arçelik ,vestel,ariston bsohc ve siemensten hemen kaçın boshc ve siemens aynı zaten %80 sadece bulaşık ve 1600 devir üstü çamaşır makineleri dışardan gelir gerisi allah sizi korusun burada üretilir kalite 0 elektrolüx al miele al general elektrik al torunun kullansın ve bu ürünlerin bazılarında eskime demode olmada yok yazılımla güncelleniyorlar saygılar

böyle birşey olmaz ya :), 0 kalite diye birşey olmaz, neticesinde alman markası adına tüm dünya'ya üretim yapıyorlar, sence bunların müdüriyeti kaliteyi takip etmiyormudur=?

otoberlin otogaz servisi
http://www.otoberlin.com/
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Temmuz 2006; 23:08:42 

crema arkadaş nasıl 20 sene önceki malla şimdikini bir tutarsın 20 sene önce arçelikler siemens patentliydi şimdi ne idügü belirsiz ürünler lütfen araştırın milletin başını yakmayın
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Temmuz 2006; 23:26:29 

semise arkadaşım arçelikte çalışan arkadaşlarım vede vestelde çalışan mühendis arkadaşlarım var ben dedigim lafın arkasında dururum o kalite ama sen alacaksan al keyfin bilir ama başkalarının başını yakma arçelik ve vestel 15-20 sene önce harikaydı şimdi alaka yok her malları kötü en pahalı malı dahi al ben ev ev geziyorum 1418 kişi ile bizzat görüştüm bunlar bana danışan insanlar beş kuruş almam ama genede beni dinlemezlerse başlarına gelenide gider görürüm ama bu sefer daha fazla zarara giriyorlar yazık bu mallar bir kere alınır mesela wirhpool bulaşık makinesi belki inanmazsın ama tuzu 1 sene kullanır diger markalar 1-1,5 ay ayda 15 kere kullanırsan her marka herşeyi iyi yapamaz araştırıp öyle almak lazım kardeşim 2200ytl ye arçelik orbital aldı kafayı bozdu çıldıracak her gün servis çamaşır makinesinin alt tekmeliginin boyası çıkyor deterjan çekmecesine yumuşatıcı degmeyecekmiş oda boya atıyor kısaca rezalet kardeşim çamaşırı bizde yıkıyor en pahalı malı aldıgı halde bir arkadaşta ucuzunu alırsan öyle olur demişte asla hepsi kötü bende hepsi var ben alırım begenmezsem geri veririm hakkımız var çünkü mahkemelikte olsam veririm ben kullanmadan görmeden asla bir şey yazmam izmirde bütün beyaz eşya ve klimacılar beni tanır istersen sanada en iyi malı en ucuza göndereyim
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Temmuz 2006; 23:28:41 

evliliginde başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 12 Temmuz 2006; 23:30:56 >
dellyozzy

13 Temmuz 2006; 1:41:13 

bende evleneceğim ama seneye:)) simdiden bi arastırayım dedim.forumun tamamını okudum.aklımda olusanlar sunlar;
arçelik beko vestel: uzak dur
elektrolux: bulması zor yedek parca falan filan
miele:pahalı
prolifo:ugun fiyat ama göze kulaga hoş gelmiyo
samsung:iyi ama yedek parça olayı..
siemens:fiyat iyi teknoloji iyi.
bosch:fiyat iyi taknoloji iyi güven veriyo yani number one

sonuç olalar simdilik kapamda siemens ve bosch beyaz esya olmak var.sizce doğru anlamısmıyım.

ayrıca su linkee bi bakın oradaki çamaşır makinesi nasıl eger iyi diyorsanız hemen alacağım. çabuk ama...

siemens wm08a160tr

http://www.electronicpartner.com.tr/live/int2_internet2/int2_universell/psfile/pdf/49/01_ep18LR44a0efd24ef65.pdf

ACER AS5720G-1A2G16MI]
Santarosa Core 2 Duo T5250 1.5 GHz 667 Mhz 2MB 2048MB DDR2 160 Gb 5400 Rpm 1024 Mb Turbo Cache
NVIDIA Ge Force 8400 15.4 " CRYSTAL BRITEWXGA 1280*800 DVD±RW Double Layer Kamera Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Temmuz 2006; 22:20:07 

arkadaşım ha arçelik ha bosch,sıemens bunlar aynı arçelik gibi burada üretiliyor sıemens, bosch aynı mal bu markanın sadece bulaşık makinesi alınır onlar ithal gerisi başını taşlara vurursun yazık, ithal olsun çamurdan olsun 30 yıllık danışmalık deneyimimle yazıyorum o sitedekide yerli sakın dinlen dinlen kaç
dellyozzy

