Bir de ocak konusunda electrolux de 2 model var biri yukardaki, diğeri de EHM 6335 K modeli, hangisinin yeni olduğunu tüm aramalarıma rağmen anlayamadım. görüntü ve özellikler benzer. ama fiyat EHM modelinde 550 YTL gibi çok farklı bir rakam. (yine evimizinherseyi.com adresinde)
EHM6335K daha yeni mdeldir.Zaten resminin henüz konmamış olmasından belli.Electrolux'te emaye tablalı ocak alsaydınız önermezdim ama cam tablalıları tercih edebilirsiniz.Fiyatı ve göz zevkini dikkate almakta fayda var.
Fırın seçimi güzel.Ama fırında ben daha çok Siemens'i öneririm.Çünkü iç emaye malzemesi daha şık görünümlü ve kolay temizleniyor. Aşağıdakilere de göz atmanızı öneririm,sadece Electrolux'e bağlı kalmayın
SIMENS WIQ 1633 model çamaşır makinesini 1499 YTL 15 taksitle buldum. Bu makineyi alayımmı yoksa wiherepool makineleremi bakayım.
Fiyatı süper bulmuşsunuz.Normalde 2400 küsür YTL'dir.Teşhir falan mı? Whirlpool hiçbir makinesiyle onun yanından bile geçemez.Süper bir fiyatla bulmuşsunuz,dünyanın en sessiz ve en gelişmiş makinelerinden biridir.Asla kaçırmayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 29 Mayıs 2007; 16:30:26 >
Selam arkadaşlar. Ürünle alakalı herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Makineyi tavsiyeleriniz doğrultusunda aldım. Ürün teşhir ürünü değil. EP-CENTER mağazasında tesadüfen gördüm. Kutulu olan makineyi aldım şimdi. Word karta 15 taksit çektiler.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Birde buzdolabı olarak White westinghouse WRTT23V9C model dolabı tavsiye edermisiniz. Servis sıkıntısı yaşarmıyım.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Birde buzdolabı olarak White westinghouse WRTT23V9C model dolabı tavsiye edermisiniz. Servis sıkıntısı yaşarmıyım.
Olabilir ama Samsung ondan daha kullanışlı ve uygun fiyatlıdır.Samsung'a öncelik verin bence,o olmazsa alabilirsiniz. Ya da şu an Tepe Home'da General Electric'in benzer inox buzdolabı 1990YTL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 29 Mayıs 2007; 18:41:26 >