Şimdi Ara

HTC Deluxe'ün yeni basın görselleri sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC Deluxe'ün yeni basın görselleri sızdı


     

    HTC, Amerika ve Japonya'da operatörlere özel olarak DROID DNA ile J Butterfly isimleriyle piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisini önümüzdeki haftalarda uluslararası pazara sunmaya hazırlanıyor. 440ppi piksel yoğunluğuna sahip Super LCD 3 ekranıyla dikkat çeken akıllı telefonla ilgili yeni veriler elde eden GSMArena sitesi, kaynaklarından edindiği çeşitli basın görüntülerini ve cihaza dair bazı yeni detayları internette yayınladı.

     

    Full HD çözünürlük standardını mobil sektöre taşıyan ilk firmalar arasında yer alan Tayvanlı üretici, Sony, Toshiba ve Hitachi'nin oluşturduğu Japan Display'in geliştirdiği LCD panelleri kullanarak içerisinde bulunduğu zorlu ekonomik dönemi aşmayı umut ediyor. İlk etapta bölgesel olarak anlaşmalı operatörler için hazırlanan özel modeller sayesinde tanıtılan yüksek çözünürlüklü akıllı telefonun nihayet dünya genelinde satışa sunulacak versiyonuna ait yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Beyaz, siyah ve kahverengi renk seçeneklerinin mevcut olacağı aygıt, halefleriyle hemen hemen aynı tasarım, yazılım ve donanım özelliklerini bünyesinde barındıracak.

     

    5 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel Super LCD 3 ekran, 1.5GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 çipset, 2GB RAM, 16GB arttırılamayan hafıza, 8MP arka kamera, 2.1MP geniş açılı, Full HD video çekimi yapabilen görüntülü görüşme kamerası, çift bant Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC çipi, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ve HTC Sense 4+ kullanıcı arayüzünün eşlik edeceği telefon, Beats Audio ses teknolojisini yazılımsal iyileştirmelerin yanı sıra 2.55 voltluk kulaklık amfisiyle de tüketicisine tecrübe ettirecek. Deluxe'ün yayınlanan incelemeleri, böylesine yüksek çözünürlüklü bir ekran ve dört çekirdekli işlemciye yetmeyeceği düşünülen 2,020 mAh'lik pilinin ortalama bir kullanım süresi sunduğunu gözler önüne sermişti.

     

    Görsellerde arka kameranın sol kısmında konumlanan uyarı LED'i, tek parça halindeki kasası ve ekranının altında yer alan kapasitif dokunmatik Geri, Home ile çoklu görev tuşları açıkça gözlenen cihazın Deluxe DLX adıyla uluslararası pazara sunulacağı tahmin ediliyor. GSMArena'nın kaynakları, daha önce bazı siteler tarafından da ortaya atılan 6 Aralık tarihinde resmi bir tanıtımın gerçekleştirilebileceğine işaret ediyor. Deluxe DLX'in diğer basın görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 

     




    HTC Deluxe'ün yeni basın görselleri sızdı

     



    HTC Deluxe'ün yeni basın görselleri sızdı

     



    HTC Deluxe'ün yeni basın görselleri sızdı

     



    HTC Deluxe'ün yeni basın görselleri sızdı








  • Mat siyah renk olanını beğendim, cihazın tasarımı şık bana kalırsa. Ancak hafıza kartı girişi olmayacaksa o dahili hafıza artmalı ve pil kapasitesi kesinlikle artmalı.
  • Amedra arkadaşımızın maşallahı var, Çin haberlerini bile takip ediyor.

    Şu konuda bu telefon hakkında bütün herşeyi paylaşmış, haber olarak son mesajına bakmanız yeterli;
    http://forum.donanimhaber.com/m_68170470/tm.htm
  • pil neysede 32gb olmalı kesinlikle...

  • İşte, sonunda...

  • htc 10 günde bir yeni model çıkarmaya başladı. DURMAK YOK YOLA DEVAM. SANADA BU yakışır HATİCE

  • artırılamayan hafıza ?. Neden ?

  • Hakkaten gordugum en guzel telefon. Kameradaki kirmizi cerceve hem beyaz renkte hem de siyah renkte inanilmaz yakisikli olmus.

  • Htc telefon modeli çıkarmada tavşan pil miktarını arttırmada

    kaplumbağa mübarek

  • Güzel telefon, siyah rengi ayrı bir asil durmuş..

    Yalnız bataryası ve hafızası yetersiz..

  • Htc telefon modeli çıkarmada tavşan pil miktarını arttırmada

    kaplumbağa mübarek

  • umarim o 2020 mahlık pil polimer pildir yoksa yarim gunu zor cıkarır.

  • çok şık duruyor ama htc alınmaz 1 ay sonra başka telefon çıkarır.Eskiden nokia böyle yapardı şimdi htc nokia gibi ayda bir model çıkarıyor

  • Telefonun pil performansi gsmarenada var,ve gayet iyi bir is goruyor 2020 lik pil,sasirdim dogrusu

  • htc isinin o...pusu oldu amcasi.

  • tasarımı hoşuma gitti
  • 16gb hafızayı bozdurur bozdurur kullanırız artık bu ne ya androidli makina dedigin hafıza kartlı olur...
    Dropboxtan yer verse bile ne olacak kotamızmı yetiyor sanki.
    Dizi film izleyemedikten sonra napıyım 16gb hafızayı.
    bide 2,020 mAh'lik pil nedir ya bu HTC bir türlü akıllanmıyacak...

  • Androidli telefonlarda da artık ios'lu telefonlardaki hafıza kısıtlamalarını çok göreceğiz galiba nerde kaldı özgürlük dönüp dolaşıp Apple'ın yolunu izliyorlar yazık.

  • artık işletim sistemleri ayrı satılmalı bence. sadece telefonu almak isteyen telefonu alıp içine istediği işletim sistemini kurmalı. ekran çözünürlükleri artık belli. donanım desen aldı başını gitti. her telefon her sistemi kaldırıyor. (giriş seviyesi değil üst modellerden bahsediyorum) ayrı ayrı satsınlar millet parasını verip indirsin pc deki gibi. ben bazı android telegonları gerçekten seviyorum tasarımları harika ama android kullanmak istemiyorum. sırf bu yüzden lumia ya da htc nin 8x modellerini almak zorundayım(zaten kopyaları birbirinin) üstelik fiyatlarda malum. şu telefon android olmasa almayı düşünürdüm.

  • Hafıza kısıtlaması başlamış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.