13 Temmuz 2006; 23:53:24 

arkadas önerini dikkate alacağım.ama herkes demiş ben bilğgiliyim falan diye.simdi ben açıkcası anlamam.sayenizde öğreniyoruz işte.demişşin ki yerli bosch siemens ten kaç . eyvallah kaçalım. peki ithal bosch ve siemens i tabii fiyatı bunun gibi çok uygun olanını nerden bulabilirim.
sonuçta artık iki sorum var bana
-arçeliği neden tercih etmem gerektiğini ve uzak durmam gerektiğini söyleyin?
-en uygun ve en kalite beyaz esya nedir?(lafı dolandırmadan)
thankss

ACER AS5720G-1A2G16MI]
Santarosa Core 2 Duo T5250 1.5 GHz 667 Mhz 2MB 2048MB DDR2 160 Gb 5400 Rpm 1024 Mb Turbo Cache
NVIDIA Ge Force 8400 15.4 " CRYSTAL BRITEWXGA 1280*800 DVD±RW Double Layer Kamera Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr
Kaplan Bey

14 Temmuz 2006; 14:50:21 

arçelikten şaşma derim usta, daha yeni değiştirdim 1 yıl dahi olmadı, eskiside arçelikti,yeniside arçelik,gayette güzel ürünler.tanıdıkta var indirim bile y aptırırız bolca

Kaplan Bey

14 Temmuz 2006; 14:53:06 

arçelikten şaşma derim usta, daha yeni değiştirdim 1 yıl dahi olmadı, eskiside arçelikti,yeniside arçelik,gayette güzel ürünler.tanıdıkta var indirim bile y aptırırız bolca

xrayer

14 Temmuz 2006; 15:27:17 

quote:

Orjinalden alıntı: apollo34

Bende buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacam ? bosch ve arçelik arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almalıyım ?

Arçelik: 6230 Bulaşık Makinesi :481,44 YTL
Arçelik 6220 Bulaşık Makinesi: 383,5 YTL
http://www.mbnstore.com/index.php?p=list&k_id=93

Arçelik Çamaşır Makineleri: (çoktu yazmaya erindim bakıver):
http://www.mbnstore.com/index.php?p=list&k_id=92

Abi ben fotograf makinesi bakarken 6230 bulaşık makinesi aldım buradan, .piyasada 650 YTL. Üsteik yetkili servis 2 gün sonra geldi, kurdu gitti. Ne kargo ödedim ilave, ne kurulum. 3 yıl da garantisi var paşa paşa. Kredi kartına göre uygun ödeme çeşitleri de var. ben alırken 504 YTL idi 6230. Worldcardla ayda 52 YTL 10 taksite almıştım. Şimdi fiyat düşürmüşler.

Arçelk aldın mı buradan alacaksın arkadaş. Ben abone oldum buraya :). Şimdi de bir projeksiyon cihazı alacağım buradan.

Beyazeşya alcaklar önce bir Arçelik mağazasını sonra da burayı gezmeliler.

xrayer

14 Temmuz 2006; 15:29:58 

quote:

Orjinalden alıntı: apollo34

Bende buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacam ? bosch ve arçelik arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almalıyım ?

Arçelik: 6230 Bulaşık Makinesi :481,44 YTL
Arçelik 6220 Bulaşık Makinesi: 383,5 YTL
http://www.mbnstore.com/index.php?p=list&k_id=93

Arçelik Çamaşır Makineleri: (çoktu yazmaya erindim bakıver):
http://www.mbnstore.com/index.php?p=list&k_id=92

Abi ben fotograf makinesi bakarken 6230 bulaşık makinesi aldım buradan, .piyasada 650 YTL. Üsteik yetkili servis 2 gün sonra geldi, kurdu gitti. Ne kargo ödedim ilave, ne kurulum. 3 yıl da garantisi var paşa paşa. Kredi kartına göre uygun ödeme çeşitleri de var. ben alırken 504 YTL idi 6230. Worldcardla ayda 52 YTL 10 taksite almıştım. Şimdi fiyat düşürmüşler.

