Şimdi Ara

Ekran Kartı Tamiri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire Ati HD 2900 Pro ekran kartım arıza yapt. Zamanının en iyilerindendi ve sınırlı sayıda gelmişti. Şimdilerde hiçbiyerde yok.

512 bit veriyoluna sahip bi kart. Şimdi nerdeyse 512 bitlik kart yok. Olanda 2.5 milyar civarı fiyatlı.

Ne yapıp edip bu kartı yaptırmam lazım.

Sorunuysa ekranda renklerde karışıklık yaratıyor. Çizgi çizgi ve bilgisayarı kilitliyor. Öyle ki format atarken bile sorun çıkarıyor.

Ya yeni kart alıcam yada bunu yaptırıcam.

İstanbul içi güvenebileceğiniz daha önce yaptırdığınız veya tanıdık bildik biri olan bi tamir servis vs biliyomusunuz?

Bu kartı yaptırmam lazım. Yapılabiliyosa yapılacak olmadı yeni kart alınacak. Ama önceliğim yaptırmak.

Tavsiye adres istiyorum beyler :) Aciliyeti olduğundan konu açtım. Yapılıp yapılmadığını öğrenmem lazım ki ona göre yeni kart konuusunda kasalım...

| Play Station 4 - Fifa 22 |

• Karti sokladiktan sonra bi sure devam etti ama su an yine ayni sekilde ekran karisti ve pc acilmiyor.

Vay arkadas ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.