* Windows XP SP2, Windows Vista * Intel Pentium 4 1.5GHz or AMD Athlon XP 1500 * 256 MB RAM * 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.) * DirectX 9.0b compatible graphics card with 64 MB VRAM (see below for complete list) * DirectX 9.0b compatible sound card * DirectX 9.0c (included) * Broadband Internet connection required for online play
Recommended System Requirements
* Windows XP SP2, Windows Vista * Dual Core Processor * 2.0 GB RAM * 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.) * NVIDIA GeForce 7800 or higher, ATI X1300 or higher * DirectX 9.0c compatible sound card * DirectX 9.0c (included) * Broadband Internet connection required for online play
Yapım Unreal Engine 3 ile hazırlanıyor. Oyunun ilgi çekici özelliği ise John Woo'nun aksiyon koreografilerini yapacak olması. Ünlü yönetmenin de projede katkısı bulunacak, ayrıca oyuncu Chow Yun-Fat'yı ise Stranglehold'da müfettiş Tekila rolünde göreceğiz. Oyun içindeki etkileşimimiz oldukça fazla olacak, çatışmaya girdiğimiz mekan yerle bir olabilecek. Yapımda bitmek bilmeyen bir aksiyon yer alacak, genel olarak çatışma içinde olacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 23 Eylül 2007; 22:37:42 >
merlinin kazanında izlemiştim bu videoyu; Max payne stili oynanışı var ama heryer dökülüyor ve dağılıyor fizik kartı gereksinimini vurgulayan bir oyun olmuş gibi, minimum 2gb ram isteyeceğini tahmin edebiliyorum şimdiden çünkü herşey olduğu gibi kalıyor oyunda vurduğun kırdığın yer düzelmiyor öyle kalıyor gerçeğe epey yakın yani...
durun canım sizde 2 gb ram mem tamam pc biraz nanemolla ama o kadarda değil yani hemen hemen 160-300$ a kadar olan ekran kartları bile bence çok iyi oynatır bu tür oyunları ama iş iyi optimizasyonda şuan birçok ekran kartı bu tür grafikleri verebilecek durumda aslında ama dediğim gibi anahtar optimizasyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 31 Ağustos 2006; 17:03:47 >
ben bu konuyu daha önce açmıştım ama neyse ....... oyun evet gayet güzel zaten bi polisin maceraları var bu oyunda hemen hemen max payne bile diyebiliriz ama max payne nin hikayesi biraz daha romantik
ya şu forumda bikerede ben ilk olsam ya.hep birileri benden önce yetiştiriyor foruma neyse oyuna bakalım manyak olcak maxpayne'den daha da güzel olcak.çünkü max de okadar parçacık kan mesela karakterin kirlenmesi gibi ayrıntılar yoktu.bunda ise fiziğin resmen dibine vurmuşlar.bu da benden bi video hd olarak http://www.youtube.com/watch?v=B1NAkhG9Sns&mode=related&search=
ya şu forumda bikerede ben ilk olsam ya.hep birileri benden önce yetiştiriyor foruma neyse oyuna bakalım manyak olcak maxpayne'den daha da güzel olcak.çünkü max de okadar parçacık kan mesela karakterin kirlenmesi gibi ayrıntılar yoktu.bunda ise fiziğin resmen dibine vurmuşlar.bu da benden bi video hd olarak http://www.youtube.com/watch?v=B1NAkhG9Sns&mode=related&search=
Ben videolarını beğenmedim... Etkileşim; duvarların parçalanması, masa parçalanması falan güzelde... Fizikte çok hata var... İnşallah videolardaki hataları düzeltirler... Bizim baş elemanın vücut hareketleri de çok anormal...
İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows) İşlemci: Çift çekirdekli işlemci RAM Miktarı: 2 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7800 veya üstü / ATI Radeon x1300 veya üstü HDD Alanı: 15 GB
unreal 3 teki yüzlerle burdaki yüzlerin grafikleri çok farklı burdakiler çok daha kötü.. tabi mekan grafikleride kötü unreal 3 e göre demekki aynı motor kullanılsada her oyunda grafikler deişiyor
n 7800 ile x 1300 aynı kapasitedeki kartlar mı saçmalık
BEKLEDİGİN NE ARAÇTIR NE TOPRAKTIR NE TAŞTIR BEKLEDİGİN KARDEŞİNDİR EVLADINDIR YUVANDIR BEKLEDİGİN TARİHİNDİR NAMUSUNDUR BEKLEDİGİN ŞEREFİNDİR: ÖZÜNDE VATANDIR ------------------------------------------------------------------------------------------------ZIIT
bana göre 360 versiyonuna göre pc versiyonu daha kaliteli gibi duruyor.bu arada 360cılar şu sıralar bu oyunu live dan demosunu indirip oynayabiliyorlar
Oyun ya ATI'ye göre süper bir şekilde optimize edilmiş ya da yanlış yazılmış.
Kesinlikle yanlış.x1800GtO olabilir.C2D OK.Xp/Vista OK.VGA OK.Da... 15 GB HDD ile 2 GB RaM biraz ya kaçmış. Bu OK dediklerim SS ler bakımından sölenmiştir.
Öyleki bunların Minimum olması ise büyük bi saçmalık.
Uzun zamandır beklediğim oyunlardan biriydi.Umarım bir erteleme olmaz.Ama minimum sistem bana çok abartılı geldi.Eğer bu sistem doğruysa oyunun optimasyonu iyi yapılmamamış demektir