Arçelk aldın mı buradan alacaksın arkadaş. Ben abone oldum buraya :). Şimdi de bir projeksiyon cihazı alacağım buradan.

Beyazeşya alcaklar önce bir Arçelik mağazasını sonra da burayı gezmeliler.

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2006; 22:26:51 

quote:

Orjinalden alıntı: dellyozzy

arkadas önerini dikkate alacağım.ama herkes demiş ben bilğgiliyim falan diye.simdi ben açıkcası anlamam.sayenizde öğreniyoruz işte.demişşin ki yerli bosch siemens ten kaç . eyvallah kaçalım. peki ithal bosch ve siemens i tabii fiyatı bunun gibi çok uygun olanını nerden bulabilirim.
thankss

BEN DÜNYANIN EN BİLGİLİ İNSANI FALAN DEGİLİM SDECE ÇOK OKUR VE GEZERİM BİZZAT ARKADAŞLARIN VE BANA DANIŞAN İNSANLARIN BÜTÜN BEYAZ EŞYALARINI BİZZAT BEN KURDURURM DÜNYADA NE KADAR ÖZELLİKLE TÜRKİYEDE SATILAN BEYAZ EŞYA KLİMA VARSA HEPSİNİN BROŞÜRLERİ TANITIM KİTAPLARI ELİMDE VARDIR BÜTÜN FİRMALARLA YAZIŞIRIM KAFADAN ATMA BİLGİ VERMEM ARÇELİKTEN MEMNUNUM DİYEN ARKADAŞLAR ESKİ MALIMDA ARÇELİKTİ DİYOR ARKADAŞLAR ESKİ ESKİDE KALDI O ESKİ MALLARIN PATENDİ SIEMENSTİ ARTIK DEGİL NE OLDUGU BELLİ OLMAYAN ADİ ÜRÜNLER ARA SIRA YANLIŞLIKLA LG ,WHİRPOOL GİBİ ÜRÜNLERİ TÜRKİYEYE GETİRDİ AMA KISA DÖNEM ŞU AN HEPSİ KENDİ ÜRÜNLERİ SAYILIR EN PAHALISINIDA ALSANIZ ODA REZALET EN BASİTE KARDEŞİM ALDI ŞİMDİ KAFASINI TAŞLARA VURUYOR 2200YTL YE O MEŞHUR ORBİTALİ REZALET MAKİNA ŞİMDİ NE ALAYIM DİYORSUN KOLAY ELEKTROLUX AL ŞU AN FİYATLARDA SÜPER İNDİRİM VAR SAMSUNG AL ÇOK UYGUN ARİSTONA YANAŞMA BEN MAHKEMELİGİM, SOEMENS ,BOSCH AYNI ÜRÜN İTHALİNİ ALAMAZSIN 2000YTL DEN BAŞLAR FİYATI AMA SANA KALMIŞ BENİM AMACIM ALIP KULLANDİKTAN SONRA BURAYA GELİP HAKLIYMIŞSIN DEMEMEN BENİM BUNDAN BİR ÇIKARIM YOK AMAÇ İNSANALRA KIYAK OLSUN BULAŞIK MAKİNESİNİ SIEMENS AL O İTHAL VE UYGUN FİYATLISINI BULURSUN BİR DE ŞU AN VESTELİN GETİRDİGİ WHİRPOOL LAR VAR ÇOK İYİ MALLAR BEN KULLANDIGIM İÇİN BİLİYORUM TEK MARKAYA TAKILMAYIN
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2006; 22:34:09 

quote:

Orjinalden alıntı: dellyozzy

thankss

arkadaşım yerli ürünlerde adi malzeme kullanılıyor sen bu mallar avrupaya da gidiyor masalına inanma oraya kaliteli olanlar gönderiliyor bir kere daha kalite kontrolden geçtikten sonra ben bilirim arkadaşlarım orada çalışıyor hemde bizzat üretimde ne alacagım diyorsun basit elelktrolux,samsung,whirpool bu beyaz eşyaları al başın agrımasın tık demeden uygun fiyata alabilirsin sıemens inde bulaşık makinesini alabilirsin o ithal, biz hiç bir markayı denemeden burada atıp tutmayız ben her gün akşama kadar işçilik yaptıgım halde en az 10 ev gezer insanlarla bire bir bu konularda konuşur yardımcı olurum beş kuruş almadan benim amacım hata yapmayın saygılar
Kaplan Bey

14 Temmuz 2006; 22:41:02