afacan! açıklama için teşekkür ederim. Bu akşam İzmir Carrefour'dan 649 ytl'ye 12 taksitle Profilo CM 1000 HTR aldım. Hatta Çarşamba trinkart günüymüş %5 puan da kazandım 617'ye gelmiş oldu. Geçen sene anneme aldığım Siemens'in neredeyse aynısı ve liste fiyatından da bayağı ucuz. Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. (Bu forumlarda da okuyacağınız gibi Profilo ile Bosch ve Siemens ortak markalar.) Bulaşık makinası için de bayilerde gördüğüm fiyatlar ve sizin açıklamalardan sonra hepsiburada'dan o makinayı sipariş etmeye karar verdim. Sanırım isabetli bir alışveriş oldu. Herkese selamlar
Bulaşık makinesi seçiminiz güzel ama çamaşır makinesinde keşke CM1200HTR modelini alsaydınız.O da aynı fiyatta satılıyor.Kalite olarak aldığınız modelle bir farkı yok gerçi.Aldığınız çamaşır makinesinin tek eksik yanı Aplus değil A sınıfı enerjili olmasıdır.Bunun dışında sade ve kaliteli bir cihazdır.Memnun kalacaksınız.
Aldığınız makine aşağı yukarı CM0920KGTR ile aynıdır.Aradaki fark -920KGTR çift su girişlidir ve gümüş renktir.Sizdeki makine tek su girişlidir. -O makine 900,sizdeki makine 1000 devirlidir -Sizdeki makinede bulunan 1000 devirden 600 devire düşürme tuşu 920 de yoktur.Bunun yerine o makinede hızlı yıkama tuşu vardır. Başka bir fark da yok.Bunun dışında aynı cihazlardır.Güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 12 Temmuz 2007; 20:21:44 >
afacan! açıklama için teşekkür ederim. Bu akşam İzmir Carrefour'dan 649 ytl'ye 12 taksitle Profilo CM 1000 HTR aldım. Hatta Çarşamba trinkart günüymüş %5 puan da kazandım 617'ye gelmiş oldu. Geçen sene anneme aldığım Siemens'in neredeyse aynısı ve liste fiyatından da bayağı ucuz. Düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. (Bu forumlarda da okuyacağınız gibi Profilo ile Bosch ve Siemens ortak markalar.) Bulaşık makinası için de bayilerde gördüğüm fiyatlar ve sizin açıklamalardan sonra hepsiburada'dan o makinayı sipariş etmeye karar verdim. Sanırım isabetli bir alışveriş oldu. Herkese selamlar
Bulaşık makinesi seçiminiz güzel ama çamaşır makinesinde keşke CM1200HTR modelini alsaydınız.O da aynı fiyatta satılıyor.Kalite olarak aldığınız modelle bir farkı yok gerçi.Aldığınız çamaşır makinesinin tek eksik yanı Aplus değil A sınıfı enerjili olmasıdır.Bunun dışında sade ve kaliteli bir cihazdır.Memnun kalacaksınız.
Aldığınız makine aşağı yukarı CM0920KGTR ile aynıdır.Aradaki fark -920KGTR çift su girişlidir ve gümüş renktir.Sizdeki makine tek su girişlidir. -O makine 900,sizdeki makine 1000 devirlidir -Sizdeki makinede bulunan 1000 devirden 600 devire düşürme tuşu 920 de yoktur.Bunun yerine o makinede hızlı yıkama tuşu vardır. Başka bir fark da yok.Bunun dışında aynı cihazlardır.Güle güle kullanın
Evet ben de foruma bakarken eski mesajınızı gördüm bu konuda, ancak İzmir Karfur'da o cihaz yok (siz İst.da mısınız?). Bahsettiğiniz 1200 HTR de eğer aynı fiyatsa gerçekten çok iyiymiş, İst.da olsam kaçırmazdım. Ben çok beklemek istemiyorum, ayrıca ikisini aynı anda halledip bitirmek istedim. Selamlar.
Mükemmel bir buzdolabıdır.Çok memnun kalacaksınız
Sağol. Kayınbiraderim için buradaki yorumlardan okuyarak seçtim. Bu sabah getirdiler. Öğlenden sonra servis kuracak. Samsung RT62UDEW 12 Taksitle 1620Ytl'ye aldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 13 Temmuz 2007; 12:43:18 >
Merhaba Yurtdışından gelirken çamaşır makinesi de getireyim diye düşünüyorum, Miele marka burada; Miele W 3985 : 3000 ytl Miele W 4469 : 2900 ytl
Sizce bunlardan birini mi almalıyım? yoksa 2000 ytl ye daha düşük modelleri de var onlardan birini mi? bu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz? O kadar para verme yarısına siemens mi al dersiniz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Ayrıca bir de dyson dc 18 süpürge aldım, henüz deneme fırsatım olmadı.
İkisi de çok süper makinelerdir aralarındaki tek fark w 3985 1800 devir, w 4469 ise 1600 devir. Bir de w 4469 modelinde ''otomatik likit deterjan ünitesi'' diye bir özellik var (bana sorarsanız işinize yaramaz diye düşünüyorum.) Ancak görünüş olarak ve sıkma devri olarak w 3985 daha iyi. Bence onu alın, iyi geceler.
bana da gereksiz gibi geldi ama tr de likit deterjan olayı yoktur diye düşündüğüm için, yoksa iyi markalar da likit deterjan çıkarıyolar mı? Yurtdışında genelde likit kullanıyoruz.
arkadaşlar selam. bu konudaki yardımlar sayesinde samsun rt 62 buzdolabı aldım. ilk gelenin üstünde çizikler vardı saolsun aldığım yer yenisi ile değiştirdi. fakat yeni gelen daha fazla ses çıkarıyor. sizce neden olabilir? saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msui -- 20 Temmuz 2007; 9:54:56 >
bana da gereksiz gibi geldi ama tr de likit deterjan olayı yoktur diye düşündüğüm için, yoksa iyi markalar da likit deterjan çıkarıyolar mı? Yurtdışında genelde likit kullanıyoruz.
türkiyede likid deterjan var ve kullanıyoruz o çamaşır makinesindeki özellikde çok güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teks- -- 20 Temmuz 2007; 9:30:48 >
arkadaşlar selam. bu konudaki yardımlar sayesinde samsun rt 62 buzdolabı aldım. ilk gelenin üstünde çizikler vardı saolsun aldığım yer yenisi ile değiştirdi. fakat yeni gelen daha fazla ses çıkarıyor. sizce neden olabilir? saygılar
arkadaşlar selam. bu konudaki yardımlar sayesinde samsun rt 62 buzdolabı aldım. ilk gelenin üstünde çizikler vardı saolsun aldığım yer yenisi ile değiştirdi. fakat yeni gelen daha fazla ses çıkarı